Och igen


igen


Våra små


Snö.

Hade tydligen pratat i sömnen inatt sa Mr.Vaknade rätt okej fikade och segade runt en stund. Duschade fick på mig de nya kläderna jag köpte igår. Plockade undan här hemma lite,ringde några samtal. Sedan var det dags att gå till arbetet,jobbade med Majsan ikväll och allt flöt på bra. När jag skulle gå hem så var det snöväder ute,fy. Nu ska jag snart gå och lägga mig,och hoppas det händer något under dagen imorgon.

Ha en bra kväll


Utbilning i paliativ vård.

Kunde inte somna i går,men kom upp klockan halv 6.Fikade duschade styrslade till mig så gott det nu gick. Gick till jobbet där vi fick åka med Nettan till Nynäs. Fika och macka först sen var det speckat program hela dagen,med av brott för god lunch och eftermiddags fika. Kul att träffa gamla arbetskamrater som man inte sett på typ 15 år. Och spökena höll sig borta precis hela dagen! Mr hämtade mig,och innan dess hann jag med en sväng på Lindex där ett par jeans på rea fick följa med hem. Men som vanligt känner jag mig som en stoppad korv i allt jag sätter på mig. Min dotter hade tydligen varit hemma en sväng idag såg jag. Hon hade även ringt 6 gånger fast jag sagt att jag skulle på utbildning. Tyvärr så har vi inte fått något viktigt telefonsamtal,försökte ringa när jag kom hem,men utan resultat. Får prova imorgon förmiddag. Ja som sagt var så har det varit en bra dag trots det tunga ämnet vård i livets slutskede. Nu ska snart jyckarna ut,Lillemor skenvalpar och bär omkring på en nalle,som ska med överallt. Imorgon är det dags för jobb igen,och tydligen när jag kollade schemat så ska jag arbeta den är helgen också? ja ja så kan det bli.

Carpe vim(fånga kraften)


En bra dag.

Vaknade och fikade och just då kändes det som det inte var någon ide att överhuvdtaget klä på sig. Men så kom jag väl in i duschen och fick på mig kläder. Pratade länge med min syster i telefonen,sedan fick jag värsta rycket.Dammade drog en sväng med Tusse,skurade golv,bytte lakan och fixade och donade. Plockade in lite fortsytsia kvistar,och jag hade ju fått påskliljor av maken här om dagen.Så nu är det riktigt fint här på Konvaljevägen. Jag har lagat mat och vi har ätit,ännu en kopp fika samt en semla har slunkit ner. Hundarna och jag har varit ute,tvättmaskinen går fortfarande.Har även kletat in färg i skallen,samt rakat bort lite päls och smort in reptilkostymen. Naglarna är också målade. Har pratat med min dotter i telefonen ikväll. Imorgon ska vi då på kurs i paliativ vård,jag skulle få åka med Nettan(det var ju snällt) Mr får ta samtalet vi väntar på imorgon,och blir det inget samtal så får jag ringa själv på torsdag. Hoppas bara att Gud vill och kärran håller så att inte spökena ställer till spratt nu när jag ska upp tidigt och sitta på kurs.Det är ju inte så konstigt att det är lite spökvarning nu kan man ju säga. Ja nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig och läsa(extra skönt att krypa ner med rena lakan) Imorgon är som sagt en ny dag,vi får se vad den bär i sitt sköte?

Våra småttingar på Sunnerbo


Arbetspasset avslutat.

Sover som jag vet inte vad om nätterna,svettas och fryser om vart annat. Gick upp fikade och segade runt,duschade fick dit ett par ögon och kläder på mig. Plockade in nytvättad tvätt och donade lite. Sedan begav jag mig till jobbet,arbetade med Sussi ikväll.Och som vanligt flöt allt på enligt planerna. Kattungarna hade öppnat ögonen nu och är bara så ljuvliga! Nu har hundarna varit ute det är 2 grader kallt här på Konvaljevägen nu. Nannalinnet och gos rocken är på så nu är det bara att gå och lägga sig när det blir så dags. Imorgon ska jag jobbba igen,min dotter är i Skogås. Hon kommer väl hem imorgon antar jag?får väl hoppas att de hör av sig de inblandade. Annars får väl jag ringa för så här kan vi ju inte ha det.

