Trevlig Valborg på er alla!


Valborgsmässoafton.

Sov helt ok,väckte Signe klockan 7,men hon skulle börja först 10,och hur som haver kom hon inte iväg alls. Duschade och styrslade till mig inför Nynäs besöket,någon var lite irriterad eftersom kursen höll på längre än vad jag sagt men men. Slank in på Kicks och köpte hårfärg till mig och lite annat följde med Signe hem. Hon hade även varit på Lindex och shoppat med sin pappa. När vi kom till Ösmo så dog makens bil,så vi blev stående vis Vansta maken ringde efter hjälp,men sedan startade den igen och gick ända till Torp.Funderade på att gå hem men det regnade ju som satan också,och efter en stund så kom Olle och bogserade hem oss. När vi kom hem så fixade maken Gråben,så nu går han att köra,men läcker visst olja. Signe lagade maten ikväll jätte gott! Jag är som vanligt jätte slö och trött efter mindfulnessen.Signe gick just ut med Sara en stund,maken är inne hos sig och jag sitter här. Kallt och ruggigt är det ute,så för min del blir det ut med hundarna nu.Och sedan sängen och en bok.

Så här såg det väl ut ungefär.


Mindfulness.

Kom iväg alldeles utmärkt till Nynäs och kursen,Maken skjusade mig och Signe hängde med. Man märker hur oerhört smidig,och vilken perfekt balans man har vid yoga övningarna ha ha.

Grattis Carl Gustaf!


Natt.


Kudden väntar.

Japp hundarna och jag har varit ute,maken sover framför tvn.Signe är förstås vaken. Ska göra en övning,imorgon är det dags för mindfulness igen. En övning har jag väldigt svårt för måste jag säga,men man måste ju så klart öva.

Gråben fortfarande inte riktigt frisk.


Skola jaaaa!

Min duktiga dotter kom iväg till skolan idag både på morgonen samt eftermiddags lektionen.Så roligt för henne. Jag har skrotat runt här hemma,Tusse var tvungen att dra ett varv,vart kommer allt grus ifrån? Tvättat och plockat in tvätt har jag gjort,det har verkligen varit växlande väder. Signe och jag har lagat mat tillsammans och jag har bakat en sockerkaka. Maten är nu avklarad,maken har varit på apoteket,samt köpt mat till gojorna så nu är dom glada igen. Maken håller nu på att kurera Gråben,men han har fortfarande ingen olja stackars Gråben. Danne har grävt ner ett ben ute,och ett i fåtöljen,det är igen som ser hans ben under filten ha ha. Signe håller på med lite kroppsfix,och jag sitter här.

Gnatt.


Alter ego.


Nu så.

Det regnade rejält när vu var ute hundarna och jag. Kallt och grått,nu är linnet på.Jag har smackat in en inpackning i skallen,och smort in delar av reptil kostymen. Nu var det det där med att sätta igång med övningarna som vi skall göra till på fredag. En kopp fika till har slunkit ner,och en kaka som jag fick ärva av min dotter. Maken sover inne hos sig vid tvn,och signe har fixat sig inför morgondagen. Hon verkar vara vid ganska gott mod trots allt.

Konvaljevägens blommor är nog gladare nu hoppas jag.


Kvällning

Ikväll blev det mörkt tidigt eftersom det är så molnigt och regnar lite. Jag har faktiskt inte satt på mig nattlinnet än de ni! Förutom en stund på morgonen då det var lite halvdeppigt,så har det varit en bra dag och kväll. Känner mig nöjd att jag fått så mycket gjort.Imorgon provar Signe att gå till skolan igen,hon har mailat till Maria och styrt upp lite. Sedan är det fredag,just det valborgsmässoafton,då ska jag på mindfulness,Signe skulle vara med kompisar på kvällen,och maken åker väl ut till Åsvik kan jag tro. Ja och vad ska jag göra?Kanske(bara kanske) gå ner på fotbollsplanen och kolla elden och ta en kopp fika.Sedan är det nog under täcket med en bok som gäller för lilla mig.

Gråben är fortfarande skadad i framtassen.


Omplantering.

