Sov nu så gott,när ni kommer så långt som till sängen.


Just det imorgon är det Blåkulla färd också.


Tidig kväll blir det.

Ja jag känner mig trött,så hundarna har redan varit ute och nattlinnet är på. Tror ni jag fått hjälp med mina ögonbryn? not! Förövrigt så hänger alla mina jeans som säckar på mig nu.Det är aldrig riktigt bra,förut var de för små. Vem har råd att köpa nya,jag vill ju ha Lee jeans och inget annat. Gojorna har också fått påskstädat i sin bur,maken hade köpt granatäpplen till dem.Och när jag skulle skära sönder dem,så förstörde jag en tröja för att det skvätte,samt att det var saft över köksluckorna. En rolig sak som jag skrattade åt inatt,var att Lillemor hade lyckats krypa in i påslakanet och kom inte ut. Eventuellt blir det en sväng till Nynäs imorgon,då Signe ska på banken,och jag är i akut behov av ny brunkräm. Om hon nu har tid med det min lilla gumma,när hon har en date på G.

Påskpyntat var det här.


Påskstädat.

Sov rätt ok,upp fikade drönade runt.Duschade var till Lillan och köpte mjölk. Har gått med Tusse,dammat,skurat golven och tagit in påskris samt ställt fram lite påskpynt. Tvättmaskinen har gått för fullt hela dagen och så gör den än.Vi har ätit hämntmat till middag,jag åt räksallad. Håret har fått lite ny färg,och naglarna är målade.Signe har nog haft fjärilar i magen hela dagen.Posetiva fjärilar för morgondagen då det visst ska komma en herre på besök. Maken sover framför tvn,Signe berättade just att hennes psykolog hade frågat om vi inte hade något vardagsrum?(eftersom vi alltid sitter på olika håll)Ja så kan det bli. Signe har gått till Tina en sväng nu och jag sitter här vid datorn.

Go natt.


Fortfarande uppe.

Ja jag har inte kommit i säng än,Signe kom hem ganska trött men hade haft det trevligt i tok stan. Jag har lekt lite med min iphone så kul så kul. Började på en ny bok på vägen in till Stockholm,men det känns som jag inte konsentrerade mig riktigt.Får nog börja om från början. Fyrmästarens dotter heter den,verkar vara kanon bra.

Signe och jag.(När vi kom iväg så bra själva)


Åter hemma.

Signe och jag fikade på Sös sedan åkte vi hem,Signe började direkt att fixa till sig och hennes pappa skjusade henne in till Södertälje,där hon skulle träffa Elin. De tilsammans skulle gå på muskicafe på Elins skola. Tydligen var det en ung herre som var glad att Signe skulle komma också. Maken kom just hem,han är hundvakt också. Jag har pratat länge i telefonen med min syster.Efter klockan 21 är det dags för maken att hämta Signe,jag ska gå ut med hundarna och sedan är det väl dags att göra natt här på konvaljevägen. Jag känner mig väldigt nöjd med dagen som varit idag.

Besök hos rektorn.


Skolbesök.

Kom upp i tid och hann göra iordning mig och sånt,tills vi skulle på möte i skolan. Där avlöpte det bra tycker ialla fall jag. Sedan bar det av till staden med taxi,vi kom fram lungt och sansat. Även besöket på Bup var bra,men med ett och annat frågetecken,men det ordnar sig säkert.

Natti


Sängen väntar.

Dogsen har varit ute,Danne fick spelet på en pudel. Jag har gjort mig klar för natten,maken sover,Signe och jag är vakna.Men imorgon måste jag gå upp tidigt om jag ska hinna vakna till innan vi ska till skolan,och sedan färd mot Stockholm. Hoppas vi hinner in nu bara,men det ska nog gå tror jag.

Fågelkvitter.


Måndag.

Somnade först långt in på morgonsidan,och sov därför länge förstås. Duschade fixade till mig så gott det nu går. Tusse kom fram,förstår inte varför hela Sorundas grus ska samlas inne hos mig? Ja tvättat har jag gjort även idag.Vi har ätit köttbullar och makaroner till middag. Maken var hemma en stund,men har åkt igen. Signe sitter och pluggar religion på sitt rum. Har gjort klart fransarna på Ewas poncho,så nu är den också helt klar.Hon kanske får den i påskpresent. Det börjar faktiskt likna vår mer och mer nu,fåglarna är lite på.

sussa så gott.


