Hola


Glad blåsdag.

Signe väckte mig på morgonen hon skulle ju åka till Vingåker och så blev det. jag tvättade lite sedan kom Mr hem,han skjusade ut mig och hundarna till Åsvik.Det ska ju bli fint väder imorgon säger dom. När jag kom ut röjde jag lite i husvagnen och tältet,för att liksom få plats. Sedan badade jag men oj vilka vågor det gick fick ta Majbritts stege för längre ut blev jag sjösjuk. Det blåser som satan nu med ,tältet håller på att flyga bort känns det som.

God natt


Regnet det bara öser ner.

Men det var uppehåll när hundarna och jag var ute,har duschat och satt på mig nannalinne med långa ärmar. Nu går jag och lägger mig och läser min bok,deckare så klart.

Ljusen brinner.


Tordag.

Jo vad veckorna går fort fast man inget gör.Vaknade rätt tidigt fikade och drönade runt.Signe sov länge,jag ringde till Katla och fick det klart med henne tror jag. Tvättmaskinen har varit igång,och jag har färgat håret.Det behövdes verkligen. Lagat mat,och ätit har vi gjort Mr har jobbat ett tag nu på kvällen också. Signe håller på att förbereda sig för morgondagen då hon ska till Vingåker med sin moster och morbror.Kul för henne att ha något att göra. Hon är helt frisk från halsflussen nu. Idag har vi väl fått regn så det räcker och blir över. Sitter nu på altanen och har tänt ljus lite här och var.Danne ligger här hos mig under en filt,ser ut att trivas.Gojorna snackar på där inne.Mr är inne hos sig. Han har skurat duschen det tackar man för.Det ska tydligen bli lika tråkigt väder imorgon också.

God kväll.


Onsdag.

Skrev inget igår,men det hände som vanligt inte så mycket.Satt ute i solen lite grann.Signe var med en stund. Inte alls på humör var jag heller. Idag fick jag gå upp tidigt för att min doktor skulle ringa,och det gjorde hon,så nu är det fixat. Tänkte gå och lägga mig igen,men det blev inte av.Signe kom upp, hon mår betydligt bättre nu. Mr jobbade över,och Signe och jag var en tur till konsum samt Klädis. Ett halsband,örhängen och nagellack fick följa med hem,och ja just det hittade en rätt cool kjol också. Nu är Signe ute och hänger med Tina,och jag har provat nya nagellacket. Sedan ska jyckarna gå ut,och sedan är det dusch på schemat. Imorgon måste jag ringa the boss igen. Vädret blev faktiskt inte så dåligt som det var sagt idag.

Hej


Måndag.

Lika tråkigt väder idag med,jag fryser vill ha sol! Har ringt lite samtal idag,och när jag ändå var igång så slog jag en pling till Katla också,inte fullt lika bits längre. Signe mår mycket bättre idag,skönt det. Vi kollade på tv länge i hennes rum igår kväll. Jag har gått en sväng med Tusse,tvättat förstås samt plockat undan lite här och var. Man blir så less av att bara gå hemma så här,men det är ju som det är med det. Nu ska hundarna och jag gå ut,sedan ska jag duscha tror jag och sedan gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.

Krassligt.


Tycker synd om min dotter.

Hennes halsonda visade sig som vi trodde vara halsfluss.Mr fick komma och skjusa henne till jouren på morgonen. Så nu är det pc som gäller,hon kan knappt svälja och dricka stackarn,äta är det inte mycket bevänt med. Mr har kommit tillbaka från Åsvik nu,han ska ju jobba imorgon. Vi har ätit,tvättmaskinen och diskmaskinen går.Hundarna har varit ute och jag har duschat samt tvättat håret. Ett riktigt ruggväder idag med. Hoppas det snart blir bättre väder,men för min dotters skull är det ju skönt att det är lite svarare förstås. Imorgon måste jag ta nya tag med läkarintyg och sånt.

Fy vilket hundväder!