Ja fick ett ryck och har bytt jord på alla blommor inne.Nu kanske dom blir glada? Har även städat och fejat hela dagen och kvällen.Bytt lakan,städat åt gojorna. Tusse har varit framme,golven är skurade,dammat,badrummet är skurat. Så nu är det riktigt fint där jag håller till ialla fall. Ute blir jag så förbannad på allt djävla skit som står överallt,ser ut som en sopstation.Så ute är det inte kul att hålla på alls. Det blev inget frispel för maken fast räkningarna skulle betalas,och mina pengar från försäkringskassan lyser med sin frånvaro. Idag har det varit riktigt gråkallt på Konvaljevägen. Maken har även varit och handlat mat så vi klarar oss ett tag,det tackar vi för. Signe har fått sitt hårshampo,och balsam det var ju tur det. Den enda som inte är riktigt nöjd är Jako,som bara fick frukt att äta,då fröblandningen är slut,och kan handlas först imorgon. Det blev en sen middag ikväll,kyckling och potatisgratäng.

Aj aj stackars min dotter.


Aferes behandlingen.

Gick åt pipsvängen idag,Signes kärl ville inte vara med,hon blev stucken flera flera gånger lilla stackarn. Men men hoppas att det går bättre nästa gång. Maken och hon hade varit runt lite överallt.

Till Heggan,räddare i nöden.


Maken ett antal timmar senare.


Regnig kväll på Konvaljevägen.

Ja fy hundarna och jag har varit ute i regnet,för inte tala om maken som fortfarande håller på med Gråben. Signe är på gång hem,det är tur att vi har Heggis som rycker ut när det krisar till sig. Lovade att jag skulle plocka undan lite i Signes rum,vilket jag gjort. Har fortfarande inte gjort övningen jag skulle göra? Har smort in reptilkostymen,och nannalinnet är på. Så nu är det sängen som gäller om en stund.

Maken i detta nu.


Det blev lite gjort.

Har ialla fall krattat så jag kan hänga ut tvätten,när det blir väder för det. Och slängt massa jord från krukor och så. Har suttit ute lite grann,men så fort jag satte mig så blev det molningt. Nu regnar det här,maken har kommit hem och började byta några fjädrar på Gråben. Och som sagt vädret är ju som det är så redan nu är han lindrigt irriterad. Och så förstod han visst inte heller att jag var sjukskriven och således inte får någon lön?Ja ja lägg på mera skit bara! Signe har inte kommit hem ännu,de var på väg till Nacka förut. Har fått nya hemuppgifter från Yvonne på mindfulnessen,bla sittande meditation. Som jag ska göra.

Tack och lov att man har människor som hjälper en.


Tisdag.

Somnade jätte sent,men gick upp ganska tidigt.Duschade tvättade håret,fikade gånger flera. Signe åkte ju till sin moster igår kväll,och är så klart kvar där. Jag har pratat med Maria på skolan,tur att hon förstår. Tvättmaskinen är igång tittar ut och ser vad som skulle behövas göras på tomten,men inspirationen är lika med noll. Nu är det dags att betala alla räkningar igen,så man vet vad man har att vänta när maken ska göra detta. Några pengar från försäkringskassan har inte dykt upp. Det ser ut att bli finare väder än vad som var sagt,solen skiner här nu. Imorgon är det Aferes behandling för Signe,det verkar som om det börjar hjälpa ialla fall.

Den här sången får det bli.


Till Signe.


Ingen rubrik.

Ja ikväll skriver jag bara,är så stolt över min modiga och starka dotter. Även om det just nu känns som om hela världen rasat samman,så efter regn kommer sol. Det var väl det hela.

Helgen slut igen.


Söndag.

Blev inte av att jag bloggade igår,men det var som vanligt.Signe och jag var hemma maken var borta någonstans.Signe hängde med Tina en stund på kvällen,jag gick och lade mig jätte tidigt och somnade som en liten gris. Idag har jag tvättat och plockat undan lite,Signe åkte med sin moster och morbror till stan.Maken har varit borta hela dagen. Jag har varit en sväng till jobbet och hälsat på,Ewa och Sussi jobbade. Nu ska jag snart gå ut med hundarna och sätta på nannalinnet.Signe har inte kommit hem ännu,imorgon är det skola för henes del.Och sedan ska vi åka till Stockholm hon och jag Bup besök klockan 16.

Gnatt


Fredagskväll på Konvaljevägen.

Hundarna och jag har varit ute gråkallt!Väntar på att fikat ska bli klart,då ska jag ta mig en kopp.Maken sitter hos sig och jag sitter hos mig.Precis som vanligt. Undrar när Signe ska bli hämntad ikväll,hon var ju bjuden på middag hos Willes föräldrar?.Ja sedan tror jag att jag ska gå och lägga mig,med lite bra musik i lurarna. Jag har duschat igen och smort in reptilkostymen.Så en kopp fika och sängen det låter bra tycker jag.