Trevlig helg


Fredag igen.

Dagarna rullar på det blir ljusare och ljusare ute. Igår gick jag och la mig klockan sju och sov till halv tio idag det ni! Kriget fortsätter kan man säga,men jag håller på och styr upp lite från min sida. Idag har Tusse varit framme,tvättmaskinen har gått konstant. Danne har mest varit ute,och min dotter har sovit hela dagen och såleses inte varit i skolan i dag heller(är väl 2 3 veckor sedan hon var där nu) Men men det får andra styra upp. Nu har jag tänt lite ljus och sitter här med nannalinnet på. Imorgon och på söndag är det jobb igen.

Jag försökte


Tack gode gud att den här dagen snart är slut.

Eftersom det här är min alldeles egen blogg,så kanske jag får ängna mig åt lite självömkan här? Just nu känns allt bara för djävligt kan jag säga.Totalt utdömd ,undrar om det finns något jag är bra på? Våren är här snart är det sommar,vem fan bryr sig? Jag gör tappra försök med min terapi och annat,men vad hjälper det? Mr sover gott i soffan,då det är lättare för en som inte fått så mycket skit att koppla av,och vad trodde jag att han skulle stötta mig och samtala med mig? Det är så in i helvete sant det som sägs att ensam är stark,och det kommer jag verkligen att ta till mig. Det känns som det är dags att kasta in handduken och det gör jag så gärna. Jag försökte det gjorde jag verkligen men nu lägger jag ner allt. Man kan leva upp till förväntningar,men man kan också leva ner till förväntningar

Natt


Ännu en dag till livshistorien.

Sov något bättre inatt,upp fikade duschade och styrslade till mig. Sedan ringde då det telefonsamtal som jag väntat på.Min dotter skulle dit idag. Och Mr och jag imorgon. Ja vad säger man? Försökte även mig på att få en läkartid på vårdcentralen men det var inte det lättaste,verkar som det har blivit sämre nu sedan vi har central även här i Sorunda nu? Har pratat med min dotter några gånger under dagen och kvällen. För i eftermiddag och kväll har jag ju arbetat,Ewa och jag slog våra kloka huvuden ihop detta pass. Vad det gäller hemläxorna med kbt så går det liksom lite åt pipsvängen kan jag säga. Nu sitter jag här och varvar ner innan det är dags för sängen. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar.

När Gud stänger dörren,så öppnar han ett fönster.


Måndag igen.

Men oj vad veckorna går fort,gick och lade mig jätte tidigt igår kväll,men sov ganska dåligt svettades och frös om vart annat.Vaknade rätt tidigt fikade och så. Kändes som jag blivit överkörd av tåget typ.Men efter en dusch och lite smink så lättade det något. Har ringt och pratat med rektorn,får vi se vad det blir av det hela. Sedan gick jag tidigare till jobbet på lönesamtal,för att sedan arbeta med Sussi på kvällen det flöt på i lagom takt. Nu har hundarna varit ute nannalinnet är på och jag är redo för sängen,hoppas att svettningarna håller sig borta inatt. Imorgon ska jag arbeta igen.

Trevlig helg på er alla!


Lördag

Sov som en gris inatt,upp fikade drönade runt som vanligt.Duschade fick på mig lite kläder. Solen visar sig och det droppar från taket. Danne har varit ute hela dagen,Lillemor också stundvis. Ja jag har inte fått så mycket gjort idag,funderar på en massa som ska göras.

Alldeles nyfödd


Kbt fredag.

