Vackra sommar bilder.


Afton.


Söndagkväll.

Så var det slut på den här helgen.Min dotter ska till Kvarnängen imorgon,och på tisdag har hon studiedag. Nästa vecka på onsdag är det skolavslutning.Har målat naglarna och kletat in en inpackning i skallen. Har städat av lite och tvättat massor igen.

Danne kollar läget.


Elin och Jako har varit ute i solskenet idag.


Mina fina morsdags blommor.


Mors dag.

Min dotter har varit i Nynäshamn med sina kompisar idag.Och hade köpt blommor och ett jätte fint kort till mig.Tusen tack!jag älskar dig också.

Sol.


Lördag är det också.

Jo det är ju lördag med,maken är på Åsvikscamping vid husvagnen. Strålande sol här på konvaljevägen idag,det ser ut att hålla i sig.

Bröllop.


Pingstafton.

Idag gifter sig en av mina jobbarkompisar här i Sorunda kyrka,de är nog inte ensamna om att gifta sig en dag som denna.

Små söta möss.


Fredags afton.

Har kommit hem från arbetet,Gråben följde med.Min dotter är rolig hon,hade gjort sig färdig för att gå och lägga sig.Då kom de på att det skulle sovas över hos en kompis. Tvättmaskinen går,och jag har varit ute med jyckarna samt tagit en fika. Ska jobba imorgon också.

Plocka in lite sommar.


Jobbet.

Har jobbat ikväll allt gick enligt planerna.Alla boende var på sitt bästa humör. Jag hann gå ut en liten stund och plocka liljekonvaljer ,att sätta på matborden. Det känns mysigt att kunna plocka in lite sommar till de som inte kan ta sig ut själva.

En glad liten Nasse.


Fredag.

Tänk vad veckorna går,förra fredagen var vi i Köln.Har plockat undan och donat här på konvaljevägen.Har även börjat sticka på en till poncho.Soligt och varmt har det varit.

Sov nu så gott,och var rädda om er.


Bön.


Ska gå och lägga mig nu,i renbäddad säng.

Du käre Gud far,som i himmelriket bor så högt över jorden,så mäktig och stor. Det är bara jag som kommer så här,fast jag är liten du vet vem jag är. Du ser när jag gråter,du hör när jag ber,och du när jag skrattar så tror jag du ler. Kan du förlåta allt dumt som jag gjort? för du kan ju glömma och kasta bort. Lycklig jag är som får prata med dej!du hjälper väl alla andra som du hjälper mej? Den som är ensam och de utan hem,du ordnar väl så det blir bättre för dem? Du käre Gud far du bor också här,på jorden i rummet precis där jag är. Låt mej nu sova tryggt i min bädd,jag ligger i mörkret men är inte rädd. För när stjärnorna tänds uti himmelens land, jag ser ju att allt du har i din hand. Amen.

Blommorna på köksbordet.


Mina fina liljekonvaljer.


Kväll.

Mitt försök att hänga ut tvätt på eftrmiddagen lyckases inte så bra.Eftersom det började regna igen.Var också ut med hundarna och plockade liljekonvaljer i regnet. Plocka blommor med Lillemor och Danne är ingen höjdare,då båda hatar att stå stilla och vänta på mig.Men när Danne har hittat något att luckta på då ska minsann jag vänta. Min dotter verkar ha haft det bra i skolan i dag med,imorgon ska de på musical. Och sedan är det ju helg igen.

Och Lillemor så här pigg.


Så här pigg var Danne idag i regnvädret.


Nyplockade syrener,det luktar examen skolavslutning och sommarlov.


Torsdag.

Har som sagt varit ledig idag.Frös som sjutton när jag vaknade,det har ju regnat nästan hela dagen. När jag gått runt och vaknat till lite,satte jag igång att städa,Tusse kom fram och skurat golv har jag också gjort.När det var fint här på konvaljevägen så plockade jag in lite syrener.Och så var jag och handlade och då köpte jag även två blommor till köksbordet.

Aristocats såg jag på bio när jag var liten,och hade den även på LP.


Afton på er!

