Afton på Åsvik

Jo nu är vi här på campingen,sent i kväll kom vi hit. Min dotter har en kompis med sig de ska tälta inatt.Dom har badat och grillat korv. Hör hur de ligger och fnissar i tältet nu(kul att äntligen Alice följde med ut.) Jag hann också med att komma med ut,bara det att jag skulle färga mitt gråa hår,fixa ögonbrynen och så innan jag var klar. Maken hade ett smärre utbrott hur vi skulle få plats i bilen och att det måste handlas.Allt fixase sig till slut,och när vi kom ut så fixase maken korv till ungarna,solstol å div som jag behövde ha fram från våran bod här ute.Han kan bara han vill min make!

Motorcyckel olycka.

När vi var på väg hem från Nynäshamn precis vis gymnasiet,så låg vi precis bakom en bil som körde på en motorcyckel.Vi var först som kom så det var bara att stanna. Det verkade inte vara någon större fara,den som körde på med bilen kunde själv larma ambulans,så det enda vi gjorde var att jag la under en filt(morsans filt kom till andvändning)och lossade lite på kläder.Och maken flyttade cyckeln så att det inte skulle läcka bensin.

Bikini för hästar köpt jippi!


Tisdag.

Sov länge segade runt ett bra tag,ringde till min doktor,ok med det. Försökte sitta ute men det blev för varmt.Gick in och satt på tvättmaskinen och plockade lite istället.Min dotter åkte till Nynäshamn med sin kompis Alice. När maken kom hem så fick han skjusa mig med Gråben till Nynäshamn.Jag behövde hårfärg till mitt gråa hår,solcreme bla. Och så köpte jag två stycken bikini för hästar på Lindex. Träffade systra mi där,min svågers mamma låg på sjukhus,och han var och hälsade på henne,och min syster var på stan.

Och så behöver jag klippa mig.


Jag vill ha två nya bikinis.


18 grader ute fast klockan är 23.

Det är helt underbart när det är så här på kvällarna nästan som utomlands. Snöade in på Facebook förut.Men hittade inget kul där.

Högsommar värme.


Måndag.

Ännu en jätte varm dag,har inte fått mycket gjort idag kan jag säga.Det är ialla fall alldeles för varmt att vara ute på gräsmattan här. Min dotter vill inte åka ut till Muskö igen.Och jag vet inte vad jag vill. Hundarna ligger helt utslagna,men gojorna verkar inte lida av värmen.

Kvällens ljus.God natt på er!


The white peace dove.


Dikt.

The white peace dove,is flying in our heart,and our minds.Its flying with peace,and happiness.Its helping every needing people.In darkness its flying ass a little hope,and light.Its flying every where when there is sadness and unhappy.

Sovdax.


Nästan midnatt.

Ja så är det,och är 20 grader varmt ute här på konvaljevägen. Har varit ute med dogsen,gojorna sover under sitt skynke. Tvättmaskinen går fortfarande om ni undrar.Har fixat iordning mig för sängen.

God kväll.


Afton på konvaljevägen.

Har tvättat massor med maskiner tvätt,förstår inte vad allt kommer ifrån. Vattnat blommorna,och plockat undan lite här och var.Smetat in en inpackning i håret och målat naglarna.

Jo oj.


Är man vimsig eller?

När vi kommit hem och packat upp det mesta skulle jag byta blad på almenackan(stavas inte så ser jag)Då ser jag att jag inte har fyllt i hur jag jobbar nästa vecka.Efter en stund måste jag ringa till jobbet och fråga och det visar sig att jag har semester en vecka till!Jo jo man har koll ska jag säga.

Hej svejs.


Söndag.

Vaknade tidigt för att vara mig.Började packa ihop allt från Åsvik.Min dotter är snorig,så hon var seg att gå upp.Maken fick ett litet utbrott på hur vi skulle få plats med allting.Men det gick och hem kom vi.

Sommar.