Ja inte ens Danne tyckte det var skönt att gå ut.Signe och jag har tittat på film i storarummet,inte varje dag man sitter där precis. Signe har jätte ont i halsen och hade feber på morgonen stackarn. Nu är hon i duschen,och jag väntar på min tur dit,sedan är det sängen som gäller. Lite mysigt att lyssna på regnet som smattrar på rutan. Vi har haft en trevlig kväll tillsammans min dotter och jag.Ensamma lungt och skönt.

Här börjar han bli torr


Och här


Här med


Här ligger han och pratar som bara han kan


Danne nybadad


Nu är jag här igen.

Blev inget bloggat igår och inte i förrgår heller,men det rullar på här på Konvaljevägen. Allt avlöpte bra med Signes besök,verkar ok tycker jag.Vi har det lungt och skönt här hemma Signe och jag och djuren förstås.Oftast går jag och lägger mig tidigt. För jag kan inte sova på morgonen längre(märks att man börjat bli gammal,snart åker väl fika pannan på klockan 5 eller nåt).Igår tog vi Gråben till konsum och handlade,när vi kom hem gjorde vi tacos tillsammans. Signe började igår kväll känna sig ruggig,ont i halsen och så.Hon tog ett varmt bad och sedan ville hon ha massage,jag är inget bra på med,men det fick duga. Mr var inte här igår har fullt upp där ute hos sig,nu är hans son sonhustru och barnbarn där ute.Men jag hade verkligen ingen lust att åka ut i regnet. Han kom hit och duschade förut och så åkte han igen,på måndag börjar han jobba igen. Och då flyttar han väl hit igen,ingenting jag ser fram imot.Är så skönt att sova själv ingen som snarkar och väsnas med högsta volym på tvn och så. Nu är det ett riktigt ruggväder ute,tror ni regnperioden är är för att stanna nu? Jag har gått en sväng med Tusse,tvättat plockat in tvätt och donat lite. Lite levade ljus brinner här och var så att det ska bli lite mysigare. Vi ska äta hamburgare sedan,och efter det ska vi kolla på film min dotter och jag. Danne har blivit nyfriserad och duschad idag.

Sena vanor (varför kan inte ungdomar lägga sig lite tidigare?)


Morsan sitter och vaktar.

Ja så var han äntligen här då!Jag hade duschat och gjort mig klar och var jätte trött.Men när min dotter kom hem från stan så meddelade hon att det skulle komma besök. Så nu sitter jag här ögonen går i kors,men har hinkat kaffe för att hålla mig vaken. Måste ju kolla vem det var hon skulle träffa och så här långt är det lungt.Kom och hälsade(ja fanns ju inte mycket att välja på eftersom jag sitter precis vid dörren) Men ingen som verkade illa till mods av att vara artig kom in genom dörren. Så nu kan jag nog lägga mig och läsa iallafall.

Tjo


Onsdag.

Vaknade tidigt av Lillemor som är spattig?Mr kom hit och jag åkte med ut till Muskö. Det var något varmare i vattnet så jag har badat en hel del.Solen var lite gömnd bakom dis idag. Men som vanligt var jag sjäv på stranden hade det jätte skönt läste löste korssord och fikade. Mr hade fullt upp med annat idag,vid fyra snåret skjusade han hem mig. Jag startade tvättmaskinen och plockade undan lite.käkade sallad även ikväll. Signe kom hem vid halv sju hade haft det trevligt i stan.

Lite folktomt.


Bilder från igår.


Tisdag.

Blev inte av att jag bloggade igår,men dagen tillbringade jag ute på ön.Ensam på stranden,kanske berodde det på att det bara var 17grader i vattnet.Men som den viking jag är så blev det ett och annat dopp,men man fick inte lust att simma precis. Mr kom ner då och då,på vägen hem hämtade vi Signe i Ösmo,hon hade varit där och hälsat på sin moster.Där fick vi kläder med oss hem,det var jätte mycket fint som vi kunde ha,bla en blå linneklänning som blev min favorit. Mr sov här på natten,kvällen blev lite halv jobbig,men det är väl mitt fel. Idag vaknade jag ganska tidigt,ja Signe också faktiskt.Mr åkte ut till sig igen,jag har tvättat massor igen,plockat in tvätt,varit till Lillan,guppat på madrassen en stund. Vi har ätit sallad till middag.Signe har hållit på att prova kläder tills imorgon hon ska åka till Stockholm med Tina och Elin då. Nu har dogsen och jag varit ute,duschen och hårtvätten är avklarad. Så nu är det snart läggdags.

