Natti natti.


Den kloka drar sig tillbaka,medan han ännu har ljus framför fötterna.


Hur man än gör är det aldrig bra.


Skillnad.

Tänk att det ska vara så annorlunda,håller på att lägga om min dotters fot.Inom yrket så går det så himmla bra men hemma gör jag fel vad ja än gör.Man ska inte hålla på så är det bara.Hon får gå till vårdcentralen istället.(Trots att jag har över 20års erfarenhet).

Lite blommor.


kväll igen.

Vi har ätit köttbullar potatis samt sallad till middag.Gojorna har varit ute och rört på sig lite grann. Har fixat naglarna,filat ner dom lite smort in dem med olja,och så nytt nagellack på det.Fint värre. Imorgon ska jag på möte hos chefen,och sedan ska jag jobba.Arbetar med Sussi och Ewa tror jag det ska bli kul. Sedan är jag ledig på fredag och jobbar på lördag igen,då är ju dagen D för Signe och Tina kryssnig.Jag tror att Signe ser fram imot att få handla i taxfreen,bla. Hoppas dom får jätte skoj,och stort tack till Bobbo och Heggan som gör det hela möjligt.

Ho ho.


Åter Onsdag.

Sov skit inatt med,segade runt och drack ett antal koppar kaffe.Startade tvättmaskinen(någon hade fyllt tvättkorgen igen!).Tusse fick komma ut och röra på sig,och så har jag plockat undan och grejat som vanligt.Maken skjusade Signe till Nynäs hon skulle på apoteket,jag hade laddat för att följa med,men eftersom maken var tjurig,och stressad som vanligt så hann jag liksom inte med.Jag lagade mat istället.Har pratat med Ewa i telefonen idag.

Sleep good.


Gör det viktiga,inte det bråskande.


Så är man hemma igen.

Har tagit en kopp fika,chattat på MSN med min svåger.Hundarna är rastade och nannalinnet är på,men jag känner mig för mycket uppe i varv för att lägga mig. Imorgon är jag ledig igen,jobbar varannan kväll den här veckan känns ok faktiskt. Signe ser mycket fram imot sin kryssning,kul för dem. Gråben strulade med rattlåset,så jag fick gå till jobbet(men tydligen var det jag som inte hade rätta knycken).För nu funkar det igen.Som sagt var så kom underbettet fram lite grann på jobbet,blir irriterad på när inte folk har framför hållning.Och så var det det där med att dokumentera,alltså skriva vad som har hänt och åtgärder. Jag har lärt mig att det är A och O.Det som inte dokumenterats har aldrig hänt,för att se det i bla anhörigas perspektiv.

Ibland önskar man att man kunde vara på två ställen samtidigt.


Sunnerbo.

Ikväll var det jämt snejs att hinna med,tyvärr var det liksom inte riktigt välplanerat redan när jag kom.Fick börja med att ringa in extravak till natten. Vi har en boende som är mycket dålig,och där var jag mestadels med anhöriga. Jag var ensam med medicindeligering också,vilket gjorde att en del andra blev lite åtsidosatta. Men men det hela löste sig till slut,och jag tror att jag gjorde ett bra jobb,med de anhöriga,vilket var det viktigaste ikväll.

Glad blåsta på er.


Tisdag.

Fy vad det regnade igår kväll,och åskade lite gjorde det också. Sov skit dåligt inatt igen,segade runt och fikade som vanligt. Färgade håret igår,så nu är jag inte gråhårig ett tag igen. Har snitsat till mig och ska snart jobba,Signe kom hem tidigt idag,de hade ingen svenska.Tina var med hem en stund och käkade tårta. Vi har fått en kopia av journalanteckningarna från senaste läkarbesöket.Det var ju seriöst av honom.

Sov gott alla.


Var inte rädd för motstånd,kom ihåg att det är i motvind som draken stiger.


Lästime.


Åter en kväll.

