Ja just det,här är det ingen större skillnad,spökena är inte framme bara på halloween


Mörkt.

Men mysigt har tänt lite ljus här och var,sitter här som vanligt.Jako har varit och gosat med mig,oj va han var kelig ikväll.Signe är hemma förbereder sig för imorgon tror jag. Ja sedan väntar väl sängen och boken kan ja tro,ska jobba imorgon,ledig söndag inte kul gillar inte att vara ledig på söndagar så trist dag.

Trevlig helg.


Fredag

Ja så var det helg igen,sov jätte länge idag skönt.Fikade duschade och plockade undan här och var.Sedan var det dags för spöket eller vad det nu är man kan ju börja undra?blir så djävla rädd. Maken är ledig idag han har varit och handlat. Tvättkorgen är full igen,måste göra någonting åt det.

Go natt alla.


Blev så glad på arbetet,när en boende blev så nöjd över att ha kvar mig som kontaktperson.


Så var jag hemma igen.

Fick skrapa rutorna på Gråben när vi skulle hem.Min dotter hade kommit hem vid 16 tiden från Haninge,hon verkade tycka att samtalet som jag haft med doktor Per,var tillfredställande. Dogsen och jag har varit ute,och nu väntar väl boken på mig,skulle vilja åka till Nynäs eller något imorgon och handla nåt för att muntra upp mig själv lite.Men vi får se hur det blir med den saken.

Indianen det är jag det.


Arbetet.

Allt gick jätte bra hela arbetspasset den här gången,å vad skönt.Jobbade med Matilda ikväll en av mina favosar.Hon tog blodtryck på mig 140/75 inte illa,men jag känner av att hjärtat slår fort,fortfarande.Får raportera till vårdcentralen imorgon. Nu är det en till av de boende som kallar mig för indiankvinnan,eller kinesen ha ha. Pratade med Nina som också har problem med blodtrycket,och hon sa att medicinen börjar verka snabbt. Hade fått nya arbetskläder,tack snälla kommunen för det!

Kloka människor gillar vi.


Torsdag igen.

Sov lite halvrisigt,vaknade så där orolig igen.Signe var i full gång att göra sig iordning för Haninge.Jag fikade och segade runt,och Signe tog bussen till Ösmo. Duschade och fixade till mig,plockade undan här och var.Maken kom hem tidigt idag,och så ringde Signes doktor Per,det var ett givande samtal,skönt att prata med honom och få lufta sina åsikter tillsammans med någon som förstår och lyssnar. Sedan tog jag gråben till jobbet.

Sov gott


Åter en höstkväll.

Har ätit ungsstekt falukorv och potatis till middag.Plockat undan efter det.Tvättmaskinen går,hundarna har varit ute och myskläderna är på. Min dotter har provat sina kläder hon ska ha på lördag,hon kommer bli så vacker. Ett stort tack till våran alltiallo Heggan,för hjälpen med att lägga upp klänningen. Får nog ta ledigt från jobbet och stå utanför med hagelbössan på lördag ha ha. Har ökat min medicin igen efter att ha provat att sänka,få se om det blir någon skillnad.Ska ta blodtrycket igen imorgon och ringa vårdcentralen. För övrigt så ska Signes doktor ringa till mig imorgon,få se om vi kan få någon klarhet,eller det är väl inte mycket att diskutera kan ja tro,om inte han har några andra synpunkter. Tydligen är det Haninge centrum med kompisar imorgon för min dotter,kul att hon hittar på saker.

Hej svejs.


Onsdag.

Signe och jag sov länge idag skönt,Har färgat håret,fixat naglarna smort in den med olja och nagelbanscreme.Allt efter konstens alla regler,har varit iväg och handlat på lillan utan att spökena kom fram det tackar vi för! Tusse har gjort sitt jobb,bytt lakan i sängen,tvättat förstås.Ewa hade ringt jag hade visst missat något möte på jobbet?har ingen aning om vad det var för möte. Ja ja det gick nog utan mig också. Signe hade handlat en jätte fin klänning till på lördag,och fått ett par stövlar,och annat en flicka kan behöva av sin snälla moster. Biljetterna till Tokio hotel,hade morbror hämtat,hoppas hon riktigt uppskattar hur snälla de är mot henne. Jag är lite sur för att värmeljusen är slut,hur ska jag nu klara kvällen. I det stora hela har det varit en bra dag.

Sov sött.


Tisdag.

Ja inget nytt under solen,har verkligen segat hela dagen,det är ju ett riktigt segväder.Har börjat på en ny poncho,Signe har varit i Stockholm med sin moster maken hämtar henne i Ösmo nu.Har satt på mig myskläderna och ska snart inta sängen och boken.

Ja nu får vi någ tända både en brasa och ljus,hua vad mörkt det är.Sov gott.


Nowbody puts Babe in a corner.


Måndag.