Danne har haft sin första fästing för året.


Trevlig helg på er.


Fredag.

Sov som en gris inatt,men somnade ganska sent trots att jag varit uppe så tidigt. Gick upp fikade,duschade tvättade håret.Men det var som bromsen slagit till idag orkade bara inte med mindfulnessen.Så jag avbokade den. Satt ute i solen en stund sedan blev der mer och mer moln. Gick in och drog en sväng med Tusse,skurade golven,och satt på tvättmaskinen. Pockade in tvätt och donade.Maken kom hem tidigt och åkte ut till Åsvik och tvättade husvagnen. Kom hem och skjusade Signe till Älsklingen,bussarna går ju inte allt för ofta till Tokstan.Så nu fick hon skjus ända fram. Men hon skulle inte vara kvar där,så det blir en tur till senare för maken.

Säger redan natti.


Torsdagskväll.

Nu snöar det för fullt igen här på Konvaljevägen.Vi har ätit middag och jag känner mig helt slut.Signe sitter vid datorn och vilar sig,hon hade haft så trevligt igår kväll.Till och med blivit presenterad för pojkvännens föräldrar.Så hon sken som en sol,och det gjorde hon även nu på morgonen. Maken sitter inne hos sig,och jag sitter hos mig,imorgon är det mindfulness för min del igen. Ja det som händer här är inte mycket som vanligt,ska gå ut med hundarna ta en kopp fika och sedan gå och lägga mig. Men det har varit en bra dag.

Är så stolt över min vackra dotter!


Aferes behandling.

taxin kom 6.15 på morgonen så det var inte kul att gå upp kan jag säga,särskilt inte när man sovit typ 2 timmar.Men det gick över förväntan,kom in till Sös i alldeles lagom tid.Det strulade lite med Aferesen men det var inte så farligt,Signe fick även Järn intravenöst,eftersom det värdet var lite lågt.Och då fick vi ju träffa m Mats också,och det är ju alltid trevligt.Vi käkade lunch,sedan åkte vi hem,även det gick alldeles utmärkt. Väl hemma var vi jätte trötta båda två,särskilt Signe då förstås.Men hon var så modig och gick ner till skolan själv,är så stolt över henne. Det hade varit ok i skolan,och när hon kom hem vilade vi en stund,men ingen av oss kunde somna.

April väder.


Ny inköpta ballerinaskorna känns inte särskilt rätt idag.

Det blev ingen Aferes behandling idag,för att de hade dåligt med personal. Så det blir imorgon istället,och då måste vi gå upp mitt i natten fy! Både Signe och jag somnade om på morgonen det var ju ialla fall ett riktigt sovar väder. Det har varit segt hela dagen måste jag säga,fikat gånger flera,tvättat massor igen. Plockat undan lite här och där. Signe började fixa sig på eftermiddagen,jag valde att inte åka med på musik cafe till toksatan,för att Tina och Signe skulle ta bussen dit.Och det var ju bra att de hittade på något. Maken ska hämta dem sedan. Jag har varit ut med hundarna i ruskvädret,och duschat samt tvättat håret. Nannalinnet är på,ska kroppsskanna igen,igår kändes det lite obehagligt när jag gjorde det,men det kunde ju bli så sa Yvonne.Ja som sagt imorgon innan tuppen har vaknat så beger vi oss till Stockholm,och sedan är det skolan klockan 14,få se om jag ska med,men det bästa vore nog om Signe gick själv och pratade med Maria.

Natt


Styling.

Ja kanske inte riktigt,men jag har duschat tvättat håret,och smort in reptilkostymen. Naglarna är målade,vi fick besök av Herr Flink med pojkar ikväll,och jag fick se bild på de små tvilling bebisarna.Dom var så söta! Hundarna har förstås varit ute,grå kallt ikväll. Så nu är nannalinnet på,och jag ska gå och försöka med min kropps skanning igen. Imorgon är det Aferes behandling,och taxin är beställd till 11. Signe håller på och gör sig fin inför imorgon kväll. Hon hinner bara hem en sväng imorgon,sedan är det tokstan som gäller. Ja det har varit en guldkants dag idag.

Stort tack till lärare och rektor på Sunnerby skolan.