Gråben och jag har kommit hem från jobbet,hundarna har varit ute och jag har tagit en fika. Min dotter hade haft det bra i skolan,och hon och en kompis var på mitt jobb och tränade i gymet förut. Det var verkligen gråkallt ute men jag måste ju ut med dogsen.Danne verkar ha saknat mig när vi var borta för han ligger väldigt nära mig nu.Det brukar han inte göra annars. För Lillemors del verkar det kvitta om man är hemma eller ej. Hon är verkligen ingen kelig hund.

Får tända en brasa så man inte fryser ihjäl i blåsten.


Jobbet Sunnerbo.

Jo allt var sig likt på arbetet idag med,vi gick brandinspektion bla. För övrigt så jobbade jag med en van vikarie som kan reta en till tusen med sitt prat i mobilen ideligen.Måsta nog ta ett snack med vedebörande. Alla boende var nöjda och glada och det är ju huvudsaken.

Onsdag.


Glad blåsdag!"Nalle Phu"

Ja idag har man verkligen fått hålla i hatten.Men det ska visst bli bättre väder framåt helgen.Har inte gjort så mycket alls idag före jag åkte till jobbet.

Sov gott och var rädda om er därute.


Tänder några ljus som får brinna i den regniga natten.


En smekning fäster länge vid kroppen,men ett ord stannar alltid kvar.


Tisdagskväll.

Har jobbat ikväll kändes som om jag hade varit borta länge,men allt sitter ju liksom i ryggmärgen.Så allt var som vanligt efter en kort stund. Tur att jag hade Gråben med mig till jobbet eftersom det regnade när jag skulle hem. Min dotter har varit i skolan,och verkade ha haft roligt där. Tvättmaskinen går för fullt nu också,hängde ut tvätt förut som hann torka innan regnet,det luktar ju så gott. Ska jobba imorgon också,sitter nu här och tar igen mig efter arbetspassets slut.

Naturen är verkligen i full skrud nu.


Tisdag.

Ja tillbaka till verkligheten igen,har varit jätte fint väder här tills ikväll när det började regna. Tvättat massor har jag gjort,ringt några samtal och donat med lite av varje eftersom jag vaknade rätt tidigt.

Med balkong.


Ett rum till.


Köket.


Här med.


Våran lilla lägenhet på hemresan.


En och annan glass slank ner.


Hann vi också med.


Hotell entren i Köln.


Ett av alla kor och prång som fanns inuti.


Domen en helt otrolig byggnad.


Också Köln.


Köln.


Hotellet i Köln.


Tysklansresan.

Vi åkte i onsdags första natten sov vi alla fyra i samma rum,som vanligt sov jag jätte gott då,med alla mina kära runt omkring mig. Vi har åkt färja och shoppat på den,vi bodde på ett jätte fint hotell mitt i Köln. Även där gick vi i alla affärer som fanns där,och det fanns många affärer kan jag säga.Vi hade jätte fint väder hela tiden,och kunde sitta ute och äta och fika. Sista natten stannade vi på ett hotell där min dotter och jag fick en hel liten lägenhet. Vi har verkligen haft jätte trevligt.Lägger ut lite bilder nedan.

Tusen tack till Bobbo,som körde oss så lungt och säkert hela långa resan!


Hemma igen

Japp nu är vi hemma i Svedala igen.Allt har varit jätte trevligt.Vi har shoppat,ätit gott och fikat om vart annat.

Sov nu så gott,och var rädda om er därute.


Sängdags.

Mm börjar bli dags att släcka ner här,för övrigt ska ju min lilla dator med till Tyskland.Men frågan är om jag kommer att få tillgång till den?Det är nog mer min dotter som kommer att lägga beslag på den.

Det finns sorger så stilla,att ingen vet hur djupt de ligger.


Undran.


Kväll.

Ska bli skönt att åka iväg behöver ha lite roligt i mitt trista liv. Undrar hur länge man orkar ha det som jag har?Tack och lov har jag ju min dotter.

Kossor på grönbete.


Lijekonvaljer.

Har plockat en liten bukett med liljekonvaljer ikväll.Luktar så gott.

Själv har jag ett anbulerande apotek med mig.


Packning.

Som tur är har jag inte fått så mycket med mig,för min dotter har desto mer packning.Undrar hur vi ska få plats med allt i Bobbos bil?

Avresan närmar sig.


Tisdag.

