Alla är med,utom fåglarna.


Åsvik.

Nu är vi ute vid Åsvik,vi ska snart äta grillade kycklingfileer och potatis. Danne har varit på promenad med Linus och grabbarna. Det är bara 18 grader i vattnet,så något bad tror jag inte det blir.

Hej hopp.


Läkarbesök.

Var hos doktorn på förmiddagen,vart väl inte mycket klokare på det,hon var väldigt mycket för att skriva,och pratade desto mindre.Men jag fick ju ett intyg ialla fall och det var ju viktigast. På intyget stod bla att jag hade ont i magen,vilket jag inte alls hade talat om. Ja ja jag behöver ju inte känna mig så stressad över jobbet ialla fall.

Sov gott.


Dags för sänggående.

Ja ska gå och lägga mig nu och fortsätta med mitt korsord. Måste ju ställa väckning imorgon så jag kommer i tid till doktorn.

kvällsinlägg.


Dagen börjar lida mot sitt slut.

Har som vanligt varit ute med dogsen,riktigt skönt ute faktiskt. Imorgon väntar läkarbesök på förmiddagen.Funderar på om jag vill åka ut till Åsvik, om det nu blir skapligt väder?men det har väl inte min dotter någon lust med kan jag tänka mig.Undrar hur varmt det är i vattnet? Idag har det sammantaget varit en bra dag och kväll.

Ser lite bättre ut.


Nu är jag inte gråhårig längre.

Nej så där ja,nu är håret färgat också.Känns skönt det har blivit lite tunnt måste jag säga,men det brukar ju bli så när man är i psykisk obalans. Min dotter är ju då hemkommen från Nynäs,nu har hon sina kompisar här. Vi har ätit och jag har plockat undan efter det.

God eftermiddag på er.


Tordag.

Ja lite sol blev det idag,men nu ser det ut som det ska börja regna igen. Min dotter är i Nynäshamn med sina kompisar,jag ringde till henne förut och bad att hon skulle köpa hårfärg till mig.Det fick bli den billigaste de hade,för annars hade inte hon råd och handla.Ja så kan det vara. Tvättmaskinen går för fullt,gojorna sitter ute,jag har fixat mina naglar. Det var jobbigt innan jag vaknat riktigt,men nu känns det helt ok.Skönt och när jag får hem min hårfärg så slipper jag ju vara gråhårig.

Vi hörs imorgon.


Krut gumman håller än,en av de bästa låtar hon gjort.Vilket ös!


Sov gott,var rädda om er.


Dags att inta sängen.

Min dotter dyker väl upp så småningom antar jag,går och lägger mig med mitt korsord så länge. Ja inte vart det mycket sol idag heller mest moln tycker jag. Kanske det blir bättre imorgon,den som lever få se,sa gumman.

En blogg som jag följer.

Många yngre människor här i NYnäshamns trakten,känner henne säkert.Hon har ett funktionshinder som gör att hon sitter i rullstol. Vilken kämparglöd hon har den tjejen,helt otroligt och jag blir så full av beundran. Hon är gift,och har nu sitt mirakel(som hon säger) lilla Liam. Hon har på facebook skrivit som sitt bästa citat följade. Var och en efter förmåga,åt var och en efter behov. Är inte det sant så säg. Hon bloggar på:www.ninnies.se.

Så sant så.


Dotter i antågande.

Ja tydligen är min dotter på väg hem redan ikväll,maken är i Hågelbyparken och lyssnar på Ronalds,med Robert Gustavsson,och svänger sina lurviga till några mer band(har glömt vilka det var). Och jag har varit ute med hundarna,köpt en ny korsordstidning,samt satt på mig nanna kläder(så rolig är jag).

Känns bättre.


Läkartid.

Nu har jag ialla fall ringt,Ösmo vårdcentral var öppet.Och det går nog bättre att gå dit där känner jag mig ju mera hemma,och så är det inte massa hissar och skit. Ska dit på fredag,skönt att få det gjort.

God förmiddag.


Onsdag.

Har sovit lite oroligt inatt,har druckit kaffe och funderar på om jag ska sätta mig ute i solen en stund.För det är jätte fint väder här på Konvaljevägen nu. Maken jobbar.Det som hänger över mig är att jag måste till doktorn,men det får väl ordna sig på något sätt det med. Min dotter kommer hem imorgon tror jag,hoppas inte myggen har ätit upp henne.

