Hej på er


Tisdag.

Länge sedan igen,men nu är jag tillbaka.Det rullar på kan man säga,Signe går i skolan och verkar nöjd med det,igår var hon i Skogås ett par timmar.Idag har det varit skolfoto i skolan,och nu har hon åkt till Haninge för att klippa sig. Jag har fyllt på hennes busskort idag. De hade sökt mig från företagshälsovården,men när jag ringde så svarade de inte.Får försöka igen imorgon. Jag har mått lite halvförkylningsaktig ett par dagar frussen ont i skallen och så. Men idag har det varit riktigt ok faktiskt. Lillemor skenvalpar och ylar och håller på smått jobbigt. Jako får bara mer och mer fjädrar bortplockade av Elin,men han är lika kär i henne för det. Den här veckan är det mycket,jag ska till nynäs klockan 10 på torsdag,sedan ska vi till sös klockan 14,och på fredag ska Signe göra en undersökning.Imorgon är det första september och jag har bytt till vinterväska.Snart fyller min lilla dotter 15 år!oj vad tiden går.

En räv bakom örat är bra att ha,sa min pappa alltid.


Lördag.

Sov super gott inatt,Danne låg på rygg på min arm tills vi somnade. Gick upp fikade duschade tvättade håret efter konstens alla regler nu när man har hårförlängning igen. Signe kom upp lite senare.Hon fixade iordning sig för att åka till Muskö med Tina hoppas de får roligt där ute.Mr hämntade dem. Nu har jag tänt alla ljusen på altanen och sitter och myser för mig själv. Jag har gått en sväng med Tusse,tvättat och plockat in tvätt.djuren har fått mat.

Natti


Mörkt i slutet på Augusti.

Så nu har hundarna varit ute,jag har rakat lite päls,duschat igen,och smort in reptilkostymen. Nannalinnet är på. Sitter ute på altanen med alla ljus tända och har det så mysigt för mig själv.Signe hänger fortfarande med Tina. Nu ska jag snart gå och lägga mig och lösa korsord tror jag.Och inatt är det bara Danne som snarkar gud så skönt.

Trevlig helg på er!


Fredag! och Signe och jag är ensamma

Sov rätt ok inatt,Signe var i skolan jag fikade duschade fixade till mig och åkte en sväng ner till frissan. Har fixat virusskyddet på datorn,jag har gått en sväng med Tusse.Skurat av golven där jag bor i huset,samt gjort lite mysigt.Nya lakan i sängen ja ska ju sova själv inatt det gillar jag! Vi har varit på Konsum och handlat Signe och jag,så nu har vi ätit tacos och ätit munkar till fikat.Signe hänger med Tina en stund nu. Djuren är utfodrade,tvätten är klar och det är diskat och prydligt här. Ljusen är tända på altanen,och det är så lungt och skönt,tänk om det alltid kunnde vara så här. Det borde väl gå att bo i husvagn på vintern också kan man tycka?

Hej


Fan att underbettet ska vara framme.

Sov som en skit,Signe var i skolan idag.Jag fikade segade runt duschade fixade till mig.Tvättade och donade lite.Signe åkte en sväng,och jag och Gråben var ner till Klädis.Lite småsaker fick följa med hem. Imorgon är det fredag igen och Mr ska ut till Åsvik,ingen hjälper ju till där ute.(Kanske beror på att de andra har familj).Så oj vad det ska fixas för höstfesten på lördag.Måste vara jobbigt att ligga så på topp. Signe sitter och pluggar nu och jag har varit ute med hundarna,nannalinnet är på hoppas jag får sova inatt då? Imorgon ska jag en sväng ner till Spångbro,det var väl allt för idag. Som sagt underbettet är djävligt tydligt just nu!!!

God natt säger jag


Onsdag igen.

