Onsdag


Någon dag sen sist.

Men nu skriver jag igen.Det rullar på Signe går i skolan enligt sitt schema,jag har jobbat ikväll och det gick bra det tackar man för. Sover fortfarande dåligt somnar först på morgonsidan,men man ska inte klaga. En del av mina yngre vänner har det lite halvjobbigt och igår natt hade vi en nattgäst här. Hundarna och gojorna mår bra,och jag har fått lite ny energi känns det som. Men det är inte lätt alla gånger.

Måndag


Bup besök för föräldrar.

Somnar inte förrän på morgonsidan,segade mig upp fikade,Signe var i skolan kom hem och gick dit igen. Duschade styrslade till mig,Mr kom hem och vi åkte till Söder för samtal. Som vanligt så imponerade vår Calle med sin klokhet att se på saker.Det var ett givande möte. Eftersom Mr skulle på Biltema,så gick jag av i Haninge centrum,shoppade loss inte! Ett nagellack,hårspray,deo samt några par strumpor fick följa med hem. Och så hade jag varit utan kaffe alldeles för länge så det slank ner en kopp. Vi köpte pizza med hem. Nu sitter jag här och har målat naglarna hundarna har varit ute och nannalinnet är på. Det gick bra att arbeta även igår,Signe var i Nacka och hälsade på.

Lördag


Snön ligger kvar.

Somnade på morgonsidan igen,efter att ha varit uppe och ätit kanelbullar och mjölk. Mr var och jobbade jag fikade segade in i duschen och styralade till mig. Hann plocka undan lite i mitt städade kök sedan var det dags att bege sig till arbetet.Där gick allt bra så kul att det fungerar! Nu har jag kommit hem igen hundarna har varit ute och nannalinnet är på.Nu ska jag nog äta något och sedan gå och lägga mig imorgon ska jag jobba igen.

Fredag


Snö!!!!!

Signe väckte mig och talade om att det var snö ute,men så mycket som det var trodde jag inte. Gick upp fikade,duschade och tvättade håret.Tusse fick komma fram,och tvättmaskinen fick också gå. Mr är ju på fest så Signe och jag har haft det tyst och lungt här hela eftermiddagen och kvällen.Vi har ätit tacos och godis. Har pratat med Dr Browald idag,vi skulle träffas inom kort.ja framför allt Signe så klart. Imorgon ska jag arbeta igen,hoppas det går bra. Hundarna och jag har varit ute och halkat runt,fy vill inte ha vinter.

Tordag


Städdille idag med.

Sov som jag vet inte vad inatt igen,helt död när jag skulle gå upp.Fikade styrslade till mig,gick ner till skolan på utvecklingsamtal.Blir så stolt över Signe,och blir alldeles rörd av all omtanke och stöd som Maria ger henne. Ingenting är omöjligt bara det blir bra för Signe. Signe stannade kvar i skolan jag gick hem,och fick värsta rycket och städade hela köket från golv till tak. Även idag har jag fått ihop lite soppor,Mr kom hem han åkte och handlade lite smått som vi behövde,jag lagade mat. Micke,Pia och Linus var här en stund,och Tina var hos Signe. Nu tvättar jag för fullt,hundarna har varit ute 2,5 grader kallt har vi här nu. Nannalinnet är på och jag ska sticka några varv tror jag. Även idag har det varit en bra dag.Imorgon är det fredag igen Mr ska på fest efter jobbet.Vad Signe ska göra är nog inte bestämt än. Jag hoppas att jag har samma energi och kan fortsätta städa och röja.

Onsdag


Slängt massa skit rent ut sagt.

Kunde inte sova inatt igen? har sänkt min medicin igen få se om det blir bättre. Sov därför länge segade mig upp och fikade.Duschade fixade till mig,något möte blev det inte.Bytte lakan trog med Tusse över gruset,samt tvättade förstås. Mr kom hem tidigt idag han har hjälp Gråben att få vinterskor på sig. Sedan kom Min käre svåger och även hans bil fick vinterskor på. De hade kommit rätt bra tillrätta i Nacka sa han,måste åka dit och kolla. Signe och jag var ut med hundarna fy vad ruggit och mörkt det är. Efter det fick jag värsta rycket och slängde massa som sagt,städade lådor och skåp i tvättstugan,samt några lådor i köket.Hoppas det blir ett ryck i morgon också så jag kan slänga mera saker.Tänk om Mr kunde få samma ryck någongång och slänga sitt skit! Det kommer bli ett helvete den dagen det ska flyttas,han släpar i stället hem mer skit. Signe har pluggat en hel del ikväll igen,imorgon är det utvecklingssamtal i skolan. Få se hur det låter? Ja jag känner mig rätt nöjd med dagen har fått mycket gjort.