Sov rätt risigt inatt,men kom upp i bra tid.Fikade duschade styrslade till mig. Mr kom och hämtade mig för färd ner till Nynäs. Även denna gång med kbt så sysslade vi med exponering,div hon framkallar panikattacker på mig. Den här gången fick jag bla hyperventilera och därefter springa i trappor. Två timmar höll vi på,ja inte med samma övning så klart. Hemläxor fick jag förstås. Mr hämtade mig och jag hann fika och gå en sväng med Tusse innan det var dags att gå och jobba i snövädret. Jag arbetade med Sussi ikväll och det hela flöt på alldeles utmärkt utan besök av spöken. Nu har jag duschat satt på nannalinnet,har startat en maskin tvätt.Min dotter är i Skogås kommer hem först på Söndag tror jag?De små kattungarna äter och växer,helt ljuvliga är dom,och mamman är så gullig med sina ungar.

Och de små liven


Lilla mamma med sina ungar


Ett arbetspass avslutat.

Ikväll var det extra roligt att gå till jobbet,för att jag fick se de små kattungarna. Så otroligt söta,4 stycken blev det. Jag fick arbeta själv för att vi har så lite boenden,men Eva var uppe och hälsade på mig. Det har varit lite kaotiskt här på Konvaljevägen en tid,men idag har jag pratat med Evabritt på bup,och efter det kändes det mycket bättre. Imorgon är det dags för Kbt igen,för att sedan arbeta på kvällen.

Ingen kommentar


Blod är inte tjockare en vatten har jag konstaterat.

Dagarna flyter på,den ena bra den andra mindre bra.Men det är väl så livet ser ut. Danne är rymningsbenägen bland snöhögarna,Lillemor är så liten att hon inte ens funderar på att rymma. Jag har blivit så huslig att jag har bakat sockerkakor i flera dagar nu. Jag är så oerhört stolt över min starka dotter,som tar tag i saker på ett så förnuftigt sätt.Men så finns det sånt som förmörkar ens sinne,så som falska människor som hugger bakifrån utan att inte ta reda på fakta.Hoppas de får dem att känna sig större. Kvällen lider mot sitt slut och det är dags för sängen.

Natt på er


Hemkommen från arbetet.

Sov gott inatt,vaknade lite orolig igen,fikade lodade runt en stund. Duschade tvättade håret,och målade dit ett par ögon. Satt och tog det lugnt ett tag,sedan begav jag mig till jobbet i solskenet. Jag arbetade med Eva ikväll,och kvällen flöt på alldeles utmärkt. Nu har jag svidat om till nattkläder och tvättat bort ögonen. Det verkar gå bra för Sanne Nilsen i melodifestivalen,den låten är bra tycker jag. Min dotter är kvar i Skogås,har messat henne under kvällen. Ska väl vara uppe en stund till,sedan manna kudden.Imorgon är det jobb igen. Vår lilla katt,är så tjock om magen nu,och vad jag förstår kan det bli kattungar när som helst nu.Tänk att vi ska få småbebisar på Sunnerbo.Någon unge ska vi behålla och det är flera av personalen som ska ta de andra skönt det. Danne har blivit retad hela dagen av en katt här på gatan,han är ingen kattälskare han inte.

Trevlig helg på er alla!


Kbt fredag.

