Hola


Måndag.

Helgen har flutit på som vanligt,i lördags var Signe och Tina på marknaden i Ösmo.De träffade Bobbo och Heggan där,de hade käkat tillsammans. I söndags var Signe i stan och åt middag,kom hem med fina kläder igen som hon fått av sin moster. Jag har suttit ute i solen en hel del,läst löst korsord,Mr har inte varit på Åsvik i helgen. Idag har jag tvättat massor och hängt det ute,Tusse har varit framme och jag har städat lite här och var.Satt in lite syrener det är verkligen sommar och skolavslutning man tänker på när man plockar syrener. Gojorna har varit ute i sin ute bur,och Danne ligger ute för jämnan nu. Imorgon ska Signe och jag åka på Aferesbehandling tidigt som attan.Mr ska till Västerås med arbetet.

Natti


Torsdag.

Sov jätte gott även inatt,upp fikade Signe var i skolan.Mr kom hem och bytte om skulle tydligen sova över ute på Landsort. Satt ute i solen en stund,men det var mest moln,Signe kom hem.Vi åkte till Klädis och sedan till Konsum där vi handlade lite gott att äta,både mat och lite godis. Jag har varit bort till jobbet en sväng,och Signe har hängt med Tina. Dogsen har varit ute,sitter nu och trycker in M kulor det är gott! Om en stund ska jag gå och duscha och sedan lägga mig och läsa tror jag. Skönt att vara ensam i sovrummet.

Så vackert och grönt ute nu.


Onsdag.

Sov jätte gott inatt,upp fikade Signe hade gått till skolan.Segare än segast att komma igång.Men satt ute en stund,men sedan blev det molnigt. Signe kom hem och hade fått jätte bra betyg i tyska vad hon är duktig! Har tvättat och plockat in ren tvätt.Utfodrat djuren.Måste klippa Jakos näbb igen,men drar mig lite för det eftersom det började blöda förra gången,och då blev han ju inte glad på mig precis. Vi har ätit taimat till middag,Mr är på någon fest med sitt jobb. Hundarna och jag har tagit en lång promenad ikväll med.Nu har jag rakat bort pälsen duschat och smort in mig. Förut så färgade jag grå strån,samt målade naglarna.Har försökt att slå bort tankarna om Katla en sådan människa är ju igentligen ingen ide att lägga så stor vikt på.Hon måste ju lida av något eftersom hon gärna vill försöka trycka ner andra. Få se om jag hör något från doktorn imorgon ang att hon skulle prata med en handläggare från försäkringskassan. Men får jag inte jobba så skiter jag väl i det då.

God natt denna regniga kväll.


Regnigt idag.

När vi kom hem så hade jag fått ett intyg med posten,la in min frånvaro i Heroma så jag inte får höra om ogiltig frånvaro från Katla. Sedan åkte jag bort till jobbet och kopierade papper(vi hade inget bläck i våran skrivare) Så nu har försäkringskassan,samt sist men inte minst Katla fått sina papper,passade på att ge henne en personlig kopia av mitt intyg för vård av barn också. Mig ger man sig inte på som hon gjorde satmaran. Jag lagade mat,har varit ute en lång promenad med hundarna,riktigt skönt fast det regnade. Dom blev så blöta och jordiga,sandiga de små liven. Mr är inne hos sig,min dotter var ju tvungen att sabba dagen lite,med att vara bitsh förstås. Nu ska jag gå och lägga mig,det har varit en bra dag ur min synvinkel.

För min duktiga dotter!


Stockholms besök.

Kom upp i god tid,fikade fixade iordning mig,sedan kom Signe upp.Bullen kom också i tid och vi begav oss till Bup,det var ett mycket bra möte alla tyckte att Signe hade gjort ett rejält uppsving sista veckorna kul att höra.Hoppas bara att Signe kan ta åt sig allt det posetiva! Vi handlade lite nödvändigheter på apoteket,och sedan fikade vi som vanligt. Och sedan åkte vi hem.

Att inte folk stannar,när de kört över en katt?


Måndag.

