Love hurts


Ledig ikväll.

Lillemor hade spatt inatt,upp och ner i sängen.Somnade till och från. Gick upp fikade drönade runt,min dotter kom hem från Tina. Tusse fick komma fram,skurade golv och fixade.Kletade in en inpackning i skallen. Lagade mat och bakade en sockerkaka de ni! Nu har jag donat lite med ringsignaler pratat med Signe,tvättmaskinen och diskmaskinen går. Snart ska hundarna ut,har en ljudbok som jag tänkte lyssna på sedan. Imorgon blir det eventuellt Nynäs. Sedan ska jag jobba 3 kvällar.

Sov gott


Helgen till enda igen.

Vaknade rätt tidigt,Mr var och jobbade.Duschade styrslade till mig.Min dotter kom hem. Plockade lite här hemma,Mr och Signe var och handlade lite som vi behövde. Jag gick till arbetet,jobbade med Sussi ikväll allt flöt på i lagom takt. Har kommit hem och varit ute med jyckarna,nannalinnet är på. Signe är hos Tina ikväll,det är ju sportlov nästa vecka. Imorgon är jag ledig skönt.

God natt


Hemkommen.

Ja nu har jag arbetat färdigt,jobbade med Ewa och vi har så roligt när vi är tillsammans.Och allt bara flyter på så där som det ska vara. Hon fyller gammal kärring imorgon ha ha. Kollade mitt blodtryck och det var alldeles utmärkt. Jag vaknade tidigt imorse Mr var och jobbade,så jag donade runt här för mig själv. Styrslade till mig och så,men sen vart det segt ett tag hade ingen lust att jobba snarare sova middag. Men väl där så flöt det på som sagt. Jag har tvättat av masken och satt på nannalinnet. Har pratat med min dotter i telefonen,lilla vän vad det ska strula! Imorgon är det arbete igen,då med Sussi.

Skrutten som jag ska bli bonusfarmor till


En vacker Hyasintara.


Flyt med att träffa rätt människor på rätt plats.

Sov skitdåligt inatt igen,kom iallafall upp duschade styrslade till mig. Sedan kom jag till busshållsplaten sedan sket det sig.Som tur var löste det sig ändå. Kbt idag?mm vi börjar nog komma fram till vad som har orsakat det hela? Vi höll på i 2 timmar(inte alla förunnat att ha den tiden) Och återigen kan jag bara lyfta på hatten för den fantastiska människa just jag hade turen att träffa. Pentagon och nytt kort låg inte på prio ett efter kbt kan jag säga,satan när känslor kommer upp till ytan. Men ett besök på Lindex blev det,för att jag kan och är så djävla duktig! När jag kom hem och provade brallorna jag inhandlat så blev det en posetiv överraskning. Och min lilla dotter vad hon ska få utstå,ett hjärta av guld har hon,samt en inre styrka och klokhet som är enorm.Kanske har jag lyckats med något,att aldrig dömma någon. Nu har jag städat av lite här hemma,tänt ljus och sitter och myser för mig själv. Det blir tidigt i säng ikväll eftersom jag sovit så dåligt. Imorgon är det arbetsdags,jobbar med bästa Ewa och det gör att det är alldeles okej att jobba.

Underbett


3 timmar på jobbet till ingen nytta.

Sov faktiskt okej inatt,kom upp bra.Duschade tvättade håret målade dit ett par ögon. Mr kom hem och skjusade Signe till Sös. Jag gick då till jobbet för att lära mig nya larmen,så långt att det var vanliga mobiltelefoner.Men mitt smartcard till datorn funkade plötsligt inte,så nu måste jag ner till Pentagon(nämndhuset) och fixa ett nytt.Är det inte underbart? På Sös hade tydligen allt gått bra,sjukgymnasten var okej och behövdes tydligen mycket. Underbettet har varit framme hela eftermiddagen och kvällen,ett dj gnäll på allting. Samt att man inte fattar vissa saker efter 20år??? Signe och jag har varit ute med hundarna,och jag hämtade ett paket till Signe på Lillan. Nu håller jag på att sätta fransar på ponchon,äntligen är den färdig tog sin lilla tid den här gången. Imorgon är det då dags för Kbt igen,för tidigt på dagen om jag får bestämma,men men. Så får jag väl sula in på kommunhuset och se om de kan lösa saken med kortet.

Onsdag


Är istiden här?