Med drag av en katt.


Söndag.

Sov jätte bra och länge skönt!det blev fint väder igen,man är ju lite orolig för att det ska fortsätta regna när det väl börjat.Visserligen behövs det väl regn. Mr kom en sväng,ja var här ett bra tag faktiskt.Signe sov hur länge som helst. Sedan drog hon ut med Tina.Jag har flytit runt i dammen lite grann,löst korsord. Tusse har varit framme,bäddat rent i sängen har jag gjort,samt plockat undan lite här och var. Gojorna har varit ute,men sedan blev Jako hungrig och ville gå in. Nu har jag duschat och tvättat håret,och naglarna har fått ny färg. Tvättmaskinen går för fullt som vanligt.Nu snart ska jyckarna ut på promenad och sedan är det väl läggdags för mig kan jag tro.

regn hos mig.


Lördagskväll.

Sov rätt risigt inatt fast jag lade mig tidigt.Signe var förstås uppe halva natten. Igår åkte jag med Mr ut till Muskö och badade och solade lite.Signe och Tina var ju i Stockholm. Jag kom hem vid halv 5 tiden,Signe något senare. Idag har jag inte gjort mycket precis,mest spelat spel i iphonen. Signe sov länge,Mr var här en stund och åkte sedan ut till sig igen.Nu hänger Signe med Tina,jag och hundarna har varit ute.Det har kommit lite regn idag,men nu är det uppehåll.Duschen är avklarad,kostymen är insmord och håret är tvättat. Så nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa.

Hej hopp


Torsdag.

Gårdagen var väldigt seg kan jag säga,var skit trött hela dagen,men Signe jag samt Gråben åkte till Klädis iallafall.Signe gjorde värsta kapet,jag hittade en vit klänning som fick följa med hem. Mr kom hem idag på morgonen och hämtade Signe först hade hon tid på vårdcentralen,sedan var de på banken.Och sen bar det av till Sös och Aferesbehandling,allt gick bara bra,ett besök i Haninge centrum hann de också med. Jag har guppat runt i poolen mestadels,men har tvättat,gått en sväng med tusse,samt städat åt gojorna.Mr åkte tillbaka till Åsvik,vi har ätit sallad till middag. Jag har duschat,samt tvättat håret,men har badat igen efter det,stackars dom som måste jobba i den här värmen säger jag. Imorgon ska Signe och Tina åka till Stockholm och köpa en konsertbiljett bla. Jag åker nog ut till Åsvik en stund tror jag. Nu är det dags för jyckarna att gå ut,undrar om det blir åska? ser lite konstigt ut på himelen. Sedan är det nannadags för mig.

Min allra käraste!


Fånga dagen!

Det har faktiskt varit en sådan dag idag,Så rogivande att bara ligga och lyssna på vågskvalp,Lite sjöfåglar som låter.Känns solen värma och känna vinden i håret. Och som nu när jag sitter här lagom varmt på altanen,mörkt med levande ljus bara. Hundarna hos mig,och min älskade dotter nära mig.Och inga spöken så långt ögat når! Nu vart det lite lyriskt,men det är precis så som det känns nu. Mindfulness på hög nivå.

Och till sist min nya lilla vän(ja jag vet att den skulle behöva putsas)


Här flyter valrossen runt.


Lillemor är med så klart


Danne på favorit platsen


Och här med.


Så här fint blev det på altanen.


Hela dagen på stranden.

