Snarka så gott nu.


Läggdags.

Dogsen har varit ute,det snöar kanska mycket här nu.Masken är avtvättad och linnet är på. Danne ser att jag är bekymmrad och kommer och sitter hos mig. Nu ska jag läsa och försöka tänka på något annat,fly in i böckernas värld är inte så dumt.

Ständigt underbett bäddar inte för att man ska må bra psykiskt.


Kväll,snö igen.

Jobba gick väl så där ikväll,arbetade med Susanne och andra vana och duktiga människor.Så det var inget att klaga på,men spöket låg där och lurade hela tiden och straxt innan raporten till nattpersonalen,gjorde det full entre. Ringde hem och bad att bli hämtad,(måste jag hämnta dig?det tar ju så lång tid att starta upp bilen etc,etc)Va faan gör det bara!jag ringer ju inte för att jag tycker det är så djävla kul att bli hämntad. Signe hade varit hos Tina och sedan hos sin moster ikväll,och verkar bättre till humöret nu. Det vi tillsammans med Signes pappa diskuterade idag,sas inte ett ord om,tv och sängen hägrade.Undrar när vissa ska förstå att hela familjen behöver terapi. Aldrig är jag rädd för.

Kan man säga.


Söndag slut på helgen.

Sov gott men vaknade så där med andan i halsen,maken var borta på sina äventyr. Signe sov länge,jag fikade plockade undan lite här och var.Styrslade till mig. Försökte föra ett samtal i den här dysfunktionella familjen,men det gick inte så bra som vanligt.Jätte upprörd när jag stressade iväg till arbetet.

Natt natt.


Home again.

Fick skjus hem ikväll av Ewa,hon skulle liksom åt mitt håll. Det är hur stressigt som helst på jobbet nu,har vi tur så kommer det in en personal till imorgon kväll.Man hinner liksom inte med på ett bra sätt. Lillemor gick inte många steg när vi var ute,innan hon blev för kall,men Danne tycker det är jätte kul med all snö. Min dotter är hemma igen,snart väntar sängen skönt att krypa ner under täcket i kylan.

Istid.


Lördag.

Sover gott igen nu,mycket lättare att orka om man ialla fall får sova. Signe åkte rätt tidigt till stan,maken vet jag inte var han var. Jag fikade konstaterade att det var lika kallt även idag. Stylade till mig,insåg att det inte syntes att jag städat igår.Men brydde mig inte om det. Begav mig sedan till arbetet.

Åt var och en efter förmåga,åt var och en efter behov(citat,Ninni Wallenborg)


Skönt att vara inne.


Blod är tjockare än vatten.

Träffade min kusins fru förut,min minsta kusin höll på med gammla filmer,bla en från min konfirmation så hon.Och återigen hade det konstaterats vad deras ynsta dotter och jag är lika. Alla som känner oss säger det,men det är ju ingenting jag ser själv.

Även på Konvaljevägen brinner ljus.


Eftermiddag.

Maken kom hem tidigare ikväll,Signe och han åkte till Nynäs och handlade mat,samt papegojmat.Så nu har gojsen att äta igen,även hundarna fick ben att gnaga på,men Danne grävde ner sitt i snön så att inte Lillemor skulle ta hans också. Nu har vi varit ute 12 grader kallt har vi här,har smörjt in reptilhuden och nannalinnet är på. Signe har gått ner till Tina en stund,imorgon ska hon till Stockholm med sin moster. Jag har satt in pengar till henne,men hon var inte nöjd med summan.Fast hon precis varit och handlat i Nynäs förut,hon köpte en bok som jag har haft,men som jag tyvärr lämnat ifrån mig,och lite annat smått och gott. Jag fick värmeljus och tulpaner det tackar man för.

Ha en bra helg nu.


Fredag igen,oj vad veckorna går fort.

Sov ok,har ofta tryck över bröstet nu mera det är nog mycket lesenhet som lagras där.Men kan man inte gråta så kan man inte. Signe har varit hemma från skolan idag med,jag har helgstädat,bytt lakan i sängen och tvättat förstås. Min dotter verkar vara på ganska bra humör igen.

Sov gott.


Torsdagskväll på Konvaljevägen.

Omtumlande dag,känner mig helt tom.Men mat har vi fått och hundarna har varit ute. Nu väntar sängen.Maken har inte sagt ett ljud om Bup besöket och inte jag heller för den delen.Han har kollat på tv eller sovit hela tiden sedan han kom hem. Och jag har suttit och stickat.Det känns som dottern är lugnare nu ialla fall och det är ju skönt.Är ledig imorgon med,sedan väntar jobb i helgen igen.