Lite musik kanske?


Sov gott där ute,och var rädda om er.


Lite trädgårdssköttsel.

Japp det har jag också gjort ikväll.blev ju så fint väder mot kvällen,maken har jobbat så jag var alldeles ensam hemma.Hundarna och jag har varit ute,och nu är nattlinnet på.Messat min dotter,allt var ok även nu. Tvättmaskinen går fortfarande med annars är det alldeles tyst här på KOnvaljevägen.

En vacker kväll på Konvaljevägen.


Tisdag.

Somnade tidigt igår,och vaknade ganska tidigt,lite förvirrad en stund tills jag kom på att min dotter inte var hemma.Hon messade de skulle åka till Malung idag,allt verkade ok. Har varit till NYnäshamn ikväll,till apoteket,och så skulle jag försöka få ett läkarintyg.Men det var värsta väntetiden på Nynäs akuten,så jag får ringa till Nynäs vårdcentral imorgon. Har fått lite gjort Tusse har varit igång,och så har jag dammat samt skurat golven. Bytt lakan i sängarna,och tvättat förstås.

Måndag.

Vaknade tidigt idag med,min dotter ha åkt med sin kompis till deras stuga i Dalarna på eftermiddagen.

Å så lite musik att somna till.


natt på er alla där ute,var rädda om er.


Lövstock.


åter en kväll här på Konvaljevägen.

Tjejerna är på intågande,tydligen ska hela ligan sova här inatt. Hundarna och jag har varit ute,sitter och kollar runt lite på datorn.Lövstock nästa helg skulle vilja gå på det tillsammans med min dotter.Lite matsäck med,sitta i gräset och kolla,och lyssna på alla banden som spelar.Några kommer min dotter att känna igen.Någon som vill hänga med?

God kväll.


Söndag.

Vaknade tidigt har sovit gott.Min dotter sov länge ,för att sedan vara med sina kompisar.Maken har kommit hem från Åsvik. Gojorna har varit ute i solen en stund. Solen var varit framme lite titt som tätt här på Konvaljevägen,har suttit ute lite grann. Tjejerna har ätit här och är nu på nya äventyr,precis som det ska när man har sommarlov.

Sov gott.


Med det släcker vi ner här på bloggen,var rädda om er.


Lite romantik kanske?


Älskar dig.


Lördagsafton.

Min dotter är på hemgång,de verkar ha haft kul.Är så glad för hennes skull att hon mår så himla bra,helt otroligt ingen försämring alls sedan sista afresen. Själv är jag så trött,måste vara att jag har höjt medicinen. Men man vet ju att det inte kommer att kännas så här för alltid. Maken är på Åsvik,han har varit där i 3 veckor nu.Kommer väl hem imorgon då han ska börja jobba igen på måndag. Det känns konstigt man har ju vant sig med att vara själv,men det är ju igentligen ingen skillnad om han är där eller hemma.

Trevlig helg.


Lördag.

Min dotter har kommit iväg till Grönan,hoppas de slipper få regn på sig. Har druckit ett antal kaffekoppar,och börjar så sakta vakna till liv. Vädret är halvskapligt här på Konvaljevägen.

Nostalgi.


Nanna gott,och var rädda om er.


Det börjar lida mot natt.

Ja nu är det mörkt ute,min dotter är hemma igen hon ska upp tidigt imorgon för sin resa till Stockholm,hoppas de blir roligt. Hundarna och jag har varit ute,Danne hittade en katt att jaga igen. Har målat naglarna och tvättat håret,nattlinnet är på. Har plockat undan lite här och var.Undrar om det blir lite sol imorgon tro?

God afton.


Fredag.

Min dotter är med sina kompisar,de ska åka till Grönan imorgon. Jag har inte gjort någonting på hela dagen,jo tvättat lite igen. Maken har varit hemma och vänt.Idag eller imorgon kommer min syster och svåger hem tror jag. Känner mig trött fast klockan bara är åtta.

Lite sent för god morgon eller?


God förmiddag på er.

Jaha så var även jag vaken,sov jätte gott inatt.Min dotter har inte kommit hem ännu,men hon är ju bara några hus bort. Regn hur kul är det?jag vill ha sol,sol så man kan bada.

Den här du fröken Olsson.


Var rädda om er där ute.