Sov jätte gott inatt med fläkten på,hundarna tyckte också det var skönt tror jag. Mr kom hem och hämtade mig och Signe och så åkte vi ut till Muskö. Där har man det väldigt bra i veckorna,stranden för sig själv,det är bara några som kommer ner och badar ibland. Vi har simmat mycket,bäst att passa på innan de där tråkiga algerna kommer. Mr lagade även idag mat åt oss,när vi kom hem vid 5 tiden så låg det ett paket med kläder åt Signe i brevlådan,inte ens det sa Mr något om.Det tar sig sa mordbrännaren! Jag tog ett dopp i lilla poolen när vi kommit hem,jag käkade sallad Signe åt korv och majskolvar. Signe har hängt med Tina en stund,jag har gått en sväng med Tusse,samt städat av det värsta lite här och var. Fick även ett ryck och städade på altanen,fixade med blommorna där. Hundarna har varit ute och gått,jag har duschat och kletat in en inpackning i skallen. Samt smort in mig så klart. Nu har Signe och jag precis tagit ett kvälls dopp(det gjorde jag även innan jag somnade igår) Och nu sitter jag här på altanen och bloggar,ja hundarna är också med så klar. Tänt lite ljus här och var,samt plockat blommor och ställt på bordet. Signe är i badrummet,hon kommer kanske ut sedan Det är fullt med unga grabbar ute hos grannen,så jag är glad att jag har mitt höga plank,så de slipper se när valrossen flyter runt i poolen.

En bra dag!


Muskö.

Vaknade av att klockan i mobilen ringde,idag kunde jag ha sovit längre kändes det som.Men upp gick jag,fikade Mr kom hem han hade varit på apoteket och handlat lite vi behövde.Signe kom upp,jag ringde till Dr Browald och sedan till Inger.Signe fick en tid på torsdag för Aferes innan de stänger för semester.Det var ju bra. Sedan åkte vi med Mr ut till Muskö,solen ville inte vara med oss riktigt,men vi badade,och hade hela stranden för oss själva,Sånt gillar vi.Mr visade sig från sin bästa sida,kom ner med fika till oss på bryggan,samt lagade lunch till oss. Jag hjälpte till med att diska,vi hade för en gång skull riktigt trevligt alla tre. Förutom att spökdjäveln var tvungen att komma fram en stund och förstöra. Vid fyra tiden blev vi hem skjusade,Signe och Mr åkte och handlade på Konsum,jag tog ett dopp i poolen. Lillemor är inte lika konstig idag,Signe och jag har käkat skinksallad med vitlöskbröd. Vi har pratat och skrattat massor ikväll,varit ute med hundarna tillsammans,samt suttit på altanen och ätit glass. Nu har jag duschat och smört in kostymen,och är redo för sängen. Eventuellt åker vi ut till Muskö imorgon också,om Signe hinner följa med vill säga hon skulle eventuellt få besök imorgon kväll.

Natti


Det börjar närma sig sovdags.

Japp jag är fixad för sängen,dvs om jag inte ska gå ut och doppa mig en sista gång. Det är lite varmt inne om man säger så. Hundarna har varit ute,Lillemor är skendräktig eller vad det är? Gojorna sover,de vill ha skynket över sig vid 21 tiden. Har grejat med lite av varje,lungt och skönt har vi det Signe och jag.

Siesta hela dagen.


Söndag.

Lite varmt att sova inatt,men det gick till slut.Hundarna väckte mig och var osams om något? Upp fikade segade en stund,Mr kom hem på förmiddagen,jag låg i poolen. Mr åkte igen och Signe kom upp sent om sider.Ja i poolen har jag legat som en valross hela dagen faktiskt,Signe kom ut ibland och håll mig sällskap. Vi har ätit korv idag med fast en annan sort,riktigt gott med xtra allt på. Min roliga dotter har roat mig ett flertal gånger,men sin humor. Hundarna har också bara legat och jäst,Tusse var ju framme igår men det är lika soppigt igen nu. Nu blåser det som sjutton här,men det är 26 grader ute,och 30 inne. Fläkten är på så det gör lite nytta iallafall. Det blev ingen strand som ni ser,men imorgon kanske,då åker eventuellt Signe med också. Nu ska jag nog gå ut och kvälls doppa mig,och sedan ta en kopp fika.