Resa till Stockholm

Jo det gick jätte bra att komma iväg,vi var där i god tid.Mötet på Bup med mentor samt rektor och Signes läkare gick alldeles utmärkt tycker jag,man blir så tacksam över all uppbackning man får.Alla klagar över skolan och sjukvården,men det kan vi verkligen vara ett bevis för att så är det inte alltid. Alla försöker verkligen ställa upp var och en,och alla sitter inne med mycket empati. Det tackar vi för! Efter mötet åkte vi till Haninge,Signe köpte en tunika att ha på sig imorgon kväll. Och sedan var vi på Skopunkten,där 3 par skor fick följa med Signe hem.Samt 3 par fick följa med mig hem. Maken lagade mat när vi kom hem,och nu hänger min dotter med Tina. Gjorde min uppgift med kropps skanning igår men det var svårt att inte bli störd av tvn som alltid ska vara på högsta volym här,jag gör ett nytt försök senare ikväll.

Natti


Kväll igen.

Dogsen har varit ute,ja Danne har suttit ute i solen hela dagen förstås. Men i koppel nu ikväll,Jag har tvättat håret och kletat in en inpackining. Signe pratar med sin moster i telefonen tror jag och maken är inne hos sig. Måste verkligen skärpa till mig och göra hemövningarna vi fick i uppgift i fredags. Det har inte varit någon höjdar dag och kväll,men vi får hoppas att det blir bättre. Vi har ätit korv och potatis till middag,och maken har haft utbrott om pengar,men det är ju inte ovanligt. Klockan är snart 20.30 och det är inte mörkt ute,det är mysigt,inte för att jag har så stor nytta av det precis,eftersom jag går och lägger mig så tidigt. Ja så är det,imorgon som sagt bär det av till el Stockholmo då.

Hej på er.


Måndag.

Igår var Signe med några andra kompisar till Nynäs.Jag var som vanligt hemma fick inte så mycket gjort. Vi ställde in resan till bup idag,av olika anledningar,men imorgon ska vi dit på möte med skolan.Maken ska visst också med.På onsdag är det Aferesbehandling. Jag har krattat färdigt ute framför altanen och slängt massa skit. Tvättmaskinen har gått hela dagen,och Tusse har varit framme. Varit på Lillan har jag också varit,pratat med Ewa i telefonen.

Gnatt.


kurar skymning.

Japp hundarna har varit ute,nannalinnet är på.Signe ska visst sova hos Tina inatt,kul för henne.Dessa pojkar som man ska bekymmra sig om i min dotters ålder. jag säger då det. Imorgon är det söndag igen,slut på helgen tänk vad dagarna går fort. Nu väntar kudden på mig.

Morsning.


Lörddag.

Sov som jag vet inte vad? vaknade hela tiden.Upp fikade segade runt som vanligt.jag känner mig inte så däe orolig när jag vaknar sedan ett tag.Det är skönt,och faktiskt så är inte tankarna så mörka längre heller.Maken jobbade,Signe kom upp efter en stund. Har dragit Tusse,tvättat och plockat undan lite här och var.Gråkallt är det på Konvaljevägen idag. Signe har lagat maten idag,jag fick gå och köpa sås. Nu går alla maskiner och Signe har gått ut med Tina,maken kollar på tv.

Jag säger redan nu,god natt.


Alter ego.


Kväll.

Har laddat över mindfulness övningarna till min iphone,det tar ju sin lilla tid när man inte är någon data hacker precis. Signe hänger med Tina,maken kollar på tv eller sover?.Och jag sitter här är för trött för att göra någonting alls.Går nog ut tidigt med hundarna och går och lägger mig,möjligen orkar jag läsa.

Så här såg jag ut efteråt.


Mindfulness.

Ja så var det gjort första gången,jag var inte ett dugg nervös faktiskt.Det gick jätte bra att ta sig dit. Vi höll på i lite mer än 2 och en halv timme,vi är 8 stycken i gruppen. Har nog aldrig varit mer avslappnad förut,som jag var efteråt ville bara lägga mig någonstans och sova.Vi fick hemläxa med övningar vi ska göra själva.

Trevlig helg på er.


Fredag.

Sov rätt ok,upp fikade duschade och tvättade håret.Styrslade till mig. Signe kom upp,det är blandat väder kan man säga.Maken kom faktiskt hem i tid så han kunde skjusa mig.