Vaknade halv sex,gick upp och kokade fika käkade två mackor och fikade i sängen.Det var trevligt.Somnade om jätte skönt,både Signe och jag segade runt länge,biljetterna till Tokio hotel hade moster fixat med lite hjälp av kusinen tror jag. Har gjort det vanliga Tusse har varit ute en sväng,tvättat fåglarna, har fått rent i sin bur. Signe åkte till Ösmo vi femtiden,skulle träffa Tina,och sedan sova över hos sin moster. Dogsen och jag har varit ute,och nu ska jag snart ta ett bad tror jag.Maken har gjort alla räkningar och,ja det gick väl så där inte värsta utbrottet kan jag säga.

Det finns alltid något att leva för.Men vissa dagar kommar man inte på vad.


Mina ovänner.


Jag säger bara faan också.

Ikväll som kom det djävla spöket fram och skrämnde skiten ur mig igen,nu är det precis som om ångestatackerna ökar i styrka i stället för att minska. Jag vet det finns de som har det mycket värre,men jag måste få gnälla lite. Har absolut inget att sätta imot när det kommer.

Morrn.


Grå söndag.

Har duschat och målat dit ögonen,Plockat med lite tvätt och så. Blir lite less på saker som ska handlas hela tiden,nu är det skor från skopungten. Men det kom ett par skor i tisdags som skulle betalas,det har kommit TH cd,samt biljetter 2 st,till fryshuset.Och så ligger det 2st vanliga biljetter som ingen har sålt. Ungdomar kostar pengar ja vet,men jag är ju nu inte flickan med guldbyxorna tyvärr. Tur att jag har arbetskläder när jag jobbar. Hur som helst så hande konserten på hovet varit jätte bra igår kväll,och maken stannade kvar och väntade,det tackar vi för! Snart ska jag bege mig till jobbet igen.

natt.


Ikväll får nallen tända ett ljus för oss,när det är så mörkt och ruggit.


Lördag.

Just hem kommen från arbetet,allt bara bra där även denna gång.Sessan blev jätte glad över ponchon jag stickat till henne,kul att kunna göra någon glad,har fått flera beställningar nu. Signe är på konsert på Hovet ikväll Muse? spelar,de har inte kommit hem ännu. Spöket har varit framma även idag på förmiddagen,blir helt slut,när det väl går över. Hundarna och jag har varit ute i regnet,och nu är myskläderna på,ska förtsätta läsa min bok,riktigt bra även denna(lite annorlunda mot det jag brukar läsa). Imorgon ska jag jobba igen,med nästan samma gäng,det känns bra. Signe har höstlov hela nästa vecka kul att ha henne hemma hela dagarna.Magen hennes är bättre igen tack och lov. Har börjat sticka på en halsduk,har ju inget mera garn till något större.

Go natt hörs i morgon.


Det regnar och regnar.

Japp så är det här på Konvaljevägen,Ja vad gör jag då? nja inte mycket har lagat mat vikt tvätt,och varit ute med hundarna.Nattlinnet är på,Signe sitter på sitt rum har varit till lillan med Tina.Maken sitter i sitt rum,men vet ni jag har en geting som flyger runt min skalle? ska jag släppa ut den tro? eller vad ska jag göra med den? Jag är ledig imorgon också jobbar lördag och söndag,Signe har lång dag i skolan imorgon men sedan har hon höstlov,och på lördag är det konsert på hovet.

Hallo.


Torsdag.

Nu sitter jag här igen,Signe har varit hemma på håltimmar och gått igen. Har startat tvättmaskinen och fikat så klart. Grått och ruggit väder är det här på Konvaljevägen.Signe håller på med sin moster om biljetterna som ska beställas,vilket faktiskt inte är helt lätt,när hysterin bryter ut då biljetterna släpps.Vi har en viss erfarenhet av det. Signe har ont i sin arm efter sprutan igår,men det blir väl så kan jag tänka mig.

Var rädda om er,och sov nu så gott.


Och Madde har det inte lätt.


Hemkommen.

Ja och gråben är tillbaka från arbetet,allt väl även ikväll. Signe har varit och tagit influensa vaccin,det gick bra,och det behövde inte vänta alls.För övrigt så ska hon få biljetter till Tokio hotel,av sin underbara moster. Tänk vilken tur att hon har en sån moster.Nu gäller det bara att hinna få biljetter när det släpps på måndag. Dogsen har varit ute,och nu fikar jag och taggar ner efter jobbet. Imorgon är jag ledig igen. Har smort in mina reptil ben.Och ska snart gå och lägga mig och börja på en ny bok igen.

Hej.


Onsdag.

Sov gott efter att läst ut boken Tre sekunder,jo den blev bra till slut. Segade runt med sällskap av lite spöken.Hoppade in i duschen och målade ansiktet. Plockade undan lite och vek tvätt.

Guds frid på er.


En tisdag åter till enda.

Har varit ute,fikat igen pratat eller skrivit med min syster på msn. Fixat färdig tvätten.Målat naglarna på Signe,stickat lite,har som vanlig tänt ljus och sitter och myser.Imorgon är det jobbdags igen. Skönt så har man något att göra,samt någon att prata med.Nu är det bokläsning som gäller för mig.

Ett par skor kan alltid få upp humöret.