Åter en kväll på Åsvik.

Jag sitter i tältet,min dotter i husvagnen,och maken på bänken.Förstår inte att de orkar umgås hela tiden?Men det är ju deras sak.Huvudsaken är att jag slipper vara med. Imorgon blir det hemfärd,ska bli skönt att ligga i sin egen säng och så.

Gassigt i solen.


Lördag.

Vaknade tidigt,men sov ialla fall gott inatt.Martin Anneli och Jonatan har varit och hälsat på oss idag.Jonatan tyckte det var kul att bada.Som vanligt fick man inte vara ifred när man har gäster. Faktum är att jag ska inte vara här när det är folk i alla husvagnar.

Natt natt på er.


Dags att säga god natt.

Ja nu är det snart läggdags för tanten,ungdomen rasar utanför.Min dotter är inne hos mig det är skönt och bra tycker jag.

Campingen invaderas.


Afton på Åsvik.

Nu är det fullt med folk i alla vagnar här runt mig.Annat var det mitt i veckan. Ja ja det är som det är med det. Min dotter har gjort sallad till middag ikväll,det var gott.Nu sitter jag i tältet,min dotter i husvagnen och maken på bänken. Har doppat mig två gånger,bara 16 grader i vattnet.

Solbrillor på idag med.


Fredag.

Sov jätte dåligt inatt också,somnade först på morgonen.Segt att komma igång. Har varit ganska mycket vid stranden idag med,där nere är det tyst och lungt. En stor studsmatta på ängen,vilken höjdare!

Sommar musik.


Diddly igen.


Kvällskvisten.

Har precis varit och duschat,det börjar bli svalare nu.Jag och gojorna sitter i tältet,min dotter inne i husvagnen,och maken på bänken. Skönt att få vara ifred en stund.Hundarna verkar trivas här ute ligger mest när det är så här varmt. Mat har vi fått idag med.Min dotter och maken har varit hemma en sväng,dotter längtar hem,och det gör jag med lite grann.Sover inte så värst bra här får ont i min arm,fick jag förra året också kommer jag ihåg. Men hemma kan man ju knappt vara ute i värmen.Så vi får se hur det blir. När det blir fredag kommer det ut mera folk,och det är ju ingenting som jag gillar precis.

Sol och sommar.


Torsdag.

Vaknar tidigt här ute,när maken börjar sätta på radion och stöka. Lika varmt och skönt idag också.Har varit vid stranden ganska mycket,alldeles själv därnere.Förutom en liten stund när en dam kom och skulle prata knäleder,och en om ont i örat,då drog jag en stund.

Sommarkväll.


Onsdag.

Blev inte av att jag bloggade igår,men här på Åsvik är det bara varmt och skönt. Min dotter har kommit hit efter sitt Stockholms besök,det hade haft det så mysigt och trevligt. Vi har precis ätit,nu sitter dottern och jag med varsin dator.

Hej svejs.


nu e det kallt ute.

Men nu e det kallt ute,bara 13 grader.Sitter i tältet nu hundarna ligger skönt tillrätta.

Tänk vad bra man har det en alldeles egen strand för sig själv.


Inkräcktare(syns inte men så är det en husvagn alldeles framför våran.)Gäster kallas det.


Granen stod kvar.


Mera blått.


Blått hav.


Bryggan.


Måndag.

Min dotter åkte till stan på förmiddagen.Maken kom hem igen och jag följde med till Åsvik.Har badat(eller doppat mig) två gånger 13 grader.Maken bjöd på mat potatisgratäng och grillat kött gott var det. Vi har varit och kollat läget runt om campingen tillsammans med hundarna,de hade mycket att luckta på.

Nu väntar sängen,god natt på er.


Alter ego 2.


God afton.