Natt ses imorgon


Insnöad

Ja mer än vanligt,har helt snöat in på ett spel i telefonen.Det går inte att få till det. Har målat naglarna och fixat lite inför morgondagen.Tvättmaskinen går för fullt. Signe har precis duschat,och maken är visst där nu. Ja det är väl läggdags nu kan jag tro.

Vi hörs igen.


Kväll.

Vi har ätit fläskfile och potatis till middag,maken hade köpt tvättmedel och sånt,samt en ny borste att soppa med ute.Nu sover han framför tvn som alltid. Signe och jag har varit ute med hundarna,och varit på Lillan och köpt fika bröd. Så nu kan vi göra kväller här på Konvaljevägen.Har ringt lite telefonsamtal under dagen och ordnat upp lite saker.

Tjena


Tordag.

Signe har varit på Aferes behandling idag,det hade gått bra som vanligt.Maken körde henne dit,men hade varit tvungen att tala om hur mycket han hade att göra. Varför gör han det då?nästa gång tar vi sjukresa till Aferesen också.Och vad det gäller musikcafet som Signe ska på på onsdag så måste jag försöka ordna annan skjus dit Va fan här ska besväras så lite som möjligt.Imorgon ska ju jag på Mindfulness och då jag inte har ordnat någon sjukresa dit än,så måste jag försöka ta bussen. Jag sov rätt ok,segade runt,fikade duschade och gjorde lite kroppsvård. Var ute och krattade lite,men det blåste kallt tycker jag.

God natt på er.


Sov dags för lilla mig.

Mm hundarna har redan varit ute,och jag har satt på nannalinnet och gjort mig klar för natten.Signe pratar i telefonen och jag sitter här vid datorn.Maken sitter i sitt rum precis som vanligt och lika skönt är det. Imorgon är det Aferes behandling för min dotter,maken skulle skjusa sa han. Sedan väntar ett besök i skolan klockan 15,bra att det är senare så hinner Signe vila sig lite. Hoppas nu bara att det går bra att sticka,men det gör det säkert Inger är ju så duktig. Jag har inget för mig imorgon(så vida inte Signe vill att jag ska gå med till skolan).Men på fredag är det dags för Mindfulness för mig. Sedan är det helg igen,tänk vad veckorna går fort.

Underbett fram.


Hemma igen.

När vi kom hem,fick Signe ett ryck och städade sitt rum,men sedan sov vi en stund både hon och jag. Vi gick upp jag satte mig ute en stund Signe vid datorn.Har plockat undan lite startat tvättmaskinen.Lagat mat korv och makaroner blev det idag.Signe ville ha skjus till Nynäs av sin pappa,men det gick inte för sig,blev surt här hemma och maken drog iväg en stund fast han visste att maten var färdig?Ja vad säger man? När Signe ska på det där musikcafet så får jag ordna skjuts på annat sett,för vem vill besvära? Fan jag blir så djävla arg. Nog om det vilket väder vi har,det blir nog tidigt i säng ikväll,då vi gick upp 5.15 i morse.

Tummen upp.


Stockholmns resa.

Sov inte så värst mycket inatt,men det gick bra att komma upp.Fixade iordning oss,och taxin kom till och med lite tidigare än den skulle(man vet ju aldrig det). Så redan 7.10 var vi på Sös,men vi gick in på pressbyrån jag köpte fika och Signe en cola. Sedan gick vi ner till Bup,vi var där före dom som jobbar där,men det var ok då kunde jag sitta ner och ta det lugnt ett tag. Den här gången var vi båda två inne samtidigt,med Evabritt och Calle. Det var givade och vi fick hemläxa med oss hem. Efter besöket så var vi och fikade,pratade rätt mycket,samt spanade in grabbar ha ha. Taxinresan hem gick också alldeles utmärkt.

En ljusfylld dag.God natt.


Födelsedagen snart slut.

Nej jag känner mig inte äldre nu än förut.Min syster och svåger har varit här,de bjöd på mat och så fick jag fina blommor. Vi fikade förstås också och åt tårta. Nu har hundarna varit ute,och jag har ätit resterna av maten.Måste gå och lägga mig nu ska ju upp mitt i natten imorgon 6.30 kommer taxin hu. Signe har varit så snäll och hjälpt till hela dagen och kvällen. Så det har varit en bra dag.

Hurra hurra för mig!


Kaffe och present på sängen.

Ja det fick jag av min älskade dotter på morgonen,blev jätte glad. Segade runt en stund,duschade satte på min nya blus som jag fick av Signe. Har dragit ett varv med Tusse,och Signe har städat och gjort så fint.Maken kom hem med blommor,och jag har fått massor med grattis hälsningar på Facebook. Signe har dukat fint och nu väntar vi på att min syster och svåger ska komma.