Ja nu är det kudden som gäller.

Hundarna har varit ute,det tycks som Danne saknar all snö.Men det är han nog ensam om att göra. Maken har gått och lagt sig,Signe håller på med lite kroppsvård. Och jag sitter ju här. Imorgon har vi ingenting som vi ska göra,men på tisdag är det en del vi ska göra.

Söndagskväll på konvaljevägen.

Vi har ätit fläskkokletter till middag,och det är undan plockat.Har fått det mesta tvättat igen. Var just till Lillan och köpte kanelbullar,som jag tryckte i mig en till kaffet. Ewas poncho är klar nu så när som på fransarna.Jag har stickat några stycken nu. Ja nu är det väl snart dags för sängen kan jag tro.

Hej på er.


Söndag.

Har inte kommit in på bloggen,så det är därför som jag inte skrivit. I fredags så sov Signe över hos Tina det var kul för henne,i lördags så hade de herrbesök som hälsade på. Nu är det sommartid igen,ljusare längre alltså.Och snön smälter så sakteliga. Maken jobbar tror jag,och Signe är på väg ner till Tina nu. Jag har dragit en sväng med Tusse,och plockat undan lite här och var. Tvättmaskinen går för fullt.

God natt med er.


Fredagskväll.

Signe gick ut med Tina för en stund sedan.Maken sover framför tvn som vanligt. Och jag och hundarna har varit ute,det regnar här på Konvaljevägen nu. Har satt på mig nattlinnet och ska gå och lägga mig och läsa.Har haft ont i skallen hela dagen. Vi har ätit pizza till middag,maken och Signe har varit och handlat lite som vi behövde. Har pratat med min syster i telefonen bla om ett brev om en bouppteckning från någon släkting som jag inte har en aning om vem det är? Fel skickat eller vad? Ja konstigt är det.

Trevig helg på er.


Fredag.

Sov rätt ok,men har fått tillbaka mina klimakteriebesvär igen.Har börjat med naturläkemedel mot det igen nu,det hjälpte ju förra gången jag tog det. Har duschat tvättat håret och målat dit ögonen.Dragit en sväng med Tusse och plockat undan lite här och var. Nu är det dags för en kopp fika igen,undrar vad man ska äta till middag idag då? Härligt att det är lite vår ute.

Sängdags.

Har klätt om för natten,Signe håller på att prova kläder till Göteborgsresan. Och maken har redan lagt sig.Gojorna sover och så gör även hundarna. Imorgon är det fredag igen inte klokt vad veckorna går fort fast man inte gör något

En vacker Hyasintara.


Eftermiddag.

När vi kom hem från skolan så blev Danne klippt och badad,så nu är han riktigt fin igen.Jag tycker han ser mycket yngre ut med kortare päls. Maken kom hem och fick ett ganska litet utbrott när han skulle betala räkningarna. Det gick över ganska fort,det är bara att stänga öronen och låssas som det regnar. Vi har ätit köttfärssås och pasta till middag. Efter maten gick jag en sväng till jobbet,lämnade mitt läkarintyg.Och så lämnade jag Frida och Jennys ponchon som nu var klara. Satt och pratade en stund med jobbarkompisarna. Har ringt om Aferes tid till Signe idag,den 15 april hade hon en tid,men de skulle försöka fixa en tidigare tid. Nu har jag precis tagit en kopp kaffe och några kakor.

Hej på er.


Torsdag.

Blev väckt av telefonen,gillar jag inte.Gick upp fikade duschade och fixade till mig. Väckte Signe hon fixade också till sig,medans jag bytte lakan och drog en sväng med Tusse och så. Signe ville att jag skulle gå med till skolan så det gjorde jag,hon fick göra ett prov där och fick sedan hemuppgifter. Vi pratade lite med Signes lärare,och hon och rektorn hade också som förslag att de skulle träffa dem på Bup,för att samarbeta lite och det var ju bra. Signe och jag ska ju träffa rektorn och Läraren nu på tisdag igen,och sedan ska vi även den dagen till Bup.