När jag ändå höll på gick jag en sväng med Tusse inne också.Tvättat har jag gjort som vanligt.Smackat in en inpackning i håret,och målat naglarna(lyckades på tredje försöket).Brännt en CD,varit ute med dogsen,klippt Lillemors klor. I morgon ska min dotter åka till Stockholm med sin moster de ska bo på hotell där. Trevlig!

Alter ego.


Trädgårdsfix.

Fick en ryslig energi på kvällskvisten.Klippte gräsmattan rensade ogräs och städade altanen,samt entrealtanen.Blev så fint väder hela kvällen.Tänk vad mycket roligare det blir när det är fint väder.

Soligt.


Söndag.

Det va Fan vad svårt det var att komma in på bloggen idag igen! Men nu är jag ju här,så då kan jag ju passa på att skriva lite. Idag har äntligen solen varit framme ordentligt här på konnvaljevägen.Har suttit ute och löst korsord.När vi satt och pratade min dotteroch jag,så fick vi se den spräckliga katten,ligga i häcken,och kolla på oss. Hon är inte lite rolig hon,måste finnas bättre ställen utan hundar.Min dotter har varit med sin pappa i Haninge på förmiddagen.

Natti på er.


Kväll.

Har som vanligt varit ut med hundarna,kallt och ruggigt. Min dotter har varit ute en liten stund med sin kompis. Ska krypa till kojs snart,lösa korsord tror jag.

Re anteckning nedan.


Lördag.Midsommardagen.

På eftermiddagen kom min dotter hem,från Åsvik.Midsommaren där ute hade varit som vanligt lät det som.Solen kom fram en kort stund,och försvann igen förstås. Satt ute på altan,men det blev för kallt.

Natti natti på er,var rädda om er.


Midsommaraftons kväll.

Regnet står som spön i backen här nu,och det är alldeles kolsvart på himelen. Vad gör man en kväll som denna?Jo man säger godnatt och går och lägger sig.

Danne håller koll,som vanligt.


Trevlig Midsommar på er!

M så var det midsommarafton,Maken och min dotter var hemma på förmiddagen och duschade,jag hade precis gått upp då. När dom åkt så,var det traditionsenligt midsommarväder,ut i solstolen,in på altanen osv.Nu ser det ut som om det ska börja regna igen. Vad gör jag då? jo har precis kokat en kopp kaffe,har utfodrat djuren,och tagit en macka själv.

Min dotters ros,alldeles vildvuxen men full med blommor.


Och nu regnar det igen.


Tor har hammrat här på konvaljevägen.


God natt på er! och var rädda om er.


Afton på konvaljevägen.

Sitter här och har det så mysigt för mig själv,hundarna och jag har varit ute för kvällen.Jag har gjort mig iordning för sängen.Har kokat en kopp fika,och har tänt lite ljus. Ska snart gå och lägga mig och lösa lite korsord,innan jag somnar. Brukar sova så himla gott när jag är ensam i sovrummet.

Vår vän Puh,får tända ett ljus i Midsommarnatten,för alla som är ofrivilligt ensamna i midsommar.


Det blev lite blommor plockade.


Hipp.


Midsommarens outfit.

Jag lästa någonstans att om man skulle vara hipp på midsommarafton,så skulle man ha fina blommiga gummistövlar till klänningen.Börjar förstå det nu.

Fin dikt nedan.


Havet bär mig.

Havet bär mig,havet bär er också.Det blåser en frisk frånlandsvind,när jag löser ut halvslaget.Och lägger ut.Sjön är krabb,med små vita gäss.Jag lägger mig tillrätta på durken,och väntar.Vinden för mig och jag har ro.När det mojnar i skymmningen,är jag i hamn. (Ulla Carin.Lingqvist)

Hela himmlen har öppnat sig här på konvaljevägen.


Kör försigtigt alla ni som ska ut och åka.


Torsdag.

Sov ganska länge,segade runt ett tag som vanligt.Har gjort lite Midsommar fint här på konvaljevägen.Ni vet Tusse och sånt. Om och när det slutar regna vilket det naturligtvis måste göra(jag blir å less). Ska jag gå ut och plocka lite sommar blommor.Utan hundarna för dom tycker inte om mig när jag plockar blommor,och jag tycker inte om dem.