Signe har kommit hem från Nynäs,de hade ätit taimat.Samt handlat kläder,så nu har hon något nytt att ta på sig imorgon.Hon hade även fått pengar av moster och morbror,samt kusin med fru. Av oss fick hon också pengar så att hon kan handla på sin kryssning på lördag. Martin har hört av sig via mess. Vi har ätit födelsedags tårta nu,hon får väl bjuda Tina på tårta i morgon. Jag ska snart lägga mig och läsa,måste snart ragga nya böcker. Imorgon ska jag jobba igen.

Hallå i cybern.


Måndag.

Min dotter har kommit hem från skolan,och åkt igen.Hon skulle till Nynäs med sin moster de skulle käka och handla lite tror jag.Är så glad att hon har sin moster som hittar på saker för henne. Jag tvättar,har gått en sväng med Tusse,samt plockat undan lite här och var. Fick tid till doktorn den 9 oktober.

Grattis till min älskade dotter som fyller år idag.


God dag.


Söndag igen.

Sov ganska länge,segade runt och fikade.Signe kom hem de verkar ha haft jätte roligt på festen. Maken håller på och isolerar på vinden,jag har nästan inte gjort någonting alls idag.Stickat och löst korsord bara. Imorgon fyller min kära dotter 14 år,inte klokt att hon är så stor.

Kollat på tv,Tina Turner vilket ös!!!


Nanna gott.


Signe på party.

Har precis kommit hem från jobbet,varit ute med hundarna.Sitter nu här och varvar ner innan läggdags. Kvällen har varit bra inga spöken alls.Ska snart ringa till min dotter och fråga hur det går.Började på en ny bok igår som jag ska fortsätta läsa.

Go kväll.


Arbetet.

Allt väl på Sunnerbo,jobbade med en liten Nina ikväll det gick bra. Pepparotskött och potatis serverades till middag. Sedan var det fika framför tvn.

Ha det.


Lördag.

Läste länge igår,somnade sedan.Vaknade av att maken började röja på vinden. Tydligen gick fönstret sönder samt altantaket. Har duschat och fixat till mig,gått med Tusse en sväng och satt på tvättmaskinen. Signe har varit ner till Tina med massa grejor till festen. Jag ska jobba om ett tag.

Å Lillemor.


Danne pratar.


Jako.


Elin.


Åter kväll skönt.

Maken och Signe har varit och handlat,vi har ätit sallad till middag. Har hittat lite nya animerade bilder,det tycker jag är kul. Gojorna har varit ute och rört lite på dig. För min del väntar sängen och en bok,lungt och skönt.

Önskar alla en trevlig helg.


Fredag.

Sov faktiskt gott inatt och ganska länge.Signe och Tina har varit hemma på håltimme och gått iväg igen.Jag har duschat och målat på ett par ögon.Har städat upp till vinden igen,det ska tydligen isoleras där något år? Tusse har varit ute en sväng,diskmaskinen är urplockad.Så nu är det ok här på KOnvaljevägen så länge det varar. Min dotter ska åka med sin pappa till Nynäs sedan,det ska handlas lite för födelsedagsfirandet. Jag har ingen lust att följa med,har ändå inget att handla för.Och så älskar jag ju inte affärer just nu precis.

Nyanser.


sov gott,var rädda om er.


Regn och rusk.

Har varit ute med jyckarna,Signe har kommit hem från Tina. Ska gå och lägga mig och läsa snart. Har väl varit en ganska ok dag och kväll. Är ledig imorgon också,sedan ska jag jobba på lördag igen. Spöket kom fram när jag skulle till lilla affären,de måste visa sig ibland.

Åska på Konvaljevägen.


Städat.

Ja nu är det gjort!Tusse har varit ute,städat åt gojorna,skurat golv och fixat i största allmänhet.Tvättmaskinen går för fullt. Gojorna har varit ute en stund.Och jag har tinat mat. Man kan bara man vill. Min dotter håller på att planera födelsedagsfirande för fullt.

Hallå.


Torsdag.

Segar runt i nattlinne och fikar,Signe och Tina har varit hemma på håltimme,och gått igen.Det är blåsigt här på Konvaljevägen idag.Ska försöka göra lite nytta om en stund.

Natti natti.


Återkommen.