Natt på er.


Så här snygg blir jag snart.


Kvällning.

Har gjort en massa kroppsvård ikväll,och så har jag målat tånaglarna så nu är det vår! Dogsen har varit ute,sitter med en inpackning i skallen och har smort naglarna med olivolja. Maken sover framför tvn,Signe i sitt rum,har försökt mutat henne till att plocka mina ögonbryn.Blir inget bra när jag gör det själv,eftersom jag inte ser ordentligt. Sitter väl här och väntar,får se om det blir någon hjälp,vilket jag betvivlar. Sedan är det väl sängen som gäller och läsa igen.

Fika dags


Onsdag.

Sov länge idag,fikade och segade runt bra länge faktiskt inget spökbesök på morgonen.Har dragit Tusse några varv,tvättat plockat in tvätt. Ja och duschat förstås. Vi har ätit kyckling till middag.Jag fick inte tag på Inger,får försöka igen imorgon.Nu ska jag ta mig en kopp fika igen.

Data hjälp


Besök av dataexpert.

Ja idag har jag fått hjälp så att jag kan surfa och kolla mina mail i telefonen genom rautern här hemma. Signe fick också lite hjälp,men hon fixade ju det mesta själv.Jag min trögskalle behövde ju hjälp med allt. Vi fnissade som attan Signe och jag eftersom signe fick ett pinsamt sms precis när han höll på med telefonerna.

Sov gott


Andas ut det onda,andas in det goda.

Så hundarna har varit ute,jag är fixad för sängen.Har klippt prislappar och lagt in mina tröjor.Maken sover framför tvn sedan vi kom hem. Och imorgon är en ny dag,då jag måste ringa om Aferes tid till min dotter.

Men nu var det då resväskan som var fel!!!(en Lv skulle det väl ha varit förstås)


Shopping.

Jag var på apoteket på Sös,och Signe och jag var fortfarande okontanta,jag tyckte vi skulle åka till Haninge med det tyckte inte hon då. Men hur som haver så fick Signe och jag pengar av maken det tackar vi för,kanske hans sätt att hjälpa till på sitt sätt?Så iväg till Haninge bar det,och där shoppades det Signe hade ganska mycket saker som fick följa med hem.Så nu vill jag inte höra så fort jag vaknar att hon ska ha kläder på ett tag. För min del fick 4 toppar följa med hem. Vi käkade där och sedan bar det hemåt,jag var som en trasa då.

Janssons


Roliga familjen på Stockholms resa.

Ja jag säger då det!som sagt tills jag satt i bilen hölls sig spökena borta men väl på väg så satte de igång. Signe var arg för att jag var så jobbig,jag förbannad på maken för att han inte kunnde parkera på rätt ställe. Arg som ett bi,på väg att ta till lipen samt super stressad.Gjorde ialla fall jag entre på Bup. Efter en kopp kaffe och några minuter i väntrummet så blev det lite bättre. Träffade Dr Browald där som hastigast. Ja maken och jag gick då in till vår psykolog Kalle,vilket visade sig var en väldigt sympatisk och sansad ung man(snygg var han ocks enligt Signe)Och ja mamma kan väl hålla med om det. Det första han tog upp var sjukresorna(eftersom Ylva var sjuk så tog han det istället)Och då var jag färdig att pussa honom så lättad blev jag att slippa den här stressen när hela familjen ska iväg. Vi pratade förstås och han var mycket väl insatt i KBT,som han själv jobbade efter,samt även Mind fulness. Det som var jobbigt som måste tas upp nästa gång är att vi ska samlas alla efter så blir det så tidspressat. Jag förstod inte riktigt vad Evabritt menade med en del saker,och hon är för på för att jag ska tycka att det är ok. Men huvudsaken är ju att Signe tycker om henne. Det blev då bestämt att Signe och jag åker in själva,maken blev på något sätt avpoliterad från det hela?

hej


Tisdag.

Sov rätt ok och vaknade som jag tycker lagom,lite spöken men det försvann snabbt idag. Duschade tvättade håret och styrslade till mig så gott det nu går. Plockade ur diskmaskinen matade fåglarna och plockade lite.

