Ha det så gott.


Åter kväll.

Alla tomtarna är tända,maken har satt upp en ny ljusslinga på altanen.Och jag har satt upp tomtar på kaklet.Sitter och väntar på att nagellacket ska torka,har filat ner naglarna lite. vad den här dagen tog vägen vet i katten? ska snart gå ut med hundarna,och sedan väntar nattlinnet.Imorgon är det jobb dags igen.

Julbakat.


Måndag.

Har varit ledig idag,sov gott och länge.Signe har varit hemma,förkyld ont i huvudet och så. Vi har bakat lussekatter,jag gjorde degen och Signe gjorde bullarna.Dom blev jätte goda. Har gått en sväng med Tusse och tomtat lite mera.

Sov gott.


Kväll.

Har kommit hem från jobbet,där serverades glögg och pepparkakor idag. Det var adventspyntat,och Mirja och jag gjorde klart det sista.Hela kvällen flöt på i stilla lunk,vi hade även tid över att fika med de boende. Nu har jyckarna och jag varit ute och nattlinnet är på,ska nog sticka några varv innan jag lägger mig.Imorgon är jag ledig igen,jobbar tisdag.

Första advent.


Söndag igen.

Sov halvskapligt,upp segade runt fikade som vanligt.Duschade fixade till mig.Signe sov jätte länge hon är förkyld stackarn.Plockade in massa tvätt och donade lite.Sedan var det dags att bege sig till arbetet.

Trevlig helg på er.


Lördag.

Hade en riktigt segar dag igår fick ingenting gjort.Lade mig jätte tidigt och sov som en gris. Sov länge på morgonen också,fikade segade runt.Maken är förkyld och har ont i skallen,han hade varit och handlat bla värmeljus till mig det går åt här. Igår kväll var maken och Signe ner till Nynäs,de handlade hårfärg och nagellack åt mig,det tackar vi för. Nu är så gott som alla tomtar på plats,för mycket tycker Signe,och jag kan nog hålla med om det.Men alla tomtarna måste ju få komma fram annars blir de ju lessna. Vi var upp till möbelförmedlingen en sväng,köpte en lampa att ha lysa på fågelburen. Och så fick några tomtar följa med hem också. Har hållit på och fejat och pyntat hela dagen och kvällen med.Så nu är jag trött. Signe håller visst också på att bli förkyld,hon skulle till Grödby ikväll,men valde att stanna hemma.

Sov gott alla.


Torsdag.

Sov ok,skallevärken sitter i idag med.Upp segade runt en stund duschade tvättade håret. Plockade med lite tomtar men det fick segt,bytte lakan och donade lite. Maken och dottern åkte till banken,och jag var till bibblan beställde massa böcker. Och sedan var jag på jobbet på anhörigträff.träffade min svåger där. Det var trevligt tyckte jag ialla fall. Nu har jag varit ut med hundarna,och plockat tallris i mörkret. Nu ska jag nog sticka en stund innan jag lägger mig och läser.

Natt natt.


Tvättstugan.


Ny i sovrummet.


Här med.


Advents fint.


Kväll.

Arbetet gick ok ikväll med,men underbettet var framme.Är nu hemma igen har plockat in lite tvätt,har fortfarande ont i skallen. Får lösa korsord eftersom jag inte har någon mera bok att läsa. Är ledig imorgon,men det är anhörigträff på kvällen.

Pannknack.


Onsdag.

Sov på efternatten har haft skallevärk av och till hela dagen.Signe var hemma en sväng på håltimme.Duschade fixade till mig gick på möte först.

Nanna nu så gott.


Läggdags snart.

Ja nu är jag jätte trött,rastat hundarna och satt på nattlinnet.Har just målat naglarna.Imorgon är det möte på jobbet klockan 14.Har tvättat några maskiner tvätt. Hann inte till bibblan,får ta det på torsdag istället.Måste ha fler böcker att läsa. Signe har haft sin dagliga rapport från sin dag i skolan och så. Maken sover framför tvn.

Tisdag.