Hittade ingen skata(se nedan).


Besök på Bup.

Sov ok inatt och kom således upp i tid för att hinna in till stan. Det höll på att behövas bårtaxi,men faktiskt så var det en stor skata(inte en dam) utan en riktig skata(fågel)som fick mig att gå in. Maken hade sprungit före med dottern i släptåg.Jag kom inte försent för vi skulle inte vara med förrän kl 11,men åter till skatan oj vad den höll på i snöyran och drivsnö.Upp och ner upp och ner,men fram tog den sig.Och då tänkte jag inte kan väl jag med mina långa ben och stora kropp vara sämre,och så var även jag på Bup. Ja vad ska man säga?är otroligt stolt över min dotter!Stormiga känslor då maken och jag pratar för oss,gör så djävla ont! Men Signe verkade nöjd med sina besök,hon fick träffa sin livmedikus Lasse,ja vi fick också träffa honom. Jag är lite klyven till att byta behandling som det talades om,men det är ju Signe som bestämmer. Och från och med nu är det bäst att hon pratar med doktorerna själv,då det inte sägs allt till mig.Det kanske är dags 14år som hon nu är?

Natti.


Snart läggdags.

Dogsen och jag har varit ute i snöyran,så nu är nattlinne på igen. Ska ju upp tidigt imorgon,in till storstaden. Det känns som jag har två 14åringar här hemma.Undrar hur man ska kunna reda ut det här?(syns det inte så finns det inte) resonerar en del. Ja ja.

Onsdag.


Snöoväder här.

Oj vad det snöar och blåser.Men inne är det varmt och skönt som tur är. Har färgat mitt gråa hår idag igen,och så har jag målat naglarna.Har plockat in massa tvätt och satt på en ny maskin,men den är trasig tvättmaskinen.Skulle komma någon och kolla på den. Har sovit länge idag med skönt,väntar nu på att maten ska bli färdig,det är inte precis den bästa stämningen här på Konvaljevägen.

God natt.


Runt varje moln finns en silverkant.


Hej.


Tisdag.

Sov hur länge som helst,skönt upp fikade och eldade.Duschade klädde på mig. Tusse fick komma fram jag har tvättat,men det är något fel på tvättmaskinen? Det ska visst bli snöoväder igen,det är ju kanon. Nu har jag filat ner naglarna,och smort in min reptilhud med olja.

Zzzzz.


Återkommen hem.

Allt väl på jobbet,arbetade med Ewa ikväll alltid lika bra.Det är tur att man har en viss distans i sitt yrke. Nu väntar hundarna på att få gå ut,mest Danne faktiskt.Lillemor tycker nog att det är för kallt. Har tagit en kopp fika,och sitter här och varvar ner.Har tagit en semesterdag imorgon,känner att jag behöver det. Ska snart lägga mig och läsa.

Tjena.


Måndag.

Sov jätte gott inatt,så skönt.Gick upp fikade drönade runt en stund,duschade och stylade till mig så gott det nu går. Det osar här på Konvaljevägen men det går väl över hoppas jag. Begav mig till arbetet.

Sov gott.


Söndag.

Sov jätte gott inatt med,Signe åkte bort men kom hem igen pga illamående. Jag duschade fixade sedan var det jobbdags.Där rådde full kaos kan man lungt säga. Hela kvällen flöt på lungt och sansat,och nu är jag hemma igen. Känner mig ganska upprörd men det blir nog bra till slut.

Den som skriker högst har inte alltid rätt.


Sketet i det blå skåpet.

Ja så känns det nu,om jag så ska ta bårtaxi till Bup på torsdag så ska jag dit.Och jag vill prata själv med någon,sedan krävs nog en rejäl läkarundersökning så vi kommer till rätta med huvudvärk,illamående samt spänningar. Och framför allt reda ut vem som ska göra vad i den här soppan. Jag har gjort mina misstag men är inte omyndigförklarad för det.Jag tål rätt mycket innan jag blir arg,men inte hur mycket som helst.

Natt natt.


Hemma.