Sov time,på Konvaljevägen(var rädda om er)


Platsen kanske.


Den förtrollade platsen.

Högst upp i skogen,vi kan gå dit när vi vill.Det är inte långt att gå,inte svårt att hitta.Ta bara stigen till ingenstans,tills du finner platsen. ty den förtrollade platsen,är just där du befinner dig.Och om du är god vän med björnar,kan du finna den. (Visdom från Sjumilaskogen)

Sommar natt.


Inte mörkt fast klockan är 23 ute.

Nej det är faktiskt inte mörkt,om det inte var mulet skulle det nog vara ännu ljusare. Det blev en riktigt fin kväll,Danne hittade en katt att jaga när vi var ute förut. Lillemor löper(kanske ingen som är intresserad av det)men det gör hon ialla fall. Har målat om mina naglar,och fixat kroppen lite grann. Fåglarna sover nu,kanske mera trötta när det fått lite sol på sig. Hängde ut min tvätt förut,det luktar så gott.Och så har jag rena laken i sängen det är skönt.

Soligt,men inte så varmt precis.


Onsdag,veckans mitt.

Ja det blev sol idag med,skönt.Gojsen och jag har suttit ute ganska mycket. Hundarna med förstås.

Om min rubrik novbody puts Babe,in a corner.

Babe är ett namn,och alltså inte baby.Således är det rättstavat. För er som berörs.

Om alla får göra som de vill,blir alla nöjda.


Tisdag.

Maken har varit ute vid husvagnen och klippt gräs,naturligtvis så ska han vara där på Midsommarafton.Min dotter vet nog inte vad hon ska göra.Jag för min del ser inte direkt fram emot att åka till Muskö.Våran plats är ju väldigt bra annars,men just på Midsommarafton invaderas hela ängen av överförfriskade vuxna och ett och annat barn. Dessutom så ser det ju inte ut som man skulle få värmeslag i helgen heller. Funderar på om jag ska höra om det finns något jobb åt mig.

Sol på konvaljevägen.


Det blev lite sol idag.

Jag behövde inte sätta mig i bastun,jag fick lite värme ändå.Har faktiskt suttit och slöat i solstolen ett tag.Fåglarna fick också komma ut. Har tagit en sväng med Tusse på eftermiddagen,och tvättat förstås. Förövrigt har jag hållit på med mina animerade bilder igen,tar sin lilla tid att sortera och dona.

Nobody puts Babe in a corner!


Dags för sängen.


Midnatt på konvaljevägen.

Är det bara jag som håller på att frysa ihjäl?Om det inte blir varmare snart så kommer jag att sätta mig i bastun med laptopen. Har varit ute med hundarna,Danne gillar vilket väder som helst.Men Lillemor fryser också. Har smackat in en inpackning i håret,som får verka över natten. Har hittat en ny sida med animerade bilder,jag blir som ett barn i en godis affär när jag kollar på alla fina och gulliga bilder.

En besynnerlig igelkott.


En ständig oro.

Av ständig oro för stort och för smått.Jag blev allt mer en igelkott. Gott folk som klampar på min väg förbi,de viskar ofta hysteri.Och några talar om stämmning,och de moderna om hämmning.Gott folk må prata,vad helst de vill.Mej kryper ingen för nära till! Jag har en fullgod repertoar av tricks och konster till självförsvar. Jag önskar inte bli biten,fast jag är konstig och liten. Ja konstig är jag i övermått,och en besynnerlig igelkott.Ty dessa spjut som jag sträcker ut.Har genomborrat mej själv förut. Så jag ber er vänligen gott folk.Låt mej vara! (Nils Ferlin)

Nagelvård från Kicks.


kväll.