Hade visst tisdag igår med ber om ursäkt för det.Men man kan ju inte låta bli att högakta någon som kan stava till tisdag för att citera puh. Har försökt att packa hela dagen,men det har inte gått något vidare.Min dotter har varit i skolan.Jag har tagit en sväng med Tusse,och tvättat förstås. Målat naglarna har jag också gjort.Min syster ringde och kollade att allt var ok,de skulle beställa biljetter till färjan bla.Imorgon klockan 13 bär det iväg.

Medan flugorna sover,bättrar spindeln på sitt nät.


Afton.

Hörde göken ikväll!tänk vad mysigt det är att det är ljust så länge på kvällarna. Har plockat fram lite som ska med på resan,varit ute med hundarna har jag varit. Annars har jag inte gjort så mycket sedan vi kom hem.

Regn på konvaljevägen.


Tisdag.

Efter Sös var vi i Haninge centrum,min dotter shoppade loss lite,som vanligt hade vi svårt att hålla sams när vi skulle handla.Efter det åkte vi till Nynäshamn på banken.Och var även på Lindex en snabbis.

Aferesbehandling.

Idag har vi varit på Södersjukhuset.Min dotter har fått sin aferesbehandling,allt gick bara bra med det.Före det var vi på apoteket och handlade lite.

Den oskicklie smeden klandrar järnet.


Afton.

Har kommit hem från jobbet,hundarna och jag har varit ute.Har precis fikat och sitter här och kollar lite.Ska väl gå och lägga mig snart.Imorgon ska vi till Södersjukhuset min dotter ska få sin afresbehandling igen.Efter det ska det handlas lite har jag hört.Tack och lov verkar hon må bättre igen nu.

Söndagskväll.


Jobbet.

Allt väl på arbetet,fick inte vara på min avdelning ikväll,det blir så ibland. Men det gick bra det också.Janssons frestelse serverades till middag. Det hade blivit jätte fint på innergården efter att de fixat där i lördags.

Små söta bebisar.


Söndag.

Sov ganska länge fixade till mig.Plockade in lite tvätt och donade.Fick dra iväg tidigare till jobbet för min dotter hade date.Hann få en skymt av BF ialla fall.

Sov gott,och var rädda om er därute.


Jag behöver inte gå någon djävla charmkurs,Jag är redan posetivt inställd till de djävla idioter som kommer och gnäller!


Re dikt nedan.


Inuti cirkeln.

Där det svirrar och kryper.Där hackspetten trummar.Solen lyser genom ekens krona. Inuti cirkeln.Där gräset gulnar.Vinden rasslar i asparna.Där hödoften kommer i pustar.Serverande barndom.Hästar,kvillerlycka.Inuti cirkeln.Där mina älskade finns,döda och levande.Bara stadier.Det går runt så vackert. (Ur det svarta.Av Christine Hellqvist)

Ëlin och Jako har varit ute idag,tyckte det var skönt tror jag.


Myser för mig själv.


Lördagskväll.

Sitter nu här och tar igen mig i mitt nystädade hus,har tänt lite ljus här och var. Känner mig riktigt nöjd.Min dotter har kommit hem till Sorunda igen är hos sin kompis Tina nu messade hon om. Min syster och svåger har åkt till Norge de ska vara med och fira imorgon. Hundarna och jag har varit ute för kvällen.

Fint värre.


Städat inne också.

Japp sedan fick jag ett ryck inne också,plockade undan massa sopper.Dammsög skurade golv,tvättade,bytte lakan.Dammat och donat,sedan köpte jag perargoner till köksfönstret.

Och här med.


Se så fint det blev.


Stora trädgårdsdagen.

Ja idag har jag verkligen gjort nytta,rensat rabatter,soppat och krattat.Kört med trimmern men den packade ihop och började ryka.Sedan klippt gräsmattan. Städat altan och framsidan,hängt ut tvätt(efter att ha svurit som fan ett tag). Köpt lite blommor till altanfönstret det blev så fint så.

Äntligen sol.


Lördag.

Vaknade tidigt av någon anledning.Fikade och segade runt ett tag.Min dotter åkte med sin kompis till Södertälje,de skulle ta bussen hem vid 20 snåret så det var ju ok.Maken åkte till Åsvik.

Det är lätt att predika fasta när magen är full.