Hade planer på att sova en stund när jag kom hem,men då ringde mobilen,så det blev ingenting av med det. Fick värsta rycket istället,tvättade fönster satt upp julgardiner,stjärnor och ljusstakar. Inventerade mina tomtar,skurade och dammade.Min duktiga dotter kom hem och hade fått MVG på svenskan igen.Medans maken skjusade mig till plantshopen så lagade Signe mat ikväll. Det blev så fint i köket med blommorna som jag köpte. På tordag ska jag plocka tallris och mossa och fortsätta tomta till det.

Tänk vad konstigt det är att det är så lätt att lämna ut sig helt till en person man aldrig träffat förut.


Kurator besök.

Ja hon var både kurator,socionom samt psykoterapeut.Men nog med titlar,hon var jätte bra!sansad mänsklig,ödmjuk allt som jag uppskattar hos en människa. Mådde skit när jag kom dit,och då tog vi itu med det direkt,lite andningsövningar och så.Sedan fick jag en återblick över vad panikångest är,det där med kamp och flykt.Det där som vi har kvar sedan vi var grottmänniskor.En sak som hon sa fastnade ordentligt,och det var en del får migrän andra magkatarr och jag panikångest konstigare än så är det ju faktiskt inte.Ska dit om 2 veckor igen och det ser jag fram imot.

Kväll.

Hemkommen från arbetet, även ikväll gick allt bra jobbade med Birgitta. Hundarna och jag har varit ute nattlinnet är på måste försöka somna tidigt för jag ska ju till kuratorn imorgon bitti. Fick mig en skrapa av min dotter igår om vår familje situation,och hon har så rätt. Men nu är det tredje gången i mitt liv så jag ska gå i terapi,och det ska bli ok. Men tyvärr är det inte så att jag kan stå upp för vad maken gör i familjen. Det ända jag känner att jag vill göra nu är att kunna jobba,gå ut med hundarna,åka och handla samt känna mig lugn och trygg i mig själv.Samt kunna finnas där för min dotter.Jag är inte social av mig och kommer aldrig att bli.Och det är ingenting jag lider av.Jag har en del runt mig som jag kan vända mig till om jag behöver prata. Om var och en får göra som de själva vill vare sig det är vardag ,eller helg så är jag fullkomligt nöjd just nu.

Måndag.

Sov länge blev väckt av telefonen hatar det!upp fikade drönade runt en stund. Duschade och tvättade håret,plockade med lite tvätt.Sedan var det sags att dra till jobbet.

Regn och rusk.


Seg Söndag.

Sov länge det gjorde min dotter också.Drönade runt och fikade,maken jobbade. Duschade klädde på mig,startade tvättmaskinen.Skulle ha varit upp till möbelförmedlingen men kom aldrig iväg dit.Lagade mat,plockade undan lite här och var.Fick ett presentkort på blommor av maken,så nu kan jag köpa julstjärnor till köksfönstret ialla fall. Har varit skit trött hela dagen och vädret gör ju inte saken bättre precis. Imorgon ska jag jobba,och på tisdag ska jag till kuratorn för första gången om jag nu tar mig dit,brukar ju vara lite halv nojigt på morgonen. Har just målat naglarna.

Natt på er och glöm inte att vara rädda om er.


Home sweet home.

Arbetet gick bra ikväll med jobbade med Lena,men hon var mest på 2an. Har kännt att underbettet varit framme idag med.Nu är jag hemma igen,Signe är hemma ikväll ensam. Jag har varit ute med dogsen,och sitter nu och fikar.Ska inte dröja länge innan jag ska lägga mig.

Hej hopp.


Lördag.

Sov gott och länge,skönt Fikade duschade fixade till mig.Satt och stickade en stund,var till Lillan.Plockade undan precis som vanligt.Sedan tog jag Gråben till jobbet.

Natt.


Hemma igen.

Signe är på fest eller vad det gör hos Tina.A skulle visst också vara med.Imorgon var det planer på att åka till Älvsjö,men det blir det ingenting av med. Maken är hundvakt till Boss,och jag har tagit en dusch igen och sitter här och fikar nu. Har startat tvättmaskinen ska väl snart krama kudden och läsa en stund,ska börja på en ny bok igen.

Underbett.


Arbetet.