Har varit i Nynäshamn,för andra gången för min dotter.Vi var på banken,och sedan på Kicks,köpte lite till naglarna.Vilken Gudagåva till kvinnor den affären är! Har målat naglarna,men de vill inte torka som det ska. På kvällskvisten fick vi se en skymt av solen,här på konvaljevägen.Det var länge sedan man såg den,trodde allt skulle flyta bort igår. Men det ska visst bli något bättre väder nu.

Anteckning måndag.


Måndag.

Sov jätte dåligt inatt,min dotter har varit på sin Aferes behandling idag. Allt gick bra med det,och alla prover var jätte bra.Hon har verkligen varit bra en tid nu,skönt för henne. Efter det åkte hon till Nynäshamn,med sin kompis,handlade lite kläder och smink igen. Kompisen ska åka till Tailand imorgon,så det blir lite tråkigt för min dotter.

Söndag.

Undrar hur mycket regn det finns igentligen?När vi kommit tillbaka från Stockholm,min dotter stannade kvar.Det var ju trevligt för henne,hon försökte peppa mig att gå med och äta,men ibland bara skiter det sig. Så gick jag och lade mig sov i flera timmar,man blir ju helt slut när paniken sitter i så länge. Man kunde ju lika bra sova bort dagen,med tanke på vädret.

Elaka spöken-


Spöken.

Det blev ingen buffe för mig idag på Hasselbacken.Jag fick värsta panikattacken på länge.Så djävla jobbigt

Det både värmer och klär,sa kärringen om löständerna.


Sov gott där ute,och var rädda om er!


Snart natt.

Det börjar bli dags att släcka ner,och gå och sova.Imorgon bär det av till kungliga Djurgården,Hasselbacken.Vi ska fira min systerson som har klarat av sin utbildning. Har varit ute med dogsen,och plockade med mig lite blommor in. Vi är ensamma idag också,min dotter och jag.

Snart natt.

Det börjar bli dags att släcka ner,och gå och sova.Imorgon bär det av till kungliga Djurgården,Hasselbacken.Vi ska fira min systerson som har klarat av sin utbildning. Har varit ute med dogsen,och plockade med mig lite blommor in. Vi är ensamma idag också,min dotter och jag.

Min dotter har provat kläder tills imorgon.


Facebook

Har hållit på med Annelis hjälp,via MSN och lagt in mig på facebook. Jag grejade det faktiskt,kunde se hennes bilder där.Martin måste bara godkänna mig,så har jag honom också där.

Elin.


Jako ute och traskar.


Lördagskväll.

Efter vi kommit hem,städade jag av lite här på konvaljevägen.Satt på tvättmaskinen. Jako fick vara lös och spatsera lite runt i huset.Elin vågade sig bara ner på kanten av buren.

Gråben fick följa oss till Nynäshamn.


Lördag.

Sov jätte gott inatt,min dotter väckte mig och sa att det inte regnade så mycket idag. Fixade till mig och fikade och så,sedan tog vi med oss Gråben till Nynäshamn. Handla strumpbyxor tills imorgon stod på programmet. Så gjorde vi,gick runt lite i affärerna.Och sedan fikade vi,jag tog toscabit och min dotter panakotta.

Sov gott och var rädda om er.


Tänder ett ljus som får värma oss i regnet


Fredagskväll.

Har varit ute med hundarna i blötan.Ska snart gå och lägga mig och lösa korsord. Tyst och skönt är det här på konvaljevägen.Min dotter sitter vid sin dator.Hon provade kläder förut,men hittade visst inget till på söndag.

Om ni kan mellan regnskurarna.


Fredag.

Vilket fruktansvärt tråkigt väder vi har!och inte ska det bli bättre heller. Min dotter och jag är ensamma,maken är på Åsvik. Har just tagit en kopp fika.

Ingen kommentar.


Den 11 juni.