Sov jätte dåligt igen,men sov istället rätt länge,fikade duschade fixade till mig,samt målade dit ett par ögon. Plockade undan lite här och var,Signe var inte i skolan idag pga sin förkylning. Jag tog bussen till Ösmo,träffade Majsan på väg dit.Min syster och jag var på banken och sedan var vi och tog en fika och pratade en stund. Mr hade börjat med maten,när det var dags för föräldramöte var han snabb att gå dit så jag gav fan i att gå dit kan man säga,Tyvärr så tog han inte reda på fakta innan han började prata slutbetyg för 9an med sin dotter. Att det alltid ska vara så mycket oklart här på Konvaljevägen? Jag har haft skallevärk länge men nu har det gått över,hundarna har varit ute och jag är klar för natten.Imorgon orkar nog Signe gå till skolan igen.

Säger nog god natt tidigt ikväll.


Tisdag.

Sover så dj knackigt om nätterna,men när Mr och Signe åkte hörde jag inte ett dugg av. Fikade segade runt,de kom hem allt hade gått bra med Aferesen,det är ju skönt. Men Signe har gått och blivit dunder förkyld stackarn. Jag har knappt gjort någonting idag,känner mig seg less osv. Nu regnar det som attan här på Konvaljevägen,har varit till Lillan för en stund sedan.Signe berättade att hon hört att Lillan skulle gå i konkurs,tråkigt för det har ju funkat bra. Igår var vi ju som sagt på bup besök jag pratade med Calle och Ylva på mitt håll. Det var skönt att få ventilera vissa saker som hänt,vi fikade sedan åkte vi hem. Signe drog till Skogås en snabbis,och jag pratade länge med min syster i telefonen. Ja det är väl det hela så här långt.

Tjoho


Söndag igen.

Hade värsta mardrömmen inatt vaknade alldeles skärrad,tog lång tid innan jag förstod att jag bara hade drömt.Fikade segade runt som vanligt.Mr gjorde något med Gråben. Vi har varit hemma hela dagen allihop,förutom att Signe hängde med Tina en stund. Jag har tvättat,plockat in tvätt samt gått en sväng med Tusse.Signe och jag har varit ute med dogsen,var då på Lillan och köpte munkar. Gojorna har suttit i uteburen och solat sig en stund. Nu har jag gjort lite kroppsvård samt duschat,Signe hjälpte mig att plocka ögonbrynen igår,det tackar man för. På eftermiddagen imorgon bär det av till Söders höjder igen,bup klockan 15.

Ja jag köpte nagellack och lite till.


Många olika livsöden.

I eftermiddag har jag slagit på stort och tagit mig ända till Haninge de ni! Jag var i akut behov av ett överlack,så min dotter fick med mig dit. Vi åkte buss till Västerhaninge och sedan tåg två stationer. Vägen på bussen dit var lite halvtufft,men sedan gick det bara bra.Vi var på Kicks gudsgåva till kvinnorna och handlade lite smått och gott som flickor kan behöva. Sedan fikade vi och gick runt i affärer tills vi blev utslängda för de skulle stänga. Lilla mamma vart till och med uppraggad,den ena var väl inte helt rumsren men man får inte begära för mycket!och Signe hade iallafall roligt. Eftersom vi fick vänta på bussen när vi skulle hem,så träffade vi Göran med ragg,han hade hjärtfel men det var nog inte det största bekymmret för honom eller ragget. Ja det finns mycket folk i vår herres hage. Bussresan hem var betydligt angenämare vi äkte ju förbi,Kalles hus ,Grindsjön,Kalle Lagerqvist trollsta där har man ju varit sedan man var liten.Sanda, ja det blev en riktig nostalgi tripp. Hann tänka på mycket roligt man varit med om. Signe var så go och snäll mot mig.

God natt


Augusti mörkt ute.

Nu ikväll kom jag iväg till jobbet och hälsa på,så kul att träffa alla.Och just ikväll var de flesta där som jag tycker mest om. Signe har ännu inte kommit hem,men hon är väl på ingång kan jag tro. Hundarna har varit ute,Danne hittade en katt han kunde jaga,då blir det fart på honom min sann. Duschen är avklarad och nannalinnet är på,även imorgon är det en ganska kort dag för Signe,skönt med lite mjukstart. Fredag och helg igen,herre jösses vad veckorna går fort.

En bra dag.