God natt,söta va?


Det både värmer och klär.Sa kärringen om löständerna.


Läggdags.

Dogsen har varit ute,Danne skulle verkligen behöva klippas och badas. Har plockat ögonbrynen(hur lätt är det när man är halvblind?)och sedan har jag klippt luggen själv så nu ser jag ut som Mats i himlaspelet. Men men man gör så gott man kan. Imorgon är det stadsresa och besök på Bup,ja vad ska man säga om det? ska träffa en Kalle,som jag inte stiftat bekantskap med förut. Förövrigt har maken försökt vara lite snällare,och mindre gnällig.Det håller väl kanske i sig tills det är dags att betala räkningar igen. Nu ska jag fortsätta på min tråkiga bok,handlar om massa sprängmedel,missiler och gud vet allt.Inte min genere när det gäller böcker. Har tryckt i mig en semla,och rökta räkor med aioli,så nu mår jag smått illa.

Ha det så gott.


Måndag.

Vaknade med hjärtat i halsgropen igen,det är själva fan vad det ska vara jobbigt när man vaknar.Men som tur är går det ju över efter ett par timmar. Tusse har varit framme,det är inte klokt vad hundarna drar in massa grus och skit. Tvättmaskinen har gått hela dagen,har fixat med lite post som skulle skickas. Ja duschat har jag gjort och målat dit ett par ögon. Maken och Signe har varit och handlat lite saker som var slut i skåpen. Vi har ätit gratinerad falukorv och pasta till middag. Förövrigt ser jag ut som en rugguggla i skallen också. Fy vad jag är gnällig,men än finns det hopp om livet.

Go natt


Fy vilket busväder.

Nu har Signe kommit hem igen,det planeras för en tripp till Göteborg med Heggan och Tove skulle eventuellt också med. Vi har precis ätit en sen middag ikväll.Hundarna och jag har varit ute i snö och blåst. Nu sitter nattlinnet på,och straxt ska jag lägga mig och läsa igen.

Vinter väder.


Söndag.

Vaknade jätte tidigt igen,låg och drog mig ett tag.Fikade plockade ur diskmaskinen Startade tvättmaskinen. Duschade och tvättade håret målade dit ett par ögon.Idag har det varit grått och mulet här på Konvaljevägen,och nu snöar det. Signe är fortfarande hos sin moster,det verkar som om hon har haft jätte roligt i helgen kul för henne. Maken hämtar väl henne ikväll. Jag har just målat naglarna.

Ha det.


Lördag.

Vaknade jätte tidigt och kunde inte somna om.Fikade och drönade runt.Maken åkte ut till husvagnen och kollade till den. Det har varit varmt och sol här på Konvaljevägen idag,och det märks på snön. Vi har ätit vårrullar till middag maken och jag.Signe är fortfarande kvar hos sin moster och morbror. Det blir nog tidigt i säng för mig,läsa lite och sedan nanna kudden.

Trevlig helg till er alla.


Fredag och helg igen.

Sov jätte gott inatt med,sov dessutom länge skönt.Skallevärk men det blev bättre när jag fikat. Duschade fixade till mig,satt på mig min nya kofta,det är kul att ha något nytt att sätta på sig. Min tonårs dotter har muttrat idag med,men det är väl bara att gilla läget ett tag. Vi har ju tid på Bup på tisdag igen. Tusse har gjort sitt,tvättmaskinen och diskmaskinen går för fullt.Har plockat in lite tvätt. Det regnar här på Konvaljevägen idag,så nu måste det väl försvinna lite snö kan man tro. Vår vän Danne rymde till grannen förut,men jag vet inte om han fattade att han var lös,för han bara satt utanför grannens altan. Nu har maken skjusat Signe till sin moster och morbror,även kusin Johan med fru skulle komma dit ikväll.Det blir nog trevligt för Signe.

Nanna gott


Mindfulness.