Så var vi hemma igen jag och Gråben,allt väl på jobbet Lisa och jag arbetade ikväll. En jätte duktig ung liten tjej. Har tagit min första tabl för klimakteriebesvär idag,hoppas det hjälper om ett tag. Hundarna har varit ute och jag är redo för sängen och boken.

På väg till hjärnskrynklare igen,jippi!


Tid till beteendevetare och KBT.

Har haft ett samtal med min chef ikväll,jag blev alldeles rörd när han talade om för mig att han tycker jätte mycket om mig,och tycker att jag är så duktig i min yresroll. Så nu ska vi hjälpas åt så att jag ska få må bra,det är naturligtvis så att mycket skulle behöva ändras på i mitt liv.Och nu känns det som om jag har fått stöd i den biten.Tråkigt bara att man inte har ett skit med stöd från maken.Utan när han pratar med mig är det alltid kritik eller något han har fått damp över. En etta på Carl bondes vore inte fel.

Den doktorn låg inte bra till hos min dotter.


Heta känslor sipprar fram efter läkarbesök.

Det som jag trodde var en ren rutinkoll för Signe,satt känslor i svallning. Typist att inte jag var med. Låter lite grann som maktkamp mellan läkarstatusen tycker jag. Men men vi får se vad dr Callen tycker om det hela.Och som jag sa till min kära dotter ingen kan tvinga henne till någonting! Vi försökte prata med hennes pappa också men han fick och la sig,Akut psykolog hjälp skulle nog han behöva????.Och jag med med det har jag ordnat.

Hallå i lingonskogen.


Sol och blåst.

Sov lika illa inatt med,börjar smått lessna på det här.Signe hade välbehövlig sovmorgon.Sedan fick jag vänta på min tur i badrummet(man måste vara fin när man ska till doktorn).Men jag segade runt och fikade så länge. Nu har maken och Signe åkt till Stockholm och Sös. Jag laddar för jobbet,känner mig inte alls på humör för det faktiskt.

Dags att nanna kudden,eller läsa ialla fall.


Fortfarande ruskväder.

Hemkommen från jobbet,dogsen och jag har varit ute,nattlinnet är på.Sitter och pratar med min dotter lite nu.Hon är ledig imorgon då hon ska till sjukhuset. Jag jobbar igen imorgon.Det har varit en bra dag och kväll.

Goder afton.


Arbetet.

Allt bara bra på Sunnerbo även ikväll,jobbade med Mirja. Skinkgratäng serverades till middag,och fika med mackor som vanligt. Alla var nöjda och glada.

Rusk väder.


Tisdag regnit.

Kan inte somna förrän fram på morgonen,har köpt något hälsokost prepparat som tydligen ska hjälpa mot klimakteriebesvär. Fikade och segade runt,duschade fixade till mig,och målade dit ett par ögon. Jag kan ha mina gammla Lee jeans igen(det var ju bra). Signe kom just hem från skolan,de slutade lite tidigare idag,själv ska jag straxt gå och jobba. Imorgon väntar läkarbesök på Sös,för Signe.Maken får följa med eftersom jag har ett möte klockan 1,och sedan jobbar jag igen.

Go kväll.


Beroende av Facebook.

Maken hade ett stort inlägg om det när han kom hem,hade läst det i Metro. Att unga tjejer skulle vara beroende av facebook,men jag tycker det verkar vara tanter i min egen ålder,det där farmville verkar vara ett gissel.Man ska sköta djur och skörda.

En vacker kväll på Konvaljevägen.

Så nu har vi ätit,fläsk potatis samt sallad.Det var gott. Maken hade glömmt apoteket idag,så det får gå ändå.Han travar ved nu så vi har tills det blir kallt.Gojorna har varit ute och rört på sig lite,och alla djuren har också fått mat.

Hej.


Måndag.

Sov ok,drönade runt och fikade en bra stund.Kletade in en inpackning i skallen,samt fixat naglarna. Plockat med kläder vi fått av min syster,nu har jag något nytt att sätta på mig igen. Signe har varit hemma på håltimme och gått igen,tur att hon har så nära. Hon verkar ha blivit nöjd med det nyklippta håret.