Nu kom jag in på min blogg iallafall. Min dotter har varit på Aferesbehandling idag,det gick bra.Dr Browald har ringt. Morgonen började inte så värst bra för mig,efter ett telefon samtal från nya chefen som var värsta på hoppet? Ja jag säger då det mycket ska man vara med om. Ewa har varit här och fikat,och fick mig att se samtalet med andra ögon.Katla är verkligen ett bra smeknamn på vår nya chef. Ewa och jag åkte ner till Nynäs och fick på banken,sedan var vi hem till henne så jag fick se hennes fina lägenhet.Det var trevligt,mindre trevligt var att vi såg en överkörd katt på vägen,vi stannade och kollade,men den var varken öronmärkt,eller hade halsband.Vi flyttade in den i gräset. Signe har varit ner till Konsum en sväng med Tina,så vi har ätit i omgångar här. Mr kom hem sent,lika tjurig som vanligt. Jag har även fixat med lite blommor på altanen,så nu är det lite fint där iallafall. Imorgon väntar Bup besök igen.

Go natt på er


Lördags kväll på konvaljevägen.

Dogsen och jag har varit ute,jätte lungt och tyst på byn än så länge. Jag har duschat tvättat håret och satt på nannalinnet. Har messat min dotter allt väl där.Grannen har två hundar på besök så Danne har fullt sjå.Har messat till Mr,men han hade inte telefonen med sig? så jag fick messa till Signes kusin och be att han sa till Mr(hur dj korkad får man vara?)det kan ju faktiskt vara Signe som vill något!!! Ensam vårdnad fast man bor ihop hur illa låter inte det? Ja ja nu väntar nog kudden på mig,måste bara hålla mig vaken tills klockan 23 då festen hos Elin skulle vara slut,och messa igen för att se att allt är lungt.

Ha det


Upptaget i badrummet.

Både Signe och jag sov länge,så skönt att sova så gott,har inte vaknat en ända gång inatt. Gick upp fikade,och sedan fick jag gå där i mitt nattlinne tills Signe behagade vara färdig.Mr var hem och duschade och åkte igen. Bättre sent än aldrig fick jag fixa mig i badrummet och sätta på mig lite kläder. Nu har Signe och Tina åkt med bussen till tokstan. Hon har stränga förmaningar att jag blir galen om hon inte svarar i mobilen. Men det är nog ok,Elins föräldrar skulle vara hos grannen,och de fick inte ha fest längre än till klockan 23.Sedan skulle föräldrarna komma hem. Och det känns ju bra,för bara de håller sig inne så kan de väl hålla på att fnissa halva natten. Jag har plockat in lite tvätt som har hängt ute,och suttit ute en stund,men det är lite varmt kan man säga.Men det ska ju bli sämre väder så man ska inte klaga.

Å vad skönt det är med sol!


Lördag.

Blev något strul med att komma ut på bloggen igår?men nu skriver jag ialla fall. Mycket av det jag skulle gjort igår blev inte av,men jag gjorde lite helgfint här hemma. Tvättade och så,Mr åkte ut till Åsvik tidigt.Jag var och handlade sedan gjorde Signe tacos som vi åt trevligt. Jag var bort till jobbet och hälsade på en sväng,Signe hängde med Tina. Tog en lång kvällspromenad med hundarna och hittade mer utslagna liljekonvaljer. Fikade med en god kaka,duschade smorde in reptilkostymen. Lade mig rätt tidigt och läste,Signe tycker inte om att jag somnar,för delen i vardagsrummet tycker hon är läskig. Så jag var vaken tills hon också hade lagt sig.Sedan somnade jag som en gris i min nybäddade säng.

Go natt


Så var det klart.

Nu så är hudkostymen fixad både här och där.Nannalinnet är på synd att göra natt så tidigt när det är så skönt ute,men jag är trött nu. Måste upp tidigt imorgon för att hinna med det som planerats sen om det blir så är ju en annan sak. Signe har varit ute med Tina en sväng,och nu håller hon på att fixa sig.Mr har jag inte sett röken av.

God afton.


Kväll igen.

Jag har lagat mat och vi har ätit,sedan åkte Signe och jag ner med Gråben till Klädis,vi hittade lite kläder båda två.Dom säljer lite av varje där nu.Lite smink och smycken etc.(Det är nya saker förstås). Före hade Signe varit på eftermiddags skolan och satt 12 av 13 på ett prov.Hon är så duktig! Jag har suttit ute en stund nu ikväll också,målat tånaglarna har jag målat. Nu ska jag snart gå ut med hundarna,Danne har mått bättre idag. Sedan ska jag raka lite päls och dona,måste ju vara fin tills mindfulnessen imorgon. Eventuellt ska jag träffa bästa Ewa i Nynäs också. Mr har suttit inne hos sig,eller mest sovit tror jag,precis som vanligt.