Tisdag


Vilket regn och rusk väder?

Vi kom inte iväg till bup på morgonen,så det känndes väldigt skönt att krypa ner i sängen en stund igen,i detta väder. Gick upp lite senare fikade,duschade och styrslade till mig,tvättade och plockade lite. Signe åkte till Haninge med Tina,och jag gick iväg och jobbade,även denna kväll gick bra.Jobbar ju på riktigt nu,men det är skönt att det är halvtid hoppas det förblir så ett tag.Och att alla förstår varför det är så,jag har kommit tillbaka men orkar bara så här mycket just nu. Nu när jag kom hem så fikade jag och pratade med Signe en stund,det är mycket plugg för henne nu. Imorgon är det avdelningsmöte,får se om jag går dit eller inte?

Måndag


Nynäshamn en helt död stad efter klockan 18.

Har varit i Nynäs på eftermiddagen var och hämtade mitt inloggnings kort på Pentagon.(Nämdhuset) Sedan apoteket och till sist hos frissan,Salong hårfin blev det den här gången,det var trevligt och blev bra. Men sedan höll jag på att frysa ihjäl i väntan på bussen,ingenting var ju öppet. Före jag åkte hann jag tvätta lite plocka undan och så. Signe har så klart varit i skolan. Imorgon väntar stadsbesök igen,det är dags för bup,och sedan ska jag jobba alldeles för mig själv imorgon kväll(dvs jag ska inte arbetsträna längre) Mr har hjälpt till med flyttning i lördags,och Signe har varit ute och rört på sig.

Fredag


En vecka till enda igen.

Fredag igen? ja hu vad veckorna går fort.jag sover länge nu eftersom jag somnar sent. Signe har varit i skolan så klart och är nu hos Tina i Ösmo.Jag har jobbat en stund Nu har hundarna och jag varit ute ,lungt på byn än så länge,men enligt Nynäshamnsposten så är det inte så lungt här i Sorunda. Mr har hyrt släpvagn på Lillan ,imorgon så flyttar min syster och svåger till Nacka känns lite konstigt de har ju alltid funnits där i Ösmo. Men naturligtvis så kommer de att finnas för oss var de än bor. Nannalinnet är på och jag har rakat lite päls och så,få se om dottern kommer hem eller om hon stannar hos Tina.

Torsdag.


Stickade tröjan ihopsydd och klar.

Sov jätte gott på morgonen hörde ingenting,fikade drönade runt en stund. Duschade och styrslade till mig,mina nya linser sitter jätte bra,och dessutom så ser jag bra med dem inte illa. Plockade in lite tvätt och fixade lite,och började sy ihop tröjan som blev klar nu ikväll. Jag har varit på Sunnerbo även ikväll och det gick bara bra,vi skrattade och hade roligt under arbetet. När jag kom hem så satt Signe och jag och pratade en bra stund,sedan käkade vi rostade mackor. Nu har jag gjort kväll här hos mig,men ska väl sitta uppe en stund till. Imorgon är det sista passet som arbetsträning,nästa vecka börjar jag på allvar.

Onsdag


Allt bra igen.

Den personen jag skrev om igår är hemma igen och allt är bra hoppas vi skönt det! Jag somnar nu mera sent på kvällarna och sover därför längre.rätt skönt eftersom jag arbetar kvällstid. Det skulle behövas totalsaneras här på Konvaljevägen men till det finns ingen lust alls. Jag gör det nödvändigaste tvättar diskar och så. Även ikväll var det ingen spökvarning, allt var precis som vanligt på arbetet. Signe har varit i Ösmo en sväng och kom hem förut,imorgon är det skola för henne. Jag ska jobba igen,är ofta på Sunnerbo nu. Dogsen har varit ute,nannalinnet är på och jag har målat naglarna.På måndag skulle jag få hjälp med håret igen,och då måste jag även komma ihåg att hämta mitt datakort i nämdhuset.

Tisdag


Ännu en jobbar kväll avklarad.