Raportering till vårdcentralen.

Ringde och talade om blodtrycksvärdet,fick en lång föreläsning av sjukskötare Robert om vi verkligen hade gjort rätt där på hemmet ha ha. Men jag kunde nog övertyga honom om att vi kan ta sådana simpla saker som blodtryck. Jag har friserat mig lite här och var,samt fått på mig kläder. Och ni skulle bara veta vad fint jag har i mina gardrober nu.Det vart inte så mycket kvar i och för sig,men det ligger ju kläder som man aldrig använder. Signe är fortfarande trött,men har ätit och druckit nu. Och sedan ligger det ett par skor på lillan som ska hämtas ut,och det muntrar ju alltid upp!(hon är något besatt av skor den ungen). Tvättmaskinen och diskmaskinen går,och snart är det dags för Tusse att göra sitt på det stampade jordgolvet.

Hej på er.


Tisdag.

Signe har kommit hem från sin behandling,hon sover igen nu.Jobbigt att gå upp så tidigt,samt att hon brukar bli lite trött efteråt. Har fått en telefontid då Per Callen ska ringa mig. Dock blev det så klart inget influensa vaccin,så det blir en tur imorgon igen. Satt uppe länge igår för att nagelacket inte ville torka,sover bättre nu men har mycket mardrömmar. Idag har jag planer på att försöka få någon ordning på mina kläder.Ska hoppa in i duschen så man vaknar till,men ska bara ta en kopp fika till.

Natt natt.


Sovdags.

Mm hundarna och jag har varit ute,har smort in mig med olivolja,känns som jag har reptilhud. Har fikat samt hjälpt min dotter bleka sina tänder,det var ingenting som försäkrinskassan gick in och betalade så då fick vi göra det själva. Tycker så synd om henne som ska ha så puckade föräldrar. Men man väljer ju inte sina föräldrar har man ju fått erfara. Ja ja känner mig tom arg besviken ja allt.

Underbettet är djävligt tydligt nu kan jag säga.


Hemma med Gråben.

Kännde mig så glad och nöjd när jag kom hem,men Signe ska ju på Aferesbehandling imorgon,och då talade hennes far om för henne att han skulle minsann fråga om hon inte kunde få influensa vaccinet samtidigt,för det kostade bensin pengar och tid att åka in till stan två dagar i rad.Va fan!precis som Signe ska på någon djä nöjesresa eller? Och jag blir så arg på mig själv att jag inte vågar köra in till stan. Men nu får det bli ett slut på det här,man måste väl kunna få sjukresor av psykologiska själ också(om man säger som det är?) Men det andra att jag ville att Per Callen skulle ringa till mig var helt ok. Och hur tänkte han när han bara satt och tog imot allt som dr Finkel sa? Om Signe ska göra allt som man sa,så får maken bosätta sig på Sös. Jag borde inte skriva om det här på bloggen,men känner att jag måste få ur mig allt.

Vitarock syndromet eller?


Blodtryckskontroll.

Ja nu vet jag inte vad jag ska tro?Ewa jobbade ikväll och hon skulle ta mitt tryck,och jag hade noga talat om för henne nu gör vi det,och det kommer att vara skithögt,men så talar vi inte mer om det. Jag sagt och gjort,Ewa är dessutom en människa som jag känner mig alldeles trygg med. Hon tog blodtrycket 2ggr med den moderna apparaten,och sedan 2ggr med den gammla hederliga apparaten.Och alla 4ggr visade 120/75. Vi skrattade dessutom så vi låg dubbla eftersom jag råkade få min hand på ett onämnbart ställa,samtidigt som jag tjatade om att trycket måste vara högre. Antingen har tabletten gjort att trycket har gått ner,eller så har jag helt enkelt inte högt tryck.Får ringa till dr Omar och höra mig för. Ett långt inlägg om en blodtryckkontroll,men men. Och jag behöver väl inte tala om att vi hade roligt på arbetet,samt att allt flöt på som det skulle.

Morrn morrn.


Måndag ,en grå och ruggig sådan.

Segar runt i nattlinne och fikar fortfarande,Signe messande just hon hade fått mvg på svenskan och vg på so proven.Hon är så duktig min lilla tjej! Ska straxt duscha och måla dit ögon och så,ska jobba sedan.Få se om det finns någon bra kandidat på jobbet som kan ta mitt blodtryck.

God natt.


Snart dags att inta sängläge.

Den där boken Tre sekunder,alla säger att den är så bra,men jag vet inte jag kommer liksom inte in i den,seg på något vis. Sitter här på min vanliga plats har tänt massa ljus,är fortfarande inte helt bra från förkylningen,och känner mig ruggig och så.

Ett snällt spöke,men skenet bedrar.


Söndag.