Hej hej.


Signe är fixad.

Vaknade i tid,Signe gick till skolan någon timme.Jag fikade och försökte få bort paniken,men jag fick ringa till Mr,så han fick skjusa oss till vårdcentralen. Måttligt glad kom han hem Mr. Men men man kan inte lyckas alla gånger,jag följde med Signe in i väntrummet men sedan ville hon gå in själv.Och det blev ett litet ingrepp,så nu hoppas vi att det håller sig bra. Vi åkte hem,Signe pluggade och jag satt ute en stund.Tvättade lite och donade.

Sommarvärme


Onsdag.

Vaknade av telefonen,Mr ringde och tjafsade om en Aferestid som var missad. Före det hade Inger tydligen ringt. Signe var i skolan,bra där! Hjärtat uppe i halsgropen mer än vanligt så somna om kunde jag inte. Jätte varmt ute idag med,fikade inte alls på humör. Duschade fixade iordning mig,Danne är lite risig imellanåt. Signe kom hem,hon käkade,och sedan klockan 14 kom bullen.Körde över tungelsta så vi hann precis i tid. Bup besöket gick bra,för mig ialla fall,vi fikade handlade på Pressbyrån och sedan åkte vi hem.

Natt natt.


Men det blev en bra kväll.

Har varit och hälsat på mitt arbete,kul att träffa alla.Ewa jobbade och vi hade en del att styra upp hon och jag. Sedan tog jag en ganska lång promenad med hundarna,det var ju så skönt väder. Jag kom på att jag skulle gå och titta om liljekonvaljerna hade kommit. Och jag hittade faktiskt några små rackare.Plocka blommor är någonting som jag verkligen tycker är en lisa för själen(det tycker dock inte mina hundar)men det kunde jag inte ta hänsyn till. Ja imorgon ska jag ta nya tag med försäkrinskassan,får att få redan på om jag får jobba eller ej. chefen lämnar jag där hän så länge. Sedan bär det av med bulle till el Stockholmo,och Bup.Jag har gjort mina hemuppgifter,men jag tror inte min dotter har gjort sina.

Alter ego för dagen.


Underbetts dag.

Sov ok upp fikade duschade och tvättade håret styrslade till mig. Vi gick ner till skolan på utvecklingsamtal,allt var väl inte till belåtenhet. Hem igen ringde till vårdcentralen ang Signe,fick tid samma dag som Signe skulle träffa Dr Browald.(tider på vårdcentralen växer ju inte på träd) så jag fick avboka tiden till Browald,eftersom det inte är akut med det. Men hur man än väder sig har man arslet bak,så inte heller det blev till belåtenhet. Och då var underbettet som värst,och hårrötterna stod rakt upp!och jag kände bara ta mig härifrån. Sedan kom Mr hem,och vi skulle försöka föra ett samtal om vår gemensamma dotter,och då var det ännu mer underbett.

Natt på er


Kvällning på Konvaljevägen.

Mr jobbade kväll,och var skit sur redan när han ringde hem?Ja ja man kan inte vara alla tillags allra helst inte Mr. Vi har ätit och jag och hundarna har varit ute,duschen är avklarad och linnet är på. Ska gå och lägga mig,Signe ska äta glass,och Mr sitter inne hos sig. Hoppas jag sover bättre inatt,samt att humöret är bättre imorgon.

Sol


Måndag.

vaknade stup i ett inatt,vet inte varför.Gick upp rätt tidigt fikade lika orolig på morgonen som jag nästan alltid är. Strålade väder ute,så jag har suttit ute rätt mycket.Tvättat och hängt det ute. Signe kom inte iväg till skolan,imorgon ska vi på utvecklingssamtal. Har ringt till vår nya chef,inte den mest sympatiska människa jag pratat med måste jag säga.Det var inte bara att börja jobba inte,ringde försäkringskassan men de hade inte fått in mina papper än,sen skulle det skannas in och allt var det var. Ibland vill man lägga ner innan man ens har börjat.Ja ja det ordnar sig väl med tiden kan jag tro.

God natt alla


Hundpromenad.