Söndag


Även solen har fläckar.

Så även jag,men att jag skulle skriva en elak kommentar på någons blogg,är för mycket. Tydligen så går det att ändra IPadressen,med något speciellt program har min dotter tagit redan på.Hoppas det blir ett slut på det här nu.

Gör ingenting som inte jag skulle gjort.


Fredags kväll.

Min dotter har varit hemma och vänt igen,Nynäs med Tina de skulle käka tror jag. Maken har åkt ut till Muskö skulle klippa gräsmattan där,sköter man inte den får man inte stå kvar. jag ska snart läsa klart min bok så spännande!,imorgon ska Signe till Stockholm med sin moster,klippa sig står på programmet tror jag.

Trevlig helg på er.


Hu vad veckorna går fort.

Så var det fredag igen!Signe har varit hemma på håltimme och gått igen. Sov faktiskt riktigt bra inatt.Har fixat till mig,och Tusse har varit ute på promenad,tvättat,vikt tvätt och plockat undan här på Konvaljevägen. Så nu är det fint igen,maken kom hem tidigt idag,det har handlas så nu är det också klart. Alla djuren har fått mat,så nu är det bara vi människor kvar.

Var inte rädd för mörkret,ty ljuset vilar där.Vi ser inga stjärnor där mörkret inte är.


Hemma igen.

Gråben och jag har kommit hem,hundarna har varit ute.Och nu sitter jag här och tar igen mig. Imorgon är jag ledig,jobbar i helgen igen.Om jag känner mig själv rätt så lär boken bli utläst ikväll(eller natt).

Hej då L.


Arbetet.

Allt bara bra på Sunnerbo ikväll med,en hade lämnat oss för vidare färd. Jobbade med Lotta ikväll,alltid lika kul med henne. Raggmunk serverades till middag,alla hade varit med,och haft trevligt på ost och vin kvällen.

Vi ses.


Torsdag.

Läste förstås jätte länge tills ögonen inte orkade längre.Sov väl ok. Har plockat undan lite här på Konvaljevägen.Signe och Tina har varit hemma och käkat lunch.Nu är det tillbaka i skolan igen. Själv laddar jag för att gå och jobba snart. Vackert väder är det.Har faktist blivit lite mer sams med min lugg nu,och ögonen är ditmålade.

Fyrvaktaren av Camilla Läckberg.

Jag säger bara läs den!hon har gjort det igen,vilken otrolig författare. Många mörka hemligheter nystas fram som vanligt i hennes böcker.

Skönsång God natt alla.


Regn på Konvaljevägen.

Ja det regnar här,min dotter var med mig ut med dogsen,hon skulle köpa oboj. Hon är så ambitiös(Stavas det så?)och vill nästan för mycket vad det gäller skolan nu. Är så stolt över henne,men vill att hon ska inse att hon duger precis som hon är. Ska straxt lägga mig och läsa,har ont i min rygg och nacke samt skallen. Mycket krämpor och gnäll idag. Imorgon ska jag jobba igen,hoppas jag känner mig bättre då.

Hoppas du dansar vidare där uppe.


Onsdags eftermiddag.

Har värmt mat men ingen har kommit och ätit,ne he.Som sagt har jag äntligen tagit mig för att klippa Danne,duscha fick han göra två gånger för att han gick ut och rullade sig efter första duschen. Signe verkar lite små irriterad idag,men det går väl över,själv har jag skallevärk igen. Maken har intagit tv soffan,alla djuren har också fått mat. Så nu kan man väl göra kväll.

Typisk Danne bild,ständigt på span.


Danne åkte tåg.

Kom just att tänka på det,efter att ha läst Evelinas blogg. De skulle passa Danne medans vi var och hämtade Lillemor. Och då kom Evelina och hennes kompis på att de skulle åka tåg med Danne. Roligt påhitt med tanke på att Danne aldrig har varit i närheten av en tågstation förut.Det hela gick bra ialla fall.

Danne ny friserad och badad.


Hej.


Onsdag igen.

