Lite trött i huvudet nu.


Kbt börjar ta form

Så idag var det dags att träffa min psykolog för första gången. Hade ställt iphonen på ringning men hade glömt den i köket(smart va?) Hur som haver så vaknade jag som jag skulle iallafall. Duschade målade dit ett par ögon,letade kläder att sätta på mig allt ser ut som skit nu för tiden eftersom jag ser så djävlig ut. Men men kom iväg med bussen,där var inte spökena nådiga kan jag säga. Försökte avleda mig med att spela spel. Åter till Kbtn jag träffade en stört skön människa(har ju pratat med henne i telefonen ett par gånger) Jag tror kemin stämde för oss båda,hon var rak,ärlig och med en massa bus och sunt förnuft i sinnet.Lite äldre erfaren,men satt inte på några höga hästar för det. Helt i min smak! Det tog ganska lång tid det är ju mycket som ska på pränt innan vi kan sätta igång. Fortsättning följer på fredag då är det dags igen. När jag varit så duktig så belönade jag mig(det är nog det som har fastnat mest sedan förra terapi omgångar att man ska belöna sig) Lindex blev det där två koftor och ett par leggnings fick följa med hem. Jeans leggings ja? när ska jag lära mig att min kropp inte är gjord för sådana? Men min dotter fick sig ett gott skratt iallafall när jag ålade på mig dom. Provat kläder i affären är det nog hundra år sedan jag gjorde. Bussresan hem gick utan anmärkning. Min bästa vän iphonen har även fått ett nytt snyggt fodral idag. Nu sitter jag här och är nöjd med dagen,men är förbannad på hur jag ser ut. Ilands problem verkligen. Min dotter verkar glad,och är kär som en klockar katt.

Torsdag


Taimat.

Det åt vi till middag idag,förövrigt så sov jag rätt länge.Duschade fick på mig kläder.Tusse gjorde sitt,tvättmaskinen sitt. Har känt mig ganska okej faktiskt,igår mediterade jag,ska försöka med det ikväll med. Imorgon kväll är det dags att göra ett arbetspass. Snart ska min dotter och jag shoppa på Lillan och gå ut med hundarna. Sedan blir det väl boken igen kan jag tro. Intressant liv,men jag är så nöjd bara spökena håller sig borta.

Onsdag


Familjeråd.

Ja det har vi faktiskt haft idag,händer inte så ofta här kan jag säga. Och det hela avlöpte sansat och lungt dessutom. Signe och hennes pappa åkte till Sös på morgonen så hon fick sin spruta. Jag sov länge,låg och läste en bok igår kväll och vips så var klockan hur mycket som helst. Vi hade ingen el här och jag fick fan inte loss säkringen som var trasig,det blev mycket svära av ett tag. Räkningarna är betalda utan något utbrott.Jag har ont i skallen även idag men annars är det okej.

Taggarna är dock framme,redo för försvar.


Styrt upp en del.

Dagarna rullar på en del dåliga dagar och andra bättre. Idag har jag fått ganska mycket gjort,ringt lite samtal.Städat tvättat,bytt lakan så nu är det extra skönt att gå och lägga sig. Gojorna har fått rent,och lite nya kartonger att pyssla med. Någon planeringsdag blev det inte för min del,men man får ju vara nöjd med att jag kan jobba iallafall. Vi har haft lite kontroverser här på Konvaljevägen men det har löst sig nu. Tack och lov är man ju inte sämre än att man kan be om ursäkt. Imorgon är det sprut dags igen för min dotter. Bup ligger vi lite lågt med ett par veckor. Vad det gäller min KBT så blev det lite struligt,men jag hoppas det ordnar till sig också. Nu ska jag snart gå ut med dogsen,och sedan sätta på mig mitt nannalinne. Har haft skallevärk hela dagen,sover dock bättre nu än förut.

Onsdag


Mycket nu.