Det blev riktigt fint väder så här på kvällskvisten,Signe och jag har varit ute med hundarna. Nu har jag duschat och tvättat håret och nannalinnet är på.Är lite fundersam över hur det ska lösas det där med mina arbetstider,och hur försäkringskassan kommer att göra?men man ska inte ta ut något i förskott,får ju ringa till chefen imorgon och höra vad hon tycker. Signe verkar nöjd med helgen,och sa snälla saker till sin lilla mamma(sånt uppskattas) Ja ikväll ska jag lösa korsord innan jag somnar tror jag. Signe verkar inställd på att gå till skolan imorgon. Maken har suttit inne hos sig.

Hej hopp


Söndag igen.

Har sovit gott,vaknade så där lite spattig men det gick över.Fikade fixade till mig lite,var till Lillan. Idag har det inte varit något fint väder,men nu är det lite soligt. Maken och Signe kom hem från Åsvik,det verkade som tjejerna hade haft det jätte skoj. Jag har lagat mat,så nu har vi ätit,tvättmaskinen går för fullt.Och jag har tagit en kopp fika igen. Signe har varit så duktig och gjort alla sina läxor. Jag ska gå ut med hundarna snart,och sedan måste jag ta mig i kragen och göra en övning.

Lördag en solig sådan.

Ja vilket fint väder vi har haft idag!jag har sovit helt ok gick upp fikade drönade runt. Maken ringde det var bara bra med tjejerna där ute,hade fnissat halva natten. Danne ligger på sin favorit plats,Lillemor ligger i fönstret. Och Pigge igelkott ligger och sover under trädet,undrar vad han ska hitta på sen?

Fredag


Eftermiddag

Har ringt till mitt arbete pratade först med Ewa(att inte hon har tröttnat på mig är ett under) Sedan pratade jag med Sussi,hon sa att försäkringskassan hade åsikter om det där med hur man ska jobba när man är sjukskriven,och de har ju alltid åsikter. Ska ringa nya chefen på måndag och diskutera med henne hur vi ska gå till väga. Nu har Signe,Tina samt Elin åkt ut med maken till Åsvik,Signe verkade så glad och förväntansfull. Jätte kul för henne att Elin följde med!det regnade ju som attan på morgonen men nu har det ju klarnat upp hoppas det håller i sig.Alltid lite roligare om det är skapligt väder. Jag har mått mycket bättre idag,inte alls lika trött och hängig. Så det blir nog bra om jag kan jobba lite också.Så nu är hundarna,gojorna och jag ensamma här på Konvaljevägen,det är verkligen ingenting som stör mig. Om jag känner mig själv rätt så blir det tidigt ut med dogsen,sedan duscha varmt och sedan sängen med en bok.

Tjoho.


Förmiddag.

När vi kom hem från Ösmo var Signe redan vaken hennes kompisar hade messat om "resan" ut till Åsvik. Maken åkte och handlade och fixade till tjej invationen. Jag drog en sväng med Tusse,plockade undan lite och tvättade. Sedan klippte jag mitt hår själv(hjälp) men det kunde ju inte bli mycket värre än var det var. Kletade sedan in lite färg i skallen,gjorde som de sa på Kicks tog bara halva flaskan eftersom det är bara in till rötterna som blir grått så fort. Ja jag är faktiskt nöjd med resultatet både av färgningen och mitt själv klippta hår. Bra kvinna reder sig själv typ.

Jag på morgonen.


Läkar besök.

Vaknade i god tid,maken var redan hemma som vanligt lyckades han stressa mig pga att han hade virus på sin dator.Och jag ville bara sitta och ta det lugnt. Ja ja han skjusade mig ju och det var ju snällt. Halvnoja före men väl där gick det alldeles utmärkt,vi kom överens om att jag skulle börja jobba 25 procent från och med nästa vecka,hon skulle ringa till mig den 24 och kolla hur det gick. Hon är så omtänksam och kunnig den lilla doktorn.

Natt.


Gjort kväll.

Hundarna har varit ute,jag har duschat tvättat håret och satt på nattlinnet. Signe har packat hon Tina samt Elin ska visst ut till Åsvik imorgon. Jag ska dock inte med. Imorgon måste jag försöka komma upp i tid så att jag hinner ladda inför läkarbesöket. Det är vad jag ska göra kul va!

Hola.


Kristi himmelfärdsdag.