Läste ganska länge i min nya bok.Sov sedan ganska ok. Att vakna var också ok idag,segar runt fikar och kollar datorn. Signe är hemma på håltimme,hon äter nu. Solen skiner här på Konvaljevägen.

Sov gott alla.


Återkommen hem.

Ja nu har jag jobbat klart,är ledig imorgon.Hundarna och jag har varit ute.Signe hade haft det trevligt med sina kompisar i Haninge. Nannalinnet är på och ska snart gå och lägga mig och börja på en ny bok. Är mycket bättre i axlarna nu.

Höstrusk.


Arbetet.

Lungt och skönt på jobbet,arbetade tillsammans med Birgitta ikväll. Fick låna 3st böcker av Gunilla,det gillar jag,nu har jag mycket att läsa. Imorgon är det ost och vin,med allsång på Sunnerbo. Det kommer att bli trevligt för dem.

Trevlig eftermiddag i solskenet.


Tisdag.

Sov faktiskt ok inatt,skönt.Upp tidigt för att vara jag,segade som vanligt runt och fikade och så. Dirty dancing stjärnan Patric har gått till sällare jaktmarker läste jag. Har faktiskt fått ganska mycket gjort,Tusse har varit ute,fåglarna har fått städat. Tvättat så klart och donat. Har fortfarande ont i mina axlar,men det är bättre. Signe ska åka till Haninge i stället för Södertälje idag efter skolan. Hon hade noga uträknat hur mycket pengar hon kunde göra slut på. En tjej som heter Therese skulle visst med. Själv laddar jag för arbete snart.

Go kväll.


God afton jord,och ni som den bebor.

Kväll igen på Konvaljevägen,Signe och jag har precis ätit,jag!gjorde korvgryta och pasta. Maken jobbar,verkar irriterad på det mesta just nu. Signe har varit till banken och fixat sina pengar. Imorgon är det skolfotografering,så till det ska det väl fixas ikväll antar jag. Tydligen skall damerna åkta till Södertälje och shoppa loss lite imorgon efter skolan. Jag ska jobba imorgon igen,skönt att känna sig piggare igen.

God eftermiddag.


Måndag.

Vaknade så där jätte orolig igen,segade runt en bra stund. Har idag fått på mig kläder,tvättat håret samt målat dit ett par ögon. Har ingen feber längre tror jag,men har fortfarande ont i kroppen.Mest i axlarna och ner i ryggen. Tvättmaskinen går,och jag har målat naglarna(hopp om livet).

Söndag.

Nu har jag varit dålig på bloggandet igen,men jag har mest legat i sängen i helgen. Ont i kroppen feber,och allmänt risig. Har läst mycket,löst korssord och vilat. Signe har haft skoj med Tina,lite svårt att hänga med i turerna.Hur gjorde man förut när det inte fanns mobiler kan man undra?. Men hon sköter sig exemlariskt,har fixat läxorna idag. Och verkar så nöjd med livet och mår så bra nu.Älskade unge.

Ha nu en riktigt trevlig helg.


Fredag igen?

Blev inte av att jag bloggade igår,men nu är jag här igen. Mår inte riktigt bra,fryser svettas ont i halsen etc. Det har inte hänt ett dugg här på Konvaljevägen,fick mess från min syster igår,de verkade ha det bra. Signe har kämpat på i skolan fick mvg igen på engelska provet,hon är för duktig min tjej! Nu är hon i Nynäs med Tina vet inte riktigt vad de skulle göra där?,men mamma ringer och kollar vad de har för sig. Jag sitter vid datorn maken sover framför tv.

Afton på er.


Kväll på Konvaljevägen.

Jo tvättmaskinen går fortfarande,min dotter är hos Tina,maken tittar på tv. Jag lagade maten idag de ni!. Har börjat sticka på en till poncho,och håller på med det för avbrott av att vika tvätt. Nu är det ordning här igen,så länge det varar. Imorgon är det jobbtime igen,sedan är jag ledig på fredag.Jobbar lördag,söndag igen. Maken var på föräldramöte igår,inga större nyheter med det. Signe har fått sina pengar så vi måste ner till banken och fixa med det.