Söt bild.


Fredagskväll.

Har varit ute med hundarna,mycket ungdomar ute på byn,min dotter är hemma.Men imorgon vill hon åka till Södertälje på fest? nja vet inte det precis. Har kännt mig helseg och konstig känns som en förkylning eller något är på gång igen.men jag vet inte,kanske blir bättre om jag får sova. Funderar på att gå och lägga mig tidigt,läsa lite kanske.

Helg.


Jobbet

Har kommit hem från Sunnerbo,allt lugnt ikväll också.Lite mera att göra nu igen. Men allt flöt på bara bra,hann göra fint vid matplatserna och plocka nya blommor att sätta på borden.

Medicin mottagningen SÖS.


Ringt till min dotters sköterska.

Har ringt och talat om att hon mår bättre idag,det tyckte ju naturligtvis sköterskan var bra så klart.

Ibland blir man bra ilsken.


Fredag igen!

Hade lite svårt att somna igår,var ganska arg och besviken.Men varför blir jag förvånad? Vaknade ganska tidigt på morgonen,har fixat till mig tills jag ska jobba. Jobbar ikväll sedan är jag ledig imorgon.Sedan jobbar jag söndag igen.

Solsken.


allt väl med dottern idag.

Ja min dotter mår bättre idag,inga mera utslag har kommit.Skönt att det gick över. Och nu har vi ju medicin ifall det skulle komma tillbaka. Det är nog extremt mycket pollen ute nu,jag känner också av mina ögon.

Läkarbesök.


Torsdagskväll.

Har kommit hem från bravaderna både min dotter och jag är ganska sänkta.Min dotter är även irritrad på mig(och jag förstår att hon är orolig).Men jag gör ju så gott jag kan,mer kan jag tyvärr inte göra.Solen skiner ute med har ingen lust att göra någonting alls.

Torsdag.

Min brandutbildning blev kortvarig,då min dotter stackarn fick en allergisk reaktion värre än igår,hela släkten fick rycka ut för att hjälpa till. Åkte till vårdcentralen där hon fick hjälp,hon var helt slut efteråt.

Nu måste allt lössen undra vart jag tagit vägen sa bonden,vände på skjortan på julafton.


Det som är bra med dig Mamma,är att du är så lugn i krissituationer,sa min dotter idag.Ja,ja.


Kväll.

Har fixat till mig kändes kul efter det att jag hittat de där jeansen. Har till och med rakat mig under armarna,ska ju till brandstationen imorgon. Annars så har tvättmaskinen gått varm som vanligt.Och målat naglarna trots att en gått av har jag gjort. Varit ute en sväng med dogsen,får väl slå mig själv i skallen,så att jag somnar eftersom jag ska upp tidigt i morgon bitti.

Jeans är det bästa som finns.


Märkeskläder.

Jag har gjort värsta kapet ikväll köpt fyra par märkesjeans för 82 kronor.De ni. Har varit på jobbet en sväng fast jag var ledig.Gråben måste ju ut och röra på sig lite grann.

Diddly.


Fan! en nagel har gått av.

Just när jag hade fått alla lika långa,så naturligtvis så skulle jag ha av en.shit också. Ja ja det är ju som det är med det.

Santa Lucia amason,en otroligt vacker fågel.


Onsdag.

Har varit ledig idag,min dotter fick några slags nässelutslag förut.Men det håller på att gå bort nu. Jag har skallevärk idag med,stress kanske.Har gått en sväng med Tusse och städat av samt skurat golv.Ute blev det fortfarande inget gjort. Nu skiner solen här på konvaljevägen ialla fall.

God afton.


Tisdagskväll.

Gråben och jag har just kommit hem från jobbet.Har varit ute med hundarna riktigt skönt ute nu,när det slutat blåsa.Men varmt är det ju inte precis,man får ju bylsa på sig kläder.Är som sagt ledig imorgon får se om jag får något mera gjort ute?

Jobbet.


Sunnerbo.

Allt väl på jobbet ikväll,kändes kul igen.Var ute och plockade lite blommor som jag satte i små tennvaser på matborden.Blev jätte fint.Är ledig imorgon och på onsdag ska jag till brandstationen i Nynäshamn på utbildning.

Regn.


Tisdag.