Sov gott,upp fikade drönade runt.Mulet här idag.Maken kom hem och åkte igen. Signe har varit hemma hela dagen städat sitt rum och fixat.Jag har tvättat ja det är väl det jag gjort. Lika trött seg och sänkt idag med,kanske bra att man ska till doktorn imorgon. Maken skulle visst komma hem och skjusa mig dit.

Sov gott


Nu är det natt för mig.

Mmm är fortfarande uppe men nu så är det sängen,min dotter är hemma igen men skulle visst ut på promenad om en stund. Jag tänker inte promenera något. Det va fan vad man ska känna sig vissen,men men det går väl över kan jag tro.

Grattis till min dotter,som har namnsdag idag!


Onsdag.

Min dotters Aferes behandling gick alldeles utmärkt idag med,maken var med henne dit. Jag sov rätt och fikade försökte piggna till men det gick inte idag heller. Känner mig så in i norden trött,seg huvudvärk och halvförkyld. Skippade Mindfulnessen,skulle väl ha behövt det men orkade bara inte. Har suttit ute rätt mycket,Signe också en stund. Tusse har varit framme,och jag har tvättat massor.Bytt lakan har jag också gjort. Så nu har jag duschat varmt gjort lite kroppsvård.Och nannalinnet är redan på. Maken är på Åsvik,och har jag tur så stannar han där.Signe hänger just nu med Tina. Och jag bara väntar på att få krypa ner i min nybäddade säng,själv ingen som snarkar,ingen tv,tyst och skönt.

Kvällens Alter ego.


Kväll.

Hundarna och jag har redan varit ute,Pigge igelkott som har sovit hos mig hela dagen är visst ute på galej nu. Det är soligt fortfarande med kallt.Har duschat smort in reptilkostymen och tvättat håret samt kletat in en inpacking.Signe är fortfarande med Tina,maken har kommit hem sitter inne hos sig.Jag funderar starkt på att gå och lägga mig redan.Trött känner mig så där halvförkyld igen,ruggig och så.

Sol,men inte så varmt.(Men man kan ju inte få allt.)


Tisdag.

Idag kom Signe alldeles galant iväg till skolan,duktig hon är! Jag sov rätt ok,vaknade lite orolig med det gick över,men har varit så satans trött och seg hela dagen och kvällen också.Det har varit sol här på Konvaljevägen så jag har suttit ute ganska mycket.Varit på Lillan och lagat mat är väl ungefär det jag gjort under hela dagen. Signe hänger med Tina nu,och maken är ute på Åsvik. Imorgon är det Aferes behandling för min dotter,och jag ska på Mindfulness. Det är nog många som har långledigt nu. Jag ska till dokotorn på fredag,så får vi se vad det blir av det hela.

Kör vidare på temat kor.


Fryser.

Ja attans vad kallt det ska vara då!hundarna har redan varit ute.Jag ska snart göra någon av mina övningar,vilken har jag inte bestämt än. Har mått bra idag,förutom på morgonen då jag vaknade så där med hjärtat i halsgropen. Men som sagt tom,hur fan man än gör så är det bara skit med allt. Man kan ju liksom inte göra mer än så gott man kan. Dessutom så känns det väldigt frustrerande att inte kunna prata om saker och ting här utan att någon ska få spel.

Tom.


Måndag.

Sov rätt ok vaknade i god tid,duschade tvättade håret,och målade dig ansiktet. Plockade undan lite fikade gånger flera sedan var det dags att åka till stan. Bitsk heterna haglar hela tiden,och även fast man är mamma så blir man djävligt trött på att höra hur lost man är jämt och ständigt. Besöket hos Evabritt och Calle var bra tycker jag,men Signe såg helt uttråkad ut hela tiden. Vi fikade efteråt och fixade prsent åt Signes kompis(då duger man). Just nu känner jag mig alldeles tom.

Ha det.


Söndag.

Jag håller verkligen med min dotter när hon säger att söndagar är tråkiga. Sov gott inatt och ganska länge,lika kallt och grått idag också. Fikade gånger flera,maken var någonstans vet ej var. Signe har hängt med Tina ett tag,jag har tvättat,gått en sväng med Tusse och plockat undan lite här och var. Lagat mat,varit till klädis med Gråben och Signe och lämnat in lite kläder. Har gjort ett yoga pass för en stund sedan.Har varit riktigt seg hela dagen och kvällen. Imorgon eftermiddag är bullen beställt,så då drar Signe och jag till Stockholm igen. Men för övrigt har jag mått bra.