Frisör besök.

Vaknade av att Signe och Tina satt i köket och pratade,i väntan på att skolan skulle börja. De var bara där någon timme idag,det känndes som det varit ok. Jag tog Gråben i regnet och åkte till frissan,allt gick bara bra där och jag är iallafall nöjd.Mr såg ingen skillnad men han skulle inte märka om jag la till med helskägg typ. Signe åkte till Nynäs med sin moster och senare åkte de till Nacka. Jag har faktiskt varit riktigt duktig här hemma,städat dammat,använt Tusse. Bytt rent i sängen,då är det extra skönt att lägga sig sedan. Djuren är utfodrade diskmaskinen samt tvättmaskinen är på. Maten är avklarad,rester sedan igår. Ska nu gå och köpa mjölk,och sedan ut med hundarna i regnvädret.

Ser kanske lite bättre ut efter besöket hos frissan?


Onsdag.

Sov rätt dåligt inatt,men vaknade tidigt ändå,fikade segande runt.Det har varit varmt idag nästan lite tryckande åskvarmt. Signe verkar glad över besöket igår,hon har varit hemma idag och laddat inför skolan imorgon. Imorgon ska jag äntligen till frissan!Vi har förstås ätit och efter det tog vi Gråben ända ner till Klädis ha ha. Signe hittade lite kläder,2par örhängen och 2 halsband fick följa med mig hem. Kul att man kan köpa nya saker också,för kläder man lämnat in. Har skickat tillbaka en Bh som inte passade idag,kommer en ny. Mr har ont i halsen och är jätte hes,och det visade sig att han inte haft någon astma medicin på ett tag.Smart drag eller? Jag svettas som attan både för att jag är tant samt värmen tror jag. Sitter och funderar på om jag ska gå och hälsa på jobbet?men vi får se hur det blir med det.

Möte i skolan.

Klockan 14 idag var Signe och jag på möte,vi diskuterade hur Signe ville ha det med hjälp från Maria lite annat.Schemat var inte riktigt klart än så det får vi ta då. Maria kom på något smart att Signe redan nu skulle få kontakt med studievägledaren så att hon redan nu kunnde börja se vad det finns för möjligheter,så att inte det behöver bli en press senare. Är så glad över att de är så hjälpsamma och verkligen bryr sig om Signe. Den 7 september ska vi på Bup tillsammans med skolan. Igår var Signe som sagt på konsert med Tina de hade haft så roligt.Nu ikväll har hon herrbesök så kul för henne. Jag har faktist mått bra,så skönt när man kan ta sig på möten och så utan spöken flåsande efter sig. Lillemor håller på och strular på nätterna,vet inte vad det är med henne? Danne var lite rädd när det åskade litegrann förut. Men han vågade hälsa på Jim ikväll,och Lillemor vågade sig nästan fram. Det märks att han tycker om djur.

Hej


Söndag.

Har inte skrivit på ett par dagar igen,men här rullar det på. Jag fick ett smärre utbrott i torsdags på Mr,och istället för att stanna kvar i husvagnen var han ju tvungen att komma hit,hela fredagen och igår har han suttit som ett rundningsmärke mitt i köket.Och fört oväsen som bara han kan. Jag är ju så van att det är lungt tryggt och skönt här. Signe har haft lite skojiga saker för sig,igår var hon i Stockholm med moster och kom som vanligt hem och hade fått handla fina saker.Hon verkar vara vid gott mod,det är tur att jag har henne som livar upp här,annars är det ju inte för muntert precis. Imorgon kväll ska hon och Tina gå på konsert. All min energi har gått till att vara arg,men i här om dagen så ringde Karla,hon försökte vara riktgt trevlig faktiskt.Nu hade hon skickat ner något papper till företagshälsovården,så nu ska det göras någon slags arbetsprövning? undrar vad det prövar då? Jag hinner väl gå i pension innan det hela är klart.

Söndag.