Sov oroligt inatt också,men har kännt mig mycket piggare idag mot igår. Har tvättat och plockat undan lite här och var.Hålla på ute är ju inget kul,när det är så kallt. Det har även regnat här på konvaljevägen.

Grattis till min dotter,som har namnsdag idag.


Ska lägga mig och försöka använda hjärnan,med korsord.


Jag har minne som en elefant.Ja elefanter brukar faktiskt konsultera mig.


Fridsam kväll.


Mörkt på konvaljevägen igen.

Ja så var den här dagen slut.Ikväll har Signes bror Martin ringt. Han hade varit dålig i sina leder,har typ någon immunbristsjukdom han också. Annars mådde de bra. Ska jobba imorgon igen,hoppas jag känner mig bättre då.

Kallt är det.


Måndagskväll.

Ja nu är ialla fall inte håret grått längre.Signe har gjort middag idag kyckling med klyftpotatis.Gräddfilssås,tomater och lök,det var jätte gott. Hon fryser fortfarande och jag känner mig också sänkt,ont i skallen. Flunsa på G?

En liten rådis.


Hårfärgning.

Har smetat in färg i skallen,kanske blir något bättre,lite mindre rugguggla än förut.

Sommarbild.


Eftermiddag.


Fästingar.

Min hund Danne hade flera fästingar på sig igår,fy nu börjar dom komma igen. Dom kan väl inte göra någon som helst nytta eller?

Måndag.

En ny vecka,det regnar här på konvaljevägen idag.Min dotters feber är borta. Jag har även jag värsta skallevärken,kanske är förkylning på gång. Har ringt till läkemedlet Gardasil och de sa att det var ingenting som var farligt för min dotter.Där i mot så kunde man inte garantera effekten vid imunbristsjukdomar.Signe får själv välja hur hon vill göra med det.Har gått en sväng i huset med Tusse,vikt lite tvätt. Mats frågade om vi skulle åka och köpa penseer,men det verkar inte lockande när det är så här kallt och regnigt.

Det var en vacker visa,sa Fan läste bibeln.


Söndags afton.

Min dotter har fortfarande feber,känner sig eländig och så.Får väl hoppas att det är bättre snart. Som tur är ska vi ju åka till Tyskland snart,skönt att göra något annat.

Ibland träder underbettet fram.


Jobbet.

Har jobbat klart den här helgen,allt lungt men kan bli något irriterad. Kändes så klart inte kul,när min dotter har feber,men andra av mina jobbarkompisar har det värre.Jag är ledig i morgon jobbar tisdag igen.

Slut på helgen.


Söndag.

känns som jag har lite av nerverna på utsidan just nu faktiskt.Sover dåligt tycker ganska synd om mig själv att jag ska behöva bry mig ensam liksom. Min dotter har feber idag,bra i sin mage men håller väl på att bli förkyld.

Sov fort! vi behöver kuddarna.


Jobbat klart.

har kommit hem från jobbet,allt lugnt där ikväll också,kände mig lite off. Hundarna har varit ute,och jag har haft underhåll av kroppen.Spökena har visat sig till och från i några dagar nu.

Lördagskväll.


Lördag.

Sov länge som vanligt fixade till mig,tycker att inga kläder passar mig! Plockade undan och grejade.Sedan åkte Gråben och jag till jobbet.Har lyckats slarva bort ett papper ang solarie kontot,vet inte var det är.

Ska gå och lägga mig,och lösa korsord(köpt en ny korsordstidning).Sov gott alla!


När du talar till mig,ska du hålla käften sa prästen till torparn.


Jag ser ut som en rugguggla i skallen!


Hundpromenad.

Jag tog en ganska lång promenad med dogsen.Det var riktigt skönt ute i skogen,det blåste inte längre. Men det är svårt att motionera med sega Danne,som ska stanna vid varje träd eller stubbe.

Afton.


Ungdomsmottagningen.

Har min dotter och jag varit på idag,information sant tidsbeställning om Gardasil mot livmodercancer. Men representanten från läkemedelsföretaget var inte där,och just de som hade transplanterat organ eller åt sådan medicin var ett observandum. Så jag måste ringa till dem och fråga eftersom min dotter äter Imurel. Min dotter och Tina stannade kvar i Nynäshamn,men var snart hemma igen.