Det är ett alldeles speciellt datum för mig.Ni minns Rangsta festplats?(ne he),men det gör jag!Slutat årskurs 8,sommarlov,vinnit en nalle på lotteri.En del tältade på festplatsen(dock inte jag). Kärlek så som man bara kan känna när man är 14år. Glömmer jag aldrig(du speciella manniska,har alltid en speciell plats i mitt hjärta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En låt.

Min dotter och hennes kompis spelar en låt om och om igen den heter Fuck You av Lili Allen. Så kan man verkligen känna ibland,en väldigt medryckande låt och titeln är ju igentligen inte värre än våra svärord.

Barn är också människor,fast mindre.


Det kan inte vara lätt.

Jag menar för en del barn och ungdomar,det här med att vara en vecka hos pappa och en vecka hos mamma.Men barn har ju lätt för att anpassa sig.Jag har märkt med en del av mina jobbarkompisars barn att de blir väldigt sociala,de får ju en stor umgängeskrests.Detta har min dotter inte fått uppleva(än är bäst att tillaägga). Vi är ju en konstig familj vi också här på konvaljevägen.

Vacker bukett.


Bertil.

Har namnsdag idag,det hette min pappa innan avslutningen idag,så var jag till minneslunden och tände ljus.Hälsade på både pappa och mamma där.

Sommarlov.


Skolavslutning.

Ja så var det sommarlov för min dotter.Hon var så fin i sin nya klänning.Och tur med vädret hade de ju också.Strålande sol här på konvaljevägen idag. Det har bakats kladdkaka här tillsammans med kompisen.

Ego.


Kommer i mina vanliga jeans igen.

Jo så är det faktiskt,har slutat med mina Minaserin tabletter.Och då äter jag inte lika mycket,och det kan vara att jag inte jobbar också.Då det ibland slinker ner någon godbit där. Skönt är det ialla fall,mycket nöjdare med mig själv,och så slipper jag köpa nya kläder.

Tänder ett ljus.


Afton.

Har varit ute med hundarna,det var riktigt skönt det vill säga med dubbla jackor. Har pratat med min syster på MSN,om söndag. Och så har jag ordnat alla mina bilder i datorn i olika mappar,det tog sin lilla tid. Tvättmaskinen går som vanligt annars är det lungt här på konvaljevägen.

Blommor köpta.


Onsdag.

ja så har det regnat en dag till.Min dotter kom hem tidigt från skolan denna sista dag innan avslutning imorgon. Hoppas det ialla fall kan hålla upp med regnet i morgon,då vi ska till kyrkan. Vi var i Nynäshamn förut(dottern hade tid att åka med).Vi köpte blommor till lärarna och så inhandlades det ansiktsmask och hår stylingsprodukter.Vi var även och fikade. Var en sväng på Coop forum fy va det var tråkigt där!men det är det väl alltid på konsum i och för sig.

Tar in lite sommar på bloggen.


Den här bilden skulle farsan tyckt om.


Köpa blommor.

Jag måste komma ihåg att köpa blommor till min dotters lärare imorgon. Hon själv hade inte tid med det,naglar ska fixas hår ska tvättas ,och kläder ska det donas med.

Undrar vad hunden tänker på?kanske väntar han på någon.


Tisdag.

Sov jätte länge idag,men det gjorde ju ingenting för det är ju lika kallt idag med. Min dotter hade haft det trevligt vid Grindsjön,trots vädret. Har plockat lite här inne,men annars har jag inte gjort så mycket.

Du ska inte tro det blir sommar,ifall inte nån sätter fart.


Måndagsafton på konvaljevägen.

Har varit ute en ganska lång stund med hundarna,det var riktigt skönt i skogen. Imorgon ska min dotter åka till Grindsjön,med klassen hoppas det kan bli lite sol för dem. Det är inte många dagar kvar nu på det här läsåret.En utav hennes lärare skulle sluta,det tyckte hon var sorgligt. Jag har lyckats med att bränna en CD alldeles själv ikväll.Duktigt gjort av mig. Förövrigt så fick man ju hålla sig inne,eftersom det började regna,så jag har gått en sväng med Tusse,och tvättat så klart.

