Tisdag


Vargavinter.

Hej på er! det var ett tag sedan.Blir liksom inte av att sätta på datorn då jag har min lilla iphone. Men det flyter på alla tomtarna är på plats,Signe hänger med kompisar,Mr jobbar. Och arbetar gör jag också vissa dagar. Vi har massor med snö och det tycker Danne är askalas. Signe verkar må okej efter den sista sprutan,säger att hon har mindre ont i huvudet. Jag mår lite halvkasst tror jag har en förkylning som inte vill bryta ut.Ont i kroppen frussen och så.

Onsdag


Snöyra.

Nu har jag kommit hem från arbetet för en stund sedan,jobbade med Birgitta ikväll. Vi gjorde lite adventsfint på avdelningen. Vi har ju fått en ny inneboende,en liten söt rödrandig katt som kom till oss. Ingen har hört av sig om att vilja ha henne tillbaka. Så himla kul att vi har ett djur hos oss. Hundarna har varit ute,och nu sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka. Imorgon ska jag arbeta igen,Signe är på Kronans droghandel och praktiserar. Imorgon ska hon in på gymnasiemässan med Tina. Och på fredag ska vi åka till Sös och ta hennes humira spruta. Mr åker till Lund på fredag,skönt att vara ensam hemma. Dagarna rullar på och spökena håller sig borta,det tackar vi för.

Lördag


Regnigt och grått.

Sov länge idag,så gjorde även min dotter.Fikade duschade och styrslade till mig är inte nöjd med hur jag ser ut kan jag säga. Plockade undan lite samt tvättade,sedan var det dags att bege sig till arbetet. Som sagt så jobbade jag med Ewa och vi har alltid så roligt när vi är tillsammans. Kvällen flöt på i lagom tempo,nu har jag varit ute med jyckarna i gråvädret och nannalinnet är på,så nu är det väl sängen som gäller.Ska arbeta imorgon också.

Fredag


Världens bästa Dr Browaldh.

Idag kom det på posten ett helt underbart intyg till Signe,han hade fått med precis allt!(jag kunde inte ha gjort det bättre själv ha ha). Nej kommer hon ingenstans med det fina intyget som var så genomtänkt och väl formulerat så vet inte jag. Den här gången hade han förtydligat sin status som överläkare också,vilken han inte brukar vara så noga med annars,men när det nu behövdes lite tungt artelleri så blev det så. Man kan bara säga tusen tack! Jag har sovit som en skrutt inatt,men men.Signe har varit i skolan jag har gjort lite helgfint här på Konvaljevägen.Mr är på 40års kalas,så Signe gjorde mat till oss. Jag tog hand om disken,nu är hon med Tina en sväng,jag tvättar för fullt. Hundarna har varit ute och nannalinnet är på,jag har tänt ljus både inne och ute. Så nu sitter jag här och har det riktigt mysigt för mig själv. Imorgon ska jag jobba med bästa Ewa tror jag bestämt.

Tordag


Antydan till underbett.

Dagarna rullar på,jobbar någon kväll i veckan,fortfarande på halvtid det känns rätt okej med det just nu. Min dotter verkar tåla sprutorna så här långt,men hon är fortfarande rädd för dem. Idag tog vi en bulle in till Söder för besök på bup hon och jag,det var visst lite jobbigt där för henne stackarn,men allt är inte svart eller vitt tyvärr. Ett besök på apoteket gjorde jag,där såg jag en kändis han såg inte ut att må så vidare bra. Imorgon är det fredag igen,jag ska arbeta i helgen.På måndag börjar Signe sin prao på Kronans droghandel,hoppas hon tycker det är ett kul avbrott.

Måndag


Veckans början.

Resten av helgen flöt på,Min dotter gör sina utflykter. Det är en aning grått och trist väder vi har nu eller hur? Ikväll har jag jobbat,lite påhälsning av spöket dock men det gick ganska bra ändå. Det har varit en sådan dag då man liksom aldrig vaknar idag och ikväll. Imorgon är jag ledig,då blir det väl lite tvätt och städ igen kan jag tro. Ett kort inlägg blev det.

Fredag


Rävens list.

Igår var jag ledig och städade som sjutton här på Konvaljevägen. Och så gjorde jag så med skrotet(bilsaker sågar och div)som stod i hallen. Ja jag ställde det i en synlig hög mitt på golvet in till vardagsrummet,och då var Mr tvungen att bära ner det i källaren för att komma in till tvn.Smart va? Så då kunde jag städa även vardagsrum datarum samt hall. Jag känner mig riktigt nöjd nu städat och fint nästan i hela huset. Hundarna har varit ute jag har rakat lite päls och duschat och nannalinnet är på.

Hymira första dosen.

Idag på eftermiddagen bar det iväg till Sös.Moster mötte upp där det tyckte Signe kändes bra,en lungröntgen före och sedan var det dags för de två första sprutorna Hymira.Hon är så tapper min lilla tjej.Och hon har verkligen världens bästa doktor Lars Browald! Sedan åkte vi till Nacka forum och åt taibuffe,där även morbror slöt upp ett tag. Signe fick shoppa lite saker att ta med sig hem det hade hon verkligen förtjänat.

Onsdag


En sådan där dag när man liksom aldrig vaknar.

Sov jätte bra gick upp fikade hade världens skallevärk som satt i ända fram till förkvällen. Duschade styrslade till mig,känner mig ful och äcklig. Tvättade lite samt plockade in tvätt,postade en del brev,samt skickade tillbaka ett paket. Sedan gick jag till arbetet,jobbade med Birgitta ikväll,2 st av våra boende fanns inte mera hos oss. Har skutat som en iller,därför att jag hade både sondmat samt insulin på alla avdelningarna. Nu är jag hemma igen har tagit en kopp fika och sitter och kopplar av innan sängdags. Signe hade fått ett par nya stövlar av sin pappa(det var behövligt). Imorgon är jag ledig,samt att jag lagt in VAB på fredag,då Signe ska till Sös. Spöket var framme en stund,försökte då analysera varför men kom inte fram till något jag tänkte på eller så.