Men satan i gatan vad kallt vi har! Det flyter på här i kylan,igår var jag på möte på jobbet, och sedan jobbade jag på kvällen.Jätte snärjigt har vi nu,men jag jobbade med Ewa så det hela ordnade till sig iallafall. Min dotter var till Ösmo en sväng och tog prover. Idag har jag varit i Nynäs fikat med bästa Ewa kollat runt lite,och sedan varit hos företagsläkaren igen. Åkte med Ewa ner och tog bussen hem,Tusse har varit framme och några maskiner tvätt har det blivit. Hundarna har redan nu varit ute,Lillemor fryser som bara den. Nannalinnet och tjock morgonrock är på,är trött som attan.Sover verkligen inget bra om nätterna. Imorgon ska min dotter till Sös för Humira spruta,samt träffa en sjukgymnast. Jag ska till jobbet klockan 13 vi ska få nya larm,hur nu man ska kunna lära sig det? verkar hur invecklat som helst. För övrigt så verkar det vara så att vår lilla katt på Sunnerbo ska ha ungar. Vi skämtar om att vi måste ringa beredskapssköterskan när det är dags för henne att föda. Hon är så himmla gullig och söt katten. På fredag är det Kbt igen. Och i helgen jobb.

Måndag


Fix.

Min dotter kom hem från Skogås igår,hon hade fått skjus med Tims pappa. Jag kollade för ovanlighetens skull på en film på tv,och den var så sorglig så jag höll på att bryta samman. Helgen har kommit och gått.Nu är det måndag igen,Signe och jag har donat för oss själva här ikväll,då mr är på hockey. Min terapeft har ringt idag,på fredag kör vi,jag ska gå till en vanlig läkare med massa frågor som jag får av Gunilla,sedan ska hon framkalla panikattacker inne i rummet och sedan utanför.Vissa gånger kommer hon att vara med mig ute. Låter naturligtvis ganska läskigt men det är ju så det är. Jag tror verkligen att jag har kommit till rätt person iallafall. Imorgon är det först möte på jobbet och sedan ska jag arbeta efter det. På onsdag ska jag till företagsläkaren för den 1 mars börjar jag ju arbeta min fulla tid igen. Signe har bjudit på kladdkaka till kaffet,jag har haft färg i skallen igen. Jag kan tydligen bli gråhårig över en natt som det verkar. Naglarna har blivit målade.Hundarna ska snart ut i kylan och sedan ska jag meditera en stund.

Var inte rädd för mörkret tänd ett ljus


Fryser ska det aldrig bli vår?

Sov inte så bra inatt upp fikade rakade lite päls duschade kletade in en inpackning i skallen. Sedan fick jag värsta rycket bytte lakan städade åt gojorna,tvättade dammade och gjorde massa finlir här på konvaljevägen. Lagade mat,tände alla ljus,stickade lite. Nu är det kväller igen tvättmaskinen går fortfarande,hundarna har varit ute. Nannalinnet och raggsockor är på. Nu ska jag nog sticka lite till för att sedan gå och lägga mig,extra skönt med rena lakan. Imorgon är det fredag igen,veckorna bara flyger iväg.

Håll huvudet högt.


Lillördag.

Igår fick min dotter influensa spruta det gick bra,efter det shoppades det två par stövlar. Jag fes ihop helt,Rastade Tusse,skurade golv,tvättade och donade. Sedan blev jag bara så makalöst trött. Satte på nannalinnet jätte tidigt,och somnade som en liten gris och sov till tolv idag. Hade nog lite sömnbrist? Hann inte med så mycket idag innan jobbet.Min dotter åkte till Haninge och jag gick till arbetet. Där var det jag och Majsan och resten vikarier,mina kollegor var på fest ikväll. Men det gick alldeles utmärkt,tills jag skulle gå hem då kom spökena på besök en sväng. Nu har hundarna varit ute jag har tagit en kopp fika och gjort mig klar för natten Imorgon är jag ledig igen.

Måndag


Kbt.

Sov rätt bra inatt när jag väl somnade.Gick upp tidigt fikade duschade styrslade till mig. Plockade lite här hemma Mr kom förbi och hämtade mig så jag slapp vänta på bussen i kylan.För kyla har vi ju fått igen. Hos psykologen fick allt enligt planerna,allt förarbete är färdigt nu.Det har varit ett stort arbete hon har lagt ner(och jag med förstås) Återigen blev jag inponerad av hennes förmåga att känna av saker som jag inte säger. Lite ruggigt samtidigt att hon ser rätt igenom mig. Jag hade fått lite pengar av maken,så även denna gång unnade jag mig att gå och handla lite små saker som förgyller tillvaron. Höll på att missa bussen,men kom bara en kvart för sent till jobbet. På arbetet hade jag bara fem boenden,men eftersom vi bara var två med deligering så hade jag jämt snejs ändå. Höll på att frysa näsan av mig när jag gick hem trots att det är så nära. Jag hade fått tulpaner det tackar vi för! Även igår kväll så arbetade jag även då gick det alldeles utmärkt och vi hade roligt. Min dotter kom hem igår och idag har hon varit så duktig och tagit itu med massa saker. Imorgon eftermiddag ska vi till Sös,då Signe ska få influensa vaccin. Köpa nya stövlar till henne står visst också på programmet. Har hållit på ett par timmar med att ställa in min lilla iphone till att kunna skicka e post.Och skit den som ger sig till slut lyckades jag.