Arbetet var lite blandade sysslor ikväll.lite akutvård ett tag.Men sedan var det en vanlig lördagskväll.jobbade med Sanna en duktig tjej.Träffade min svåger som var och hälsade på. Nu har Signe och jag varit ute med dogsen,hon har kommit hem från sin moster. Det verkar inte vara lätt att vara 14 år nu för tiden med kompisar och dater och sånt. Det ska bli skönt att krypa ner under täcket snart,jobb imorgon igen.

Hallå.


Lördag.

Sov jätte gott känns som jag skulle behöva sova en vecka typ.Maken sov i soffan,jag fikade duschade fixade till mig som vanligt.Stickade lite innan jag begav mig till arbetet.

Ljus för alla som behöver.


Fredagskväll.

Hemkommen från arbetet,jobbade med Frida ikväll det var lungt och skönt hela kvällen. Har varit ute med jyckarna och nu är nattlinnet på.Signe har åkt till sin moster. Ja jag ska väl sticka en stund och sedan lägga mig och läsa. Har mått bättre idag tack och lov.

Ha en trevlig helg.


Fredag igen.

Sov gott inatt,maken kom hem och skjusade Signe till vårdcentralen.Det var idag och inte igår hon skulle vara där(hjärnsläpp). Men hon skulle äta antibiotika innan de kunde göra något,hoppas det går bra nu bara.

Empati kan inte framkallas med tanken.Det är en funktion som enbart finns hos hjärtat.


Panic dissorder.


En riktig djävla spökdag.

Japp så är det,hjärtklappning tryck över bröstet har varit symtomen idag. Det har burit med mig hela långa dagen. Så nu var det slut gnällt.Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig och läsa Rymmaren av Tomas Boström,sedan hoppas jag att jag kan sova,eller man kanske skulle testa spikmattan igen? Imorgon är det vårdcentralen och sedan Bup med min dotter,hon håller på att planera för en tjej kväll som hon vill ha här hemma,och det ska väl gå bra. Tack och lov så känner jag mig bättre nu.

Det bästa och underbaraste i vår värld kan vi inte se,och heller inte röra vid.Men vi känner det i hjärtat.


En bra dag


Tisdag.

Sov rätt ok och länge,ringde vårdcentralen ang mig själv idag.En doktor skulle ringa mig imorgon bitti,få se hur det blir. Har tvättat så klart,Tusse har varit framme och så har jag skurat av golven. Har även fått upp hyllan i stora rummet det blev rätt bra. Lagat mat har jag gjort,ungsstekt falukorv det tycker Signe är gott. Hon mår illa av och till ska ta upp det med Inger på gastro,ska ju ringa om en annan sak också. Jag har även varit ner till bibblan och hämtat mina böcker som jag beställt. Nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka. Imorgon ska jag jobba igen,sedan på Torsdag ska vi först till vårdcentralen med Signe och sedan vidare till Bup i Stockholm.

Natt på er.


Måndagskväll.

Har kommit hem från arbetet,jobbade med Birgitta ikväll.Fick lite användning av det vi fick lära oss på demensutbildningen,ibland funkar det.Kvällen flöt på lungt och bra.Nu har jag varit ute med dogsen,har tagit en kopp fika och satt på mig nannalinnet. Känner mig trött,har jobbat rätt mycket nu,imorgon är jag ledig det ska bli skönt. Signe har varit i Nynäs på eftermiddagen med sina kompisar,och igår var Calle här. Jag sov jätte länge igår,sedan bytte jag gardiner på vinden samt i det sk datarummet. På onsdag är det jobb igen.

Snö igen.


Måndag igen.

Sov super dåligt igen,fy vilket tjat men så är det.Segade mig upp duschade fixade till mig som vanligt,Signe kom hem en stund på håltimme,jag plockade undan lite sedan gick jag till jobbet.

Natti natti.


Lördagskväll på Konvaljevägen.

Har kommit hem,hundarna och jag har halkat omkring i snömodden.Det blåser kallt här ikväll. Jag har stickat raggsockor till Ewas barn,och hon hade talat in ett jätte gulligt medelande på min svarare då jag var ute. Min dotter har varit på mitt jobb ikväll och lånat gymet,hon är ensam denna lördagskväll. Har precis fikat och tagit en macka,nu ska jag sticka en stund sedan väntar min spännande bok,är ledig imorgon.

Så här roligt hade vi.


Arbetet.

Hela kvällen flöt på kanon bra,Jobbade med Ewa,hon är skvatt galen den tjejen och kan verkligen få en på bra humör.Alla vi som arbetade hade kul och trevligt,och det smittar ju av sig på de boende också.