Dags att nanna.

Min dotter sover hos en kompis inatt,så jag är alldeles solokvist. Nu vräker regnet ner ute,kallt mörkt och trist. Hundarna och jag har varit ute.

Långben.


åter kväll.

Fy vad tråkigt väder det är,nästan som höst ute ju. Min dotter har sina kompisar hos sig,och ja sitter vid datorn vad annars? Ska gå ut med hundarna straxt och sedan hoppa i nattlinnet,lägga mig och läsa tror jag.

Den här konserten var jag på de ni!


Hej svejs.


Torsdag.

Nä solen orkade inte fram idag heller.Segt känns som man liksom aldrig vaknade idag. Min dotter har hängt med sina kompisar en stund,är nu hemma och äter. Jag har mest fikat som vanligt,gojorna har fått mat Elin älskar majs nu mera. Jako har varit ute och kollat läget,var hur snäll som helst tills min dotter kom hem.Då måste han jaga henne,konstig fågel.

Bilder från Expressen.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1649055/gotlandsfarjor-i-krock-folk-skrek-i-panik

Färjor kolliderade i Nynäshamn.

Fy vad hemst,hoppas ingen har blivit allvarligt skadad. Såg det just på Expressen.

Jag ska lära dig allt jag kan.


Hola.

Blev väckt av telefonen idag,inte roligt.Det ser ut som det ska börja regna här på Konvaljevägen nu. Hörde kyrkklockorna förut,stackars familjen.Har höjt min medicin nu på Dr Olssons order. Min dotter har inte gått upp ännu,vi har ju sena vanor hon och jag. Undrar vad man ska hitta på idag då?

Tack Catta.


Har hittat min bästa kompis igen!

Var bara tvungen att skriva ett inlägg om det,min dotter kom ut och undrade varför jag satt och asgarva för mig själv.Och just den inverkan har hon på mig,fast vi inte hörts av på åratal så märktes det inte. Med henne kan man dela alla sina sorger och glädjeämnen. Och nu har vi lovat varann att aldrig,aldrig tappa bort varann igen.

Med denna fina låt med ett så sant budskap,släcker vi ner för i kväll här på bloggen.


Så här tror jag att det är.


Re nedan.


Ikväll går mina tankar.

Till Sussi och hennes son,de har en väldigt jobbig dag imorgon.Hoppas att det går så bra som det kan,och att det blir ett fint avslut.Känns inte riktigt som jag skulle orka vara med,men jag ska tända ett ljus för Micke imorgon.Man brukar ju höra kyrkklockorna.

Nu djävlar ska spökena utrotas!


Ok nu taggar vi ner här.

Tillbaka på ruta ett.Panikångest är själens sätt att säga ifrån,att någonting är fel. Ja det vet jag ju redan,panikångest ger en massa kroppsliga symtom,så som hjärtklappning,yrsel,overklighetskänslor,darrningar,svettningar osv osv. Japp det visste jag också. Nu har jag kommit så långt att jag gått in på nätet och kollat sidor om KBT,nu ska vi se om jag kommer ihåg något,och kan ta till mig det,jag lärde mig hos Hanna(yrvädret)för några år sedan. Har börjat från och med idag,var till lilla affären,ett rent helvete var det igen.Men jag försökte tänka den där stoppskylten för mig själv,och inte lägga på skrämmande tankar. Ok jag darrade lite när jag skulle betala,men såg killen det?nä tror inte det han tänkte nog bara på att han skulle få gå hem snart. Så vad tror ni orkar ni följa med på min resa tillbaks på banan?

Varför måste man alltid ha en överskrift för att kunna publicera?


Som Gråben.

Tänk om jag också kunde lämna in min del som är i olag nu,typ på Zätas däck eller så. Och så blev den där delen reparerad,och kunde hämtas i prima skick,det vore någ det.

God eftermiddag.


Brödleverans.

Idag har vi fått färkst matbröd levererat ända fram till dörren.Det tackar vi allra mjukast för.

Hallå.


Onsdag.

Som vanligt den här sommaren så vill inte vädret vara så bra här på Konvaljevägen. Men det regnar ju inte ialla fall.Har plockat undan lite och startat tvättmaskinen. Maken har varit hemma en sväng,han hade Linus med sig idag.

Botad.


Gråben.