Go natt


Åter kväll.

Signe följde med mig ut med hundarna,det var trevligt.Så nu är linnet på och jag har gjort mig klar för natten.Är så satans trött. Ja imorgon fyller jag då år,och min syster kommer hit vet jag. Maken säger att det ska bli regn imorgon så kanske det blir.

Tjoho


Måndag.

Sov gott vaknade rätt tidigt fikade segade runt.Duschade klädde på mig. Satt ute i solen en stund,blev inte så mycket gjort ute idag,men har ialla fall börjat kratta lite.Idag har det varit en sådan där dag när man liksom aldrig vaknar. Det är precis om om kroppen taggar ner,efter att ha varit speedad så länge. Gojorna har fått rent i sin bur,och Tusse har varit framma en sväng. Vi har ätit pasta och köttfärssås till middag.Maken och Signe har varit en sväng till Nynäs. Signe har väl mått bra hon med,men det är skolan som fortfarande ställer till det. Men det får vi ju hjälp med. Förövrigt ser jag ut som en djä rugguggla i skallen vad jag nu ska göra åt det? Frågade min dotter vad hon tyckte,men hon visste inte hon heller.

Natti natti


Säng time.

ja nu ska jag nog lägga mig och läsa,så skönt att kunna sova med öppet fönster igen. Frid på er!

Love is in the air.


Kura skymmning.

Så då har vi varit ute hundarna och jag,de har mycket att lukta på nu när snön har försvunnit. Reptilhuden är insmord,nannalinnet är på.Funderar på om jag ska smacka i mig en kanelbulle till? Maken sover framför tvn,och har så gjort nästan hela eftermiddagen. Få se om lusten infinner sig att ta itu med lite mera på tomten imorgon. Veckan som kommer har vi fullt upp min dotter och jag,Bup på onsdag,Aferes på torsdag,och så ska jag på Mindfulness på fredag. Om det är lika fint imorgon så kanske gojorna kan komma ut en stund. Och just det på tisdag fyller jag visst år också ja ja så kan det va. Brukar inte bli speciellt uppvaktad av någon här hemma. Eller nu var jag lite elak,jag får ju grejor ändå har ju fått en telefon nyligen. Gråben står där ute och ropar på mig,kom så tar vi en tur jag vill ut och röra på mig. Han behöver vår badas och snyggas till min lilla vän.Det är mycket jag skulle vilja ha en ny vårjacka,nya jumpa skor(typ Puma).Nä det var visst inte så mycket ändå. Jag har ju en fin vårväska min lilla söta med blommor och nyckelpigor på som jag köpte i tyskland.

Det är jobbigt att röja.


Vårstädning.

Satt länge och hade ingen lust att ta tag i altanen och allt.Men jag fick ett ryck så nu är altanen färdig städad ialla fall. Men eftersom tomten ser ut som hos Albert och Herbert så är det inte så kul att göra något. Staketet ser ut som fan,grejor överallt ja ja. Wille åkte hem vid 3 tiden,Signe och jag var och köpte sallad på Lillan. Jag satt ute en stund till,och sedan brände jag in lite musik i datorn och vidare till telefonen.(Men idag fick jag ta hjälp av min dotter) vet inte hur jag gjorde. Ja som sagt var jag mår mycket bättre inga symtom från magen,och svettningarna har också blivit bättre.Förutom en stund på förmiddagen så har jag mått alldeles utmärkt. Nu ska jag snart gå ut med dogsen,sitter och lyssnar på Lugna favoriter,de spelar så himla bra musik på kvällarna.

Vackert väder.


Söndag.

Sov ok inatt också det kanske börjar ordna till sig allting.Fikade maken var inte hemma.Gick ut och satte mig i solen en stund.De unga tu har man inte sett så mycket av,men Signe verkar så glad och lycklig.

Har sett vårens första igelkott


Go natt


Lördag.