Ja så var helgen slut igen,rätt skönt faktiskt.Har städat igen såg ut som stampat lergolv överallt,får in allt när det regnar.Tvättat förstås,Signe har städat lådorna i badrummet.Har gjort en hårinpacking,lagat mat och utfodrat djuren precis som vanligt. Spökhelvetet kom fram när jag skulle ut med hundarna,tänker förstås på det som hände på vårdcentralen.Skola för Signe och jobb för mig imorgon,på Tisdag är det Aferes behandling,jag hoppar nog att följa med eftersom maken inte skulle ta ledigt hela dagen utan skall iväg och jobba igen sedan.Orkar inte med den stressen,och dessutom känns det så sjukt att bara sitta där vi pratar ju aldrig.Och Signe har ju Inger att prata med. Ska be Signe att hon frågar Inger om hon kan sätta upp en telefontid till per Callen. Pratar jag själv i telefonen,blir jag ju inte avbruten. Sedan på Onsdag ska Signe till Sös och ta influensavaccin(om det nu hinns med att åka tidigare från jobbet?) Enligt mig så var det skönare förut när vi hade sjukresor.

Vad är en bal på slottet?


Så där ja.

Nu är dottern hemma hos Tina igen,nu kanske jag kan koppla av med min bok. Ha så kul,trevligt där ute.Ses i morgon.

Tänd ett ljus och låt det brinna,låt aldrig hoppet försvinna.


Ha en trevlig kväll.


Så där ja.

Ljusen är tända sitter här och stickar och myser för mig själv.Signe är i Ösmo hon har varit hos sin moster,och nu väntar jag på att hon ska komma hem. Hundarna och jag har redan varit ute i regnet,så nu är nattkläderna på. Nu väntar boken tre sekunder på mig.

Och Danne försöker säga något.


Lillemor i sin favorit position.


Lillemor och Danne firar fredag.


Jako ville också vara med på bild.


Skolkortet på min vackra dotter.


Helgens böcker.


Min fina mineralsalts lampa.


Kolla mina fina naglar inte illa va?


Å här.


Se så fint det blev.


Man får ta vad naturen erbjuder i brist på annat.


Fredag eftermiddag.

Jo nu har jag taggat ner igen,är fortfarande ensam hemma skönt. Har fixat som sjutton här på Konvaljevägen,rastat Tusse dammat skurat golv,och pyntat och donat här i regnet,för det är ju ett riktigt innesittar väder. Djuren har fått mat och är nöjda och glada Lillemor och Danne leker som attan nu. Det är så kul att de trivs så bra ihop.Skolkorten har kommit,och jag kan bara konstatera vilken otroligt vacker dotter jag har!.Har redan skickat två kort på posten till mina nära och kära. Mina underkläder har kommit bara det att jag var för tidig att hämta ut paketet,så går det när man inte läser vad som står på avin.Efter klockan 16 kan jag hämta det. Lägger upp lite bilder här nu. So long!

Men först ska jag borsta tänderna vilket jag glömde i bråskan.Och duscha.


Fredag.

Signe är i skolan sitter här och tar igen mig efter strapatserna.Tvättmaskinen är igång.Igår kväll hade vi besök av min käre svåger,försökte prata lite om hans mamma men maken har tydligen blivt expert inom geriaktriken också så jag la ner. Tur att man har MSN där blir man ju inte avbruten hela tiden. Om jag har tur kommer det lite nya underkläder med posten idag,kul att bli lite uppmuntrad. För övrigt så är min dotter bättre i magen igen,och verkar så glad och har så mycket att berätta.Är så glad att jag har henne,tokfian. Ska väl gå en sväng med tusse,och försöka göra lite fint här till helgen.

Bomber och granater,när kroppen spelar en ett spratt.


En djävla morgon.

Blev väckt av en make,som höll på att nöta sönder golvet innan vi kom iväg.Bilen var startad brum brumm. Väl på vårdcentralen trodde jag att jag skulle dö,inte för att jag tycker det är otäckt att ta själva proverna,men Ångest,förkylning samt högt blodtryck,stress är verkligen ingen bra kombination. Men som vanligt blev jag väldigt medmänskligt bemött,jag fick ligga ner fick vatten och sköterskan satt länge och pratade med mig.Proverna var inga som helst problem att ta trots att jag är ganska svår att sticka.Sedan satt hon kvar hos mig en stund. Ösmo vårdcentral hade ju fått sig en skrapa i Nynäsposten igen,men jag förstår inte det?jag måste alltid halka in på en räkmacka i så fall. Det där med att ta blodtrycket var bara att glömma,hade väl sprängt hela vårdcentralen om vi hade provat. Får be Ewa på jobbet att ta det istället,och ringa till dr Omar. Väl därifrån på mycket darriga ben,skulle maken testa hur mycket klös det var i nya bilen diplomatiskt eller hur?Sedan blev jag avsläppt hemma,han skulle iväg på sitt. Men nu ska jag sluta gnälla,faran är över för den här gången.Och nästa gång jag ska ta prover,om jag inte vågar köra själv,så sover jag över hos min syster.

Go natt!


Mm så var det kväll och mörkt igen.

Dogsen är rastade,kallt somm attans ute.nattkläder är på sitter och stickar har tänt lite ljus här och var. Ska väl snart gå och lägga mig,måste ju ställa klockan så jag inte kommer försent till vårdcentralen.Imorgon är det fredag igen veckorna bara springer iväg.