Det är bara regn hos mig.


Regnig lördag.

Vaknade rätt tidigt,men har sovit gott.Maken var väl och jobbade anrar jag. Signe sov jätte länge,fixade till sig och drog till Tina.Jag lagade mat som vi har ätit i omgångar här. jag har stickat rätt mycket idag,tänt massa ljus för att det är så kallt och grått. Har varit till Lillan och köpt munkar som jag nu har ätit till kaffet. Hundarna har redan varit ute,och jag har duschat och tvättat håret.Målat naglarna har jag också gjort. Maken sitter hos sig,och Signe och Tina var här en stund förut,men har nu dragit ut på promenad. Ska göra någon mindfulness övning och sedan krypa ner under täcket,det är ett riktigt sovarväder.

Så kan det bli.


Lady gaga på Globen.

Ja så var dottern på plats i globen,maken har kommit hem igen,och sitter inne hos sig.Och jag sitter här,ska snart gå ut med dogsen och sedan duscha varmt igen. Har inte haft någon skallevärk idag men känner mig så in i norden frussen. Ja sedan väntar nog sängen på mig,men jag lär inte somna förrän Signe är hemma igen.

Gla blåsta igen då.


Fredag.

Signe kom iväg till skolan idag så duktig stannade till och med längre än vad hon hade tänkt. Jag vaknade till liv och fikade,duschade och styrslade till mig.Lika dj gråkallt idag med. Signe kom hem tog en varm dusch och började ladda för Globen. Jag tvättade som vanligt utfodrade djuren. Maken slutade tidigt idag men var på sitt extra jobb,kom hem vid 5 tiden.Då var Signe risslad och klar så fin i sin korallröda klänning.

Alter ego nr 2,kväll.


Kroppsvård.

Har jag ängnat mig åt för en stund sedan,rakat den lite päls,duschat tvättat håret. Samt smort in mig. Signe har varit ute och hängt med Tina,men är nu hemma igen,gör sig redo för Globen imorgon kväll. Maken är där han brukar vara,och jag sitter här.Det blev yoga igår så ikväll tror jag det blir sittande meditation. Men jag känner mig lite hungrig,så jag måste nog äta något först. Känner mig lite bättre nu när jag duschat varmt och har morgonrock och filttofflor på mig.

Pigge.


Tack för blommorna.


Blomsterbud.

Ja det kom blommor med bud till mig i eftermiddag.Jätte fina blommor från mina arbetskamrater.Sånt blir man glad för. Det är lika gråkallt ute idag med försökte sitta ute men höll på att frysa ihjäl. Men Pigge igelkott har legat och sovit i min rabatt hela dagen,nu har han visst gett sig ut på kvällspromenad. Maken sa att han hade(eller rättare sagt Danne hade sett 2 stycken imorse) Kanske är det små Piggar på gång.

Dagens alter ego.


Aferes behandling.

Det gick bra för min dotter idag med behandlingen det var så skönt att det funkade. Maken var med henne dit. När hon kom hem så käkade hon och sedan gick hon till skolan. Jag har mest segat hela dagen ont i skallen fryser och känner mig allmänt skum. Måste vara någon förkylning eller nåt som inte bryter ut.

Natt


Fy vad det är gråkallt.

Har skrivit med min syster yster på MSN ett tag,de skulle åka på en liten semester på lördag. Hundarna och jag har varit ute,jag hade vinter jackan på mig. Nu är nannalinnet på och jag laddar för yoga(kan man göra det i nattlinne tro?) Ja det går säkert bra,men jag kollade på en sida som sålde yoga kläder igår och det var inte gratis kan jag säga.Inte för att jag ska ha några men fan vad det tog betalt. Ja maken är inne hos sig,Signe håller på att fixa med kläder.det kom en ny vit kavaj i lådan idag. Hoppas det blir lite varmare imorgon så man kan sitta ute en stund.

Ska jag se ut så här kanske?


Inte lätt att vara äldre tonårsmamma.