Idag säger vi Grattis! till Johan som fyller år


Tisdag


Busväder.

För ovanlighetens skull så var jag uppe klockan 7 på morgonen,då såg vädret rätt okej ut iallafall inifrån. Duschade styrslade till mig fikade och så,sedan drog jag iväg till bussen höll redan då på att frysa ihjäl,tinade dock lite på bussen. Jag tog en cafelatte på Torsan innan jag begav mig på möte,ja det avlöpte väl där. Faktiskt så måste jag säga att min handläggare på försäkrinskassan är riktigt sympatisk,och Katla har skött sig den senaste tiden.Vi kom överens om att jag skulle vara sjukskriven halvtid tills jag hade kommit igång med min KBT behandling och så,det känns bra! Sedan var jag i diverse affärer men hittade faktiskt ingenting av intresse,ett par hårspännen var det enda som fick följa med hem. Efter det var det dags för ett frisörbesök,där inne kom spökena på besök,men jag lyckades skrämma bort dem. Ja det var det hela sedan tog jag bussen hem,och Signe ringde och tyckte att jag hade varit borta alldeles för länge(gör man något är inte det heller bra). Signe och jag har varit på möte i skolan nu på kvällskvisten också,men rektorn och hennes mentor.Även det gick alldeles utmärkt,återigen måste jag säga vilken uppbackning hon får ifrån skolan helt otroligt. Nu har jyckarna varit ute,Danne tyckte så klart det var stört kul i snön. Signe hänger med Tina och Mr har inte kommit hem än. Ikväll blir det natt tidigt för min del.

Söndag.


Inga spöken så långt ögat kan se.

Sov som en gris inatt somnade dessutom tidigt.Signe hade Tina här som sov över,skönt att ha dem hemma. Segade mig upp framåt förmiddagen,vi hade ingen el och jag trodde länge att alla hade strömavbrott,men så var det inte visade sig det,det var en säkring som gått. Duschade styrslade till mig,tvättade samt plockade undan lite.Mr kom hem hade väl jobbat antar jag. Signe drog till Nynäs med Tina,och jag gick till arbetet,jobbade med Sussi ikväll. Allt var precis som vanligt och kvällen rullade på i lugn takt. Nu har jag kommit hem hundarna har varit ute,vi har 3 grader kallt här nu. Nannalinnet är på,jag ska jobba imorgon också sedan är jag ledig på tisdag.Då ska jag till företagsläkaren på möte igen,få se vad det ger? Den här veckan är det ganska mycket möten och andra saker som är inplanerade.

Lördag


Frostigt.

Så var det lördagskväll igen,jag har precis kommit hem från arbetet.Även denna gång gick allt alldeles utmärkt,jobbade med bästa Ewa. Signe hänger med Tina,igår hade hon en trevlig dag först klippte hon sig samt gjorde slingor sedan väntade besök för att göra akrylnaglar och sedan shopping. Kvällen avslutades med god mat på Sjökrogen i Järla,där hon fick ett armband från Snö.Snacka om att ha en snäll moster och morbror!.Mr och jag var också med och åt så även kusin Johan med fru. Före arbetet idag har jag gått en sväng med Tusse,samt tvättat lite.Nu väntar snart sängen på mig tror jag.

Tordag


Tid hos psykiatriker.

Ja det hade jag klockan 17 idag,och det var väl en jävla tur,började man inte hyperventilera annars så gör man det när Mr kommer hem och härjar. På morgonen blev jag väckt först när Tina gick hem,hon hade sovit här inatt,sedan ringde telefonen. Men det var lugnt jag duschade fixade till mig,plockade undan lite,och Signe donade med sitt. Sedan var det ju så att Signe skulle till Nacka och jag ner till hjärnhälsan i Nynäs. Och det var väl fan att man aldrig lär sig!Mr kom hem Signe höll på att steka en hamburgare,och att skjusa ner mig till Nynäs först,och sedan Signe till Nacka var ju lögn i helvete. Så Signe fick väl maten halvvägs i halsen,för att sedan bli lämnad vid plantshopen där morbror hämtade henne för vidare färd mot Nacka.Och så jag med andan i halsen då i Nynäs. Jag hade lite underbett på damen i reseptionen(samma människa som för 15 år sedan kan jag säga) Men väl inne hos el doktoro som visade sig vara en väldigt enkel, neutral och utrustad med bonnförnuft till människa. Så rann allt av mig ,bara att få bekräftat att man är fullt normal(inom vissa gränser då) Gör så gott att få höra! mera sånt! Nu sitter jag här och tar det lugnt Mr sover framför tvn,hundarna har varit ute. Jag har gjort lite kroppsvård och så och nannalinnet är på.

Onsdag


Bloggtorka.

Det var ett bra tag sedan jag skrev,ska försöka ändra på det. Det rullar på här på Konvaljevägen,jag jobbar halvtid,och naturligtvis ska det strula med utbetalningarna nu när arbetet ska betala hälften och försäkringskassan den andra. Jag tror att det redde ut sig idag iallafall,har jobbat för många timmar?så nu ska arbetet betala mer förhoppningsvis har jag lite pengar på kontot framåt fredag eller måndag. För övrigt går det jätte bra att jobba,har kvar lite av energin och har fixat och donat här hemma,med kläder och massa annat. Signe har ju höstlov och gör sina små utflykter,ikväll är det rockcafe på gården kul för henne.

RSS 2.0