Gråben har just blivit hjälpt med sin spik i tassen.Framtassen har liksom varit på lagning,och blivit dit satt igen? konstigt va?

Idag fyller maken år.


lite fin musik i natten kanske


Sov gott och var rädda om er.


Hundarna och jag har varit ute och gått.

Ja det gick väldigt bra ikväll skönt.Min dotter har haft kompisar här hela kvällen,och en ska sova över. Har målat naglarna,och pratat på facebook som vanligt.Man får fler gammla och nya vänner där. Nattlinnet är på,och snart är det läggdags. Har mått mycket bättre ikväll,det tackar man för.

Tjej kväll.


Tjejerna ska ha singstar kväll här.

Tur att man har stort hus,nej då det är bara kul att dom hittar på något. Nu har vi ätit det var gott. Ska ta mig en kopp fika nu,men det får bli inne.

Om det var glad blåsta härom dagen,så är det ännu mer glad blåsta idag.


Eftermiddag igen.

Gjorde ett tappert försök att gå och handla mjölk,och jo då spöket hoppade fram. Men jag fick med mig det jag skulle ha,fast jag höll på att stressa sönder kassörskan,eftersom jag tyckte att det tog alldeles för lång tid. Har gått en sväng med Tusse,och städat av lite.Min dotter är hemma igen hon har varit med sina kompisar ett tag.Och det blåser fortfarande halv storm här. Ikväll ska vi äta kyckling till middag,med sallad till. Har även inhandlat några kakor till kvällskaffet,men kladdkaka vore godare,kanske min dotter gör om jag ber snällt? Pratade med en jobbarkompis igår,hon hade många kloka ord att säga(tack för det)

Goddag.


Tisdag.

Ännu en blåsig dag på Konvaljevägen.Har sovit gott och länge skönt.Plockat undan lite,väntar på min tur i badrummet,vad min dotter ska göra är nog inte bestämt än kan jag tro.Maken har varit hemma en snabbis,han hade jobbat ett tag.

Fint väder.


Spöken.

Det ligger och lurar nästan hela tiden,och förut var de tvugna att komma fram och skrämmas igen. Annars allt väl,tvättar och tvättar igen.Har suttit ute ganska mycket idag.Fördelen med att det blåser är att man kan sitta ute även här på Konvaljevägen.Ska nog packa in håret med en inpackning när hundarna varit ute. Dottern har inte varit med kompisarna alls idag.

Blåsigt.


Glad blåsdag igen.

Ja det blåser halv storm här på Konvaljevägen idag,men tvätten torkar ju fort ialla fall. Sov gott inatt,maken och min dotter har varit och handlat precis.Sallad till middag idag tror jag. Vi har fått kort från min syster och svåger,de hade det bra på semestern.

Natt,var rädda om er.


Nu släcker vi ner här.

Nu ska jag gå och lägga mig,just nu känns det riktigt ok faktiskt.Hoppas det håller sig så. Har käkat,min dotter ska äta rostade mackor nu. Imorgon är en ny dag,den vet vi ingenting om.

Ett litet ljus kan behövas.


Nattlinne på.

Har fixat till mig inför natten,min dotter är ute med sin kompis.Funderar på om jag ska åka ner till jouren imorgon,men det finns ju inte så mycket de kan göra heller. Men jag tror att de har en beteendevetare kopplat till sig. Det känns dj tungt ibland.

Hemma igen.


Söndag.

Nu är jag hemma på konvaljevägen igen.Min dotter och jag är hemma,maken är kvar på Åsvik. Det har varit jobbigt ett bra tag nu,med panikångesten.Min chef tyckte det skulle vara lika bra om jag fick läkarintyg,och blev sjukskriven ett tag.Det är ju jätte svårt för de på jobbet också när jag inte kommer. Just nu vet jag faktiskt inte hur jag ska göra.Tänker hela tiden på det här med jobbet och så,det bästa vore väl om man kunde gilla läget dag för dag liksom.

Gassigt.


Lördag.

nu är också jag ute på Åsvik,hade en trevlig kväll igår faktiskt. Hundarna och gojorna är också med så klart. badade igår,men kallt i vattnet.Pratade med en klasskompis på facebook gjorde jag också. Han pratade om en resa vi gjorde till Skansen i femman,kommer jag ihåg kul.

Här är han.


Gråben.