När vi skulle åka idag så satte jag på mig en kappa,den fick jag inte ha för den såg ut som ett tält.Vi rensade sedan ut lite kläder som vi ska lämna till Klädis och smått(det har öppnat gamla klädförmedlingen) i Torp nu.Kan jag rekomendera att åka och kolla det har mycket större lokal nu,så det är lätt att se vad som är något att ha. Ja just det tonårsmamma var det jag,ett grönt linne kunde jag inte heller ha för man måste tänka på sin ålder sa min lilla dotter(hur fan ska man se ut kan man ju undra?) Blev lite rörigt det är ser jag,men vi tog Gråben och åkte till Kläsis iallafall. Signe hittade bla en kavaj,hennes stora passion. Jag hittade en vit vindjacka(har velat ha just en vit)men jag kan inte bestämma mig för om den ser ut som en sjukhusrock eller om den är ok.Det är luva på den och det brukar det ju inte vara på sjukhuskläder,och med en halsduk i färg kanske det går. Maken har lagat mat ikväll,så nu har vi ätit. Har inte haft lika ont i skallen idag,ska snart göra någon mindfulness övning vilken har jag inte bestämt än. Sedan är det hundpromenad och sedan nannalinnet. Vi måste hjälpas åt att hålla tummarna för att det går bra med Signes Afresbehandling imorgon.

Hej svejs


Bup besök i Stockholm.

Sov nästam som en gris inatt,Signe väckte mig av att Maria hennes lärare ville prata med mig i telefonen(hon måste ha trott att jag var mera tokig än vanligt) så sömning som jag var. Min dotter gick inte till skolan men hade sms till Maria och de kom överens om att försöka på fredag igen,samt träffas på eftermiddagen imorgon.Det var bra tycker jag att hon tog eget insiativ. Somnade om en stund,gick upp fikade duschade styrslade till mig,Signe kom upp och vi åkte iväg till storstan,den här gången var det bara Signe som pratade med Evabritt,jag satt och väntade så länge Ylva kom och sa hej,och även Calle. Vi var på apoteket,och sedan fikade vi och sedan åkte vi hem.

Nu ska jag försöka sova som en gris.


Kropps skanning blev det ikväll.

Hundarna fick gå ut tidigt ikväll,känner mig frussen,ruggig och har som sagt skallevärk. Men värken är borta nu sedan jag gjort min övning,gjorde ingen yoga. Maken är inne hos sig,och Signe blev förbannad på mig förut.Då kom underbettet fram på hennes mor ett tag,för va fan man gör ju så gott man kan. Jag förstår mycket väl att hon är orolig för att inte kärlen ska hålla på Aferesen. Men tackt och fason får man lov att ha ändå. Hur det blir med skolan imorgon har vi inte diskuterat,om det nu finns något att diskutera om. Det är ju bra att hon ska till Evabritt imorgon. Har haft en inpackning i skallen ett tag,jag har ju ekonomifrilla nu för tiden. Jag ska gå och lägga mig nu,och försöka somna tidigare ikväll.

En bra dag.


Tisdag.

Sov lite halv knackigt,men kom upp i bra tid.Fikade duschade styrslade till mig. Grå kallt ute idag med,Signe kom upp och fixade sig.Jag plockade undan lite här och var.Sedan tog vi Gråben först till vårdcentrale,det gjorde ingenting med Signe trodde det skulle fixa sig av sig självt. Sedan var vi på priskrossaren,där 3 kuddar fick följa med Signe hem. Och sedan en sväng på Ica,där jag köpte dag och natt creme och garn. Jag känner mig så stolt över mig själv när jag vågar ta Gråben på en tur. När kom hem fikade jag,startade tvättmaskinen,och började med maten. Har haft skallevärk i flera dagar nu,jobbigt. Vi har nu ätit och det är undanplockat sitter och väntar på att nagellacket ska torka.Ute ser det ut som det ska börja regna snart. Bullen är beställd tills vi ska till Stockholm och Bup imorgon eftermiddag.

Puss på er.


Kväll på Konvaljevägen.

Tog Gråben en sväng och hälsade på jobbet,var dit med lite saker som Ewa skulle ha. Där fick jag höra att vår chef sagt upp sig?varför var det olika bud om? Ja ja vi har ju klarat oss utan chef förr.och å andra sidan är jag ju inte där just nu. Försökte få min dotter att göra yoga med mig,men det gick inte,lika lite som det gick att gå gångvägen och prova träningsredskapen där.Hon kollade på mig som jag inte var riktigt riktig,alla bilar och bussar skulle ju se oss.Jag skojade med henne och sa att bussarna skulle säkert stanna bara för att kolla på oss ha ha. Så nu har jag gjort min yoga själv,och tro det eller ej,så börjar balansen bli något bättre. Ylva från Bup har ringt idag och frågat hur vi har det? snällt tycker jag. Ja nu har jag duschat en gång till,och det är kudden som gäller.