Laddar för raggsockor.


Eftermiddag.

Min dotter har kommit hem frän skolan,hon sitter och pluggar hemskunskap nu. Jag har varit och handlat mjölk och lite annat. Har precis tagit en kopp fika och en kanelbulle det var gott. Idag fick det räcka med sopborsten,Tusse fick vila. Jag har hittat ett mönster på nätet på raggsockor,men det går väl lika bra som vanligt(min syster har ju försökt att lära mig sticka hälen ett antal gånger ha ha). Appråpå inget annat så lyckades jag få till fransk manikyr igår,tänk att det ska ta så lång tid att få naturliga naglar.Vad man håller på igentligen. Ska fortsätta sticka på en till poncho till en jobbarkompis,som har varit så snäll mot mig. Har fått så mycket beröm för den gråa som jag gjorde till mig själv,sånt är kul. Imorgon bitti ska jag till vårdcentralen och ta prover,och kolla om blodtrycket har gått ner något eller om jag måste höja dosen. Har lärt mig att uppskatta när Signe och jag är ensamna på kvällarna,när maken jobbar över,lungt och skönt inga utbrott.

Hej.


Torsdag.

Vaknade av telefonen,hatar det.Signe kom hem och hade jätte lång väntan innan nästa lektion stackarn. Har sån där förkylnings skallevärk nu,men det går nog över. Solen skiner här på Konvaljevägen en riktigt fin höst dag med massor av färger. Sitter och pratar med Signe,sedan ska jag gå in i duschen måste tvätta håret också. Känns skönt att vara ledig,det var en seg förkylning. Tydligen så skulle vi få influensa vaccinen någon gång nästa vecka,hoppas man är frisk då.

Sov gott där ute.


Barn det bästa man har.


Återkommen.

Gråben och jag har kommit hem,satan i gatan vad kallt det är ute. Hundarna och jag har varit ute,i kylan. Tydligen hade kusin Johan fixat de där vip biljetterna nu,kvällen är räddad.Tack Johan. Diskmaskinen går och tvättmaskinen också.Mår faktiskt riktigt bra nu skönt nu. Nu sitter min dotter och mal och mal om allt som har hänt henne,kul att hon vill prata med sin mamma.

Chefen Sunnerbo.


Chefen.

Jobbade ikväll ihop med Majsan,nu har vi det väldigt lungt på avdelningen igen. Imorgon är det invigning av dagverksamheten,med smörgåstårta och underhållning. Pratade ganska länge med chefen,och jag blir så himmla glad att han bryr sig som han gör.

Tjohej.


Onsdag.

Sover mycket bättre nu,segade runt som vanligt.Duschade fixade till mig målade dit lite extra ögon och så,efersom man ser lite halvrisig ut efter div förkylning och så. Och vet ni vad jag mer märkte?jo att det börjat växa långa svarta hårstrån i näsan. Signe var hemma en stund på håltimmen och gick igen. Plockade undan lite och donade,fixade lite brev som skulle med posten.

Kryp ner långt under täcket,och sov gott.


De stora ledarna är de som får de små att känna sig större.


Halvblind.


Kväll igen.

Men fy vad kallt och ruggit det är,har tänt massa ljus för att försöka få lite värme. Signes vip biljetter till fryshuset verkar inte va det lättaste att få till.Blir så trött på folk som inte kan strama till sig,mamma själv försökte hjälpa till att styra upp,men det gick inget vidare det heller. Maten är lagad och uppäten,eller jag fick inget för maken kom hem som ett åskmoln och tog all mat. Förövrigt så har jag gjort ett misslyckat försök med fransk manikyr igen. Det fick bli röda naglar istället. Måste beställa tid för synundersökning igen,ser sämre och sämre.

Hej hopp.


Tisdag.

Min blogg gillar inte mig på kvällarna,kommer inte in så jag kan skriva inlägg.Blir så sur. Sover faktiskt mycket bättre nu skönt det! Är fortfarande seg av förkylningen men har fått ganska mycket gjort idag.Bytt lakan dammsugit skurat golv städat badrummet plockat med tvätt,fixat med blommorna. Signe har varit hemma idag med,men imorgon är det skola igen. Hon är lite sämre i sin mage(men det brukar ju bli så vid förkylning).Och så är det ju Aferes på tisdag. Hon fick kallelse till dietist igår,får ta upp det med Inger. Ska beställa en telefontid med Per Callen tänkte jag.Här på konvaljevägen skiner solen av och till nu. Imorgon ska jag jobba igen.

Ho ho.


Kväll.

Vi har ätit pasta och köttbullar till middag.Har tvättat så nu är korgen tom igen. Mår faktiskt mycket bättre från förkylningen redan,ska ringa till jobbet imorgon och fråga om det finns något extra jobb,eftersom jag är ledig så mycket den här veckan. Nu väntar snart sängen och boken Tre sekunder heter den.

Godmorgon.


Måndag.