Han har en spik i ena tassen stackarn,vet inte vad man ska gör med det? Gråben det är min lilla bil för alla som inte visste det.

Alter ego.


Unfodring av div djur.

Alla min djur har fått mat,Elin sitter och skäller som en hund,Jako käkar.I det fallet är de lika han och Lillemor bara mat,mat. Hundarna är fortfarade utslagna i värmen.Jag mår ok nu,har fixat till mig lite och funderar på att sova middag en stund.

sommar.


De små damerna tältar.

Ja som sagt min dotter är ute på Åsvik med sina två kompisar,de tältar.Precis så ska väl ett sommarlov vara massa bad,sol och sena nätter,med mycket fniss och annat som tillhör 14åringars liv.

Trevlig helg på er.


fredag.

Maken kom hem och kollade läget,det var snällt.Chefen har ringt det känndes ok att han ialla fall försökte förstå. Lillemor ligger i sin dyna och snarkar så det står härliga till.

En något yngre Magnus Carlsson


Sov nu så gott,och var rädda om er.


Nobody puts Babe,in a corner


Onsdagskväll.(lilllördag ingenting för mig).

Hundarna och jag har varit ute,Danne hittade en katt han kunde jaga,Lillemor fattade som vanligt inte vad det var som hände. Min dotter har en kompis kvar här.Vet inte om de ska ut till Åsvik imorgon. Har fixat till mig lite,och hoppat i nattdräkten.Känner mig ganska nöjd,blev ju en bra dag tillslut.

Tack för det.


Gräsmattan klippt.

Ja faktiskt nu på kvällskvisten så fick jag den klippt,ogräs har jag upp över öronen.Men det är en annan historia. Även Tusse har fått en promenad runt i huset,och jag har tvättat och plockat in tvätt. Just nu så känns paniken som bortblåst,kunde till och med gå till affären utan att något spöke hoppade fram!(de ni). Jag tycker det är så oerhört skönt att vara själv;ja min dotter är ju hemma,men hon är med kompisarna. Kanske hör han Gud Far bön ialla fall?men ibland beter han sig väldigt konstigt måste jag säga.

Lord Jako börjar bli till åren.


Jako.

Det märks mer och mer att han är en gammal man nu min Jako.Han fann ju kärleken till slut,och jag hoppas innerligt att han får vara med oss ett litet tag till. Det här med att han fann kärleken är något jag skulle ha viljat dela med min svägerska Vickan,men hon finns ju inte här på jorden längre.

Facebook.

Har hittat en gammal klasskompis på facebook,singel inga barn.Våning på Mariaberget på söder,och ett hus på Filipinerna.Olika faller ödets lotter.

Solsken på konvaljevägen.


Onsdag.

Sov gott min dotter sov länge,nu är det singstar med kompisarna som gäller. Solen skiner här på konvaljevägen idag. För övrigt är det precis som vanligt. Inget nytt under solen.

Molly sanden sjunger så vackert tycker jag.


God natt,var rädda om er.


Vår vän Nasse.


Klokheter från Sjumilaskogen.

För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppade till,kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger,liksom för att motionera sig. (Nasses Filosofi)

Bloggen.

Undrar hur många som kommer att titta in på min blogg?Har ju ett föga intressant liv,och nu börjar jag mest skriva om min panikångest också. Men som andra bloggare så skriver jag mest för mig själv,har alltid haft lättare för att uttrycka mig i skrift.Och just med ångest så säger de lärda att det är bra att sätta känslorna på pränt. Läste på en annan blogg förut om det där med att i nöden prövas vännerna. Och det är så sant att ofta får man inte stöd av de man trodde stod en nära,utan av andra.

Snart midnatt.


Panikångest.

På något sätt känns det lite lugnare nu,när jag har erkänt för mig själv och för omgivningen att skiten har kommit tillbaka.Har naturligtvis kännt på mig att det skulle hända. Jag känner igen mig så väl,får attacker i de situationer jag alltid fått attacker i förut. Ångest för ångesten kallas det,men vad värre är så hjälper det föga att vara påläst. Jag kan inte ta till mig det jag lärde mig på KBT just nu. Det är lätt att vara efterklok,men jag skulle ju ha sökt hjälp tidigare,och inte pressat mig och fekat förstås. Nu är det sen kväll och då känns det alltid lugnare,sängen är min bästa vän just nu. Och så Danne förstås.

Så kan det va.