Kallt kallt ute.


Fredag.

Slut på veckan igen.Har pratat med min dotters doktor idag,han sa att hon är så pass stor nu så att hon kan ta en stor del själv vad det gäller behandling och läkarkontakt.(Det var nog bra sagt av doktor callen). Har varit ledig idag,har pratat med systra mi i telefonen. Sedan åkte vi till Nynäshamn träffade min svåger där.Vi var på apotektet och hämtade medicin åt mig och till min dotter.Var en sväng på Lindex,men handlade inget. Sedan på möte ungdomsmottagningen.

Skogen skulle vara mycket tyst,om inga andra fåglar sjöng,än de som sjunger bäst.


Afton.

Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll,lösa korsord.Det är så kallt och tråkigt. Jag är ledig imorgon min dotter och jag ska på en information klockan 16.Måste på apoteket också.Jag jobbar igen lördag och söndag.

Man vill ju bara sina barn väl,inte lätt alla gånger.


Torsdagskväll.

Det verkar som om det blir skola imorgon för min dotter. Hon är nu ute på promenad med sin kompis A.Hon vill ju åka till Nynäshamn på lördag till E,och det kan man ju inte göra om man inte går i skolan. Kanske fick hon sig en tankeställare när jag sa att Per Calen skulle prata med henne. Men nu kommer hon ju inte vara hemma om han ringer imorgon.

Fågel rapport.


Grå jako.

Fåglarna mår bara prima,de sitter och pratar som sjutton nu. De är lika kära i varandra fortfarande. Och Jako är snäll mot mig och min syster igen.

Grattis till mig själv,på namnsdagen.


Kallt och ruggit på konvaljevägen.


Tosdag.

Hade haveri här på bloggen,skulle fixa om lite och hela bloggen blev fel. Men nu funkar den igen,min dotters doktor hann visst inte ringa idag. Men hon säger själv att det är bättre i magen.Hon blev lite arg på mig förut men det gick över,det är ju inte speciellt lätt för henne (och inte för mig heller). Att veta vad som är rätt och fel. Vi får hoppas att doktorn ringer i morgon,så vi får prata med honom.

Den som föraktar de fattiga,blir aldrig rik.


Dags att sova.


Afton på konvaljevägen.

Min dotter sover,hon är bekymmrad över sin mage,jag sitter här och filosoferar för mig själv.Gråben och jag kom lite bättre överens ikväll,skönt att ha honom när det regnar.

Jobbet.

Allt väl på arbetet,vi hade fått två nya boenden.Det var väldigt lungt ikväll. Vi hade roligt min kompis och jag.Imorgon är det gruppmöte.

Regnrusk.


Tisdag.

Har regnat hela dagen till och från här på konvaljevägen,och kallt är det. Har ringt till min dotters sköterska idag,hon skulle prata med doktorn. Har inte gjort så mycket,varit och handlat bara.

Vacker bild.


Nej det blev det inte,jag tog visst bort båda inläggen istället.

Har fixat lite ute på tomten,mellan regnskurarna idag,framsidan är krattad. Och jag har börjat på andra sidan.Min dotter fick skjuts av sin morbror och moster hem,och de stannade och fikade.Vi pratade om vår gemensamma resa. Min dotter hade klippt sig och gjort slingor,det blev jätte snyggt. Även lite kläder hade shoppats.

Sov gott allesamman.


Dags att natta mig.

Ska gå och lägga mig nu,jag ska lösa korsord tror jag.Imorgon är det skola igen för min dotter,maken ska visst på kurs eller nåt sånt.Och jag ska jobba igen.

Kärlek övervinner allt.


Oj.

Det blev visst två lika dana inlägg.

Kotte romans.


Herr och fru igelkott.

När jag var ute med hundarna i kväll,så såg jag två igelkottar på samma ställe. Det blir väl igelkottbarn snart kan jag tro.Dom är ju så söta,men tyvärr fulla med löss har jag erfarenhet av. Jag plockade en bukett med vitsippor på vägen hem.

Vårskrud.


Ny vecka.


Måndag.

Har sovit som en gris,min dotter åkte till Stockholm på morgonen tillsammans med sin moster.Här på konvaljevägen är det blandat sol och regn idag.Jag håller på och krattar löv,så fort jag går ut så börjar det regna,och när jag är inne skiner solen.