Sov riktigt ok och ganska länge,fikade segade runt en stund. Duschade och fixade till mig.Tjejerna vaknade till så småningom.Tog en sväng med tusse och plockade undan lite här och var.Det har varit gråkallt hela dagen idag. Maken har jobbat hela dagen och kvällen,Signe har varit ute och gått med Sara och varit till Tina en sväng.Jag lagade mat kyckling och klyftpotatis och ädelostsås. Men jag fick äta själv. Har varit till jobbet en sväng och fixat med lite saker.Nu är Signes pojkvän här. Maken har kommit hem,jag har smort in reptilkostymen,och smackat in en inpackning i skallen. Faktiskt så är det mycket bättre i magen,behöver inte springa på Petterssons alls. Setralin och jag gick tydligen inte ihop alls. Jag känner mycket bättre till humöret också så skönt. Ja nu väntar väl sängen snart,och boken Luftslott blev det jag började läsa igår. Sitter här nu och lyssnar på lugna favoriter på radion.

Var rädda om er därute,och sov så gott.


Fredagskväll på Konvaljevägen.

Nu har Signe sin kompis Tina här de sjunger Sing star för fullt,äter pop corn och dricker cola.Kul verkar de ha,Tina ska sova över här inatt inte så kul hemma hos henne vad jag förstår. Jag har varit till Lillan och köpt kanelbullar som jag satt i mig,måste ju få upp vikten lite så jag kan ha mina kläder.Hundarna och jag har varit ute,det små regnade. Har tänt två marshaller så det ser lite trevligt ut. Nannalinnet är nu på och jag ska lägga mig och börja på en ny bok,vilken har jag inte bestämnt ännu.Har just läst ut Fyrmästarens dotter,den kan jag varmt rekomendera. Maken ska jobba imorgon,och min dotter får visst besök av en viss ung herre. Det har förutom då på morgonen varit en bra dag,känns ok med medicin bytet. Och det känns även bra att jag fått en läkarkontakt som är så kunnig inom mitt område,och samtidigt är så empatisk och snäll. Hon frågade om jag hade eller hade haft sucidiala tankar igår,det har aldrig någon frågat förut vad jag kommer ihåg.Jag svarade nej på den frågan. Men ibland kan jag tänka som en bok titel jag läst.Jag vill inte dö,jag vill bara inte leva just nu,den boken var en väldigt tänkvärd bok,med ett lyckligt slut.

Påhälsning.


Spökmorgon.

Sover som en skit,vaknade tidigt fikade sedan var det dags för spöket att skrämma skiten ur mig rent för djävligt igen. Det var skönt att jag var ensam,maken jobbade ju och Signe sov. Försökte verkligen konsentrera mig på andningen,men det är inte lätt kan jag säga. Sedan ringde en från jobbet och retade upp mig ordentligt,och då blev jag arg istället. Ja sent om sider så vart jag väl som en människa igen,kom in i duschen fixade till mig,satt på mig en nu rosa tröja,det livar ju upp lite. Har tvättat hela dagen,någon kom hem med massa tvätt.Signe hade köpt lite nya fina kläder i Göteborg,och även en parym,så mamma fick överta en gammal. Hon hade även fått en snygg kofta av sin snälla moster. Hon kom upp sent om sider idag,och klagade över att det inte fanns någon hotell frukost ha ha.Maken kom hem tidigt idag,vi har ätit fläsk och strips till middag. Och idag fick jag faktiskt inte ont i magen när jag åt.

Fjärilarna har kommit fram.


Läkarbesök.

Före tiden hos doktorn ringde jag till jobbet,och sedan till lönekontoret.Det hade strulat till sig med försäkringskassan men det är ju inget att bli förvånad över. Maken kom hem i tid för en gång skull och skjusade mig till Ösmo vårdcentral. Det var lite halv tufft,men det gick bra. Doktorn tog sig som vanligt tid att fråga och lyssna.Hon tyckte också att jag skulle byta tillbaka till Cipralexen igen.Hon skulle ordna en tid till en försäkringshandläggare som tydligen kommer till vårdcentralen varje onsdag. Och då skulle vi diskutera arbetsträning eller något sånt. Men nu är jag sjukskriven till den 16 maj. Tyvärr kunde hon inte hjälpa till med sjukresor,men det tyckte hon att jag skulle ta med min kurator. När jag var färdig,så åke vi till Elon i Nynäs,köpte kolsyra rakblad till damerna här i famljen.Och Baby Liss elektriska hårspolar fick också följa med hem. Vad jag nu ska med dem till,jag som knappt har något hår längre. Vi köpte hämtmat,jag åt sallad. Var till Lillan postade läkarintyget,och hämntade 3 tröjor som jag beställt. Har hört av Signe via sms ett par gånger men hon har inte kommit hem än. Har just nu så in i nordens ont i magen igen.