Allt väl på jobbet ikväll med,förutom att underbettet kom fram ganska många gånger pga viss irritation.Jobbade med Mirja ikväll med,det går jätte bra.Inga spöken var framme.

Helg igen.


Fredag.

Sov väl så där,vaknade av maken samt Signe som var hemma på håltimme.Fikade duschade och målade till mig.Plockade undan som vanligt sedan var det dags att bege sig till jobbet.

Sov gott,var rädda om er.


Home again.

M så har jag jobbat klart,hundarna har varit ute i regnet,fy vad det är tråkigt väder. Signe håller på att prova kläder tills imorgon,och jag fikar och varvar ner,innan det är dags för sängen. Är så glad när jag mår så här bra!

Nöff nöff vaccin taget.


Sunnerbo.

Nästan alla boende hade varit på fest i byggdegården idag,de hade haft så trevligt. Som jag befarade i tisdags så hade mycket riktigt hemsjukvården skickat en dam till oss med en försummad collumfraktur,stackars människa vad hon måste ha haft ont. Via tips så gick jag mer och tog influensavaccin på skolan,det var igentligen inte för vuxna.Men tur som man har ibland så var det en gammal jobbarkompis till min syster.Och Irene Kronberg kännde igen mig,och har aldrig varit speciellt knusslig,så jag fick min spruta. Ja hela kvällen på jobbet gick galant,jobbade med Mirja.Chefen kom fram och tyckte det var så kul att se mig igen,vi ska prata imorgon han och jag.

Undrar om Ewas häst ser ut typ så här?


Torsdag.

Sov gott inatt skönt,när jag precis hade gått upp ringde först Sussi sedan Ewa,hon ville ha fika innan hon skulle åka till sin kuse,vi satt och pratade en bra stund om allt möjligt. Man får väl följa med och titta på hästen snart,men om jag vågar rida är en annan sak,hon verkar ju vara lite vild av sig. Sedan duschade jag och målade dit ansiktet.Plockade undan lite här hemma. Så var det dags att gå till jobbet.

Här skulle vi vara istället,god natt.


Läggdags.

Fy vilket tråkigt väder vi har,inte ens Danne tyckte det var skönt att gå ut ikväll. Tur att man har tak över huvudet. Jag ska gå och lägga mig och läsa en bok som jag började på igår. Signe har fortfarande ont efter sprutan stackarn,hoppas det blir bättre imorgon.

Grattis till Lillemor som har namnsdag idag.


Onsdag.


Regn och mörker.

Kan så fan sova om nätterna skit jobbigt.Segade mig upp vid 11 duschade drack massa kaffe som vanligt.Signe har ont i sin arm efter sprutan idag lite trött är hon också. Tusse har varit framme och tagit bort en massa grus,tvättmaskinen går för fullt som vanligt. Ewa har varit här och hämntat kläder till sin tjej,som Signe hade kasserat. Nu är maten färdig och maken är på ingång.Måste gå och köpa mjölk och posta ett brev sedan.

Natt natt.


Tack till mina jobbarkompisar,som stöttar mig,och som tycker det är bra att jag är tillbaka.


Hemma igen.

På jobbet gick allt bra,det är tur att man aldrig känner sig osäker i sin yrkesroll. Fick styra en försummelse från hemsjukvården med en av våra kortidsboende. Jobbade med Birgitta och Ewa jobbade på 2an,så det känndes tryggt och bra. Signe har varit in till Sös och fått sin andra influensa spruta,sedan hade de varit och käkat i Haninge.Det var ju trevligt för henne. Dogsen och jag har varit ute i mörkret,och nu är myskläderna på.Är ledig imorgon lite mjukstart,sedan jobb på torsdag och helgen.

Hallå.


Tisdag.

Sov inte så bra,men men upp fikade drönade runt en stund.Signe har varit hemma flera vänder idag pga inställda lektioner och håltimmar stackarn. Duschade fixade till mig,plockade undan lite här och var.Sedan drog jag iväg till jobbet,drog och drog det känndes lite darrigt men dit kom jag.

Sov gott.


Dags att lägga sig och läsa.

Har suttit här för mig själv,kollat runt på datorn och stickat lite.Hundarna och jag har varit ute,mörkt och blött Danne ser ut som en lerhög när vi kommer in. Det har varit en bra dag och kväll.Min dotter och jag hade en dispyt ang sena tider. Men det gick fort över tror jag.