Den som talar illa om andra i din närvaro.Talar illa om dig i din frånvaro.


21 grader ute.

Ja fast klockan är halv elva på kvällen,det kom några regnstänk här förut. Hundarna och jag har varit ute,och nu har jag duschat igen,och fixat till lite här och var. Naglarna har fått ny färg,Signe har varit hos Tina en stund nu ikväll.Nu sitter hon och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska be Mr hämta mig på morgonen,så att jag kan bada och sola lite? Ja Signe sover ju iallafall så länge(det gjorde jag också förr,men jag börjar bli gammal och sover inte lika bra nu.) Men vi får se,då menar jag ju att han får skjusa hem mig framåt kvällen. Varför tar jag inte Gråben kan man undra? Nu ska jag snart gå och lägga mig,och lösa korsord tror jag.

God kväll.


Lördag.

Sov gott men varmt är det ju,fikade segade runt en stund. Duschade Mr kom hem en sväng,Signe sov länge.Jag har tvättat massor idag,och bytt rent i sängen.Även Tusse har varit framme.Har badat i pölen ett par gånger. Lite skumt väder är det,men det skulle ju bli åska läste jag. Signe är ute med Tina nu,vi har ätit stark korv med tillbehör. Danne har fullt sjå då det är hundar på besök hos grannen.

Man saknar inte kon förrän båset är tomt.


Torsdag.

Sov rätt ok inatt,vaknade och hann fika och så innan vi skulle iväg. Mötet var riktigt bra faktiskt,konstigt att man man se nyanser på ett annat sätt när man har hjälp utifrån. Jag hoppas att vi båda har klart för oss,vinna eller försvinna.Med det menar jag antingen satsar man och försöker eller så går man skilda vägar. Jag tror också att Mr fick klart för sig att Signe just med att hon vägrade följa med idag,har satt ner foten.För att tala om att det här får ni reda ut själva!jag ska inte behöva bli inblandad i det här. Hur det blir återstår att se men en sak i taget.

Tjoho


Onsdag.

Sov rätt risigt inatt,upp fikade precis som vanligt.Signe sov länge.Jag pumpade luftmadrass och så la jag mig i plaskdammen på den,så skönt så. Vi fick ju hem varsin madrass igår.Signe och jag var ju iväg med Gråben igår också,men det gick ju inte något vidare kan man säga. Har badat flera gånger,och så har jag färgat håret. Ja hundarna har varit ute och gått,duschat och rakat päls,samt smort in kostymen har jag gjort nu. Man kan säga att det är väldigt tyst här på sina håll(jag menar mer än vanligt) Imorgon ska jag och eventuellt Mr in till psyk,spännande och se hur det går.

Tisdag.

Det förra djävla inlägget kom bort på något sätt.Och jag skiter i att skriva det en gång till. Här händer det iallafall saker,nu har man blivit anklagad för att han träffat en annan också. Har beställt tid på psyk till Mr och mig tills på tordag. Nu djävlar är det skitet i det blå skåpet. Inte bara underbettet är framme,utan jag har nog överbett också nu. Måste vara djävligt snygg.

Kvällens alter ego!!!!


Hej hej


Söndag.

Sov gott upp fikade Mr kom hem och satte upp poolen med dunder och brak. Signe kom också upp lite tidigare idag. Har haft besök av min syster och svåger,Signe och jag åkte med dem till Fituna och badade. Kommer ihåg det stället sedan jag var liten,men har liksom inte hittat dit,förrän dom visade mig. Det var jätte skönt i vattnet.Efter det blev vi bjudna på pizza det var jätte gott. Vi fikade också förstås.Signe drog iväg med Tina och Elin till Fagersjön,kul för henne att ha något att göra. Nu fattas bara en luftmadrass till poolen också sedan klarar jag mig. Det har varit en bra dag,förutom Mr kalabalik artade beteende med poolen.