Har inte skrivit på ett par dagar igen,men här rullar det på. Jag fick ett smärre utbrott i torsdags på Mr,och istället för att stanna kvar i husvagnen var han ju tvungen att komma hit,hela fredagen och igår har han suttit som ett rundningsmärke mitt i köket.Och fört oväsen som bara han kan. Jag är ju så van att det är lungt tryggt och skönt här. Signe har haft lite skojiga saker för sig,igår var hon i Stockholm med moster och kom som vanligt hem och hade fått handla fina saker.Hon verkar vara vid gott mod,det är tur att jag har henne som livar upp här,annars är det ju inte för muntert precis. Imorgon kväll ska hon och Tina gå på konsert. All min energi har gått till att vara arg,men i här om dagen så ringde Karla,hon försökte vara riktgt trevlig faktiskt.Nu hade hon skickat ner något papper till företagshälsovården,så nu ska det göras någon slags arbetsprövning? undrar vad det prövar då? Jag hinner väl gå i pension innan det hela är klart.

Idag inga kommentarer!!!!


Ett förunderligt möte,som gjorde intryck på Signes kusin med fru.


Onsdag.

Sov rätt ok när jag väl somnade,fikade segade runt som vanligt.Mr var här tidigt idag duschade och åkte hem till sig igen. Det har varit ganska skapligt väder idag,så jag har suttit på altanen och löst korsord. Tvättmaskinen har gått,men annars har man inte lust med så mycket här på Konvaljevägen. Vi har så klart ätit Signe och jag,och för mig har det blivit en och annan kopp fika,men inga M kulor idag. Signes lärare hade mailat om att vi skulle träffas före skolan börjar,det var omtänksamt av henne tycker jag. Har pratat med systra mi i telefonen ikväll,det händer tyvärr alldeles för sällan. Men när det väl händer så pratar vi en lång stund. Hon hade en söt och tänkvärd historia att berätta,om olika möten med människor,som kan göra intryck som man aldrig glömmer. Signe har varit en sväng till Nynäs med Sara,de hade haft det så trevligt. Jag har gjort allehanda kroppsvård medans jag var ensam. Ingen chef eller handläggare från försäkringskassan har hört av sig idag heller. Snart tror jag att jag skiter i det här och friskskriver mig och provar att jobba utan arbetsträning.Det kan ju bara gå åt helvete eller hur? Ja det var väl det hela.

Tisdag.

Har fått skit svårt att sova igen och vaknar tidigt ändå.Men konstigt nog går dagarna snabbt ändå. Signe och jag har det så bra här hemma,lungt och skönt. Har inter gjort något utöver det vanliga vi har ätit,jag har tvättat varit ute med dogsen,utfodrat djuren.Löst korsord suttit vid datorn osv. Nu har jag duschat och gjort mig klar för natten,lägger mig väl och läser en stund. Signe påpekade precis att nästa vecka börjar skolan,min lilla skit ska börja i 9an hur gick det till? Nyss började hon ju i förskolan.

Tack för maten Signe!


Har blivit bjuden på middag.

Ja min kära dotter har lagat mat och bakat idag,vi har ätit kyckling med klyftpotatis samt rosepepparsås.Och till efterrätt kladdkaka med grädde.Hon är för söt min lilla tjej! Förut idag tog Gråben och jag en kortare utflykt,jag var till frissan,ska dit någon gång i början av nästa vecka. Mr kom hit en liten stund.Solen har ju faktiskt tittat fram på eftermiddagen. Nu är jag proppmätt så något mer gjort blir det nog inte,jo hundarna ska gå ut förstås. Har varit jätte trött hela dagen idag tänk om man kunnde vara lika trött när man ska sova.

Grattis Silvia på namnsdagen!


Sov så gott


Söndagskväll.

Min dotter hänger med Tina och har även varit ute en sväng med Sara. Jag har dragit en sväng med Tusse tvättat och plockat undan lite. Har varit en ganska ok dag,förutom lite spökbesök. Sitter nu på altanen måste försöka göra det lite mysigt för sig med ljus och så. Det är ju ett riktigt ruggväder ute. Annars är jag klar för natten,ska snart gå och lägga mig och läsa.

Och prinesssan Mary väntar tvillingar.


Söndag.