Hoho


Tordag.

Sov väl så där,svettas och håller på,vaknade tidigt med hjärtat i halsgropen. Upp fikade drönade en stund,duschade tvättade håret fixade till mig. Efter ett tag blir det bättre med ångesten tack och lov. Plockade undan lite,tog en sväng med Tusse.Stickade lite.

Alter ego nu.


Onsdag.

vaknade jätte tidigt och kunde inte somna om.Upp fikade drönade runt en stund. Fick på mig lite kläder satt vid datorn,stickade. Det har varit lite sol mellan varven här på Konvaljevägen idag. Lagade mat till maken,köttbullar och potatis. Imorgon väntar läkarbesök,och då kommer även Signe hem hon verkar ha det så bra i Göteborg.

Hola


Tisdag.

Blev väckt av min älskade dotter som kom in och sa hej då,innan hon åkte med sin pappa till Ösmo klockan halv 6 på morgonen. Jag har sovit rätt ok inatt,och somnade om en stund när de hade åkt. Fikade satt vid datorn en stund,duchsade tvättade håret. Har på eget bevåg bytt tillbaka till min gamla medicin(ska ta det med doktorn på torsdag). Har plockat in lite tvätt,och tvättat mera,nystat garn och har haft det riktigt mysigt för mig själv. Ja faktiskt så känns det riktigt ok just nu,hoppas det håller i sig. Signe ringde förut de var framme i götet,hon verkar så glad och lycklig nu,min lilla gumma. Maken kom hem och jag hjälpte honom att istallera Spotify,hade fixat en invit till honom. Solen har varit framme här på Konvaljevägen,och jag har kännt lite sol i sinnet också.

Hej.


Annandagpåsk.

Sov som jag vet inte vad inatt,ont i magen och skit.Upp fikade duschade och fixade till mig. Signe hade värsta rycket och städade bla stora rummet,de skulle vara där hennes besökare. Ja drog en sväng med Tusse,plockade in tvätt,och tvättade mera. Maken jobbade men kom hem sedan.

Vi hörs igen.


Påskdagen.

Kom inte ut på bloggen igår igen,men nu skriver jag igen.Signe har varit hos sin moster,och kom hem nu på förmiddagen.Maken har varit på Åsvik,så jag har varit ensam och haft det riktigt skönt. Det som inte är så bra att magen inte är som den ska,tydligen är det en ganska vanligt biverkan ab Setralinet.Får ta upp det med doktorn på torsdag,om det är något som kan gå över? annars får jag väl byta tillbaka till Cipralex igen. För jag har ju gått ner rätt mycket i vikt,och det blir ju knappats inte bättre om man måste springa på toa också. Imorgon får Signe besök igen,och maken ska jobba tror jag. Jag längtar nu att få gå och lägga mig och läsa faktiskt.

En liten söt påskkyckling.


Långfredag.

Gick och lade mig redan halv8 igår,läste en stund,kopplade av först när Signe kom hem från bussen(hon följde med Wille dit). Tror ni jag somnade då fast jag var så trött not!.Vaknade typ en gång i timmen. Ja ja lite sova blev det väl. Upp fikade duschade fixade till mig,Signe kom upp hon också. Maken var borta(hade tydligen varit ute vid husvagnen. Plockade in tvätt,och satt på tvättmaskinen för mer tvätt som skulle tvättas. Satt ute i solen en stund,men det blev kallt. Signe har varit med Tina en stund idag,och nu har maken skjusat henne till sin moster och morbror i Ösmo. Det blir påskmiddag där imorgon och Signes kusin med fru skulle också komma dit. Kul för henne att få vara med en familj. Ja maken pratade om att åka ut till husvagnen igen,men jag stannar hemma. Tar en varm dusch,när hundarna varit ute och går och lägger mig och läser. Jag brukar sova gott när jag är ensam i sovrummet.

Blåkulla färd.


Skärtorsdag.

Kan fan inte sova som folk,blir så less.Upp fikade maken ringde hem(var blåskägg idag) Hade jätte bråttom att komma iväg till Nynäs,så Signe hann med(knappt hon heller). Men jag la bara ner,som tur var handlade min snälla dotter det jag skulle ha. De kom hem och maken ställde in 4 däck i hallen tur att man aldrig är där. Sedan var det full rulle för att jobba igen. Signe har besök här nu,så glad för hennes skull. Jag har gått en sväng med Tusse,och plockat in tvätt och donat lite.

RSS 2.0