Idag har Ylva från Bup ringt bla om ett möte med Dr Browald,tillsammans med dem på bup. Låter bra tycker jag att få lite utrett. Sedan ringde det en dam som var tjänstledig från Carema hjärnhälsan och undrade om jag ville bli hennes privat patient. Hon skulle skriva en doktorsavhandling om KBT,och jag nappade faktiskt för om hon ska göra en avhandling så måste hon ju göra sitt allra bästa tänkte jag.(Det gör säkert andra också)men framför allt när det gäller sånt här tror jag. Det blir intensiva träffar med start nu på fredag.Hur jag ska hinna med alla möten och samtidigt arbeta ibland vet i sjutton.Men nu kör vi,vad har jag att förlora?

En låt man blir glad av.


Tisdag.


Fint skrivet.

Jag kommer att förfölja dig. Bli galen på dig. Läxa upp dig. Bli din värsta mardröm. Skämma ut dig inför dina vänner. Jaga dig som en blodhund. Bara för att jag älskar dig! När du förstår,då vet jag att du är en vuxen ansvarsfull människa.

Skallevärk.

Sover som jag vet inte vad om nätterna.Någon utbildning kom jag inte iväg på,sitta still tillsammans med folk som jag inte känner är ju inte min grej direkt.Arbetsvägran? Tröttare en tröttast har jag varit hela dagen,men Tusse har varit framme,tvättmaskinen gör sitt.Lagat middag samt plockat undan lite.Danne har gjort rymningsförsök hela tiden men inte lyckats som tur är.Undrar vart han skulle ta vägen om han rymde? Min dotter har varit i skolan,hade pratat med sin mentor. Håller på att sticka på en poncho som en tjej på jobbet ska ha. Nu är alla ljus tända,det är på kvällen jag trivs bäst.Ska försöka lura med mig Signe ut med hundarna sen,så jag kan gå på Lillan samtidigt.

God natt


En ständig oro.

Av ständig oro för stort och för smått,jag blev allt mer en igelkott. Gott folk som klampar på min väg förbi,de viskar ofta hysteri,och några talar om stämmning.Och de moderna om hämning. Gott folk må prata vad helst de vill,mig kryper ingen för nära intill. Jag har en full god repertoar,av triks och konster till självförsvar. Jag önskar inte bli biten fast jag är konstig och liten Ja konstig är jag i övermått,och en besynnerlig igelkott. Ty dessa spjut som jag sträcker ut,har genom borrat mig själv förut. Så jag ber er vänligen gott folk! låt mig vara!!!

Kommer från och med nu hålla en ganska låg profil här på bloggen.

Måndag igen,Helgen har kommit och gått. Har känt mig ganska less ett par dagar,men varför är jag förvånad? vid snart 50års ålder borde jag ha lärt mig att man inte ska lita på någon. Har iallafall jobbat igår och ikväll,arbetade med Mirja.Hela kvällen flöt på och en rolig sak hände vår katt kom tillbaka till oss igen.Den har verkligen gjort att jag mår bättre på jobbet,den kan jag prata med och pyssla om när spökena kommer. Imorgon ska jag på utbildning i Nynäs om jag nu kommer iväg.

Divan i hög person


Värmer sig lite efter badet tillsammans med Lillemor


Klippningen vart ingen höjadre som vanligt.Trimma hundar skulle jag nog inte kunna ha som yrke


Danne i badet.Lite moloken


Den andra som jag inte har behövt återuppliva


Se så fin den är Azalean som jag återupplivade igår.


Fredag igen.

Lade mig tidigt igår och har sovit jätte bra! Signe var i skolan enligt planerna,hon var trött när hon kom hem och sov en stund. Jag fikade och segade runt som vanligt innan jag vaknat till. Duschade och fick på mig kläderna. Ringt till arbetet har jag gjort,Tusse har varit på utflyckt i huset.Gojorna har fått rent i sin bur,och Jako har fått lite nya kartonger att fixa med. Signe hade Tina och Josefin på besök en stund. Tvättmaskinen går,likaså diskmaskinen.Maten är lagad,men Mr jobbar över.Han ringde just och vi kunde faktiskt prata med varandra,mycket tack vare mötet på Bup igår. Det är bra med sådana möten för ingen av oss kan smita utan man sitter där och diskuterar,går det över styr så finns utbildat folk att styra det rätt igen. Danne har blivit klippt och badad idag,och Lillemor har fått klorna klippta. Signe har åkt till Josefin,jag har tänt mina ljus,en marchall har jag tänt ute för det ser trevligt ut. Funderar på att ta ett bad ikväll,för att sedan sätta på mig favvolinnet.