Var inte rädd för mörkret,tänd ett ljus.


Klart.

Tog och lyxade till med en inpackning i skallen också.Och nu är nannalinnet på. Inte för att jag vill se det,men ikväll är det faktiskt lite mörkare ute. Ja det var väl det hela?

Lite kunglig fägring igen.


Åter kväll.

20 grader ute underbart!har målat om naglarna blev inte nöjd igår.Sitter och väntar på att det ska torka. Sedan ut med hundarna,ev en kopp fika till och sedan duscha och gå och lägga sig och läsa.Min syster skulle vara kattvakt hörde jag,det kanske jag skulle erbjuda mig att vara istället. Fick uppskattning för min tatuering förut det är alltid kul,när folk lägger märke till små detaljer. Det är väldigt lungt här i Sorunda fast det är lördagskväll(än så länge). Men som jag läste någonstans det är ingen konst att vara ordentlig på landet,det finns ju inga frestelser.

Vill ha min pool,när inte plan A går går man ta till plan B.


Lördag.

Sov jätte gott inatt också,upp fikade segade runt en bra stund.Signe sov länge. Det har fläktat riktigt skönt här på Konvaljevägen idag.Har suttit ute och läst. Vi har ätit,och djuren är utfodrade.Tvättmaskinen går och jag har dragit en sväng med Tusse,det behövdes.Skurat av golven har jag också gjort(Lillemor löper). Mr har inte varit här alls idag,han hade ringt till Signe och talat om allt han hade hjälpt till med där ute hos sig.Det kostar att ligga på topp! Veckan som kommer så skulle ganske Signe åka till sin moster.Och då skulle jag kunna tänka mig att låna husvagnen,men det blir väl fel expelvis med något fönster som jag har öppnat för mycket,och så blir det väl för mycket gräs och sand,det är ju så snyggt förut därute. Så jag tar nog helt enkelt och skiter i det med.

Livet är en vågskål.


Vi har yttrandefrihet i Sverige.

Jag skriver min blogg för min egen skull.Och är det så att någon stör sig på vad jag skriver,så säger jag bara! skit i och läs bloggen. Och ganska fegt är att kommentera anomymt,jag står för mina åsikter,och skulle föredra om alla gjorde det.Det är ju ganska enkelt att kolla upp ip adresser.

Fixat


Kväll.

Hundarna har varit ute,Signe har hängt med Tina en stund.Jag har duschat rakat lite päls,samt målat naglarna.Vilket väder vi har! Kanske blir det lite morötter och dipp om en stund vem vet. När jag var ute plockade jag lite blommor som min dotter fick. Vi har det lungt och skönt här på Konvaljevägen.

Trevlig helg på er alla


Fredag.

Sov jätte gott,upp fikade satt på tvättmaskinen.Mr kom på visit och frågade om jag hade fått in några mer pengar?istället för att säga jag åker ut till campingen så sa han jag åker ut till mig.Fan vad less man blir!Signe sov länge hade ingenting att göra,blev förbannad på mig för att jag är så tråkig.Men det gick över fort. Hon har ju en sk pappa också som om det vore normalt kunde göra saker med sin dotter. Men inte då han har fullt upp med sin Åsviksfamilj,där går det an att ställa upp. Hoppas bara att han fortsätter att vara ute hos sig,även nästkommande veckor. Så man slipper reta sig. Har suttit ute korta stunder och läst fixat mat och plockat in tvätt. Djuren har fått mat och nu har jag just fikat igen.

Tjohej


Tordag.

Signe har kommit hem igen,skönt att ha henne hemma. Mr åkte ut till Åsvik igen så klart. Vi har ätit gott,och det är undan plockat efter det. Tvättmaskinen går.Nu är det soligt ute igen,har varit lite blandat väder idag. Snart är det dags för hundpromenad och sedan dusch,samt kvällsfika. Har fått till ännu en inställning i min iphone alldeles själv duktigt om jag får säga det själv.

RSS 2.0