Lade mig jätte tidigt igår och somnade som en gris.Kom upp i bra tid så jag hann vakna till fika en del.Duscha och styrsla till mig.En perfekt start på dagen. Innan jag gick till bussen var jag in på jobbet och hämtade pengar.Bussresan gick galant. Så kom jag då till Gunilla,vi gick igenom hemläxorna samtalade kring dem. Sedan var det då dags för henne att framkalla paniken(jag var väldigt skeptiskt till det,jag trodde inte hon skulle lyckas) Men satan i gatan vad fel jag hade! Övningarna jag fick göra de var 3 st den här gången satt igång hela skiten med alla de kroppsliga symtom jag har. Och det här utsätter man sig för och betalar för det? Det kommer mig ju till gagn så klart,förstår den som har en aning om det här. Vi hade väldigt roligt efteråt kan jag säga,hur tokiga vi är tillsammans.Nästa fredag ska vi ut och öva,kön på systembolaget är en grej,och nej jag får inte handla och ta bort paniken med alkohol ha ha. Efter 2 timmars mangling pratade jag med min dotter i telefonen.Träffade Eva nere på stan,gjorde bankärenden med henne,tog en promenad upp till henne och hämntade hennes bil (solen sken och vi gick där och hade det mysigt. Sedan bjöd hon mig på jätte god lunch,och vi hade det så där trevligt som bara vi kan ha. Fick lift med henne hem,väl hemma kände jag mig helt slut. Men tog mig i kragen och styrde upp lite här hemma. Nu sitter jag här hundarna har varit ute,jag har tagit en varm dusch och satt på nannalinnet.Lite ljus är tända här och var. Min vackra dotter,Ja hon var verkligen extra vacker idag,är ute på sitt.Och Mr sover framför tvn. Men jag är nöjd med de som är.

Onsdag


Underbett

Någon skulle fixa min dator och sparade allt på hårddisken,jo tjeja! Alla mina bilder,musik ja allt är borta fan fan!!! Värdsliga saker,jag har jobbat måndag tisdag.På måndagen hade jag ett redigt besök av spökena. Men sedan har det varit bättre,idag har vi varit på möte i skolan Signe och jag. Det var lite tråkigt men det är bara att försöka ta nya tag. Tröttmössan har varit på hela dagen men jag har gått en sväng med Tusse,skurat golven och tvättat.Lagat mat och bakat en äppelkaka. Signe har hängt med Tina en stund. Mr visar sig inte från sin trevligaste sida just nu. Jag är ledig imorgon också och då ska jag ta mig för att göra lite kroppsvård tror jag.

Grattis till Lillemor som fyller år idag!


Visst är det konstigt.

Att man för en människa som man inte känner,en människa som man inte har några som helst band till.Och dessutom betalar man för det. Jag menar då min psykolog Gunilla. Igår var jag på Kbt igen,två timmar tillbringade vi tillsammans. Och i detta rum pratar man om sitt innersta väsen dit ingen annan har tillträde. Sorg,skämt och allvar haglar där inne,och jag har full tilltro. Trots allt jobbigt så är jag så oerhört tacksam för denna chans. När jag kommer därifrån så känns allting så mycket lättare. Fredagskvällen slutade tidigt för min del,det tar ju på krafterna kan man säga. Min dotter har sina kompisar tack och lov,då det är lite tråkigt just nu. Jag önskar så innerligt att kärleken kommer in i hennes liv igen. Vilkorslös kärlek,där båda ger och tar lika mycket. Hon har ju så mycket att ge,min älskade dotter.Klokhet,empati,humor,och en enorm styrka. Idag har jag sovit rätt länge,vaknade inatt av svettbad i sängen en gång.Är jag i klimakteritet eller? tvättmaskinen går varm,jag har bytt lakan så det blir extra skönt att lägga sig. Plockat in tvätt och donat. Mr sover framför idrotten på tv. Solen skiner lite blåsigt men en 5 mars så det börjar närma sig. Lillemor fyller år idag hurra hurra.

Natti natti


Åter en arbetskväll till enda.

Har precis kommit hem från arbetet,även denna kväll gick alldeles utmärkt.Jobbade med Mirja. Semesterlistorna hade kommit fram,ja när ska man ta semester då? Min dotter hänger med Tina mest hela tiden och det är ju roligt för henne att ha något att göra. Idag fick vi lite föraning om våren iallafall. Imorgon väntar jobb på eftermiddagen igen.Och på fredag ska jag på Kbt igen. Hundarna har varit ute,nannalinnet är på,före det smorde jag in reptilkostymen. Ska lägga mig och lyssna på ljudboken,känns lite underligt har ju aldrig provat ljudböcker förut.

RSS 2.0