Hola.


Lördag.

Sov gott när jag väl somnade,upp fikade duschade och fixade till mig.Ser ut som en rugguggla i skallen,måste göra någonting åt det. Utfodrade djur och plockade undan lite sedan var det dags att gå till jobbet.

Go natt.


Kväll på Konvaljevägen.

Har arbetat färdigt för den här gången,Jobbade med Ewa och Sanna ikväll,vi hade trevligt och roligt tillsammans som vanligt.Kvällen flöt på fort. Nu är jag hemma och myskläderna är på,dogsen och jag har varit ute,jag har fikat igen. Och ska nu sticka en stund,sedan väntar boken violonisten på att börja läsas. Känner mig trött ikväll,så det blir sängen ganska snart. Ska jobba imorgon igen.

Trevlig helg.


Fredag.

Somnade på morgonsidan,helt bombad när jag skulle gå upp.Fikade duschade fixade till mig,plockade undan lite här och var.Min dotter kom hem på ett strålande humör(not!) Tur att man är van att ta skit genom sitt yrke,det rinner liksom bara av. Begav mig till jobbet istället.

Underbett.


Afton på er.

Har kommit hem igen,underbettet kom fram direkt när jag klev innanför dörren.De är då fan,hur man än är eller gör så är det aldrig bra. Sedan kan vissa bara gå och lägga sig,ja ja det har ju varit skapligt någon vecka nu,så det var väl dags för surgubben att ta fram sitt rätta jag igen. Min dotter var också irriterad över praktikplats,när vi pratade om det förut så visste hon inte när hon skulle ha praktik.Men nu skulle det visst ha ordnats. Det blir lite fel när komunikationen inte stämmer kan man lungt säga. Imorgon ska jag jobba igen.God natt.

Snygg bild på min filmstjärne hund.


Filmstjärne hund.

Jag det började en växelboende att prata om idag,och när jag sa att jag hade en cihuahua hemma,så steg jag i graderna ha ha. Jag lovade att jag skulle ta med mig Lillemor till henne,och då blev hon så glad. Det gäller att hitta saker att prata om. Jobbet är verkligen skiftande imellanåt,på nästa rum var det en som hade fått ett tråkigt besked och var lessen,och på nästa oro och ångest. Men det känns så bra när man känner att man kan vara till någon hjälp. Ikväll jobbade jag med Mia en jätte duktig timvikarie.

Lite varmare idag.


Torsdag.

Sov äntligen bra inatt,kunnde ha fortsatt att sova hela dagen kändes det som. Men upp kom jag,duschade stylade till mig.Vek tvätt och plockade med lite av varje. Idag har Signes lärare ringt,och skolsköterskan med det kunnde ju gjort detsamma att hon ringde och försökte bry sig. Så var det dags att bege sig till arbetet.

Sov så gott.


Afton.

Signe har besök av Calle ikväll,jag har filat ner mina naglar för att en hade gått av.Vill få hjälp att sätta upp en hylla i stora rummet. Lika kallt är det fortfarande ute.Men här inne är det varmt och skönt,eldar ju så klart. Tvättmaskinen går fortfarande,men ikväll får det bli tidigt i säng få se om jag kan sova. Ska jobba imorgon,ja hela helgen förästen.

Lillördag.


Onsdag.

Sov gjorde jag inte,hela skallen gick på högvarv.Som tur var det posetiva tankar som snurrade runt. Har duschat tvättat håret,tvättat plockat in tvätt.Bytt lakan och gardiner i sovrummet.Samt plockat med lite av varje.Jag har varit och köpt två nya blommor till köksfönstret,samt tulpaner. Jag köpte också tre nya blommor till stora rummet.Försöker bearbeta maken till att renovera i källaren,fortsättning följer.

Sov gott i kylan.


Till Signe.


Förklaring till bla städnojan.

Fick svar på nu ikväll varför jag har varit så knäpp i några dagar nu.Och varför jag är öm på två onämnbara ställen.Samt yrslig och så.trodde det var slut på ja ni vet vad,men det kom tillbaka förut.Har man alla symtom så är det väl inget farligt hoppas jag. Nu har hundarna och jag varit ute,nattlinnet är på,alla sover utom jag men jag kan ju lika gärna vara uppe när jag ändå inte somnar förrän på morgonsidan. Förutom all spattighet så känner jag mig nöjd och glad,dels för Signes skull,samt att vi har skärpt till oss både jag och maken.