Ha nu en bra helg!


Och den lite större


Min nya lilla vän


Lördagskväll igen.

Dagarna har flytit på.Min dotter har träffat sin doktor och diskuterat behandling. Någon Kbt blev det inte i fredags pga att jag var insnöad,nytt försök på måndag. I torsdag skulle jag köpa en surfplatta och kom hem med en sån,samt en iphone 4. Så kan det gå. Idag har telefonen gått varm eftersom vi satt ut annons på de två andra iphonerna. Den ena är såld,och den andra kommer någon och kollar på efter fem idag. Min dotter är ute på vift,och jag sitter här och har tänt lite ljus och så. Snart dags att gå ut med hundarna sätta på nannalinnet och lägga sig och läsa. Imorgon ska jag arbeta.

Döm aldrig i vredesmod.Vreden går över men dommen finns kvar.


Isgata.

Det är verkligen förenat med livsfara att gå ut här,rena rama isen överallt. Som vanligt har jag sovit skit dåligt,det spelar ingen roll om jag går upp tidigt. Segade mig iallafall upp,duschade styrslade till mig.Plockade in tvätt och donade lite. Sedan kom jag iväg på möte på jobbet,det var väl okej. Nu har vi ätit köttbullar och potatis,Signe har Tina på besök. Jag har kletat in lite färg i skallen igen. Imorgon ska vi träffa Dr Browald,Evabritt och Ylva.Signe känner sig som hon ska bli förkyld så vi ska fråga om influensa vac till henne. Jag har också haft skallevärk och varit frussen ett par dagar så vi får väl se. Måste komma ihåg att be någon kolla mitt blodtryck också,då det är så stressigt på jobbet.Kanske måste ha mer medicin. Apoteket står också på agendan för imorgon. Fredag är det dags för Kbt igen,har gjort lite av hemläxorna. Ska halka ut med hundarna och sedan måste jag smörja in reptilkostymen med olja.

Hugg framifrån och aldrig bakifrån.


Har verkligen blivit hjärnskrynklad idag.

Igår arbetade jag tillsammans med Ewa,det är hur stressigt som helst nu på jobbet. Jag brukar aldrig vara trött i rygg och ben,men det är jag nu efter avslutat pass. När jag kom hem fick jag ett jätte gulligt SMS av Ewa sånt värmer. Natten var som vanligt vallningar och många uppvaknanden. Men jag kom upp bra på morgonen,fikade i lugn och ro.Duschade tvättade håret,använde platttången blev rätt okej. Målade mig styrslade till mig,och kom iväg till bussen,på bussen också. Bussresan var faktist riktigt spökfri. Jag gick in på Kicks och handlade lite saker som en flicka kan behöva. Hann i lugn takt anmäla mig och sitta ner en stund. Gunilla kom och hämtade mig,och så körde vi igång.Och satan i gatan vad vi jobbade,från klockan två till fyra. Efter det var vi båda helt slut,hon berättade att hon bott i Köln Colonga där vi var på en så trevlig semester de mina och jag.Ni vet där de tillverkar 4711 den parfymen hade min mormor jämt.(Vi skämtade om att det var synd att mormor är död för annars såldes 4711 överallt. Ja det om detta,sedan var det dags för en snabbvisit hos doktorn,en som jag inte träffat förut men han var helt okej. Mr hämntade mig efter jobbet. Nu har vi ätit kyckling och potatisgratäng. Vi har också inventerat i mobil förrådet och ska göra oss av med massor. Även denna gång är jag så glad och nöjd att jag får träffa Gunilla,våra samtal flyter på så bra.Ofta tycker vi lika om saker,och har samma värderingar om livet. En sak som hon sa idag som jag kommer att bära med mig när det gäller henne. Hon sa att hon alltid hugger framifrån aldrig bakifrån. Så vi vet verkligen redan vad vi har varann. På fredag är det dags igen,men innan dess har jag läxor att göra,och jag vet att Gunilla kämpar lika hårt hon på sitt håll. Imorgon är det möte på jobbet och jag tror fan att jag ska ta och gå dit,om inte annat för att uttrycka mitt missnöje överallt bakomryggen skit. Som Gunilla sa hugg framifrån och inte bakifrån. Nu ska jag ta en kopp fika,gå ut med hundarna,sätta på nannalinnet och lägga mig. Det har jag gjort mig förtjänt av.