Mår skit idag med helt slut,har nog lite feber också. Signe är hemma från skolan hon är inte heller bra från sin förkylning. Segar fortfarande runt i morgonrock och fikar,ska försöka tvätta,tvättkorgen är överfull igen.

Fy vad man kan bli besviken på sin make.(Eller varför är jag förvånad?)


Ska det vara så himmla svårt.

Extra inlägg,maken hade en predikan om att Signe inte bara kunde ta allt för givet. Han hade kanske något inplanerat just när hon skulle iväg.Ja just det,jag fick mig också en skrapa om att jag inte körde in till stan. Och det ska komma från honom som är den mest egosentriska personen? Talade om för honom att Signe inte vågade prata med honom:han svarar ja det är ju inte mitt fel. Alltså undrar om vi inte skulle klara oss bättre ensamna Signe och jag. Blir fan rädd för den personen man gift sig med(hur nu det gick till). Nu förstör han ännu en relation till ett av sina barn.

Natt på er och glöm inte att vara rädda om er.


Så här känner jag mig nu.Fast inte lika söt.


Söndag.

Jo nu är jag jätte förkyld,snorar hostar och nyser.Fryser gör jag också,det blev inget jobb för mig ikväll.Har haft morgonrock till klockan 3 sedan tog jag en varm dusch och satt på mig mjukisbyxor.Har mest legat och läst tur att jag har böcker igen. Signes snälla kusin Johan ska hjälpa henne med bijetter till fryshuset,det är något hon vill gå på där. Har masat mig ut med hundarna i regnet,fy vad ruggit!.Nu har jag bytt om till nattlinne och morgonrock igen och ska snart gå och lägga mig för natten,läsa klart en bok och kanske börja på nästa. Maken har jobbat idag igen.

Natt på er.


Satan i gatan vad kallt det är.


Hemma.

Gråben hade is på rutorna när vi skulle hem.Känner verkligen att jag inte skulle stressa som det blir när man har mycket att göra,men nu vet jag ju att det är blodtrycket som gör att jag blir så där konstig. Näsan rinner konstant nu och jag nyser och nyser.Men än så länge har jag inte feber eller så. Min dotter är hemma igen skönt det,nu vill hon att jag ska prata med hennes pappa om fryshuset,jag ser inga problem med det,det är väl bara att ställa upp och hämta mitt i natten. Det är väl bara att gilla läget,det kommer att bli flera gånger,och naturligtvis kan jag åka med. Men ingenting faller sig ju naturligt i den här familjen tyvärr. Hundarna har varit ute det var lungt på byn så här långt.Nattlinne morgonrock och tjocka strumpor är på kallt!. Snart väntar sängen och en bok av Åsa Larsson.

Lite party på jobbet.


Sunnerbo.

Vi började dona för tv kvällen redan före middagen,möblerade om lite så att alla skulle få plats.Ställde fram fin glasen,och massa ljuslycktor överallt. Vi plockade även rönnbär och satt på alla borden. Det serverades kycklingpaj till middag.Sedan dukade vi av och på,fixade med mediciner och så. Vi gjorde bål av röttvin och fruktsoda,med bär och frukt i.Ewa hade handlat godis,chips och ostbollar. När det var dags hade alla tanterna klätt upp sig i finkläder,ja en del herrar också. De tyckte att vi hade gjort så fint med alla ljusen som brann och rönnbären. Det serverades också kaffe med kaka till. Så var det en annan del av arbetet,vi hade en boende som blev mycket sjukare så beredskaps sköterskan skulle ringas,anhöriga underrättas,mediciner skulle ges för att underlätta.Fick jobba över en timme. Men allt har sin tid.

Tjolahopp.


lördag.

Sov ganska bra inatt,upp segande runt med kaffekoppen.Duschade fixade till mig. Jo jag blev ordentligt förkyld,men det går nog. Maken kom hem och sedan åkte han och bytte bil,så nu har han också en grå bil fast mörkare grå saab tror jag. Tvättade och plockade undan lite före jobbet,Signe var i Nynäs med kompisar.

Natti natti.


Det man inte kan hoppa över,måste man krypa under.


Tjo hej.


Hemma.

Gråben och jag har kommit hem igen,Gråben har fått repor i lacken,för att ute fågelburen blåste på honom här om kvällen,när det blåste så dant. Det var nästan så det var is på rutorna när vi skulle åka. Jag har varit ute med dogsen,tagit en kopp fika.Samt målat naglarna. Det är nog en förkylning på gång,tycker ialla fall att det var skönt att jag kom iväg till doktorn. Imorgon är det som sagt jobb igen,min dotter ska till Nynäs med Tina,som ska klippa sig. Signe har fått en ny data,nu har vi snart hur många som helst här i stugen.

Önskar alla en trevlig helg.


Sunnerbo.

Som vanligt när Ewa jobbar så hade vi kul.Allt var lugnt och stilla. Det serverades sill buffe,vilket alltid uppskattas en del tog en nubbe till. Imorgon kväll ska vi ha tv kväll med vin samt lite snacks och sånt.

Ja jag gjorde ju ingen operation,men han såg ut ungefär så här.


