Torsdag


Alla har ringt idag.

Nej inte så många men,läkaren från företagshälsovården har ringt.Hon sa ungefär samma som försäkringskassan igår,men hon är trevlig och verkar bry sig. På eftermiddagen ringde även the boss,på sitt bästa humör idag,trodde inte det var samma människa jag pratade med? Så sympatisk(ja rätt så)men hade full koll på hur det skulle vara framöver,helt på mina villkor så att säga.På måndag sätter jag igång lite smått. Signe kom hem och väckte mig jag sov länge det var rätt skönt.Hon gick igen och åkte till Nynäs med tjejerna i klassen. Jag tog en sväng med Tusse,tvättade förstås och plockade lite här och var. Lagat mat Signe och jag åt Mr jobbade över. Nu har jag gjort kväll här på Konvaljevägen. Imorgon är det fredag igen vart tar dagarna vägen?

Till min vän och hennes övriga familj


Ibland liksom hejdar sig tiden en stund.

Sent igår kväll fick jag reda på att en vän hade råkat ut för säkert det värsta som en mamma kan drabbas av.Hennes son bara 17 år hade tagit sitt liv,lilla vän fanns det verkligen ingen annan utväg? Jag har förstås tänkt mycket på min vän,och vad hon nu tampas med. En stor eloge vill jag ge Pernilla vår fritidsledare här i Sorunda som har extra öppet på fritidsgården ikväll,dit alla är välkommna gammal som ung,för att få prata och tända ljus för sin skolkamrat. Så det har gått lite på halvfart idag kan man säga,och så tänker man på att man ska ta vara på tiden när sånt här inträffar. Jag fick ta skeden i vacker hand i dag och ringa till min handläggare,hon hade uppmuntrande saker att säga(otroligt med en handläggare som bryr sig). Men så var det då kapitlet the boss,jag säger då det. Fortsättning följer.Fick tid till Carema hjärnhälsan idag så jag kan börja min KBT igen alltid något. Nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka.

Signes födelsedag.


Grattis till Signe på födelsedagen!

Ja idag fyller min dotter 15 år.Hon var hemma idag,men jag hade ställt klockan för att gå upp innan henne. Jag duschade och fixade lite sedan väckte jag henne,jag tror att hon blev glad åt presenterna och blommorna. Jag städade av lite här på Konvaljevägen sedan fixade vil till oss och när maken hade jobbat klart så hämtade vi upp moster i Ösmo och sedan åkte vi och käkade i nynäs.Det var väldigt trevligt,vi fick lite att stå i där bara ett tag,men det löste sig. När vi var klara åkte vi hem hit och fikade och käkade tårta. Det har varit en bra dag idag.

Söndag


Dessa lösenord man inte kommer ihåg.

Söndag igen inte klokt vad dagarna går fort.I fredags så var Signe hos sin moster i Ösmo. I lördags pratade jag med min syster i telefonen hon hade något jätte trevligt att berätta! Signe och Mr var i Farsta och handlade lite födelsedags presenter till Signe. Dagen idag har spenderats hemma vi har varit ut med hundarna,Signe har hängt med Tina en stund. Tvättmaskinen har gjort sitt vi har ätit förstås. Nu har jag underbett för ett lösenord jag glömmt igen. Men det finns värre saker.

Torsdag


Fullmåne ikväll med.

Dagen har flytit på sov gott gjorde jag,vaknade fikade och duschade samt styrslade till mig.Signe har varit i skolan så som hon kämpar! Tusse har varit framme,tvättmaskinen är på. Lagat mat och plockat undan efter det,Mr jobbade över och Signe sov en stund efter skolan. Snart är det helg igen,försökt prata med Mr om en viss persons födelsedag har jag gjort. Få se vad som blir om nu huvudpersonen vill något överhuvudtaget. Det löser sig väl med tiden kan jag tro.

Onsdag


Segt.