Ja så har jag varit på min första terapi i Mindfulness.Vi var 6 stycken i gruppen. Och vi var ungefär i samma ålder allihop,och kommer nog att komma bra överens. Mindfulness är taget från budismen,men man har tagit bort den religösa biten. Många tycker säkert att det verkar lite halv flummigt,men jag tror att det kommer att passa mig perfekt. För att Gud ville och kärran höll,samt att jag var så duktig,så blev det en sväng på Lindex.Och två koftor fick följa med hem. Köpte även hårfärg som jag nu har tagit bort de gråa stråna med. Min dotter är glad igen nu,bara hon fick spy lite på sin mor. Tyvärr kommer man ju lite ihåg hur man var själv som tonåring. Nu har hundarna och jag varit ute,plusgrader ute,syntes på Dannes päls om inte annat. Nu väntar kudden och boken på mig.

Tjoho


Gud ville och kärran höll.

Signe kom iväg till skolan.Och jag kom iväg till min kurator,lite sne på maken som kom hem alldeles för sent som vanligt.Måste fråga min doktor om hon kan skriva ut lite sjukresor i fall att jag inte kan ta bilen eller bussen.

Till min dotter,som var kanon duktig idag.


Jaaa nya böcker att läsa.


Torsdag.

Sov gott inatt,fikade och segade runt en stund.Duschade och styrslade till mig. Var till Lillan och postade brev till försäkringskassan,samt hämtade böcker som jag beställt. Plockade undan lite här och var.

När Gud stänger dörren,öppnar han ett fönster.


Runt varje moln finns en silverkant.


Dags att lägga sig på kudden.

Nu har hundarna och jag varit ute,jag har ätit rostade mackor och druckit te. Nu ska jag lägga mig och läsa boken jag började på igår Röd täckmantel heter den. Det har överlag varit en bra dag.Vissa skulle nog tycka att jag skulle vara flickan med guldbyxorna bara. Men det är jag ju inte precis.Ja imorgon hör väl min dotters lärare av sig hoppas jag. Sedan var det ju som jag skrev till Nynäs jag skulle på eftermiddagen. Så jag har målat naglarna,för fåfängan finns ju kvar tackom lovom.

Go kväll.


Onsdag.

Sov gott inatt,och det gjorde visst Signe också.Segade runt fikade,duschade tvättade håret och styrslade till mig lite. Det gick inget bra för min dotter idag,så jag har tagit kontakt med skolan igen. Har dragit runt med Tusse en sväng,tvättat plockat in tvätt och donat lite här och var. Har pratat med min syster i telefonen om lite ditt och datt. Signe och jag hjälptes åt med middagen,det blev jätte gott. Imorgon ska jag till min kurator(trodde det var på fredag men det var imorgon) Hoppas bara jag tar mig dit nu,om Gud vill och kärran håller kan man säga. Danne är ute mest hela tiden han älskar alla stora snöhögar,för en stund sedan var den gråa katten här och hon satt en bra stund och spanade in Danne.Hon är så rolig den katten ,före hade hon varit med grabbarna här utanför medans de mekade bil.

Hej


Tisdag.

Gårdagen var full planerad,först var Signe och jag på möte i skolan.Det var ett givande möte tycker jag,de var så tillmötesgående. Sedan åkte vi till Stockholm där vi träffade Signes doktor Lasse.De hade bestänt att det skulle fortsättas med aferes behandling. Men under en tid mera ofta. Sedan åkte Signe till sin moster,som skulle följa med henne till Bup.

Snarka så gott sedan.


Söndag.

Ja så var helgen slut igen,fy vad fort det går.Men det går inte fort för snön att försvinna.Det är 4 grader kallt här på Konvaljevägen igen. Har tvättat och donat lite,imorgon är det möte i skolan och läkar besök för Signe. Jag hoppas innerligt att det går bra. Ska straxt gå ut med dogsen,men det är rena isgatan här utanför. Mats har inte sagt ett ord om mötet i skolan varken till mig eller Signe.

Sleep well.


Lördags kväll.

Signe är hemma ikväll med,förstår inte varför somliga ska vara så elaka? Hon försöker hålla modet uppe och spelar musik där inne hos sig. The boss och Signe har varit och handlat på coop i Nynäs,vi har ätit tacos till middag som Signe gjorde iordning ,jag höll på med min musik i datorn.Men fick ingen ordning på det heller. Ja nu har jag varit ute med dogsen och gjort mig klar för sängen.

Ha det.


Lördag och sol även idag.