Tjoho.


Signe lagade middag idag.

Ja och det blev jätte gott,fick hjälp av maken att bära ner allt pynt i källaren,det tackar man för.Han hade varit på apoteket till Signe det var också bra. Jag har pratat med Ewa i telefonen två gånger,hon skulle komma förbi och hämta kläder som jag också har rensat ut idag. Fick inget jobb imorgon så då kan jag ta i tu med sovrummet,och vika tvätt istället. Ska nog åka och handla två blommor till köksfönstret,samt tulpaner imorgon tror jag. Det är riktigt vårlikt inne på Konvaljevägen nu,dock inte ute. Fick berömm av min dotter,men nerslag på gardinerna i tvättstugan.Har bytt dem nu,få se om det blir godkännt.

Städ dille.


Julen är borta.

Sov skit dåligt inatt,och vaknade med värsta nojan igen.Segade runt fikade,hämtade ved och eldade,för det är ju fortfarande lika kallt.Ringde och beställde tid på vårdcentralen till min dotter.Blev ingen tid förrän nästa vecka,men det löser sig nog. Sedan började jag röja bort allt julpynt,granar och allt.Bytte gardiner satt upp fönsterlamporna,dammade,skurade,Tusse fick komma fram.Tvättmaskinen på,fixade med de blommor som överlevt.Städade åt gojorna.Ja jöses vad jag hållit på idag.

Ha det.


Måndag.

Spökena är med igen så fort jag vaknat,och håller igång ett par timmar.Sedan är det ok som tur är.Har kommit hem från arbetet,jobbade med Ewa ikväll,tyvärr så har vi fått mycket mer att göra,så man hinner inte riktigt med de boende som man skulle vilja. Det här med lugn och ro som vi hade på avdelningen,funkar inte riktigt som det var tänkt nu. Ja ja man kan inte göra mer en sitt bästa. Hundarna och jag har varit ute,10 grader kallt igen,så Lillemor frös förstås. Har haft ett långt samtal med min dotter,om allt möjligt hon har en vilja av stål och det är ju jätte bra,men man måste ju också lyssna på vuxnas erfarenheter,och inte dissa allt direkt. Jag gör så gott jag kan,och mer kan jag inte göra hemma heller. Hur som helst så känns det skönt att vi kan ha en öppen och rak komunikation. Tvättmaskinen går för fullt,men nu börjar det väl bli dags för sängen kan jag tro.

Natt natt.


Tur att man kan elda.


Lördag.

Vaknade så där jätte orolig igen,drömmde massa skumt.Segande runt en stund börjar bli lite less på spökena nu igen.Kom ialla fall iväg bra till jobbet,arbetade med Frida ikväll.Alla boende frös för att det är så kallt på hemmet. Fick även höra saker som jag inte skulle vilja hört,förvirring eller inte svårt att säga ibland. Dogsen och jag har varit ute 12 grader har vi här nu,har gjort lite kroppsvård,duschat och tvättat håret med mycket balsam i(det är så elektriskt när det är kallt). Signe har besök av älsklingen ikväll,han skulle visst vara kvar inatt.Imorgon är jag ledig,jobbar måndag igen.

Riktig vinter har vi fått.


Fredags kväll.

Har kommit hem från arbetet,allt flöt på alldeles utmärkt.Jobbade med Mirja ikväll. Det var lite kallt om näsan när jag gick hem kan man lungt säga 16 grader har vi här i Sorunda nu. Tvättmaskinen går jag har målat naglarna,hundarna och jag har varit ute,Lillemor fick sitta innanför min jacka. Signe är hemma ikväll,igår var hon och älsklingen i Nynäs och käkade på tairesturangen,de hade haft så trevligt.Calle fyllde ju år igår och Signe hade köpt en present som han blev jätte glad över.Iförrgår var hon med sin moster i Kista och fick massa fina kläder av moster igen. Tydligen så har det löst sig med kompisen också det var ju bra,och om kompisen läser det här så ska hon veta att vi verkligen inte är arga på henne(varför skulle vi vara det?)hon är så välkommen hit igen. Gojsen är det bara bra med,de sover nu.Imorgon ska jag jobba igen,ska gå och lägga mig och läsa snart,har tjockaste nattlinnet och raggsockor på mig.

Kyligt kan man säga.


Trettondagsafton.