En fluga gör ingen sommar.


Måndag.

Blev inget inlägg i går pgv data strul.Men nu är jag igång igen,fåglarna och jag gjorde ett tappert försök att sitta ute i solen idag,men vi frös alla tre. Jag kom på att jag hade en större bur åt dem,eftersom de nu kan sitta i samma bur. Det fixade vid med ute ialla fall.

Var rädda om varann.


Dottern har kommit hem.

Och med det säger vi god natt här på konvaljevägen.Det känns riktigt skönt att krypa mer i en varm säng,när det är så kallt ute. Har hela sängen för mig själv(förutom hundarna)maken är i husvagnen.

Öl brillor på för en del.


Några firar tror jag.

Var nyss ute med hundarna och då träffade jag några ungdomar som sjöng Du gammla du fria för full hals. Det verkar vara partaj lite var stans en kväll som denna.

Svenskaflaggans dag.

2009-06-06 @ 20:45:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sveriges nationaldag.

Ja flaggan är hissad,och min dotter och jag har firat lite ,vi tog Gråben och åkte och handlade. Sedan åt vi tacos till middag,och jordgubbar med glass och grädde till efterätt. Jakosarna och hundarna har också fått lite extra gott att äta. Sedan blev min dotter bjuden till sin kompis faster på grillfest.Det var trevligt för henne.

Sov gott.


Natta dags.

ja det börjar bli tid för sängen.Imorgon är det svenska flaggans dag och Sveriges nationaldag,och vår bröllopsdag. Funderar på om jag ska åka till kyrkan det är en konsert där på kvällen.

Han tog det som en man,han skyllde på sin fru.


Trevlig helg på er.


Styling.

Har färgat håret och målat naglarna ikväll.Förövrigt har det inte gjorts så mycket. Varit ute med dogsen,men det är ju så kallt!ska tydligen bli lite bättre väder i morgon.Man kan ju alltid hoppas.

Om än inte åska,men isvindar


Fredag.

Nu är det fredag och helg igen,dagarna bara rinner iväg.Har gått en sväng med Tusse, och plockar undan lite.Tvättat har jag också gjort.Min dotter har varit i skolan. Det är så djä kallt ute så man håller på att frysa ihjäl.

Torsdag.

ja nu börjar kvällen lida mot sitt slut.När jag var ute liknade det höst faktiskt,regn och kallt som attan.Skola imorgon för min dotter sedan är det helg igen.Hon har provat sin nya stass ikväll,blev så fint så. Jag har hållit på med datorn och installerat massa saker jag behöver.Provade även att bränna en CD,men det gick inte så bra.Får göra ett nytt försök i morgon.Har även installerat nytt MSN,och ändrat min mailadress,så ny kanske folk inte behöver blocka mig för att det kommer massa konstiga filer från mig.

Regn och åter regn på Konvaljevägen.


Dator.

Min make har pratat om att vi skulle behöva en rauter(stavas det så?).Så att vi kan vara flera datorer på samma dong,men det slutade med att jag fick en ny lite större dator istället.Den nya hade inbyggt trådlöst nätverk.

9orna här på Sunnerbyskolan har haft sin bal ikväll.


Skolavslutnings klänning fixad.

Vi åkte med Gråben(maken körde)till Haninge ikväll.Och min dotter hittade en jätte fin klänning och ett par skor förstås. Några linnen från HM fick följa med mig hem. Min dotter fick gå för sig själv och handla,och jag kollade runt för mig själv. Träffades ibland bla för att käka. Maken har verkligen skärpt till sig och visar sig från sin bästa sida nu.

Till Johan.


Grattis till Johan!

Min syster som har tagit sin examem idag,å vad han har varit duktig. Stort grattis från oss alla här på konvaljevägen.

Afton.