Hallå hallå.


Onsdag.

Somnade på morgonsidan som vanligt,vaknade när Signe kom hem på håltimme. Drönade runt en bra stund,duschade och sedan fick jag en ryslig fart.Tusse fick gå ut i huset,gjorde rent i fågelburen,bytte lakan,skurade golv,fixade med blommorna. Och satte igång tvättmaskinen(min dotter sa är hon kom hem mamma du behöver tvätta!) Ne he hade jag ingen aning om.

Med den här låten säger vi god natt här på Konvaljevägen.


Hemma igen.

Mm Gråben och jag har kommit hem,hundarna har varit ute,och nattlinnet är på. Alla ligger utom jag.Ibland får man verkligen en tankeställare hur det måste vara att bli gammal,sjuk och utelämnad.Man har blivit änka,änkling,och alla ens bekanta är borta. Att inte klara sig själv,eller bo kvar hemma. Har lagt om ett sår på min dotter,som inte ser så bra ut,annars är det full rulle på henne som tur är. Vi vuxna leker visst tystaleken här igen,skit samma är det med det. Imorgon är jag som sagt ledig och måste verkligen ta ut Tusse då,samt tvätta förstås. Har pratat med Ewa i telefonen ikväll också.

Ho ho.


Arbetet.

Allt väl på Sunnerbo ikväll med.Jobbade med Sara,en viss person verkade glad att se mig. Plockade in lite nya blommor till borden och pysslade lite.Vi hade hunden Svante på besök vilket alltid uppskattas.

Em på er.


Tisdag.

Hade jätte svårt att somna,vred och vände,försökte med avslappning.Somnade så småningom. Upp fikade risslade till mig,målade dit ett par ögon.Startade tvättmaskinen ingen. Plockade undan på diskbänken. Röck i min för korta lugg,utan resultat.Bara att gilla läget tills den växer ut igen antar jag. Signe och Tina är här hemma på håltimme nu,de slutar vid 2 idag tror jag. Själv ska jag som sagt jobba,imorgon är jag ledig.

Sov gott alla därute.


Bjuder han inte upp mig på dansen så dör jag.Och bjuder han upp mig så dör jag då också.


Gråben hängde med.


Arbetet.

Allt bara bra ikväll med jobbade med Birgitta,och Eva var också på huset. Blev lite bekymmrad över en arbetskamrats val av partner,finns det verkligen så dåligt med män?Och vore det inte bättre att försöka ragga utanför kommungränsen? Ja ja hon är en stor flicka,men bara hon tänker sig för. Imorgon kommer en ny boende(nackdelar och fördelar med att jobba på hemmaplan) Och jo då vi hann med de boende också.

Måndagskväll på Konvaljevägen.

Är hemma igen,har pratat med en kompis i telefonen som var lite upprörd. Hundarna,fåglarna och maken sover.Min dotter också tror jag.Hon skriver till sin boyfriend i London,och han hälsade till lilla mamma(trevlig prick) Imorgon ska jag jobba igen.Ska verkligen försöka komma upp på motionscykeln innan.

Hallå hallå.


Måndag igen.

Sov faktiskt rätt bra inatt,det tackar vi för. Upp segade runt en stund,fikade. Startade tvättmaskinen och har plockat undan lite. Tusse får komma ut imorgon kanske.Har även målat naglarna.Sitter och laddar för jobb,arbetar med Lena ikväll tror jag.

Natt alla.


Söndagskväll.

Ja nu väntar sängen och en bok,idag har varit en sådan där dag då jag aldrig vaknar till.Jag tycker inte om att vara ledig på söndagar tror jag. Min duktiga dotter har hängt fram kläder tills imorgon då det är skola igen.Tina har kommit hem från Dalarna. Dogsen har varit ute,och fåglarna ska också sova. Tänker på om min syster och svåger har det bra på sin semester,men de har det nog. Imorgon ska jag jobba igen,får försöka få någonting gjort före jobbet istället för idag,när jag varit så seg.På tisdag är det föräldramöte,hoppas maken kan gå eftersom jag arbetar även då.