Till min duktiga dotter.


Måndag veckans början.

Sov inte så bra inatt,men kom upp bra eftersom jag skulle på samtal i skolan. Duschade och fixade till mig,Signe är så himla duktig i skolan,engelska läraren kom enkom fram och berömde henne.Man blir så så glad. När jag kom hem så färgade jag håret igen,när det var klart så hämntade jag paket till Signe på Lillan,en jätte fin klänning och skitsnygga skor. Maten är nu avklarad och så har jag målat naglarna. Ewa har messat och peppat mig för jobb imorgon.Sånt blir man glad av.

Ses imorgon.


Bokläsnings dags.

Så har hundarna och jag varit ute,det är så mörkt att man nästan får treva sig fram trots gatbelysning.Blöta blev hundarna också. Har bytt om till myskläder,tvätten är klar för den här gången.Imorgon är det utvecklingssamtal i skolan.Och så måste jag nog färga om håret igen,Signe var ju snäll och köpte färg till mig i fredags. På tisdag ska vi se om jag kommer iväg till jobbet igen då,ni får hålla tummarna att det går bra.Signe ska in till Sös och få sin andra influensa spruta. Jag har lyckats missa alla gånger vi skulle ta på jobbet,om jag nu ska ha någon spruta? Signe håller på att förbereda sig för skola imorgon,det är så kul när hon håller på med sina ansiktsmasker och så.

Tjohej


Så var det kväll igen.

Jo då yrvädret Ewa kom till slut,fast hon hade bråttom så hade hon tid att prata ett par ord.Hon är rolig hon. Maten är avklarad,och det är avdukat igen.Maken och Signe har varit och handlat en del som behövdes. Djuren har fått mat, så nu sitter jag här och kollar runt lite på datorn.

Honing.


Söndag.

Lika regnigt idag med,får tända lamporna direkt.Har verkligen sovit somnade 2130,vaknade till vid 2330,var uppe och käkade lite godis sedan somnade jag igen och sov till 1030. Segade runt i morgonrock och fikade,duschade plockade in tvätt.Har satt in skål med vatten till Jako,få se om han fattar att han kan bada i den,istället för lilla vattenskålen. Ewa ringde och ville låna en pressening,som maken var hem med,han jobbar idag också. Men Ewa i ett nötskal så var tydligen kärran utlånad när hon skulle ha den.Så det blev ingen hämtning av hennes soffa tror jag. Har gått en sväng med Tusse,och tvättmaskinen går för fullt igen. Har varit på Lillan och handlat värmeljus,blir så glad när inte spökena kommer fram där.Så nu har jag tänt ljus och sitter här och myser,och är så tacksam för att inga spöken är framme.

Vi tänder ett ljus i rusket,god natt på er.


Lördag en regnig sådan.

Tina sov över här inatt,var vaken när maken kom hem och hörde tjejerna men sedan somnade jag gott.Sov länge men var lika trött när jag vaknade.Fixade med lite tvätt och donade.Duschade maken jobbade,Signe sov jätte länge.Har inte fått många knop gjorda idag,känner mig helt slut förhoppningsvis börjar kroppen slappna av nu efter att spökena har varit framme så länge.Hundarna och jag har redan varit ute,jag har satt på mig nannakläder,ska krypa upp i fotöljen och sticka lite till sedan ska det inte dröja länge innan jag går och lägger mig,skönt ska det bli.Signe är hemma ikväll.

Go natt på er.


Helgkväll.

Maken drog iväg med bussen till Nynäs skulle ut på galej,de blir som ystra kalvar. Signe kom hem från skolan fixade till sig och även hon åkte till Nynäs med Tina. Jag var och handlade massa äckligt godis som jag har ätit av.Efter många timmar av och till med raggsockorna så tror jag att jag fått till något som liknar en häl. Hundarna och jag har varit ute,Signe och Tina har kommit hem,de hade käkat kebab. Nu är de i Signes rum.Jag sitter här och ska väl fortsätta sticka en stund till innan jag lägger mig.

Trevlig helg till alla.


Fredag.