Åter en kväll.

Vi har ätit min dotter och jag.Blev ganska fint väder när det regnat och åskat lite. Som sagt så mår jag lite bättre idag,men man är ju inte särskilt poppulär på arbetet när man är hemma mitt i semestrarna,men jag är ju inte direkt hemma för att jag tycker det är stört kul heller. Min dotter har sina kompisar hos sig,och det är ju trots allt det viktigaste att hon mår bra och har roligt.

Grattis Viktoria,som fyller år idag.


Tisdag.


Ny dag.

Har sovit jätte gott.Maken har varit hemma och handlat lite åt oss.Min dotter är glad för att kompisen har kommit hem. Känns faktiskt lite bättre idag,dimman har liksom lättat lite. Det är tur att jag har min älskade dotter(älskar dig!). Nu mullrar åskan här på konvaljevägen.

Det här får omsluta oss i natten.


"Det är bara att bryta ihop och gå vidare"Mark Levengoods,Mormor lär ha sagt så.


Ska försöka sova nu.

Har varit ute en snabbis med hundarna,fixat mig för sängen. Hoppas innerligt att det känns lite bättre imorgon,hela dagen och kvällen har varit rent ut sagt för djävlig.Är det mammas bortgång som spökar?och min klasskompis? Det är så typiskt att man ska fisa ihop under sommaren också.Man känner sig så ensam då man inte har någon att prata med.

Alter ego.


Mera fika.

Ja nu har jag druckit mera kaffe.Gör precis det man inte ska göra när paniken kommer.Men man vill bara dra sig undan som ett sjukt djur. Förövrigt håller Danne på att retas med Jako igen,och Jako retas tillbaka och skäller som en hund(han är rolig han). Lillemor ligger bakom min nacke,den vanliga positionen. Dottern sitter även hon vid datorn. Ska försöka gå ut med dogsen,och sedan fixa mig för att sova.

Lite musik i sommarkvällen.


Så här skulle jag vilja sitta en vecka,eller två.


kvällen har kommit igen.

Har precis kokat mig en kopp fika,känner mig lite lugnare nu,men och andra sidan har jag ju inte varit längre än till brevlådan. Min dotter väntar på att sin kompis ska komma hem från Tailand. Det verkar bli en fin kväll ute,men vad hjälper det?

Sol på konvaljevägen.


Måndag.

Sov gott och länge,segade som vanligt runt en bra stund.Ringde till jobbet.Har suttit ute i solen en stund,men nu är min solstol trasig också. Har inte precis varit en kanon dag i dag heller,skallevärk samt spökskit.

Jag säger god natt,var rädda om er.


Dra täcket över huvet snart.


Kväll äntligen.

Gud vad skönt att man snart får gå och lägga sig. Vi har ätit min dotter och jag,hon har varit med en kompis hela dagen. De gick bla slingan. Danne håller på att retas med Jako,och tvärt om. Lillemor ligger bakom nacken som en svanboa på mig,så ligger hon ofta.

Nu är spökena verkligen som elaka häxor.


Förb panikångest.

Jo de små djävlarna har varit framme även idag,man kan ju undra hur man ska kunna jobba.När man knappt tar sig till lilla affären.Men det är ju inget synd om mig,och jag ska ju inte tro att jag är så duktig heller(enligt somliga i min närhet). Men skit samma,jobbigt är det ialla fall.

Ännu en blåsig dag.


Söndag.

Somnade jätte gott,min dotter väckte mig klockan 06,och frågade om hon skulle gå ut med hundarna?.Segande runt en bra stund,jätte ont i skallen idag. Men det har faktiskt varit fint,om än blåsigt väder idag.Jag har suttit ute i solen. Maken var hemma en liten stund.

Var rädda om er där ute,gör ingenting som inte jag skulle ha gjort.


Lördagskväll på konvaljevägen.

Jyckarna har varit ute,min dotter har haft en kompis här.Jag har gjort mig redo för sängen,satt på mig mitt älskade nattlinne. Alla djuren sover redan,det är tyst det är lungt och behagligt.

Ro.


Och för någon kväll sedan.

Jag låg ensam,eller hundarna var ju förstås med.Lyssnade på regnet som smattrade utanför,vinden som tog i rullgardinen,och kände hur jag blev så där behagligt trött.

Carpe diem.