Läkar besök.

Det fick riktigt bra att komma dit,träffade en läkare vid namn Omar efternamnet har jag glömmt. Men honom tyckte jag om det gick och prata med honom. Han konstaterade tyvärr något som jag förmodligen har haft på känn länge. Att mitt blodtryck var alldeles för högt. Ska ta massa prover,samt kolla blodtrycket en gång i veckan. Ja jag kännde mig väl omhändertagen. Sedan var det apoteket som gällde,även där gick det bra utan att spökenan kom fram. När jag ändå var i Nynäs så hoppade jag in på Kicks och köpte hårfärg också. Det växer ut på mindre än 2 veckor nu. Så nu har jag kletat in färg i skallen.Ska försöka på Signe att plocka mina ögonbryn också,om vi hinner före jag ska till jobbet. Mina böcker har kommit idag,så nu kan jag läsa igen jippi. Maken är ledig idag och håller på att sätta i fönster på vinden. Kan tänkas att jag också håller på att bli förkyld,känns lite konstigt.

Sur när inte bloggen fungerar.


Inget inlägg igår pga strul med blogg.se

Min dotter var så klart lessen igår,men ibland går det ju inte att göra någonting åt saker och ting. Hon var hemma från skolan,snorig och dan. Jag var ledig gjorde det vanliga här hemma,var och handlade samt var till bibblan.

Sov gott och var rädda om er.


Gratulerar mig själv,och min syster som har namnsdag idag.


Jag och Gråben hemma igen.

Min dotter hade mycket intressant att berätta när jag kom hem.Hoppas det ordnar sig nu då. Signe fick erbjudande från Min stora dag,att gå på genrepet av Idol. Och så fick hon brev om influensa vacin med posten. Underbettet kom fram rejält när jag hörde att maken sagt att han aldrig får reda på nåt.Och hur intresserad är han av det som gäller någon annan än han själv? Blir så dj less. Hundarna och jag har varit ute som vanligt,imorgon är jag ledig.Hoppas mina böcker kommer då så att jag har något att läsa igen.Skulle få låna en bok av Gunilla också,bra det.

Hola.


Onsdag.

Sov gott inatt,segade runt så det blev lite stressigt sen. Duschade fixade till mig,var och handlade åt min dotter som är hemma från skolan för att hon är förkyld. Drog järnet till jobbet för att hinna till mötet klockan 13,det var bara det att mötet inte var förrän 14.Ha ha jag kom ju i tid ialla fall. Ja så hade vi möte till klockan 16,sedan var det vanligt avdelningsjobb. Servera mat plocka undan,och duka till frukosten. Mirja och jag arbetade ikväll,och som vanligt flöt det på bra.

Onsdag.

Sov gott inatt,segade runt så det blev lite stressigt sen. Duschade fixade till mig,var och handlade åt min dotter som är hemma från skolan för att hon är förkyld. Drog järnet till jobbet för att hinna till mötet klockan 13,det var bara det att mötet inte var förrän 14.Ha ha jag kom ju i tid ialla fall. Ja så hade vi möte till klockan 16,sedan var det vanligt avdelningsjobb. Servera mat plocka undan,och duka till frukosten. Mirja och jag arbetade ikväll,och som vanligt flöt det på bra.

Onsdag.

Sov gott inatt,segade runt så det blev lite stressigt sen. Duschade fixade till mig,var och handlade åt min dotter som är hemma från skolan för att hon är förkyld. Drog järnet till jobbet för att hinna till mötet klockan 13,det var bara det att mötet inte var förrän 14.Ha ha jag kom ju i tid ialla fall. Ja så hade vi möte till klockan 16,sedan var det vanligt avdelningsjobb. Servera mat plocka undan,och duka till frukosten. Mirja och jag arbetade ikväll,och som vanligt flöt det på bra.

Sov gott alla.


Storm på Konvaljevägen.

Ja hu vad det blåser ute nu.Undrar om maken får sova vidare eller om de ringer snart att någon inte har ström? jag sitter här för mig själv,ska snart gå och lägga mig ja med. Imorgon jobbar jag igen,men först är det avdelningsmöte klockan 13. Alla djuren är också vakna,de går och lägger sig med mig.

Förkyld men glad ändå.


Min dotter dunderförkyld.

japp så är det när man träffar mycket folk på ålandbåten.Ja det hade nog hänt ändå så klart. Maken kom hem vid 19 tiden,åt och somnade,jag fortsatte tvätta och gjorde faktiskt klart min stickning. Signe pratade med sin moster i telefonen de e som två vänninor de två. Imorgon så gäller det,tydligen är kusin Johan involverad också.Ja jag säger då det hoppas Signe kommer ihåg hur bra uppbackad hon är från Axelssons. Nu ligger hon i sin säng,jag hör henne hosta iblad.

Ev besök på bibblan sen.


Tisdag.

