Onsdag


Psykiskt utmattad.

Dagarna rullar på i kylan,men ingenting känns speciellt roligt.Snart är det jul och jag har inte köpt en enda julklapp,ibland har jag lust att riva ner allt julpynt och lägga mig under täcket tills ca 8 januari typ. Men det går ju inte,igår kväll var vi hos min syster och svåger i Nacka (vi hämtade Signe där)där fick jag se ultraljudsbild på den lille det var kul. Vi pratade en del om vad som hänt. Signe hade fått fixa naglarna och handlat igen tur att hon har sin moster och morbror samt Johan och Tove som alltid finns där när livet rasar ihop. Jag har sovit skitdåligt inatt fast jag hade rena lakan och allt. Känner mig ful och äcklig.Mycket gnäll blir det. Idag har vi varit på bup besök jag Mr och Signe fick reda på att Calle skulle sluta. Det kändes bra att få prata av sig,för när vi kommer hem är det precis som vanligt igen. Jag vet ju att bup alltid finns där om jag skulle behöva hjälp och det ger en inre styrka. Signe hänger med Tina och Josefin nu,jag har gjort lite kroppsvård.

Onsdag


Ännu en något kylig dag.

Sov inget vidare inatt,men kom upp bra så jag hann till jobbet på möte utan att stressa. Fikade duschade målade dit ögonen,utfodrade djuren och plockade lite. Sedan hade vi som sagt möte,för att sedan övergå i vanligt kvällsarbete senare. Även denna kväll gick det alldeles utmärkt,arbetade med Sussi. Vår katt har det bra inne hos oss,men nu ikväll satt det två katter till på lastkajen och frös.Undrar varför alla dras till Sunnerbo. Signe mötte mig med hundarna när jag slutat,så nu har jag fikat igen och nannalinnet är på.

Tisdag


Man kan bli så här trött när man är på Sunnerbo.


Kallt!!!!

Det rullar på här på Konvaljevägen.Snö har vi fått så det räcker och blir över,och kylan håller i sig. Lillemor fryser när hon är ute,men Danne tycker det är helt okej,många snöhögar att kissa på. Ikväll har jag jobbat,Mirja arbetade jag med,hela kvällen flöt på i lagom takt. Min dotter håller på med sitt och Mr jobbar så klart. Det har varit lugnt med spökbesök nu ett tag det tackar vi för. Imorgon är det avdelningsmöte innan jag jobbar kvällspass,på torsdag är jag ledig för att sedan arbeta fredag igen.På fredag är det även dags för besök på Sös för ännu en dos Humira för min dotter.

Torsdag


Lite renovering av utseendet.

Var uppe jätte länge igår,stickade och donade.Upp i kylan sedan segade runt och fikade.Ringde några samtal,tvättade samt plockade undan lite här och var. Mr och en jobbarkompis kom hem,de skulle fixa något med tvn.Det förundrar mig att man kan ställa två gubbs för sånt?när det är stört omöjligt att få skjus ibland? Vi har ätit fläskfile och potatisgratäng till middag. Jag har kletat in hårfärg i skallen och sitter nu med nymålade naglar. Men inte fan blev det bättre,känner mig fortfarande som en valross. Imorgon är det fredag igen,och jag ska jobba fredag lördag. Det är inte lika kallt här nu bara 5 grader,snöar lite till och från.

Den här fick jag av bästa Ewa förra julen,den gillar jag skarpt.


Och ännu en.


En till


Några av tomtarna som flyttat in i år.


Här är hon våran nya boende på Sunnerbo


Onsdag


Förbannade teknik.

Det finns nog inte mycket som kan reta mig så in i h som datorer. Har hållit på i timmar med att uppdatera min iphone,och vad fick jag för det? jo ett sketet spel fick jag in.Allt annat skulle man ha 4an till. Och dessutom får min dotter spelet på sin mor när jag ber henne om hjälp. Tänk vad man kan hålla på med så oviktiga ting igentligen. Jag har varit ledig idag med,Signe har varit på Kronans droghandel,och Mr har arbetat. Signe och Mr hade handlat lite vi behövde på väg hem. Ett besök på möbelförmedlingen blev det på kvällen(hundra år sedan jag var där sist). Naturligtvis fick 6 st tomtar följa med hem,de ville verkligen bo hos mig. Bup? ja inte vet jag, kan ju inte bära dit min dotter precis.Få se hur det blir med det. Mr och jag ska ju dit snart iallafall. Hundarna har varit ute nu,Lillemor fick kramp i tassarna direkt 14grader har vi här nu. Känner mig som en kossa men annars är det bra.

RSS 2.0