Att ta vara på stunder,när man känner sig helt lugn och fridfull.

En sådan stund som är friskt i mitt minne är,när min dotter och jag var på väg hem från Tyskland.Sista kvällen på ett gästhus i Puttgarden.Vi låg där brevid varann och just då kändes livet precis alldeles underbart.

Och Ellinor dansar,av Evert Taube.


Och en till.


En av de vackraste sånger jag vet.


Frid.


Vi har det bra.

Min dotter och jag har det väldigt mysigt,tycker jag ialla fall.Idag har vi ätit skinksallad och bröd med tatsiki till middag. Vi sitter ofta i varsit rum förstås,men ibland så träffas vi,och pratar en stund. Det är en ganska fin kväll här på konvaljevägen,kan ha altandörren öppen utan att frysa ihjäl. Har fixat till kroppen lite här och var,och sedan ska naglarna få sig en omgång.

Panic dissorder.


Spök rapport.

Jo de håller mig igång,naturligtvis var det tvunget att hoppa fram ett,bara jag skulle till lilla affären.Men ibland kan jag ju jaga bort dem,så gjordes denna gång.

En lite soligare dag på konvaljevägen.


Lördag.

Ja ha ja,en ny dag som sagt.Jo det känns mycket bättre idag faktiskt,har fått lite gjort.Gått en sväng med Tusse,tvättat och diskat,samt plockat undan lite här och var. Blommorna har också fått bli lite fina.

Natt.


Tror det är höststormar ute.

Ja det känns faktiskt som höst,och det är ganska ok för mig.Känns inte speciellt soligt i sinnet heller måste jag säga. Det är dags att nanna på kudden,hundarna och gojorna sover redan. Imorgon är en ny dag,kanske känns det bättre då,vem vet.

Citat av Phu,nedan


Glad blåsdag.

Jo man håller på att blåsa bort här på konvaljevägen,det bara far omkring grejor här ute. Min dotter har gjort div skönhetsvård,och håller på än med det. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra?Kände mig lite upprörd förut,men det löste sig tror jag.

Sänder en tanke till Sussi och Kim.


Fredag.

Såg i tidningen idag att en av mina klasskamrater hastigt hade gått bort.Vi har gått ända sedan lekis ihop,fy vad tragiskt.Den familjen miste sin dotter för några år sedan också.Det var verkligen en fin dikt de skrivit i dödsannonsen.

Sov gott.


Kväll.

Har varit ute med dogsen i regnet,de sover nu och det gör gojorna också. Börjar bli dags för mig också att sova. Ska jobba imorgon,och imorgon åker min syster och svåger till Italien.Hoppas de får det riktigt skönt.

Kallt och ruggigt.


Torsdag.

Somnade så himla gott inatt,låg och lyssnade på regnet.Både min dotter och jag sov jätte länge.Segade bara runt i nattlinne en bra stund.Fixade till mig. Har haft ont i skallen hela dagen,och det har varit en sådan där dag,som man liksom aldrig vaknar. Men det är ju ett riktigt seg väder också. Vi tog Gråben och åkte och handlade,min dotter gjorde grekisk sallad,och sedan åt vi jordgubbar med glass till efterätt.

Natt på er.


Midnatt nästan.

Har varit ute med jyckarna i regnet,Danne verkar helt ok igen.Gojorna sover min dotter är på sitt rum. Har gjort mig redo för slafen,får sova hur länge jag vill i morgon hoppas jag.

Lungt på Sunnerbo.


Arbetet.

Har jobbat även idag,tänk vad mycket lättare det är när man är två som hjälps åt. Blev lite bekymmrad över en arbetskamrat som var sjukskriven,skickade ett SMS,och det visade sig att det var en rolig sak hon var sjukskriven för,men mådde lite risigt. Allt flöt som sagt på enligt planerna,och alla var nöjda och glada. Gråben stod utanför och väntade på mig,och det var tur för det regnade när jag slutade.

Städat.


Onsdag.

Idag fick jag gå upp innan jag vaknat,det skulle komma en kille och kolla vårat larm. Jag har gått en sväng med Tusse,det var ett helt grustag här på golven. Tvättat har jag naturligtvis gjort,och skurmoppen kom också fram. Det har varit fint väder här på konvaljevägen,har fixat lite med ute blommorna. Risslade till mig innan arbetet.