Helgen slut.


Söndag.

Sov ok,segade runt länge.Har inte gjort någonting idag,har till och med vilat en stund. Maken har tydligen rivit tältet,kom hem under pust och stön. Signe har städat sitt rum,hon har varit hemma hela dagen. Undrar varför just söndagar ska vara så dryga?

Så kan det vara.


Sov gott och var rädda om varandra.


Återkommen.

Så nu är vi hemma igen jag och Gråben,han stod så snällt och väntade på mig utanför jobbet.Dogsen har varit ute,maken sover framför tvn,och jag varvar ner lite. Strax innan jag skulle jobba idag så hittade jag ännu en gammal kompis på facebook. Hon bor i Norge nu kul. Imorgon är jag ledig,nästa vecka jobbar jag ganska mycket. Nannalinnet är på och jag är snart redo för sängen.

Helgaftons kväll.


Sunnerbo.

Allt väl på jobbet ikväll också.Jobbade med Varin en pigg och glad tailänska.Vi satt med de boende och åt,och pratade om olika kulturer. Alla var nöjda och glada tror jag.Vi hjälptes åt lite grann över hela huset,vilket kan vara roligt ibland.

Ha en bra Lördag.


Lördag.

Sov faktiskt helt ok inatt,skönt.Har snitsat till mig,och plockat undan här hemma. Min dotter har ont i halsen,maken jobbar.Har kokat mig en kopp fika nu och försöker ladda tills jag ska jobba.Det är många av personalen som är sjuka nu,få se om man klarar sig från förkylning.

Tänder en brasa i höst rusket,sov gott.


Åter på Konvaljevägen.

Nu blåser det storm här ute,ruggit men skönt att sitta inne och mysa. Signe klarade att vara själv,men ringde till mig och till sin moster. Hundarna har varit ute,och jag har ätit vitlöksbröd,gott. Så nu väntar sängen på mig,ska börja på en ny bok. Imorgon är det jobb igen.

God afton.


Sunnerbo.

Allt väl på jobbet,lite mera att göra nu.Ingen rast ingen ro.Har jobbat med Lena ikväll,hennes mage börjar synas nu. Gräddstuvad pytt i panna serverades till middag,sedan var det fika och mackor till fotbollen.

Go eftermiddag på er.


Fredag.

Så var det helg igen.Sov skitdåligt inatt igen,blir så less.Men man ska inte klaga. Har gått en sväng med Tusse,plockat undan och gjort lite fint här på Konvaljevägen. Fixat till mig,målat dit ett par ögon,fönat håret blev lite bättre med luggen kan jag inte förlika mig med. Signe har varit hemma en sväng,och är nu i skolan igen. Maken har kommit hem,för honom är det party party ikväll. Min dotter tycker inte om att vara ensam på kvällarna,men hon får väl komma bort till mig på jobbet om hon vill. Idag ringde Wickan och frågade om jag ville ha ett tuggummi ha ha. Nej hon frågade ang sin mamma. Sitter nu och laddar för att jobba.

Sov gott där ute i cybern.


Tänkvärt.

Att stanna upp ett ögonblick emellanåt,kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare.

Hoppa i säng snart.


Skakat rumpan.

Mm efter mycket om och men,jag är Alfons ska bara ,innan jag kommer ner i källaren och träna lite. Men med lite bra musik så går det ju an. Det spöregnar här på Konvaljevägen ikväll,hundarna och jag blev rejält blöta när vi var ute. Imorgon ska jag jobba igen,maken ska på fest med Nynäshamns energi. Vad Signe ska göra vet jag inte,Tina har ju åkt till Dalarna.Och den andra polaren kan ju inte komma hit längre.Väldigt skönt tycker jag,så hon inte hittar på mera saker att göra en höna av en fjäder av. Fönstret är vidöppet och fläkten är på i sovrummet,svalt och skönt hoppas jag.

God kväll.


Åter kvällning på Konvaljevägen.