Var sak har sin tid.


Helgen slut igen.

Igår gjorde jag inte många knop,spelade spel på iphonen,la mig jätte tidigt och sov som en stock. Idag därimot har jag fått ganska mycket gjort,Tusse har tagit ett varv,tvättat. Målat naglarna,kletat in en hårinpackning. Bytt lakan,lagat mat. Mediterat,gjort en pärm om min kbt samt Mindfullnes. Har gjort mina hemläxor tills nästa kbt. Imorgon ska jag arbeta,på tisdag är det kbt.Onsdag möte på jobbet,torsdag träffa Dr Browald,Evabritt och Ylva på bup. Fredag kbt igen,jobba på söndag. Min dotter ska Mr hämta lite senare.Yoga står på programmet ikväll också Sedan ut med hundarna sätta på nannalinnet och lägga mig och läsa.

Trevlig helg till er alla!


Kbt andra gången.

Igår kväll arbetade jag igen även detta pass tillsammans med Mirja.Stressigt är det. Men det gick utan påhälsning av spöken. Håller på som vanligt om nätterna,svettas vallningar och så. Gick upp tidigt duschade tvättade håret och styrslade till mig så gott det nu går. Mr hade lite tid över så han kom hem och skjusade ner mig till Nynäs. Mitt i allt elände som vi råkat ut för så har vi en djävla flax att alltid träffa på människor som hjälper oss. Och så känns det verkligen nu också med min psykolog,vilken klippa! Så rak och ärlig kan ta fram humorn i det svåra.Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gör under de här två gångerna jag träffat Gunilla som hon heter. Men bakom humorn och ironin finns även omtanke enpati sympati ja allt verkar denna människa ha.Är så glad!!!!! Blev hämntad efter terapin också som drog ut på tiden,eftersom hon har bara mig som patient.(De ni) Har gjort lite helg fint här på Konvaljevägen,tror bestämt att jag ska tända en marchall ikväll. Signe har åkt på sina äventyr efter att ha varit i skolan,och en tur med Tina till Nynäs. Som vanligt är blir det mycket sms och telefonsamtal under kvällen. Tvättmaskinen går för fullt. Ja lite mat i magen,gå ut med dogsen ta ett bad,sätta på nannalinnet för att sedan lägga sig och läsa. Så ser min lediga fredagskväll ut,och jag är fullkomligt nöjd med det.

Till min systerson med fru


Det onda ska skrivas i snö.Det goda ska ristas in i sten.


Solen tittar fram.

Idag så var det soligt och det droppade från taket,men än är det nog ett tag till våren. Sov rätt okej inatt,min dotter började tidigt idag så hon kom hem när jag gick upp. Segade runt fikade,duschade fick på mig kläder samt målade ögonen. Signe åkte till Skogås och jag gick till arbetet efter det att jag plockat undan lite här hemma. Arbetade med Mirja ikväll,det är mer stressigt nu när vi har mer att göra med samma personal styrka. Men det funkar om man försöker ha lite framförhållning. Nu är jag hemma igen så klart,dottern och jag har haft en pratstund om allt möjligt. Tycker så synd om en viss person som verkar ha det så jobbigt nu. Imorgon är det arbets kväll igen. Och på fredag bär det av till Nynäs igen för kbt.

Kladdkaka till kvällsfikat.

Signe och jag har varit ut med hundarna,samt köpt kakao.Så nu har vi eller Signe mestadels gjort fikabröd. Ja sedan hoppas jag att jag kommer isäng tidigare och kan sova bättre,men jag ska meditera också.

Tisdag


Maten klar och uppäten.

Kunde inte sova inatt,och dessutom satt jag uppe länge och höll på med bilder jag hittade. Jag är som ett litet barn,som blir övertrött tror jag,alla tankar for runt i skallen. Min dotter hade sovmorgon idag,jag duschade fick frispel över kläder som inte sitter bra. Tusse var framme och så har jag tvättat förstås. Tänk att det är ljust mycket längre nu. Mr har inte kommit hem ännu,vet inte var han är. Imorgon kväll ska jag arbeta igen och på torsdag med. Ska försöka meditera ikväll också tror det är bra för mig. Skulle behöva yoga regelbundet också,men det är svårt att ta sig för av någon anledning.

RSS 2.0