Ja nu var det fredag igen,fredagsdrinken är redan svept.Signe är i skolan,de var hemma på håltimme en sväng förut.Maken har kommit hem vet inte vart han har varit. Jag somnade jätte skönt på efternatten,och vaknade ok. Har duschat och fixat till mig,plockat undan lite här och var.Tvättmaskin och diskmaskin går för fullt.Gojorna har fått mat hundarna får vänta en stund. Ska försöka mig på mina djä hälar på raggsockorna igen,att man ska vara så fruktansvärt korkad.

Natti natti.


Minusgrader på Konvaljevägen.


Goder afton.

Signe och jag har varit ute med dogsen,och passade på att köpa mjölk,som måste finnas till mitt fika och Signes oboj. Har kletat in en inpackning i skallen,och smort in min reptilhy med olja. Ikväll ska jag börja på en ny bok,får se vad det blir för någon. Ewa har ringt till mig ikväll igen,kul att prata med henne.Hon har så gulliga barn båda tjejerna tackade för tofflor samt schal.

Grattis till systrami som fyller år idag.


Tordag.

Somnade jätte gott efter att jag läst ut min bok.Sov länge och vaknade utan oro i kroppen,tack för det. Fikade förstås,duschade klädde på mig.Gjorde det vanliga här hemma,nu är maten på gång kyckling och wook grönsaker.Maken var hemma tidigt idag.Har tänt lite ljus igen.

Sov gott.


Afton.

Hundarna jag och Signe har varit ute,nu är nattlinnet på skönt.Har lite ljus brinner här och var och sitter och känner mig rätt nöjd med min dag. Det känns skönt att både min dotter och jag får någon att prata med.Och så känns det bra att ha pratat ut ordentligt med jobbarkompisarna. Dom är kanon på att försöka hjälpa till på alla vis. Maken börjar störa sig på att jag ligger och läser länge,så igår kväll försökte jag med en liten lampa som man sätter på boken.Men det vart inte bra.Funderar starkt på att flytta upp på vinden,så att man slipper störa någon,samt göra som man vill.

Tjoho


Åter onsdagskväll.

När jag kom hem från besöket på jobbet,så lagade jag mat ungstekt falukorv och potatis,maken var hem och vände igen skulle jobba med något.Utfodrade alla djuren också,samt gjorde rent i fågelburen,lade in lite nya kartonger så dom har något att pyssla med.Signe har badat Lillemor så nu luktar hon gott igen.Har börjat den långa resan med att börjat sticka på raggsockor igen,kom på att det finns säkert någon boende på jobbet som kan lära mig det där med hälen,men om jag fattar är en annan sak.

Kanske kan hon hjälpa mig att städa bort spökena.


Tid hos kurator.

Jag fick brev idag om att jag ska träffa en kurator vid namn Yvonne Hellström. Känns ok att det inte var någon man kännde igen sedan förra samtalen.

Till mina arbetskamrater.


Onsdag.

Sov helt ok inatt,vaknade av telefonen,Signe har fått en ny tid nu.Spökena var framme som vanligt under förmiddagen,men jag duschade fixade till mig och så. Plockade lite här hemma och så.Sedan begav jag mig på besök på jobbet,där hade alla på avd 1 möte så det var ju bra att jag fick träffa alla,och ventilera lite hur det känns och så.Man får verkligen lov att säga att man har ett bra gäng tjejer att arbeta tillsammans med.Jag kollade av mitt schema,och lämnade lite saker till Ewa.

Tänder ett ljus i natten,sov gott alla.


Kväll på Konvaljevägen.

Min dotter har provoserat och testat sin mor för en stund sedan,men jag är inte dum fast jag är insnöad och sitter och stickar.Jag sa att jag faktiskt inte heller satt och stickade när jag var fjorton. För övrigt gick en del av eftermiddagen åt att sitta i telefon,för en viss sak,men det löser sig nog imorgon tror jag. Så har jag pratat med Ewa hela två gånger denna dag. Spökena har varit framme av och till men inte av värsta sorten. När jag var ute med hundarna nu så hängde det lite regn i luften.Gojorna sover,maken har gått och lagt sig,som vanligt är Signe och jag uppe.Danne ligger i sängen och Lillemor ligger här brevid mig.