Ja jag har jobbat ikväll och har kommit upp i mina 4 timmar,det gick alldeles utmärkt ikväll skönt. Inatt som var sov jag nästan ingenting vet inte varför? Var jätte seg på morgonen men masade mig upp och fikade och så. Hann med och tvätta lite,duschade styrslade till mig,var till Lillan.Stickade lite. Sedan bar det av med Gråben till arbetet,när jag skulle åka hem var det antydan till is på rutorna fy vill inte! Sänder många krya på dig tankar till en viss person ikväll,hoppas hoppas att det snart blir bättre.

Måndag


Helgen har varit igen.

Det har gått bra att jobba alla kvällar,det tackar man för.Jag har varit ledig i helgen och i lördags var vi till Nacka forum och skulle shoppa,Signe hittade en del som fick följa med hem.Men jag var inte på något shopping humör tydligen,jag köpte ett hårspänne.Mr köpte en ny tv,på vägen hem var vi hos min syster en snabbis. Signe har hängt med tjejerna en hel del,jag har förstås varit hemma. Nu ikväll har jag jobbat en stund igen,det gick skapligt lite spökvarning ett tag. Signe har varit i Ösmo hos Tina en sväng,hundarna och jag mötte henne vid bussen. Nu har jag gjort kväller,imorgon kväll ska jag arbeta igen.

Tordag.


El Stockholmo idag.

Sov rätt länge fikade duschade och styrslade till mig plockade undan lite. Sedan kom bullen och körde oss till stan jag var bara med Signe idag,så jag tog en fika medans hon pratade med Evabritt.Före besöket var vi på apoteket och handlade lite. När vi kom hem hade Mr köpt kebab som Signe betällt.Jag fikade igen och åkte sedan och jobbade ett par timmar,det var anhörigträff där.Det gick alldeles utmärkt även ikväll att arbeta,Stefan och Birgitta jobbade jag med. Nu är jag hemma igen,hundarna har varit ut i regnvädret och nattlinnet är på. Imorgon är det fredag igen.

Onsdag


Ännu ett pass på jobbet avklarat.

Även ikväll gick det alldeles utmärkt att arbeta,jobbade med Ewa och Birgitta. Vi har alltid trevligt när vi jobbar,kul. Före jag gick så hann jag tvätta och plocka undan lite,har även pratat med chefen en snabbis. Har beställt bulle tills imorgon då vi ska till Bup,på kvällen ska jag jobba igen då är det anhörigträff. Signe har varit på musikcafe i Södertälje,Mr är och hämtar tjejerna nu. Jag har varit ut med hundarna och satt på mig nannalinet,hoppas jag sover bättre inatt,har fått vallningar igen klimakteriebesvär eller medicinen jag vet inte riktigt.

Tisdag


Har inte varit vid datorn.

Nej nu är det ett tag sedan jag bloggade igen.Helgen har kommit och gått,Signe har hängt med Tina rätt mycket. Igår började jag min arbetsträning,det var med ben som Bambi på hal is igår kan jag säga. Men ikväll känndes det som om jag inte varit borta därifrån alls,så kul när det går bra! Alla är så snälla och tycker att det är bra att jag är tillbaka. Imorgon ska jag jobba kväll igen sedan på torsdag är det utbildning,sedan vidare färd till Bup med min dotter.Fredag jobba kväll igen sedan ledigt i helgen.

Fredag


Minnesstund i kyrkan.

Ikväll var jag ner på minnesstunden över min väns son,sonen har jag ju sett sedan han var mindre. Det var nästan fullsatt i kyrkan,men vart fanns alla föräldrar?de här halvvuxna ungdomarna framför allt killarna ska ju vara så tuffa så när det väl brister för dem blir de ju helt hysteriska stackarna,de skulle verkligen behövt någon förälder med.I stället var det fältarna som fick ta hand om dem. Det spelades mycket musik allt från hårdrock till vad jag tycker vacker musik. Lasse Svärd var med som medmänniska höll sig lite bakom. Signe har varit i Haninge med Tina på eftermiddagen och shoppat loss lite. Hon har lite att bekymmra sig över så det är kul att de hittar på något. Har försökt göra något åt saken idag men inte lyckats med det.Förhoppningsvis ringer de på måndag. Mr har varit och handlat lite som vi behövde. Nu väntar sängen för mig,hoppas alla lessna ungdomar inte hittar på något dumt nu i natt.

RSS 2.0