När en man säger sin mening är han en man.När en kvinna säger sin mening är hon en satmara.


Slut på helgen.


Söndagskväll.

Ikväll fick jag se bilder på min dotters pojkvän,fick tjata mycket!Han såg jätte trevlig ut,hoppas att han är lika trevlig till sättet också, så att han är snäll mot henne.Hundarna har varit ute,och nu sitter jag här och varvar ner efter jobbet. Imorgon är min dotter ledig från skolan,och ska åka till Stockholm med sin moster och klpppa och färga håret.Hon vill göra naglar tills vi ska åka till Tyskland också. Även en klänning att ha på skolavslutningen vill hon införskaffa.Ska ringa till min dotters sköterska på medicinmottagningen imorgon.Och så måste jag sätta in pengar. Själv har jag planer på att försöka få lite bättre stil på trädgården imorgon. På tisdag jobbar jag igen,ledig fredag bara sen slit och släp.

Afton.


Sunnerbo.

Så har jag gjort mina sex pass på raken,det har gått väldigt bra,är inte alls lika trött som jag var när vi hade flera boenden,och större matsal. Kvällen flöt på i lugnets tecken,men blev lite irriterad för påpekande om jag hade kollat vissa saker.Bottnar mycket i att vara osäker själv kan jag tro. En av de boende hade sett att jag har ny bil,stack i ögonen. Hann även med att lägga in mitt schema för hela sommaren.Ska ha semester tidigt i år.Börjar redan vecka 23,och så har jag ju semester när vi åker till Tyskland också. Det blir inte många veckor kvar att jobba.Och det kan ju vara skönt med tanke på att jag jobbar varje helg nu ett tag.

En något kallare vårdag.


Söndag.

Sov gott inatt,hann med att dammsuga av här hemma innan jobbet.Tvättade gjorde jag också förstås,maken kom hem från Åsvik. Sedan åkte Gråben och jag till jobbet,har fortfarande problem med bromsen,vet inte om jag tror att den är kopplingen? Ja ja övning ger färdighet.

God natt på er där ute i cybern.


Det där angår mig inte sa gubben,när hunden bet honom i träbenet.


Lördagskväll.

När jag kom hem så var det undanplockat och fint i huset.Jag tror de hade haft trevligt,och Han hade varit här också. Jag fick en ryslig energi,och städade vardagsrum och datarummet.Slängde massa bar ner saker i källaren.Skurade golv,tvättade. Så nu är jag trött i benen,man går ju en del på jobbet också. Hundarna har varit ute,min dotter och jag är ensamma hemma.

Sunnerbo.


Jobbet.

Allt väl på arbetet ikväll med,ikväll fick jag vara på min avdelning igen. Det är verkligen en lugn stämning där sedan vi gjorde mindre matsalar. Vi hinner sitta och äta med de boende,och vara med dem mera. Vi som jobbade hade jätte roligt och det är ju också viktigt.

Sommarvarmt.


Lördag.

Jag gick upp lite tidigare än jag brukar idag.Fixade till mig och gick till jobbet tidigare,jag fick ju inte vara hemma.När jag gick var huset fullt av tjejer som skulle fixa mat.

Natt natt på er!


Skit i dakapot,be honom spela igen!


Fredagskväll.

Har jobbat ikväll också,var på en annan avdelning än jag brukar,men det gick bra det med. Förstår inte riktigt vad folk suckar om faktiskt. Imorgon får jag dra från mitt hus,för då kommer HAN!(och så seriöst är det inte så jag behöver träffa honom än säger min dotter)MMM. Jag känner mig rätt trött känns att man har jobbat mycket nu.

Husvagnen.


Åsviks camping.

Maken har varit där nu har satt upp tältet och grejat,jag känner mig varken delaktig eller intresserad av detta. Han antydde att eftersom jag hade varit kassör i Grindsjöns fiskeförening,så skulle jag kunna vara det på Åsvik.Skulle inte tro det va!

1a Maj.


Fredag.

Sov länge som vanligt,sov jätte gott inatt.Fixade till mig och skjusade dottern till affären.Det var mycket som skulle handlas till hennes grillfest imorgon.

RSS 2.0