Holla.


Tisdag.

Sov ok när jag väl somnade,tusen miljoner tankar går runt i skallen.Signe sov länge jag fick upp fikade duschade och målade dit fejan så gått det gick. Ja startade tvättmaskinen vikte tvätt och la in. Har sedan nästan slitit mitt hår för att få till ett par rosa tofflor till en viss Sanne.Att jag ska ha så satans svårt att läsa ett mönster!Ja nu ligger ett par här ialla fall inte ett av mina snyggaste alster måste jag säga.

Nanna så gott.


Danne som alltid finns där,så man kan smeka hans mjuka päls när man expv inte kan sova


Måndags kväll.

Har fått ganska mycket gjort idag,Vädrat Tusse,tvättat och vikt tvätt.Varit till affären utan så påtagliga besvär. Har lagat mat pasta och köttbullar. Vi i familjen hade ganska mycket ordväxlingar för ett tag sedan,var och en får stå för vad den säger så är det bara. Men som vanligt ko min dotter ut till mig igen,och vi kunde prata som vanligt. Förövrigt har jag haft ett långt telefonsamtal med min bästa Ewa,det känns alltid skönt att ventilera med henne,hon är så klok och snäll. Hundarna har varit ute,fanns mycket folk och hundar på byn,som de kunde reta upp sig på. Men faktiskt har jag inte fått på mig nattlinnet än(konstigt va?)

Ha en bra dag.


Måndag.

Har sovit skit dåligt,vaknade så där orolig igen,Signe har inte kommit upp än.Hon är hemma från skolan,vi tog div medicin för magen igår.Och så hade vi ett snack hon och jag. Får se vad hon säger om att ringa Inger idag.Förövrigt så har jag också tagit piller igen.Så att inte det behöver vara en oro,det är ju nog som det är.

Sov gott och var rädda om er där ute.


Lördag.

Sov så där,dottern var redan vaken hon skulle åka till sin moster i Ösmo. Hon blev hämtad av sin svåger,lika ödmjuk och försiktig som vanligt tänk om alla människor kunnde vara som han. Ja jag har duschat fixat till mig lite,och plockat undan lite här hemma. Tänt ljus förstås nu när det är mörkt, ska kolla på dansbanskampen, sedan tydligen är Signes kusin där bland publiken .

Natti natti.


Åter en fredagkväll snart till ända.

Har varit ute med hundarna,duschat och tvättat håret nattlinnet är på. Har börjat sticka på den nya ponschon i brunt den här gången. Maken sover framför tv,dottern är på sitt rum.Är väl mycket som ska fixas på datorn nu,eftersom den var tömd igen.Snart väntar sängen och boken på mig.Har börjat på en som heter Dödergök.

Trevlig helg på er.


Fredag.

Sitter här och skriver har tänt lite ljus här och var.Maken och dottern är och hämtar Signes datorn som har varit inne på lagning.Har tvättat och donat lite. Har även hämtat mitt garn som jag beställt,nu är det Jennys tur att få en brun phoncho. Kollade på galan igår kväll och Tokio hotel vann,det var ju kul. Har haft kontakt med Ewa på jobbet,och hon gör verkligen allt för att stötta mig,känns skönt.

regning torsdag.


Torsdag.

Det har regnat precis hela dagen,grått och trist.Signe och jag har skruttat runt här hemma och inte gjort så mycket alls.Har stickat en hel del och fikat förstås.

Som stormen river öppet hav.


I livets slutskede.

Jag var med om en väldigt omtumlande upplevelse för ett tag sedan.Morfin lugnande och div hjälpte inte. Men när frun kom och berättade samtidigt som hon berörde. Hon berättade att så hade de gjort ofta, hon på soffan han nedanför på golvet, hon hade masserat hans ansikte,pannan ögonen,hakan samtidigt som hon hade sagt som en mantra så hjärtat, så hjärtat, och på så vis fått sin älskade att slappna av. Och så gjorde hon ända tills han somnade in .Där stog jag och en bit ifrån och jag tror hon kännde mitt stöd.(Ialla fall så sa hon det senare). Men hade det varit bättre om jag hade varit hos dig morsan? Gjorde jag fel? fan va fel det kan bli.