Har sovit rätt ok,fikat duschat och styrslat till mig så att jag inte ser lika djävlig ut som jag känner mig. Signe har inte kommit upp än,och The boss har åkt på möte ang Åsvik. Tvättmaskinen är startad.Och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på.

God natt


Signe har kommit hem.

Ja nu är hon hemma igen,jag har mest suttit vid datorn hela kvällen.ska gå ut med hundarna nu,sedan sätta på mig nattlinnet och gå och lägga mig.

Vi hörs.


Fredag igen.

Sov verkligen jätte gott inatt,Blev väckt av Mats som kom hem tidigt,det var ju partaj för elverket igår och då stänger det ner tidigt. Har fått ganska mycket gjort,Tusse har gjort sitt,fåglarna har fått städat. Golven är skurade,tvättmaskinen går igen,har fått en ny lucka till den idag. Danne är ofta ute och hoppar i snödrivorna det tycker han är kul. Förutom en stund när jag vaknat så mår jag riktigt bra,arg förstås men det är ju som vanligt. Signe är fortfarande kvar hos sin moster,kommer väl hem senare kan jag tro.

Grattis vickan som har namnsdag idag.


Sov gott.


Läggdags.

Kom på att jag kan ringa till Bup igen imorgon och säga som det är,så kanske vi kan få sjukresa in och hem. Signe messa nyss hon skulle stanna hos Heggan inatt. Så nu är det bara hundarna och jag som ska lägga oss,skönt kanske hinner somna innan Mats kommer hem. Nu när jag sansat mig,så känns det rätt okej igen. Nya tag.

Alter ego.


Nu börjar det likna något.

Det blev ingen tupplur,jag var alldeles för spänd för det. Nu på eftermiddagen har de ringt från Bup,och Signe fick en snabbare tid på Tisdag. Vilket inte uppskattades av somliga. Sent ikväll så ringde kuratorn från skolan,vi ska på möte på måndag där. Passar väl inte heller kan jag tro,men dit kan jag förhoppningsvis gå själv. Jag ska snart gå ut med hundarna,duscha och gå och lägga mig,känns som det skulle behövas.Signe har inte kommit hem ännu,men hon väcker väl mig om jag hunnit somna. En händelserik dag får man nog säga,både på gott och ont.

Tack snälla doktorn.


Läkarbesök.

Som inte blev av pga spöken,men det ordnade sig ändå.Jag har tydligen haft turen igen att träffa världens bästa doktor.Hon ringde till mig istället,och hjälpte mig på bästa sätt.Så nu är det avklarat,har ringt till Bup igen då de inte hört av sig,och pratat in på telefonsvararen. Hoppas de hör av sig idag nu då. Jag har pratat med Susanne på jobbet,och även styrt upp lite med arbetet framöver. Känns skönt,bara det nu ordnar sig för Signe också. Det är sol ute här på Konvaljevägen idag också,men jag tror att jag ska gå och ta en tupplur,då jag nästan inte sovit något alls inatt.

Till min fina Signe.


Onsdags kväll.

Nu har Signe åkt till sin Moster,känns nog skönt för henne att få vara där. Du skulle visst hitta på lite roligt imorgon.Bup ringde aldrig idag,men de ringer väl imorgon. Ja det händer saker som man inte tror ska hända men så är det väl. Hundarna och jag har varit ute,och nu har jag duschat och tvättat håret,samt målat naglarna. Ska ju upp tidigt imorgon till doktorn,hoppas Mats kan skjusa mig dit. Fick nojan av att gå till Lillan är det inte nice så säg? Mats är nog bekymmrad på sitt sätt,men tyvärr blir det ju så när man sticker huvudet i sanden,och inte ens försöker ändra på sig. En poäng har han ju att han inte säger något om att jag inte jobbar(förutom pikar om pengar). Nu ska jag ska snart gå och lägga mig,med min tråkiga bok.

Sol ute på Konvaljevägen idag med.


Onsdag.

Vaknade rätt tidigt idag med,fikade drönade runt.Duschade och så,Mats ringde hem?. Ewa har ringt väntar på att Bup ska ringa.Är så stolt över min dotter som själv har tagit kontakt med sin mentor i skolan. Danne har sittit i en snödriva och solat sig,Lillemor har fortfarande spatt.