Somnade gott sent om sider,sov ganska länge.Min syster ringde till min dotter på förmiddagen. Har städat av det värsta grushögarna,plockat ur diskmaskinen,tvättar förstås. Vikt tvätt och donat med lite av varje. Funderar på om jag ska gå till bibblan och se om det finns något att läsa där. Ska nog göra färdigt min stickning också,så tråkigt att fästa alla tråder och sy ihop bara.

Dom tre bästa människorna runt mig.


Har man världens bästa Syster och Svåger eller?

Ja men alltså,åka med min dotter och hennes kompis till Åland bara för att de två ska ha roligt.Sitta på ett dunkande disco till klockan 3,sedan stå och vänta tills alla har gått av båten,desutom komma ihåg att köpa en present till mig. Sedan ringa till rederiet dagen efter,sen nästa steg åka in till rederiet,för en mycket speciell sak.

God natt.


Hjärtat har sina skäl,som förnuftet inte förstår.


Hjärtesorger.


En lessen dotter.

Signe ringde till mig på jobbet,där kunde jag ju inte göra så mycket. När jag kom hem var hon så lessen,hittade en sida efterlysning.se som vi skrev på. Ja vet inte vad vi ska kunna göra mera,men tyvärr är det ju så att hjärtesorger kommer och går när man är ung. Men det gör ialla fall ont att se henne vara lessen. Hundarna har varit ute,mina jobbarkompisar vill att jag ska ta Lillemor med mig när jag jobbar,men jag vet inte hon kommer väl att skälla på allt och alla. Är ledig imorgon arbetar på onsdag igen,då har vi även avdelningsmöte.

Tjena.


Arbetet.

Det gick jätte bra att jobba ikväll,Ewa arbetade som sagt hon är nog den enda människa som jag kan prata om precis allt med. Det är väldigt lungt på avdelningen ett par dagar nu,sedan blir det mera att göra. Det beror ju på att vi har korttidsboende hos oss.

Japp.


Måndag.

Sov så där och vaknade så där orolig igen,segade runt och fikade.Duschade fixa de till mig,var även tvungen att fixa om naglarna. Min dotter är nervös av någon anledning idag?.Undrar vad det kan vara. Har startat tvättmaskinen,och diskmaskinen. Solen är framma här på Konvaljevägen. Laddar för att snart gå och jobba,Ewa arbeter bla ikväll kul.

Tack snälla systra mi för klockan.


Söndag.

Sov ganska länge,maken jobbade.Har löst mycket korsord idag.Det är ett riktigt ruggväder här på Konvaljevägen.Regn och blåst. Min dotter har kommit hem från kryssningen,och verkar ha haft himmla trevligt. Hon hade handlat i taxfreen förstås. Jag fick en jätte fin klocka av min syster. Ska snart gå ut med hundarna och gå och lägga mig och läsa.

Nanna gott,när ni kommer så långt.


Gråben och jag är hemma.

Tur att jag hade Gråben med mig till jobbet fy vad det regnar och blåser ute. Har varit ute med hundarna,funderar på att ta ett varmt bad,är ju så ruggit. Undrar om det blåser ute på Ålandhav ikväll? Jag hoppas verkligen att det inte märks så mycket och att tjejerna får superkul. Hittade någon tråkig bok på jobbet som jag får läsa i brist på annat. Jag är ledig imorgon,maken ska väl jobba antar jag.

Lördag.


Sunnerbo.

Allt lungt och stilla på jobbet ikväll,har jobbat med Mirja det är bra att arbeta med henne. Ingenting förutom det vanliga inträffade.

Morrn.


Hej.

Läste klart min sista bok igår,var så spännande.Sov sedan så där. Nu råder full spänning och förväntan här hos min dotter,hon tycker nog att klockan står stilla just nu. Jag har duschat och målat dit ett par ögon,hela förmiddagarna går åt till att känna sig orolig(inge kul alls). Maken jobbar som vanligt,och jag har plockat med lite tvätt samt donat lite. Djuren har fått mat så att de klarar sig,jag laddar för arbete.

Sov gott var rädda om er därute.


Mot slutet av dagen.

Ge mig sinnesro att aceptera det jag inte kan förändra. Ge mig mod att förändra det jag kan. Ge mig förstånd att inse skillnaden.

Trist när böckerna tar slut.


Middagen äten.

Signe och jag har ätit,kyckling och strips samt sallad.Maken har inte kommit hem än. Behövde inte gå till jobbet,pratade min Ewa för en stund sedan. Alla djuren har också fått mat.Nu har jag börjat på den sista boken jag har,vill inte att böckerna ska vara utlästa.Signe verkar jätte stirrig över packning och allt men det löser sig nog.

Trevlig helg alla.


Fredag igen,vart tar veckorna vägen?

Sov bra inatt,fikade och drönade runt en stund.Duschade och målade dit ögonen. Signe och Tina var hemma på håltimmen,de hade så roligt och verkar så glada över kryssningen imorgon. Nu är de tillbaka i skolan igen.Jag har gått en sväng med Tusse,bytt lakan vikt tvätt,och satt på tvättmasikinen igen. Det är sol här på Konvaljevägen idag. Måste gå till jobbet en sväng sedan.

RSS 2.0