Azalean uppstånden från de döda.

Ja faktiskt så tror jag att den kommer att klara sig efter ha blivit dränkt i diskhon igen. Nu sitter jag och kollar på hur den sakta men säkert kommer till liv. Men snart ska jag gå och lägga mig,och hoppas få sova utan ätande,svettningar och sånt

En sann vän talar väl om dig i din närvaro.Och försvarar dig i din frånvaro


Ena Azalean redan död tror jag.

Kom just hem väldigt irriterad och då stod den där förbannade blomman och hängde i fönstret också. Först så har jag varit hos företagsläkaren,och det gick allt bra en förstående kvinna. Sedan stressade vi hem och hämtade Signe för vidare färd in mot Söder och besök på Bup. Även det gick bra,men det blir heta känslor imellanåt. Systra mi mötte upp och vi åkte till Nacka forum och åt taibuffe,det var trevligt samt att det var skönt att prata av sig lite. Nu har hundarna varit ute,nannalinnet är på,sitter och blänger på min slokande Azalea just nu. Mr är inne hos sig och Signe provar kläder tror jag.Hon har fått sin försenade julklapp idag.En iphone 4. Imorgon är jag ledig,ska ringa jobbet,skolan samt posta brev till försäkringskassan samt chefen.

Blir så less på folk som inte kan komma till mig direkt,utan måste blanda in chefen

Har just kommit hem från jobbet känner mig både ledssen men mest arg. Hade möte med chefen idag första saken som togs upp var relevant men inte den andra. Det hade kommit till hennes kännedom att jag vabbat,men att min dotter inte hade varit hemma hela tiden.Och det hade vederbörande läst på min blogg. Fan om folk kunde sköta sig själva och skita i andra. Undrar om de skulle vilja byta med mig? Jag skulle inget hellre önska att min dotter var frisk,men nu är det ju inte så. Och hur vi lägger upp det här med vabben är väl för fan något mellan min dotter,försäkringskassan,och läkaren.

man önskar att man vore klok som en uggla


Någon blev avis på min skurmopp.

Ha ha den som var med på bilderna igår.Natt har jag haft en sådan där trevlig natt igen,med svettningar och oro.Somnade först ett par timmar efter min dotter gått till skolan. Men efter ett antal koppar fika så fick jag i en inpackning i skallen.Var till Lillan,och försökte ringa en människa jag inte fick tag i.Får göra ett nytt försök imorgon. Tvättmaskinen har gjort sitt även idag,har plockat och donat lite. Känner mig ganska glad nu med,men vissa saker vet i fan vad jag ska göra åt. Har dränkt mina azaleor i diskhon,har för mig att man ska göra så? Danne har varit rymningsbenägen hela dagen,men har ännu inte lyckats rymma. Mr är hemma och vi har ätit middag,nu är han inne på sitt revir. Imorgon väntar arbetet igen,lite skönt är det att tänka på något annat. Ikväll är ljusen tända och jag myser lite,fast det blir tidigt i säng och hoppas på att få sova lite bättre.

Ljus i tvättstugan


Köksbänken


Lite ljus är alltid trevligt


Kösbordet


Gardinen


Köksfönstret.


Heminredning är inte min starka sida.

Min dotter valde att åka med Josefin till Sös idag,hon ringde och var så stolt att hon hittat från tåget. Jag sov jätte bra inatt och låg och drog mig länge,fikade segade runt som brukligt är. Sedan fick jag värsta rycket,plockade undan resterande av allt julpynt. Bytte lakan,städade badrummet och satt in två blommor där. Satt upp andra gardiner i kök och tvättstuga,får se om jag får godkänt av min dotter. Förra gången hade jag satt upp dagis gardiner i tvättstugan. Mr skulle handla så jag bad honom köpa två blommor till köksfönstret vilket han gjorde.Azaleor blev det svåra blommor få se hur länge jag kan hålla liv i dem. Men fint blev det tycker jag. Tvättmaskinen har gått för fullt. Sådana här dagar vill jag ha flera av,så skönt att gå för sig själv och pyssla och verkligen tycka att det är roligt. Och inga spöken är med och härjar.