Signe och Mr var på Aferes behandling på morgonen,jag vaknade när de kom hem länge sedan jag sov så länge. Det hade gått bra,men det var lite vemodigt eftersom hon kanske inte ska dit något mer. Signe lade sig och sov,jag fick ingenting gjort eftersom jag inte ville störa henne. Ringt till vårdcentralen har jag iallafall gjort. Jag har varit riktigt seg hela dagen faktiskt men det blir väl så när man inget gör. Nu ikväll har jag pratat med Signes broder i telefonen,han är så gullig som bryr sig. Hundarna har varit ute och nu är nattsärken på igen.Mr sover framför tv,men före det hjälpte han Gråben att få ett nytt batteri,han startade inte igår när jag skulle rasta honom lite. Imorgon är det skola igen för Signe hon var ju hemma idag. Och sedan är det fredag igen oj vad fort det går.

Tisdag


Ännu en dag.

Sov så där inatt vaknade fikade segade runt.Tvättade igen,och Tusse fick göra sitt med all sand som dras in. Plockade in tvätt,bytte lakan i sängen,lagade mat. På kvällen var jag på jobbet och hälsade på kul att träffa alla igen. Nu har hundarna varit ute och nannalinnet är på,så nu väntar sängen på mig. Imorgon är det Aferes behandling för min dotter,jag ska nog hälsa på jobbet igen för att öva mig så att säga.

Måndag.


Ett par dagar sedan sist.

Nu är jag här igen,helgen har varit som vanligt.Signe har hittat på lite av varje. Jag har lagt mig tidigt om kvällarna och sover nu mera ganska gott. I går var vi förstås och röstade,tvättade massor som samlats igen. Tusse fick komma fram en stund,lagade middag var ut med hundarna och sedan lade jag mig och kollade på valvakan tills den var slut. Idag har jag inte gjort många knop,ingen ringde idag heller om något möte? Lagat mat har jag förstås gjort,nu är nannalinnet redan på är så trött om kvällarna. Är så skönt att göra kväll så att säga. Signe sitter och pluggar hon har massa prov den här veckan,och hon sköter skolan med bravur lilla tjejen.

Torsdag.


Åska och ösregn.

Det dundrade på bra tidigt på morgonen,men jag var så trött så jag bara somnade om igen. Signe har varit i skolan,jag har gjort det vanliga fikat duschat styrslat till mig,känns bra att göra det även om man inte ska någonstans. Tvättat har jag gjort,Signe slutade rätt tidigt i skolan idag,hon åkte till sin moster i Ösmo på eftermiddagen. Jag slängde ihop lite middag till Mr och mig,djuren fick förstås också mat. Signe fick skjus hem av syster och svåger så de var här en stund och fikade och snackade. Vi fick kläder igen tack så mycket säger man då. Signe hade fått jätte fina presenter från Italien också. Hon har tur min dotter,som har några som bryr sig så mycket om henne. Nu väntar sängen imorgon är det fredag igen hu vad veckorna går fort.

Onsdag och kanske med på banan igen.


Företagshälsovården.

På morgonen var jag då på möte,chefen var sjuk och kunnde inte närvara.Men handläggaren från försäkringskassan var på plats. Vi diskuterade fram att,jag skulle arbetspröva i 2veckor,för att sedan jobba halvtid. Sedan skulle jag på återbesök till läkaren där om ca 2 veckor,samt att jag skulle få gå på KBT igen. Före jag började så skulle jag handläggaren och chefen träffas eftersom jag upplever att hon inte har riktig koll på läget så att säga,handläggaren skulle vara med för att reda ut vissa missförstånd som har varit samt tala om för the boss,vad jag ska och inte ska rent ur hälsosynpunkt.Det andra kan jag nog svara för själv. Överhuvudtaget så var det ett bra möte,där jag kännde att båda lyssnade på vad jag sa och tyckte. Mr var snäll och skjusade mig det tackar vi för. När jag kom hem så tvättade jag och plockade undan lite ganska nöjd med dagen. Snart ska jyckarna och jag gå ut sedan är det nog sängen tidigt för mig.

Tisdag med shopping


Söder igen.