Natt


Styrt upp lite grann.

Hur har dagen varit?ja så där får man väl säga.Kunde inte sova gick upp rätt tidigt. Har ringt till Bup och beställt tid till min doktor. Dragit en sväng med Tusse,och tvättat lite igen.Lagat mat till Signe,ja så har jag inte gjort så mycket mer. Mats kom hem senare han åkte och handlade det vi behövde.Lillemor ligger i trådkorgen i badrummet med sin "valp" stackarn.Det är nog bara Danne som inte mår psykiskt dåligt här nu. Vi har varit ute,och Signe har just bakat en äppel sockerkaka. Jag vill bara gå och lägga mig då min skalle gör så ont.

Hej


Måndag.

Sov rätt ok inatt,upp fikade drönade runt som vanligt.Ja så har jag inte gjort så mycket mer.Lagat mat tvättat lite,plockat undan. Har kännt mig mycket bättre i skallen idag,inte lika påverkad av medicinen. Så nu vet jag inte hur jag ska göra med det ena och det andra.

Sov gott ses imorgon.


Ännu en kväll på Konvaljevägen.

Dogsen har varit ute,Lillemor skenvalpar fortfarande.Är hur spattig som helst. Jag är redo för sängen,Signe har gjort sig fin tils imorgon. Jag har några telefon samtal jag ska ringa imorgon,så att jag kan koppla bort för ett tag.

Söndag.

Har gått en sväng med Tusse,tvättat plockat in tvätt och donat lite smått. Signe och Mats har varit en sväng till Haninge,då Signe ville handla lite. Två plagg fick följa med hem. Imorgon ska jag beställa tid till doktorn,det är nog bara att gilla läget. Signe är nog lite less för att skolan börjar imorgon igen.

natt


Sängdags snart.

Signe och jag har varit ute med hundarna,Lillemor sken valpar har nalle som hon släpar runt på,piper så fort jag kommer för långt bort,och är allmänt störd stackarn. Vi eller jag fick gå in på Lillan och köpa lite lördagsgott till Signe. Har gjort ett nytt försök med boken Men inte om det gäller min dotter,och nu börjar det faktiskt hända saker(hade ingen annan bok). Mats sitter vid tvn och jag har precis fikat och smällt i mig några singoalla kex. Vi har ätit pizza till middag.

Har du en vän du kan väcka mitt i natten,är du rik på det bästa sätt som finns.


Världens bästa Ewa.

Ja hon har ringt till mig ikväll,samtidigt som hon körde bil bar in matkassar och höll ordning på sina barn.(Så typiskt henne).Hon kan verkligen konsten att trycka på rätt knappar när det gäller mig,få mig att se andra nyanser.Hon har ju ganska mycket i bagaget själv så därför är hon en sån ödmjuk människa.Och fullständigt heltokig har alltid humorn där och glimten i ögat.Jag fick också prata med hennes lille son,han har samma svada som sin mor. Är så glad över att jag har en sådan kompis.

Hej hopp


Lördag.

Mats har varit borta hela dagen,men fick inte gjort det han skulle. Jag har sovit gott,men har varit konstig i skallen hela dagen och kvällen,kanske är medicinen ialla fall. Annars har jag mått riktigt bra,har inte gjort så mycket,tvättat lite och så.

Sov så gott alla.


Fredag igen.

Signe var vaken före mig idag,jag fikade segade runt som vanligt. Har igentligen inte gjort någon ting idag.Varit med Signe till Lillan. Har stickat färdigt Fridas poncho. Blir så besviken på en del människor. Jag känner mig fortarande konstig(eller konstigare)av nya medicinen,nu när jag ökat den. Nu väntar straxt sängen på mig.

22.

Signe har inte kommit hem än,jag hade lagt mig och börjat somna så smått,Danne låg brevid mig och Lillemor vid fotändan.Och vi hade det så skönt tills Mats kom in och tände lyset och satt på tvn.Så var det med den friden,ja så då gick jag upp igen satt på kaffe,och satt mig vid datorn.Undrar vad Heggis tyckte om konserten?Bobbo har ju varit med förr. Natt på er

Till Signe.