Det är bara att bryta ihop och gå vidare.


Tomtarna har flyttat ner i källaren igen.

Japp idag fick jag ett ryck och städade bort julen,lite vemodigt med tomtarna men det är skönt när det är gjort. Igår kväll jobbade jag med Mirja allt flöt på alldeles utmärkt. Min dotter och jag har samtalat en del under dagen,hon är så klok i det hon säger. Imorgon är det dags för Humira spruta igen för henne,hon har varit glad idag tror jag. Mr har jobbat och jag sov jätte länge,har sovit skit dåligt nu några nätter.Svettningar och allmän oroskänsla. Vi kan dansa isdans här utanför nu efter regnet igår.

Runt varje moln finns en silverkant


Massa snö nerskottat från taket.

Och naturligtvis har Danne fattat att man kan rymma nu,när han kan klättra på snöhögarna. Signe är hemma ikväll känns skönt att ha henne nära. Jullovet börjar ju lida mot sitt slut,hoppas det funkar för henne i skolan nu. Det är fredagskväll men jag tycker det känns som lördag. Imorgon ska jag arbeta igen,tack och lov så är det mycket bättre med förkylningen nu.Men fan vad risig jag varit. Nästa vecka ska jag till företagshälsovården på möte,det är väl meningen att jag ska börja arbeta för fullt.Det känns som det är lite mycket som oroar mig just nu. Men vi får väl se hur det blir. Signe och jag har varit ute med hundarna,och jag var in på Lillan och köpte lite gott till Signe. Jag ska gå och lägga mig och läsa tror jag.

Trettondagsafton(ingen bal för mig)


Vil inte ha mera snö nu!

Livet rullar på här på Konvaljevägen.Är fortfarande inte bra från min förkylning. Signe gör sina utflykter,en vuxen individ har hon blivit min lilla tjej. Mr jobbar på inatt så var han och jobbade pga elavbrott,och mer snö ska vi ju få så det kanske blir mycket jobb för honom. Jag arbetar men jag trivs bäst hemma med mina hundar jag. Trettondagsafton har vi idag,men vad är en bal på slottet. Signe sov hos Tina inatt,jag hade skrivande konversation med min syster,tur att jag har henne. Ikväll ska jag gå ut med hundarna och sedan ta ett varmt bad för att sedan gå och lägga mig tidigt tror jag. Har liksom ingen ork att tala om.

Alter ego


Nu skriver vi 2011.

Tänkte verkligen ta mig i kragen och blogga oftare nu. Julen kom och gick,flera dagar före jul fick jag vad jag tror influensan(men den har inte kommit än) men till mig kom den. Var hemma från jobbet för att jag var risig. Julafton firade vi i Nacka hos min syster och svåger det var trevligt.Sedan kände jag mig bättre någon dag,men sedan kom skiten tillbaka ont i skallen orkeslös trött. Så så har min julhelg varit. Signe har också varit förkyld men inte direkt sjuk. Det har stormat mellan mor och dotter ganska rejält,men nu verkar det ha blivit lugnare igen. Det har gått över förväntan att jobba nyårsafton och nyårsdagen,arbetade med bästa Ewa och det underlättar,dels för att vi vet precis vad den andra gör,samt att vi har väldigt roligt tillsammans. Min dotter har varit i Ösmo hos Josefin och firat nyår. Min nyårsafton efter avslutat aarbetspass blev ingenting hade liksom ingen lust. Mr kolla på någon hockey eller nåt inne hos sig och jag gick och lade mig. Nu har hundarna och jag varit ute,Danne var som vanligt skitskraj för smällarna igår. Men ikväll var det helt okej att gå ut,han fyller 8 år idag vår Danne. Imorgon är jag ledig ska inte gå upp ur sängen på hela dagen känns det som. Rosslig hostig,fryser och svettas om varit annat. Blir det inte bättre får man väl gå till farbror doktorn. På Måndag har jag lagt in VAB då ska vi träffa vår livmedikus Dr Browald.

RSS 2.0