God natt på er alla!Hoppas Tor håller sig lugn inatt,med sin hammare.


God afton.


Hemma från jobbet igen.

Hann precis hem innan det började regna igen,har varit ute med dogsen.Och gjort mig klar för natten.Min dotter ringde mig på jobbet,då Danne hade lyckas öppna botten på fågelburen igen,så Jako hade kommit ut.Men det löste sig med hjälp av att min dotter tog Jako på sopborsten.

Gilla läget.


Arbetet.

Jo då jag kom iväg till jobbet.Kände mig faktiskt lite förvirrad ett tag,hade förträngt det där med att alla ordinarie var på semester nu. Men men bra kvinna reder sig själv,så efter att ha gillat läget så var det precis som vanligt igen. Allt var lungt,och alla mådde skapligt.

Hej hej.


Tisdag.

Sov jätte gott inatt,och sov ganska länge.Gick upp segade runt en stund.Fixade till mig.Det har åskat här på konvaljevägen,och Danne var jätte rädd igen. Tvättmaskinen har gått varm i dag också.

Vi tänder ett ljus nu när det är så ruggigt igen.


Har gjort mig klar för lässtund i sängen.

Ja faktiskt redan,hundarna har varit ute.Danne verkade lite krasslig igår,men nu verkar han vara som vanligt igen skönt.Gojorna sitter och pratar som sjutton nu. Min dotter har en kompis här de sjunger sing star. Det regnar och är kallt och ruggigt,så det är verkligen skönt att vara hemma.

Dumma spöken.


Panikångest.

Här om natten var inte spökena snälla mot mig,det var det värsta på länge faktiskt. Som tur är har vi en gammal och erfaren mentalsköterska som granne på Åsvik.Som jag kunde prata med sedan,hon kom sedan och frågade hur jag mådde innan hon åkte hem. Tur att det finns snälla människor.Sedan har spökena kommit och gått lite grann,men nu känns det ok igen.

Plikten kallar.


Imorgon är det dags att jobba igen.

Ja nu är min semester slut,känns ganska ok att arbeta igen faktiskt. Maken har semester nu och är kvar ute på Åsvik.

Hem ljuva hem.


Måndag.

Har inte bloggat på ett par dagar,men nu är det dags.Jag och min dotter har kommit hem från Åsvik,innan vi åkte hem var jag nere i Nynäshamn på apoteket.Sedan packade vi in alla våra saker,å vad skönt att vara hemma igen.Känns som jag inte vill vara i husvagnen förrät typ nästa år nu. Tvättmaskinen går för fullt,jag har en inpackning i skallen,och så har jag fixat naglarna. Känns kallt och ruggit,längtar till att få krypa ner i min egen säng och läsa.

Tor har varit arg idag.


Fredag.

Vaknade till ett riktigt åskväder på förmiddagen.Maken och dottern åkte hem en stund,Jag diskade och plockade undan lite. Då var solen framme igen,och jag var nere vid stranden och badade flera gånger. Vi har ätit grillad kycklingfile och sallad till mat,lagom till vi skulle börja äta,så blev det värsta åskvädret igen. Danne var jätte rädd stackarn.

Dottern har grillat korv till middag.


God kväll.

Har varit och duschat skönt,ska visst bli lite sämre väder nu,så det gäller att passa på att bada nu. Gojorna har flyttat in i husvagnen,jag och hundarna är i tältet.

Simmat ikväll.


Torsdag.

Varmt idag också,har badat flera gånger.Min dotters kompis åkte hem på förmiddagen. Vi har slappat hela dagen. På eftermiddagen kom det en regnskur,men sedan blev det fint igen.

Nästan tropisk värme.


Ännu en varm sommarkväll.

Har precis varit och duschat har kokat mig en kopp fika. Plockat undan lite,varit iväg med soppor,diskat. Ungarna är i sitt tält nu,kollar på DVD där tror jag.Gojorna ville komma in i husvagnen för natten.

Gojorna på campingen.


Fåglarna har kommit hit.

Maken hämtade dem efter jobbet idag,dom fick inte plats ut igår.De undrade nog var vi var mågonstans.

Regn.


Onsdag.

Idag har det regnat här på Åsvik på förmiddagen.Framåt kvällen blev det fint igen. Har löst mycket korsord och fikat. Ungarna sov länge och har sedan kollat på tv.

RSS 2.0