Maken jobbar över,bara Signe och jag är hemma.Min dotter hjälpte mig att plocka ögonbrynen(det fick jag igentiligen inte skriva om för det var pinsamt). Men bra blev det,det har hon inte gjort för sista gången,om hon inte ska ha mera betalt nästa gång förstås. Har fönat om håret,känns bättre så. De planeras för fullt för kryssningen,kul för dem.Allt är redan bokat och klart tack vare moster och morbror.

Jag för två timmar sedan.


Frisörbesök.

Har varit till frissan,första gången här i Spånbro i Sorunda,det är en ung tjej som har tagit över salongen. Hennes stil passade mig perfekt,när jag ska klippa mig,så ska jag bara göra det.Och har ingen lust med någon konversation,eller skvaller. Men jag blev inte riktigt nöjd med hur hon klippte min lugg.

Hållå i cybern.


Torsdag.

Sov ganska gott inatt,drönade runt i nattlinne en bra stund.Pratade med min syster i telefonen.Signe hemma på håltimmar igen.Fick så småningom på mig lite kläder,och målade dit ett par ögon.

Lite bilder.


Var inte rädd för mörkret,tänd ett ljus!Natt.


Gumpa pass.


Gjort nästan allt man ska mot klimakteriebesvär.

Så nu har jag skakat rumpa ett tag nere i källaren.Så fort jag går ner där kommer jag på vad mysigt jag skulle vilja göra där nere.Med bubbelpool,och rottinggruppen. Nu är det bara avslappningsövningar kvar som också ska vara bra har jag läst. Dogsen väntar på att få gå ut.

Alter ego.


Tanten är trött.

Ja jag känner mig verkligen trött idag.Funderar starkt på att puffa till kudden redan nu,och gå och försöka sova. Ont i skallen,orkeslös vet inte allt.Fy vad jag är gnällig hör ni. Maken har åkt och jobbat igen,min dotter har handlat det hon skulle. Men innan jag lägger mig måste jag ta mig för att motionera lite(hur jag nu ska komma till skott med det?).

Fikarast.


Segt att komma igång.

Ja fy vad det var trögt idag,men har nu gått en sväng med Tusse,städat åt fåglarna. Tvättat,vikt tvätt fixat blommorna.Tonat håret,målat naglarna.Ringt till frissan ska dit imorgon. Maken och dottern har kommit hem,de har åkt till Priskrossaren,Signe skulle köpa skolgrejor. Nu är det bara Gråbens tvätt kvar.Och Danne som skulle behöva klippas och badas.

Inatt smidde jag tusen planer,idag gör jag precis som vanligt.


Hej svejs.


Onsdag på Konvaljevägen.

Somnade på morgonsidan,var ok när jag vaknade.Signe är hemma på håltimme nu. Har fått i mig ett antal kaffekoppar. Nu skiner solen igen,hoppar nog mötet på jobbet tror jag.

Nu är det läsning,god natt på er.


Så här ser Lillemor ut när hon blir väckt.


Hemkommen.

Så nu har jag arbetat klart,är nu ledig i 2 dagar.Har plockat undan lite här på Konvaljevägen,och startat tvättmaskinen igen. Hundarna har varit ute,jag har plockat ögonbrynen. Ska ringa till frissan imorgon,ser ut som en rugguggla i skallen. Har även planer på att komma upp på motionscykeln. Maken sover,inatt var det rent fruktansvärt vad han snarkade. Funderar starkt på att sova någon annan stans. Har vallningar både på nätter och dagar nu,och sover gör jag inte kan jag säga. Min dotter håller på att planera en kryssning som hon vill göra tillsammans med Tina,då de fyller år på samma dag de två. Och naturligtvis så ställer moster och morbror upp.

Min kära syster har hittat in på Facebook.


Imorgon måste Gråben tvätta sig,han är alldeles dammig.


Jobbet.

Allt väl på arbetet ikväll med,så skönt att det går bra.Gråben fick följa med och stå utanför och vänta på mig.De hade haft surströmmings fest idag,vilket uppskattades. Om en vecka är det ost och vin kväll,och chefen ska underhålla med sin gura. Imorgon är det möte igen.

RSS 2.0