Sov så där inatt,Signe gick till skolan jag gick upp lite efter henne.Har haft skallevärk i flera dagar nu,fikade duschade tvättade håret samt styrslade till mig. Mr kom hem och sedan Signe och så bar det av till Dr Browald. Han hade en del att säga och vi satt och pratade länge,Signe och Dr kom överens om en sak som jag tror blir bra,han är verkligen världens bästa doktor,han sa att det var så trevligt att se att Signe hade utvecklats till en så vacker ung kvinna,han har ju verkligen varit med oss ett tag både i glädje och sorg den doktorn. Sedan bar det av till Sickla köpcentrum,Mr hade spenderarbyxorna på så vi tog chansen.Med mig fick två par skor följa med hem,och Signe tog också hem två par. Vi käkade på någon pizzeria där. När vi kom hem så tog jag en sväng med Tusse,i sandtaget här hemma. Tvättmaskinen for igång,plockade in tvätt gjorde jag också. Jag har pratat med syster yster i telefonen,de kom hem från Italien igår. Bråda dagar för dem nu när de snart ska flytta. Hundarna och jag har varit ute i ruskvädret,blött,blåsigt och mörkt.Nu vill man bara krypa in och tända ljus. Danne blev frussen även han och ville ligga i Signes knä och värma sig. Imorgon är det då dags för mötet på företagshälsovården,ni håller väl tummarna att det går bra hoppas jag.

Måndag och regn


Söders höjder igen.

Inatt sov jag rätt knackigt,men gick upp rätt tidigt kan ju inte sova på morgonen heller nu.Börjar nog bli riktigt gammal. Signe har varit i skolan på förmiddagen,hon är så duktig fast det strular med både det ena och det andra. Jag styrslade till mig och sedan kom bullen mer än en kvart för tidigt,det är väl konstigt när jag beställer så vi är ute i god tid så kommer den alltid för tidigt. Annars kommer den så det är på håret vi hinner. Ja ja hur som helst är det jätte skönt att vi har de här resorna,fick nya resor tankade idag,det tackar vi för! Igår var Signe och Mr i Haninge en sväng,jag hade ingen lust att åka med efter att ha hört historien igen,jag är det enda som jobbar,jag kan inte ta ledigt hela tiden,räkningarna kommer bla bla. Men jag fick lite gjort här hemma iallafall. Imorgon ska vi träffa Dr Browald,både Signe och jag är nog lite oroliga för det. Visst ja söders höjder betyder att vi varit på Bup idag,jag pratade med Calle och Ylva,och Signe med Evabritt. Inte alla som har två att prata med som jag har,det är jätte skönt att få ventilera med dem men också väldigt jobbigt efteråt helt slut känner man sig. Signe hade beställt Taimat,som vi åt när vi kom hem. Signe ligger och vilar en stund och jag sitter här. Hade fått det hela om bakfoten,det är först på Onsdag jag ska till Nynäshälsan,så då kan jag ju ta en sak i taget det var skönt.

Lördag


Segdag.

Igår fredag fick jag brev om möte ang arbetsträning,känns både bra och dåligt. Handläggaren bad jag skulle ringa mig,jag vill liksom höra mig för hur det går till,om det måste tas upp rent medicinska saker tillsammans med Katla.Hon har ju inte visat den största empatin precis,att handläggaren och doktorn måste diskutera det förstår jag men inte en chef som jag inte ens har träffat. Lite orolig över det faktiskt,och naturligtvis blev det på tisdag då vi ska till sös också. Min dotter gjorde en gullig sak igår,hoppas verkligen att det uppskattas! Hon håller så smått på att planera en kryssning till sin 15 år dag. Hoppas det går vägen med allt nu bara. Idag har jag inte gjort många knop kan man säga,stickat lite på min tröja och så. Ska bli skönt att krypa ner under täcket snart.

Torsdag


Ännu en bra dag!

Ja sover gott gör jag vaknar i förmodligen normal tid.Duschat fikat och målat dit ögonen. Signe har inte varit hem någonting idag varit i skolan hela tiden. Tusse har varit framme det är liksom sand överallt här,tvättat har jag gjort. Fick spelet på mitt gråa hår så jag tog bussen till Ösmo,träffade Majsan på bussen. Var på Ica en snabbis och köpte hårfärg samt lite garn fick följa med hem. Åka buss gick alldeles utmärkt,hem igen kletade in färgen,Signe hade beställt Kebab idag så någon mat behövde jag inte laga. Nu har jag börjat sticka på en tröja i lila garn,få se om det nu blir någon tröja? Men jag har ju något att göra iallafall,kom ihåg att ringa och ändra Signes tid till Dr Browald gjorde jag också.Så nästa vecka blir det Söder både måndag och tisdag. Signe har sovit en stund efter maten hon är trött,hoppas hon inte håller på att bli förkyld igen stackarn,hon kämpar så hårt i skolan min kämparnaskonung. Mr sitter eller förmodligen sover inne hos sig,Signe drog ut en sväng med Tina nu. Hundarna och jag har varit ute och jag är klar för sängen,ska nog sticka lite till bara. Imorgon är det fredag igen,och inte har jag hört om något möte ang min arbetsträning.