Nu är de i Sverige.

Sov gott inatt,Signe var vaken före mig,konsert feber? ja nu är dom här i Sverige TH som Signe har jagat runt om kring.Äntligen är det dags för dem att inta Globen. Jag är så glad och stolt över henne! Hela eftermiddagen har gått åt till att fixa iordning sig,och hon blev så vacker min älskade dotter. Tack vare sin käre morbror så kom de in lungt och säkert hon och hennes kompis Tina.

Sleep well.


Tänk om man kunde vara så här avslappnad.


Kurar skymmning.

Så var det kväll igen,dogsen har varit ute och jag har satt på myskläderna igen. Signe min vackra dotter har fixat sig fin tills konserten imorgon på Globen. Är så glad för hennes skull. Hennes kompis Tina och hon ska åka in med moster och morbror. Själv ska jag jobba imorgon kväll och hela helgen,hoppas nu bara att det går bra.

Fortfarande vinter kyla.


Onsdag.

Somnade först på morgonsidan,både Signe och jag sov länge.Fikade förstås duschade. Har värsta skallevärken känns som om förkylningen inte bryter ut. Nu har vi ätit middag,korvgryta och potatis blev det idag.Och tro det eller ej jag har bakat en sockerkaka ikväll med,nu med äpplen och kanel i. Mats och Signe har åkt och handlat lite som vi behöver.Och jag har plockat undan efter maten. Djuren har också fått mat,Danne ligger i fönstret och spanar,Lillemor ligger här brevid mig.

Natti.


Kvällning.

Nu har dogsen varit ute,Danne fick spatt på en annan hund blir så less på honom då. Nattlinnet är på,och jag har faktiskt ont i skallen så något är det på g. De har ringt från Min stora dag till Signe ikväll ang konserten. Mats sover framför tvn som vanligt,och Signe håller på med kroppsvård. Jag är ledig imorgon också skönt,hoppas på att få sova gott och länge.

Hallå.


Tisdag.

Kännde mig som jag skulle bli förkyld när jag vaknade idag,men vet inte riktigt nu. Har gått en sväng med Tusse,skurat badrummet,torkat golv.Samt bytt lakan.Tvättmaskinen går nu för fullt.Har varit till Lillan och hämtat paket åt Signe och mig själv lite kul. Håret har fått ny färg igen,och nu väntar jag på att nagellacket ska torka. Signe har också städat sitt rum idag,och bytt sängkläder. Hon har nu fått internet till sin mobil det är hon glad för tror jag.Det börjar laddas för Tokio hotel konserten på torsdag,å vad kul för henne,lite extra roligt att de får gå in genom vipingången på röda mattan. Och vet ni! hör och häpna jag har bakat en sockerkaka,Signe trodde inte sina ögon. Vi har ätit kyckling och potatisgratäng till middag. Lite ljus är tända,ruggigt ute fortfarande.

Sov gott


Home sweet home.

Har jobbat färdigt för ikväll,arbetade med Majsan det var ett tag sedan. Pratade med en jobbarkompis som har det lite jobbigt just nu,skönt att man kan vara en person som folk vill anförtro sig till. Värsta snöyran när jag gick hem. Mats sover,Signe verkar vara nöjd med sin telefon,skulle få internet installerat i den imorgon. Ja djuren sover de med.Och jag sitter här och varvar ner lite innan sängen väntar. Är ledig imorgon det är skönt,och mysigt när Signe är hemma också. De hade varit till Nynäs ikväll och hämtat medicin till mig,har ju höjt dosen så det går ju åt mera tabletter. Det borde börja visa sig om den nya medicinen går någon nytta snart.

Inte spöket Laban ialla fall.


Spök besök av värsta graden.

Japp så var det dags igen,ett stort djävla spöke visade sig,och jag kunde inte kontrolera det ett skit. Trodde jag skulle dö på stället,men det gjorde jag inte den här gången heller.

Hej på er.


Måndag.

Signe var uppe före mig idag med,hon fick sätta på fika till sin morsa. Vaknar med oro i kroppen,som sedan går över.Duschade fixade till mig.Tvättade lite och plockade in tvätt.Var till Lillan och sedan gick jag till jobbet.

RSS 2.0