Min dotter har varit ute och hängt med sina kompisar,hon verkar må väldigt bra nu. Maken har jobbat ikväll.Jag har varit och handlat och gått ut med hundarna.Imorgon eventuellt ska vi göra ett nytt försök med klänning till skolavslutningen.

Kallt.


Onsdag.

Har frysit hela dagen,det är ju gråkallt ute men jag känner mig allmänt hängig småsnorig,ont lite överallt, tung i skallen.Förkylning på gång kanske.Men det kan ju vara inbillning också. Har inte gjort så mycket alls idag,stickat löst korsord.Till middag käkade vi taimat det var gott.

Idag grattar vi vår käre Bobbo,som har namnsdag.


Inga spöken idag!(glad för det).


Varför finns mina saker aldrig där jag lagt dem?

Det spelar ingen roll vad jag ska ha i badrummet,så finns det inte där.Var jag hittar det? jo i min dotters rum.Kan få lite underbett av det faktiskt.Och får även underbett när det segar på blogg.se.

Musse och Mimmi.


Kväll på konvaljevägen.

Har gått en sväng med Tusse,har alltid ett helt grustag inne.Gråben får vatten innanför strålkastarna stackarn,så min make har hållit på att kurera honom från det. Maken hade köpt en ny altanvärmare,hoppas kunna sitta därute bland mina fina blommor. Hundarna och jag har varit ute mellan regnskurarna,så nu är det grus överallt igen kan jag säga.

Fransk manikyr.

Är det bara jag som tycker det vita lacket alltid är för tjockt? Hur som haver så har jag fransk manikyr nu,men det är inte lätt.Det underlättar ju inte precis att man ser dåligt.

Ingen sommarvärme kvar här inte.


Tisdag.

Min dotter kom hem vid 5 tiden på morgonen,eftersom det var en spindel i tältet. Både hon och jag sov länge.Fixade till mig,mår inget bra när jag just vaknat. Vi tog Gråben och åkte ända till Nynäshamn i regnet. Var på Lindex där tigts slank med,sedan på Totsino dom hade mycket snyggt där.Min dotter skulle köpa en klänning till skolavslutningen men hittade ingen. Därefter var vi på Kicks,min dotter köpte Escadas sommardoft kan jag varmt rekomendera luktar jordgubb.Jag nostalgi köpte Mysk,samt franskt manikyr set. Skoaffärer hanns också med.Sedan tog vi en fika,vi hade trevligt.

Lillemor käkar.


Spökena gör sig påminda.


Sovdags.


Hundpromenad.

När jag var ute med hundarna så var jag naturligtvis tvungen att stanna och plocka nya liljekonvaljer,till Dannes förtret.Han bara pep hela tiden och ville gå vidare. När jag höll på och plockade precis vid vägen,så kom det en bil i många,många kilometer i timmen.En ung grabb stannade och skröt för polarna om hur fort han körde jämt.Undrar hur länge han klarar sig?

Afton.

Min dotter har varit i Ösmo en stund ikväll,hennes kompis mamma har flyttat dit. Sedan drog de iväg och skulle tälta hemma hos Tina.

Camping liv inatt.


Ett par byxor och en munkjacka fick också följa med hem från Granngården.


Utanför altan.


Och igen.


Altan igen.


Altan


Mera framsida.


Framsidan.


Uppfarten.


Köpt sommarblommor.

Jag när maken kom hem åkte vi till Granngården och köpte ganska mycket fina blommor. En del var färdigplanterade i amplar,och en del planterade jag själv. När det blev kväll fick jag en faslig fart.

Måndag.

Strålande sol här på konvaljevägen idag med.Vaknade rätt tidigt för att vara jag,segade runt en stund.Kände mig liksom rastlös,fast det var för varmt att göra något.Hamnade till slut i en solstol. Min dotter kom hem alldeles slut av värmen på Kvarnängen,men hon hade haft trevligt.

RSS 2.0