Sov gott och ganska länge,Signe åkte till Nynäs med Alice.Maken kom hem tidigt idag. Jag har färgat mitt hår igen,samt plockat undan lite här och var.Även jag åkte till Nynäs på eftermiddagen och köpte garn,fanns jätte mycket att välja på. Nu är maken och svänger sina lurviga på Folkets hus,jag och hundarna har varit ute men Lillemor kunde knappt gå i den här kylan.16 grader har vi här nu,det gäller att komma ihåg att elda. Har precis målat naglarna,min dotter verkar inte vara på sitt bästa humör ikväll,men det är väl så ibland.

Natt


Sov nu så gott där ute.

Jag nu är det snart sängdags även för mig.Känner mig jätte seg på något vis,men annars är allt ok. Hundarna ligger här brevid mig när jag sitter och stickar. Maken sover,och Signe sitter nog även hon vid datorn.

Idag skulle pappa ha fyllt år.


Afton på er.


Måndag.

Sov gott och ganska länge,känner mig bättre till mods idag.Fikade segade runt. Duschade hämtade ved och eldade,Signe och Calle kom upp så småningom. Han verkar vara så trevlig,nu börjar han våga prata mer och mer med oss. Nu har han åkt hem och Signe och jag har varit ute med hundarna och så var vi på Lillan. Nu sitter jag här och fikar,maken har kommit hem igen efter det att han var och hämtat sin kompis bil och hund i Nynäs.Kompisen var tvungen att åka in till Sös med sitt ben. Jag är ledig imorgon också,riktigt skönt faktiskt.

Natt natt.


Hemma igen.

På arbetet flöt allt på bra,jobbade även ikväll med Ewa.Ett roligt gäng var vi och hade mycket kul för oss. När jag kom hem hade inte maken kommit ännu,Signe hade älsklingen här hos sig,han vinner mer och mer poäng för varje gång faktiskt. Nu sitter jag här och varvar ner,fick besök av spöket igen när jag skulle gå hem. Djä skit. Känner mig trött och lite nervös av någon anledning,maken har kommit hem nu. Tycker att jag ska hämta ved i morgonrock?

Vår vän Phu.


Söndag.

Signe och jag satt uppe länge igår,men somnade sedan gott.Maken åkte och jobbade tidigt. Jag fikade segade runt,duschade fixade till mig,klockan gick väldigt fort och det var snart dags att bege sig till arbetet.

Min förföljare.


Spökena hälsat på.

Ja de har varit framme lite nu och då ett tag nu,blir så less. Men tack och lov så går det ju över efter ett tag.

Go natt.


Lördag.

Sov gott och länge,maken var ner till Nynäs och handlade ny agenda till mig,och lite annat. Jag duschade fixade till mig,Drog en sväng med Tusse och plockade undan här och var. Sedan kom Martin Anneli och Jonatan och hälsade på tyvärr så hann jag bara träffa dem som hastigast innan jag gick till jobbet.Signe fick presentkort på Lindex av dem,det var snällt,vi fick ett nytt kort på Jonatan.De fick förstås julklapp av oss också. Martin ville ha ett par nya tofflor,han hade redan nött ut de andra,kul att någon uppskattar mina tofflor. Mats var tvungen att åka och jobba han också efter en stund,men de hann äta här ialla fall. Signe var ute på promenad med Alice ikväll,och sedan kom hon till mig på jobbet,ville inte vara själv hemma. Jobbade med Ewa,och det var jämt snejs hela tiden. Imorgon kommer Calle hit igen,det blir trevligt för Signe. Nu ska jag gå och lägga mig,jobb imorgon igen.

Grattis till Danne som fyller år idag.


2010.


Nyårsdagen.

Gott nytt år på er!Blev inte av att jag bloggade igår,men kvällen flöt på enligt planerna. Signe fick besök,hennes pappa fick rycka ut som chafför från Västerhaninge för att bussen hit var så försenad.Han skjusade också hem Calle förra gången han var här,det är jätte snällt,för man vill ju inte att han ska behöva stå och frysa. Nu klockan 7 ikväll åkte han hem igen,det verkar bra det här,Calle skriver så mycket gulliga sms till Signe så man blir alldeles rörd,han kan verkligen uttrycka sig. Han är väldigt försynt och tyst tillsammans med oss än så länge,men väldigt artig och trevlig,och verkar så mån om Signe,som sagt jag är så jätte glad för henns skull. Danne är fortfarande jätte rädd att gå ut,efter allt smällande igår,och de håller på lite nu också.

RSS 2.0