Morsan.

Jag vet att det är du som spökar,men vad kunde jag ha gjort annorlunda? Jag var ju där och bad om förlåtelse?kännde du att jag var där hos dig? ja faktiskt så tror jag det

Sov gott.


Onsdagskväll.

Mmm maten är avklarad hundarna och jag har varit ute,nattlinnet är på.Man kan väl säga så här att ja olika är varandras lotter. Snart väntar sängen och boken på mig,och imorgon är en ny dag.Dagen som gått får man väl säga har varit helt ok.

Hörs igen.


Vi hörs igen.


Första snön.

Signe väckte mig och talade om att det snöade,vaknade utan oro idag så skönt. Men så triggade det igång en stund,men på det hela taget känns det bättre.Är så glad att jag har min älskade dotter,som är så gullig och omtänksam. Ja vi har haft det mysigt idag hon och jag gått omkring och småpulat med lite av varje. Och jag har konstaterat att jeansleggnings inte är något för mina ben ialla fall. Ser verkligen ut som stoppade julkorvar(benen alltså)

Go natt alla.


Åter en höstkväll.

Ja maken kom hem tidigare idag av någon anledning,och muttrade över att ingen mat var framtagen.Det gäller att ligga i så man hittar något att klaga på kan jag säga. Förövrigt så fick jag hem en tröja idag,det muntrar alltid upp en del. Väntar på garn också så jag kan börja sticka på mina beställda ponchon. Har varit jobbigt idag med med spökena men ändå känns det bättre än förut. Ska snart gå och lägga mig och läsa,hoppas jag sover bättre inatt,det borde jag göra. Har börjat vägen tillbaka så smått genom att ha tagit fram en avslappnings cd och laddat min gamle walkman.

Till min dotter.


Blockad.

Hittade en annons i Metro,om blockad det går väl till ungefär på samma sätt som när man gör blockader för handsvett och armsvett kan jag tänka. Men det gäller ju att de vet vad de håller på med,men allvarligt så verkarde lockande att testa.Om jag betalar KBT besöken själv,så kanske firman kan stå för operationen.Mm tål att tänka på.

Ännu en empatisk och helt ok doktor.


Tisdag.

Ja inte blev det mycket sova inatt,helt död när jag skulle gå upp.Doktorn ringde som planerat och återigen hade jag turen att få prata med en som förstod,inte stressande på och var väldigt vardaglig i sitt språk. Han kunde lugna mig med att alla prover var bra,och att hjärtrusningarna hade med ren panik och göra.Vad det gällde blodtrycksmedicinen var han nöjd och sa att jag trots allt kunde ha nytta av den efersom,panik höjer blodtrycket.Inget av det han sa var ju precis nytt för mig,men det känns ialla fall skönt att få prata med en redig människa. Föröverigt skulle han skriva en bråskande remiss till en KBT terapeft(felstavat ser ja). Det känns som det vara är att gilla läget och inse att det är så här just nu.

Sov gott,var rädda om er.


Satan i gatan vad det blåser kallt.

Hundarna och jag har precis varit ute,och Lillemor och jag höll på att frysa ihjäl,men inte Danne förstås han tycker det är skönt.Ja maten är avklarad djuren har fått mat.Myskläderna är på och snart väntar boken. Måste ställa klockan så att jag är vaken när doktorn ringer imorgon. När man mår som man mår är det här den bästa tiden mörkt snart natt och man kan ligga där med bara läslampan tänd och mysa.

Spöken och hjärtklappning.


Blåsig måndag.

Blev inte av att jag skrev något i helgen,men allt var som vanligt.Min dotter var på Glamor club,men det var ingen höjdare bla fick de köa i flera timmar för att inte vakterna kom. Just nu känner jag mig som hundra år minst,mitt hjärta är inte snällt mot mig. Har hjärtrusningar som sitter i i flera timmar,har lust att boka rum på hjärtintensiven. Har ringt vårdcentralen idag,min doktor hade ledigt,men det skulle ringa en annan imorgon bitti. Min dotter är inte helt ok i sin mage igen(skov antar jag).

RSS 2.0