Onsdag


En ganska bra dag.

Sover rätt bra om nätterna nu,och uppe rätt tidigt.Signe har börjat gå i skolan hela dagar nu,så duktig! Hon kommer ju hem på håltimmar och så.Jag har tvättat gått en sväng med Tusse och plockat lite här och var. En sväng på Lillan och sedan en tur ner till Klädis med Gråben och Signe har det blivit.Hittade inget till mig där,men ett halsband fick följa med hem.Signe hittade lite som hon ville ha iallafall. Nu är hon på promenad med Tina,jag och hundarna har varit ute och jag är klar för sängen.

Tisdag


Bup besök på Söder.

Ja idag gick det alldeles utmärkt att komma iväg,bullen kom tidigare så vi var verkligen i god tid.Hann med att ta en fika innan. Alla var samlade och Signe fick mycket beröm,hoppas hon kan ta åt sig det! Måste be Mr att ringa till bup och förklara varför inte han är med,de frågar mig varje gång,men det är ju Mr som får svara för sig. Vi var på apoteket och sedan åkte vi hem igen. Signe stannade hemma och pluggade istället för att gå till skolan. Signes mentor är verkligen en klippa som förstår och har empati. Tur att vi har henne och bup förstås. Idag kom kallelse till Dr Browald men tiden måste ändras för just den dagen fyller ju Signe år. Nu har vi ätit Signe och jag Mr jobbar typ eller nåt. Som det ser ut så kommer jag inte iväg till jobbet ikväll heller,är så satans trött tidigt.

Hej svejs


Måndag.

Helgen har varit som vanligt,Signe har hittat på lite saker iallafall. Nu är hon en sväng i Skogås hon verkar tycka att det är rätt ok i skolan nu. Imorgon ska vi till bup igen,och jag väntar på att få komma på möte ang arbetsträning. Skallen hänger tyvärr inte med riktigt,fortfarande ont i den och känner mig allmänt lost(mer än vanligt alltså)

Ha det


Lördag igen.

Allt gick bra för min dotter igår,det var bara hennes mamma som fejkade ur. Som tur är så hade det gått bra med att bara Mr var med tyckte hon. Hela dagen igår var som ett enda töcken ont i skallen och allmänt totalt nere. Tog nog på krafterna hos företagsläkaren,jobbigt att behöva blotta sig en en gång för en ny person. Idag har jag mått bättre med skallevärken är kvar.Har städat plockat undan tvättat och så iallafall. Allt som betyder något är ju att Signe mår bra,sedan allt annat skit spelar inte så stor roll. Hon har varit en sväng hos Tina i Ösmo idag,och så har Mr och hon varit i Nynäs och handlat. Gojorna har varit i uteburen en stund,och de har fått städat de med. Nya lakan i sängen,väntar bara på att jag ska få gå och lägga mig.

Hej


Nynäshälsan äntligen!

Idag har jag varit på Nynäs akuten och träffat företagsläkaren det var ju på tiden om man säger så. Hon visade sig vara en sympatisk person,samt visste vad mina symtom handlade om.Det känns ju tryggt. På sista läkarintyget står det väsentligen neutralt stänmingsläge undrar om det är bra eller dåligt? Mr fick skjusa mig dit vilket inte var till belåtenhet. Hem sedan vidare till Söders höjder för läkarbesök med min dotter,även det gick bra. Kämparnas konung som hon är min lilla tjej. Vi var på apoteket och handlade lite som vi tjejer behöver,och sedan åkte vi hem igen. Ett besök på Klädis har vi också hunnit med,jag fyndade ett par Lewis jeans,och Signe hittade lite annat. Ikväll blir det tidigt i säng,vi ska ju till Söder imorgon också då Signe ska göra en undersökning. Summerat så har det varit en bra dag.

RSS 2.0