Varning.


Måndag.

Sov så där,vaknade tidigt av att hundarna skällde på något.Fikade försökte sitta ute men det var för kallt.Tusse kom fram och tvättmaskinen gjorde sitt.Min dotter har inte varit i skolan idag. Pratade med Ewa i telefonen,ringde till vårdcentralen och beställde tid till mig och Signe.Hon fick tid redan imorgon,jag nästa fredag. Lagade mat så vi åt när maken kom hem. Efter det tog jag Gråben på en sväng till Ösmo fram och tillbaka,(maken fick följa med ifall jag skulle få frispel). Men det gick bra inget spel.

Natt natt.


Söndag på Konvaljevägen.

Somnade jätte gott igår och sov länge,skönt.Fikade gick ut och satte mig i solen det blåste lite kallt,men bara man låg lite ner så var det riktigt skönt. Maken har ängnat hela dagen över att gräma sig över sin trasiga bil. Gråben har blivit städad inuti av mig idag,så nu är han riktigt fin igen. Signe har också suttit ute i omgångar,hängt lite med Sara. Maken har grillat till middagen,det var väl så där gott. Tvättmaskinen har gjort sitt och rena tvätten är inplockad. Signe och jag har varit till Lillan och jag har ätit min första mjukglass för året. När hundarna och jag var ute så plockade jag några vitsippor med mig in. Jag har gjort mitt yogapass,och blev precis lika slö som alltid.Konstigt eftersom rörelserna är rätt jobbiga(så pass att man får träningsvärk)men ändå ger en sådan avslappnande effekt. Ska göra meditations övningen också men duschade och smorde in reptilkostymen imellan.Jag har målat naglarna med ett lack som jag fått av min syster(tack Heggis!) Det har varit en bra dag,förutom nu ikväll då min dotter var ledsen.

Sov gott


Nää jag går och lägger mig.

Kallt och ruggigt som det är så känns sängen väldigt lockande.Ja jag går redan nu och lägger mig och läser. Signe kommer väl hem så småningom,och först då kan jag ju somna men man kan ju ligga ändå.

Grasiöst.


Yoga pass.

Ja jag höll till i sk datarummet och det gick bra,ja bra och bra man är ju som sagt smidig som en panter.Men övning ger färdighet sägs det. Det man känner är att det är en träning även för kroppen,då man tänjer ut muskler som man inte visst att man hade. Signe hänger med Tina kul för henne.Maken sover framför tvn,och jag har just mediterat 10 minuter också,och känner mig som vanligt efter det jätte slö. Ska väl snart gå ut med hundarna och sedan lägga mig och läsa.

Glad blåsta,som Phu säger.


Lördag.

Signe hade en trevlig kväll fast det var oplanerat verkade det som,Hon var ner till brasan med Sara och träffade vänner där. Jag var vaken tills hon kom hem,sedan somnade jag jätte gott,och sov länge.Signe sov ännu längre,maken är på möte ute på Åsvik tror jag. Jag har duschat,och färgat håret blev bara så trött på alla gråa hår.Det ser ju ut som man är skallig när det har växt ut. Men det är ett himla jobb att hålla på med hårfärg stänker både högt och lågt. Tusse har varit framme,och tagit bort allt grus igen.Tvättmaskinen och diskmaskinen är igång.Har plockat in lite tvätt och plockat undan lite här och var. Det blåser halv storm här på Konvaljevägen idag.Kallt och ruggigt. Jag såg min svåger som var ute och gick med sin mamma förut.Såg lite roligt ut faktiskt,för Bobbo såg ut som han höll på med telefonen samtidigt som han körde rullstolen,och Gun såg ut att snart blåsa bort(håret stod åt alla ändar.) Har varit nere i källaren och rotat fram en frigolit matta som jag ska ha till mina yoga övningar(men frågan är om den ligger still?) Har tagit fram cd spelaren också,för jag kan nog inte ha lurarna samtidigt som jag ska göra mina akrobatiska övningar.Vet inte heller vad jag ska hålla till,här i köket får jag ju inte vara ifred för hundarna(tycker säkert att det är skit kul att matte ligger på golvet).

RSS 2.0