Jo då jag hänger med fast jag har glömt bort datorn ett par dagar.Det flyter på här Signe gör sina små utflykter,hon är för rolig och så modig min dotter. Mr har flyttat ut till Åsvik igen,Har tydligen semester igen veckan som kommer. Men Signe och jag har det så bra här hemma bara vi två. Någon mer sommar lär vi inte få,jösses vad det regnade igår,och vi fick ju en släng av åska också. Danne var som vanligt skit rädd stackarn,Danne och jag har lite otalt med varandra sedan han tog en liten fågel som flugit in på altanen här om dagen. Då jäklar är sega Danne som en pittbull minsann,jag hade inte en suck att rädda fågeln. Imorgon ska jag eventuellt ner till frissan och se vad som kan göras åt mitt hår.

Solen tittade fram ikväll


Onsdag.

Sov bra gick upp fikade segade runt,orolig när jag vaknade.Men det gick över rätt fort. Signe kom upp rätt tidigt,hon berättade att hon drömt värsta senariet. Först hade vi åkt hemifrån klockan ett på natten och lämnat henne ensam,sedan hade det kommit en krokodil och ätit upp Danne.Varför vi hade lämnat henne ensam berodde på att jag promt skulle åka och köpa en Kopia av Lillemor.Och när jag gjort det så hade vi inga pengar kvar,så hon fick äta nudlar i flera månader.Oj oj vilken dröm. På eftermiddagen drog hon till Nynäs med Sara. Jag har plockat lite här hemma,bytt lakan i sängen,så nu blir det skönt att lägga sig. Signe och jag har varit till mitt jobb en sväng,Signe tränade och jag solade. Mr lagade mat ikväll,Calle från bup hade ringt Mr idag och frågat hur det var? Hur vi ska göra framöver har vi som vanligt inte diskuterat. Mr är inne hos sig och jag hos mig. Ska snart gå ut med hundarna,sedan duscha och gå och lägga mig. Har sänkt min antidepresiva medicin idag,10 mg till gjorde ingen nytta,och dessutom kände jag mig yrsligare tror jag eller om det bara var inbillning.

Bir det ingen mer sommar nu?


Tisdag.

somnade tidigt igår kväll,och vaknade tidigt som vanligt nu.Hjärtat i halsgropen som också har kommit tillbaka. Segade runt och fikade en bra stund,gjorde avslappnings övning.Satt på tvättmaskinen som vanligt Tusse fick komma fram.Plockade in tvätt,skurade av köksgolvet. Städade åt gojorna,och lagade mat,Mr och Signe åkte en sväng till Nynäs. Jag städade på altanen också så idag har jag fått kanska mycket gjort. På kvällen var jag på jobbet en sväng,nu har jag varit ute med dogsen hann precis innan det började regna igen. Rakat päls och duschat,och nu sitter jag här på altanen med massa ljus tända,och lyssnar på regnet. I stora drag har det varit en bra tisdag.

Avslappning på hög nivå


KBT.

Har laddat hem programet för kognitiv beteende terapi nu igen. Det var redan kännt då jag var med i Svenska paniksyndrom sällskapet. Och jag har träffat de som har gjort programet. Karolinska institutet är det som står bakom det hela. Det måste nog göras något,det lär ju ta sin tid att få komma till företagshälsovården verkar det som. Men att det ska vara så svårt att komma igång med avslappnings övningar och sånt? Ja ja nu gör jag ett nytt försök iallafall. Signe och jag har ätit,Mr jobbar över.Det regnar inte just nu på Konvaljevägen. Djuren är också utfodrade,mätta och belåtna tror jag.

Hej


Måndag med regn.

Jag kom hem från Åsvik igår eftermiddag,blev inte sånt väder som jag hoppats på. Signe kom hem på kvällen,hon hade varit hos Tina. Nu håller jag på och tvättar för fullt,man blir så trött och less när det är regnväder. Nu är det väl snart dags och kolla in vad vi ska äta idag. Det jag har gjort som är bra idag är att jag har fått ordning på Spotify igen alldeles själv.

RSS 2.0